Träning (del 19 av 36)

Var ute och sprang för en stund sen  med Petra, sprang mitt rekord idag och det känns såååå jäkla härligt.. nu gick vi in på vecka 7 och det är bara 5 veckor kvar tills vårt schema tar slut efter det så får vi väll köra på något annat :P.. Men iaf som Martina skrev igår så körde vårt andra program igång idag och det varar två månader fram hehe.. :)

// Hannah


Våra bästa år..

Gomorron allihopa..Snart börjar Våra bästa år på 3:an så de får jag absolut inte missa, men efter det ska jag ut på min springrunda.. Känns tungt bara jag tänker på det men det spelar ingen roll för det ska göras så!! 

Va händer hos er idag?? 
// Hannah


Godmorgon

Godmorgon alla läsare

Jag sitter här och äter frukost ska snart fixa mig. Det blir ingen uppdatering för min del från riktigt sent ikväll för jag jobbar till halv 6 sen ska vi ha möte på jobb så jag kommer inte hem från kl 21 ikväll.

Vi hörs ikväll!
// Martina



Imorgon börjar allvaret

Hannah och jag hade ett litet snack i bilen innan jag körde hem idag. En liten hemlighet som vi har två månader på oss att fixa. Kan inte skriva vad det handlar om eftersom vederbörande kanske läser bloggen. Kan säga att det är slut på allt skit och start på allt slit.

 

//Martina

Helgen i bilder (Lördagen)

 
Vi åkte även ner till festivalen på lördagen men då följde även mamma med oss för hon skulle titta på sådana ballerina som vi köpte. Dock hade hon för små fötter. Storlek 36 (som var den minsta) var för stora för henne.
 
Alla tre älskar indian musik så vi stod och lyssnade och tittade på dom ett bra tag innan vi gick vidare.
 
Efter tittandet på skorna blev vi tvugna att köpa vars en frusen frukt. Mamma valde banan och jag och Hannah tog vars en ananas.
 
Riktigt gott med frusen frukt, speciellt med strösslet på toppen.
 
Felicia, Frida och Petra var oxå nere på marknade så vi mötte upp dom efter ett tag. Felicia hade blivit målad som en fjäril det visar hon här på bilden.
 
Sen tog vi en fika det blåste en hel del (iaktag Fridas och Felicias hår). Därefter gick vi för Felicia ville rida.
 
Hannah och jag till vänster och Felicia och Hannah til höger.
 
Hannah gick bredvid Felicia så hon inte skulle ramla av. Lite stor häst till en så liten tjej.
 
Det fanns massa andra leksaker barnen kunde leka med.
     
     
     
Sista bilderna för våra två dagar som har varit väldigt trevliga men vi har oxå blivit mycket skärrade och besvikna. Tack Hannah och Frida.

//Martina

Helgen i bilder (Fredagen)

 
Hannah och jag bestämde oss för att gå ner till marknade och titta runt lite.
 
Hannah skötte kameran så det blev en del konstiga bilder på mig när jag inte var med.
 
Sedan hittade vi ett stånd där dom sålde foppa ballerina fanns två sorter som jag testade. Tillslut blev det dom med blommor på. Ritkigt sköna är dom, perfekt att ha på jobbet.
 
Dagens outfit fick det bli vid statoil där dom hade upplyst så man såg något.
 
Dagens på mig sedan en bild på Hannah och mig tillsammans.
        
Slutligen var vi hemma igen klcokan var nog 2 satt och snackade i köket i någon timme sen förflyttade vi oss ut i bilen där vi snackade i några timmar till.
 
Våra skor Hannah till vänster och jag till höger.

//Martina

Gonaaaatt!!

Nu orkar jag verkligen inte mer, nu är jag dödstrött efter dessa två dagar nere på palmfesten att jag tuppar av.. Har haft trevligt med alla människor man träffat på och speciellt med Martina.. Resten av bilderna lägger vi in imorron, osså har vi nått viktigt att ta upp som skärrad oss båda rejält både idag och igår :)

Sov gott!!
// Hannah




Arvingarna i öltältet

Hannah och jag tänkte dra ner till Mikaeli ikväll igen. Arvingarna ska spela i öltältet så om det inte kostar något att gå in där så blir de det ikväll. Hannah och jag har aldrig varit ute och dansat tillsammans vilket hade varit superkul så hoppas det blir av ikväll. Mot duschen nu med andra ord.


Gomiddag!

Gud va sent man kan vakna, Martina och jag va på Palmfestivalen igår till 01.30 tror jag.. Innan dess på kvällen fick vi besök hemma hos Martina av Holkan och Pollster, riktigt riktigt trevligt.. Sen körde jag och Martina hem til mig och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, när det blev dax för henne och sen köra hem va klockan 05.45 :S hehe.. Meen det gjorde inget för vi pratade som om vi aldrig gjort det tidigare..

Tack för en toppen dag/kväll/natt igår tjejer!! <3
Bilder får ni se när vi lagt inom dem nu längtar jag éfter frukost :P hehe..
// Hannah

Hur lågt får man sjunka??


 
Hur kan man sjunka så lågt att man skriver sådär? Personen ifråga är 21 år TJUGOETT år, sånt här beteende ser jag bland förskolebarnen som är 3-5 år, kanske inte exakt sådana ord men sättet.. Oavsett vad orsaken är som har fått människan till att skriva detta tycker jag det är barnsligt, jävligt barnsligt.. Blir förbannad bara jag ser det nu, men jag tänker inte lägga ner min energi på det..
Om vi fått sådana kränkande och taskiga kommentarer tidigare har vi valt att inte godkänna dem, men genom att visa hur verkligt omogna och elaka människor kan va så hoppas jag att detta slutar!!

Va tycker ni om sånt här?

Hannah & Martina

Träning (del 17 av 36)

Idag var vi ute och sprang igen, det går fortfarande riktigt bra.. Men nu hade jag tänkt lägga i en ny växel så det går ännu mer framåt, är trött på att dalta runt nu får det f*n ge nått.. Imorron blir det träning igen och sen har jag typ 2,5 månad på mig, det ska jag väll kunna klara!! :)

// Hannah


God natt och sov gott



Min favvoritlåt när jag var ett litet barn. Tycker dock den är söt fortfarande.

//Martina

Respons på Martinas inlägg..

När jag läste det inlägget Märta skrev här under kände jag direkt igen mig, fast dock lite annorlundare situation.. Jag skrev in mig på körskolan (för läängesen) och jag var där rätt ofta ett tag men sen börja det bli tufft i skolan och jag slutade gå till körskolan... Tjejen som höll i det här med bokningarna hade väll i uppgift att ringa upp en om man inte varit där på ett tag så hon ringde upp och jag svarade osså uppmanade hon liksom mig attkomma dit.. Meen det gjorde inte saken bättre så det gick ett tag till, fast då hade jag lärt mig deras nummer så när hon ringde nästa och nästa och nästa gång igen svarade jag inte :P Hahahha.. På tal om detta så kom jag nu på att jag nog är en sån människa eller jag vet att jag är det, sån som undviker dem flesta saker som jag tycker är jobbigt.. Såå det får nog vara slut på det nu eftersom Martina tog tag i träningen idag :)

Har ni någon gång fått liknande samtal? :)
// Hannah

Oväntat samtal..

Jag slutade tidigt idag fick ett sms från pappa som undrade om jag kunde köra in och hämta han. Eftersom jag slutade tidigt kunde jag lika bra göra det. Har haft ont i mitt huvud hela dagen vilket parit pest på jobbet. Som tur är så är huvudvärken mycket bättre nu. Handlade med pappa sen körde jag hem för att gå ut och gå en runda kom och tänka på en oversize tröja jag sett i en affär och blev tvungen att gå till stan. Traskade i full fart iväg och kom dit provade och står i kassan. Då kommer det oväntade samtalet, inget nummer jag känner igen men svarar.

- Hej detta var ****** från ******* (gymmet jag tränar på).
- Hej (känner ångesten eftersom jag inte varit där på hundra år.)
- Det var längesen du var och tränade nu.
- Ja jag vet.
- Varför det då?
- Jag har inte kännt motivationen.
- Okej men vi kan kankse boka en ny tid.
- Javisst kan vi det.


Haha jag skrattar för mig själv där jag står i kassan. Shit att hon ringer hem och jagar mig haha. Men det är faktiskt väldigt bra. Jag har varit påväg flera gånger men kommer aldrig iväg. Nu har jag iallafall bokat in en ny tid så nu ska jag starta.

//Martina


Kissie, Missie och pussie?!

Hahahaha såå rooligt.. Jag kollade på Vakna med the voice imorse och på torsdagarna är Katrin Zytomierska med.. Idag snackade hon om alla dem här fjortisbloggarna som i tydligen heter typ Kissie, Missie och Pussie!! Jag höll seriöst på att dö av skratt när Paul säger det i slutet :P Här under kan ni iaf få se klippet där Katrin snackar om alla dem där tönnbollarna..

// Hannah


Perfect Gentleman



 

Gillar verkligen dessa låtar, lyssna ni med och säg vad ni tycker.

//Martina

I wanna know what love is



Det pirrar i hela kroppen blickarna går fram och tillbaka.
Vill bara vara där du är, när du går fram och tillbaka.
Blir så glad av våra små samtal vill inte att det ska ta slut.
Blir så frustrerad att inte ha kontrollen kan förlora när som helst.
Men kan det bli något överhuvudtaget. Är känslorna besvarade?
Har så många tankar i mitt huvud pågrund av en människa och
jag som hade lagt killarna på hyllan.

Bachelorette..

Jaa om typ en timme så är det final, jag och Martina har följt det sen det sattes igång.. Ni vet ju säkert hur det är med sådana program, man hittar sin favorit eller sina och hoppas på att dem vinner.. Hehe tur för mig att det är mina två favoriter som står och tävlar om tjejen i slutet, Jason och Jesse!! Någon mer än vi som har följt det? Vilken favorit hade ni? Martinas favorit var Graham och han gillade INTE jag han var för barnslig :P..

Jaja vi får väll se vem det blir som vinner hela skiten..
// Hannah

Gonatt!!

Nu blir det sängen för min del, har snackat klart med Jenny (Greklandsystern) på facebook så nu ska jag sooova..
Imorron blir det springning och hmm, inget mer planerat än sålänge iaf men kommr säkert på något..
Ni får sova så gott!!

// Hannah



                                                         Kreta sommaren -08...

Msn kan verkligen underhålla..

Haha sitter och snackar med Martina och en massa andra på msn, guud vad underhållande det kan vara vissa dagar :P.. Det roligaste med msn är nog när Martina kommer hem ibland och säger typ "Jag snackar me en rätt rolig och trevlig kille på msn", så visar hon hur han ser ut o så.. Jag börjar då asgarva och säger "Ääh han har jag me, tycker han e konstig" (ibland är det tvärtom, men ganska sällan).. Haha vi har några samma båda två men vi tycker helt olika om dem :P.. Jaa nu iaf så snackar vi med en konstig människa, han tycker ingen av oss om och han är ganska jobbig fast visst det kan va rätt roligt och skoja med han.. Men iaf så ger han aldrig upp fast man säger att man typ inte vill snacka med han, hur desperat kan man va.. Jag håller på och dör av skratt medans Martina verkar helt dööööd!!

// Hannah


Friskis & springning..

Hej Hej..
Nu om en stund så ska vi dra in i parken och träna, har inte helt bestämt om det blir Friskis och svettis eller om vi möjligtvis tar och springer runt istället.. Vi får helt enkelt se, vi är lite klyvna och inte helt på samma bana.. Den stora frågan idag är nog "Ska vi få med oss Martina?", vissa har hopp om det men mitt är jäkligt lååågt jag tror inte det blir nått av de.. :P Meen iaf måste göra mig klar nu, hur har er dag varit?

// Hannah


Vi känner oss ensamma..


Jag ser på...

Jurassic park hur längesen var det inte man såg på den filmen. Ganska spännande faktiskt så det lbir den som rullar på min tv ikväll. Är det någon mer som ser på den? Canal + hits är den på iallafall.

//Martina

How does it feel? JA fråga mig inte!



//Martina

The Craaazy side!!

Det är inte alltid som vi orkar vara sådär "normala", ibland bryter vi oss loss :P

// Hannah



Bullbak...




Vakna med the voice...

Nuu äääntligen har det satt igång på tv:n, The voice som jag och säkerligen så många andra har längtat efter heeela sommaren.. För er som inte hänger med så går det på tv:n mellan 06.30 - 09.00 på kanal 5 :)
Nu kommer jag troligen vara fast framför tv:n varje morron när dem kickar igång, det är ett riktigt härligt morrongäng.. I looove them!! :)

// Hannah


Godmorgon

Godmorgon alla läsare!

Jag är uppe
har suttit här ett bra tag, ätit frukost och skickat iväg Frida till skolan. Hon hade tydligen det svårt att få upp mig så hon ringde till pappa och sa till han att väcka mig. Så han ringde och sa -  Gå nu upp Frida får inte upp dig. Jag hade ärligt talat inte hört när Frida kallade på mig. Jag måste verkligen sova djupt.

Hoppas ni får en bra dag
//Martina



Fika!

Efter Frida och jag hade ätit lunch körde vi hem till mamma och pappa där dom var i full gång med att baka kanelsnäckor. Det är mammas specialitet. Några timmar senare kom Jönssonligan då var det dags för fika i trädgården, Mysigt!

               
 
Frida och jag satt redo att smaska på dem underbara kanelsnäckorna.
 
Det gjorde även Miro (vår hund) och Felicia.

//Martina

Kvällens aktivitet

Helt underbart väder måste utnyttjas till max. Så bilen åkte mot havet där vi skulle lappa in det fina vädret men även ta en del bilder, vilket vi alltid gör.
 
 
 

//Martina

Lunchade med Frida

   
Frida och jag gav oss iväg för att köpa tvättmedel så mina kläder kunde bli tvättade. Syns det att vi är systrar?
 
Efter många turer från den ena bankomaten till den andra bestämde vi oss för att luncha.
 
Sagt och gjort så blev det lite lunch i stan. Vi satte oss i skuggan men det var riktigt härligt.
 
Det blev vars en calzone och ett glas isvatten. Mums!

//Martina

Mhhmm ... hihi .. smack

Original!

Fejk!

Dagens outfit

 
 
 

Filmkvällen igår..

Ja som sagt så drog vi ju hem till Martina efter grillningen igår, vi bestämde oss för att se Fired up(?)... Den va som väntat rolig och romantisk, skulle se en till film egentligen men jag pallade inte sitta still mer så vi gick ut på en runda och sen tog vi Martinas lilla raggarbil och körde runt :P

//Hannah





Malmö rundan igår..



Påväg in till Malmö, Martina hade en dålig hårdag så hon undvek kameran så mycke som möjligt :P

Haha sen prövade vi klackskor(?) Usch I HATE them.. Jag äger inte ett enda par och det är nog tur för jag hade brytit benen av mig, höll på och stupa inne i skoaffären ett x antal gånger med..

Men lång blir man ju verkligen i dem.. Sen lite "inne på dass bilder" :P hehe

Massa människor ute i Malmö som satt på Café och som gick runt.. Ännu fler när det var Malmöfestivalen(?)

Och sist en dagens i fönstret :P och Martina var tvuuuungen till att köpa en Mc flurry när hon såg nån äta glass :O
Och det va de!

// Hannah

När man gräver djupt..

Haha jaa då kan man hitta det mesta, vi körde runt i stan innan glömde jag att berätta och då kommer där en massa gamla "godingar" på radion.. Sådana låtar som man tyckte va asgrymma när man va typ 10(?) och ärligt talat fick jag dansfeber när jag hörde dessa två under igen :P..

// Hannah

 

Kvällsmys i soffan


Hannah, Frida och jag bestämde oss för att mysa till det hemma hos mig ikväll. Sagt och gjort hyrde vi lite filmer sen bar det hem till min soffa där vi tittade på Fired up. Filmen föll i min smak jag gillade den. Sen blev det en liten runda med bilen på stan körde och lämnade av Hannah och sen körde Frida och jag hem till mig igen. Frida ska sova över.
 
En liten dagens outfit. Hannah gick raka vägen till min kyl där fann hon denna.
 
Dagens skor ett par svarta med fjärilar på från skopunkten. Solen sken på oss ikväll gjorde den det hos er Johannes? (Wink wink).

//Martina

Gonatt och sova gott!!

Ingen uppdatering har det lyckats bli idag, efter Malmö var det grillning och därefter så åkte vi hem till Martina och kollade på film.. Full rulle hela dagen så bilder får komma upp imorron, för just nu är jag så trött att jag däckar!!

Gooonaaatt!! :)
// Hannah


Nu drar vi till Malmö..

Martina, Frida och jag ska dra iväg till Malmö så fort Martina fått på sig kläder, hittade ett par jäkligt snygga skor för ett tag sen som jag ville ha och nu ska vi iväg och se om dem finns kvar :)
Uppdaterar när vi kommer hem, förmodligen kommer där en massa bilder då med :)
Vad hittar ni på med idag?

// Hannah


Träning (del 15 av 36)

Var ute för ett tag sen med Frida och kusin, dem var snälla och cyklade med mig när jag skulle springa :) Snart är vi halvvägs på vårt schema kom jag på vi SKA springa tre dagar i veckan men det är ju alltid tilåtet att gå ut nån extra dagar vilket det har blivit denne veckan.. Gooood!
Snackade med min äldsta syster som är bosatt nere på Kreta innan på facebook, det fick mig att kämpa på lite extra.. Enligt mig så har och är hon den av alla oss systrar som varit den där "duktiga" enligt våra föräldrar och dem har alltid satt henne högt upp och peppat på, just därför har hon oftast fått mycke skit av oss yngre syskon.. Somliga säger avundsjuka men jag menar vem vill inte att sina föräldrar ska tycka att just JAG är duktig och få en massa bekräftelse.. Men trots all den "uppmärksamheten" hon fått så mår hon inte bättre eller sämre än oss, vi är precis lika duktiga som henne.. Och just det har jag insett nu att jag behöver ingens peppande ord för att klara mig, jag behöver inte folk som tror på att jag klarar saker, jag behöver ingen som påpekar att jag duger som jag är.. För jag vet NU att jag duger precis som jag är, att jag är duktig och att jag kan klara precis VAD SOM HELST!! Tänk vad vis man kan bli bara av att sätta sig ner och faktiskt fundera :)

// Hannah



"Greklandsystern" kommer hem i November och har varit borta då i 11 månader, undra hur det kommer kännas och se henne igen :) <3


På skohyllan!



//Martina

Måsten i höst!



//Martina




Våra bästa år..

Först och främst Go morron!!
Nu ska jag hitta en tv och kolla på våra bästa år :P Absolut bästa såpan någonsin hehe..  Idag är det fredag härliga fredag, vi ska passa lillkusinen en så blir väll átt hitta på något kul ..
Men här får ni en låt som jag hitta på min mobil igår som jag och Martina sjöng hehe, kunde inte gå och lägga mig förrens jag visste va det var för nån, men nu så :)..

// Hannah


Spontan joggning...

Dagen idag har varit såå seg att det knappt är sant, har inte fått något gjort och har mest bara suttit och längtat efter en sak som skulle komma me posten... Som tillslut faktiskt koooom!! :)
Nu ikväll stack Petra, Frida och jag till parken och sprang riktigt länge jämfört med va vi brukar, efter det tänkt vi vara med på friskis och svettis som dem har där.. Hahah meen vi "vågade" inte stå bland alla andra så vi joggade ist hemåt..

Imorron blir det kanske Malmöfestivalen med Martina, Kanske får offra mig är ju trots allt sista dagen(?) :/..
Va händer imorron hos er?

// Hannah


Jag börjar verkligen gilla att springa :).. Hittade en gammal bild från Fasters födelsedag :) hehe Ser vi ut som syskon?  (Jag tycker nog inte det)

Godkväll

Nu är jag hemma från mina föräldrar hamnade där efter jobb. Somnade i deras soffan. Nu sitter jag i min soffa med varma mackor och ser på 2 on halv men. Imorogn börjar jag jag först av alla så det blir till att lägga sigftidigit ikväll. Dock slutar jag tidigit imorgon också. Imorgon blir det även Malmöfestivalen, det är ju sista kvällen.



//Martina

Godmorgon..

Vaknade iof för nån timme sen men har sett på våra bästa år :P  hehe... Såg alla fina bilder Martina låg in från igår när dem var på Malmöfestivalen och lyssnade på NRJ in the park.. Petra och jag skulle egentligen hängt på, men när hon hoppade av så gjorde jag med det.. Istället så somnade jag 21.30 av värsta magont, och har fortfarande ont :/..
Idag fick jag höra rykten om att vi skulle grilla med Jönssonligan, med tanke på att hösten börjar komma nu och det inte blir mycke grillning då så ser jag framemot det :)..

Men nu ska jag ut på en liten promenad... Ni får ha en toppen dag!! :)

// Hannah


NRJ in the park

  
Påväg in till Malmö där vi ska se NRJ in the park med Knappen och Hakim yeay!

Dagens outfit: Jenasleggins och en svart tröja. Svarta skor fårn skopunkten och en väska från New yourker.
 
Innan konserten började påväg till stortorget. Folkvimmlet till höger.
 
Mitt i vimmlet står Frida och jag det var massor av folk när Knappen och Hakim entrade scenen.
            
Knappen till vänster han är sååå snygg. Sen är det en sångare i Dead by April riktigt snygg han med.      
            
                                       Denna vackra bilden får avsluta kvällen.

//Martina

Clay Aiken...



// Hannah

Träning (del 14 av 36)

Efter att jag och Petra varit och lämnat Pappa i Malmö på jobb stack vi ut på vår joggingrunda, guuud va bra det gick.. Känner mig så stolt över mig själv.. Både för att jag håller på me det och inte ger upp men även för att det går så jättebra ibland :).. Vi är inne på vår 5:e vecka nu och tiden har gått riktigt fort, tänk att man hållt på i FEM veckor, kan knappt tro det med tanke på att för ett halvår sen höll jag inte på med något alls för jag var urtrött på allt som innebar träning.. Jag ÄLSKAR att träna, och jag längtar tills vi är på vecka tolv och har klarat oss igenom hela vår planering :).. Jag och Petra satte igång tsm, vi har sprungit i rejäl hetta då solen nästintill dödat oss, sprungit i blåst och ösregn men trots det så har vi f*n inte gett upp.. Petra om du läser detta så vill jag att du ska veta att du är skitduktig, VI är skitduktiga!!
 Ska snart styrketräna *muskler muuuh* och sen ska jag in och duscha..

Ni får ha en fortsatt bra dag!! :)

// Hannah




Nattbloggning..

Gud jag har inte kommit isäng än :P hehe.. Hittade en "gammal" favorit som jag lyssnade på konstant för ett tag sen, Jeremy Aka Passion han har så underbart vacker röst att jag får gåshud varje gång jag lyssnar på låtarna han sjunger..  Många låtar är covers men jag skulle vilja påstå att han sjunger dem tusen gånger bättre. Texterna är så perfekta, det är dem som gör hela låten.. Här är två av mina favoriter.. Enjoy!

// Hannah

 

Ansiktsmask och dusch...

Eftersom jag struntade i masken igår så tog jag den idag, gud va skönt det känns efteråt helt lent och man känner sig så lugn :).. Nu ska jag fixa Petras hår sen blir det förmodligen sängen, ska upp tidigt imorron och köra pappa till jobb sen därefter blir det springning..

Sov så gott och alla ni som börjar i skolan imorron, ha så kul och lycka till!

// Hannah


Sängdags

                                                      Godnatt och sov gott!!
                                                                  //Martina

                      

NYTT

När jag var ute och promenerade fick jag syn på dessa skorna i skyltfönstret gillade verkligen dom. Hade valt de svarta. Vilka hade ni valt?

Som alla vet så börjar skolan imorogn för många. När jag gick förbi bok och papper fick jag syn på en ny figur. Det kanske någon som har köpt denna serie till skolstarten?
 
Jag är ett stort fan av elefanter så när jag gick förbi souvenir affären här i stan och fin syn på denna lilla sötsak var jag tvungen att fotografera. Vad tycker ni om elefanter?


//Martina

Powerwalk med tjejerna..

Martina skrev för en timme sen och undrade om jag ville hänga med ut och gå, tänkte att det blir ju perfekt med tanke på att jag tänkte redan innan idag att jag skulle ut ikväll.. Men när hon ville gå nere i stan så tacka jag nej, det är en bit här i från så då hade jag fått cykla ner till henne sen cykla hem i mörkret och mes som jag är så vill jag inte de :P..
Så istället gick Petra, Frida och jag ut och "powerwalkade" riktigt härligt, inte ofta vi bara går och snackar för allt annat kommer i vägen men detta var riktigt trevligt..

// Hannah


Promenix i det underbara kvällsvädret

Nu har jag varit ute och gått en promenad i det sköna kvällsvädret. Solen sken med sina sista strålar och det syntes inte många moln på himmeln. Det var riktigt skönt faktiskt och det tänkter jag göra om.

                 
 

//Martina

Svininfluensa vaccinet kan göra dig förlamad!

När jag var på Entré och handlade för en stund sen och satte mig i bilen läste jag på tidningsrubrikerna och där stod det att svininfluensa vaccinet kunde göra en förlamad. VAD ÄR DETTA! Jag tänkte för mig själv, vad är detta för skit. Jag är inte insatt alls i just detta och man får höra så mycket skit. Vaccinet ska ju vara botemedlet och ska man nu riskera att bli förlamad om man tar det. Någon som är insatt i svininfluensan och dess innebörd? 

 


Tagit från www.aftonbladet.se

//Martina

Skolan börjar...

Jahapp imorron börjar skolan här nere där vi bor och man märker det på stämningen, inte många människor som är ute och var man än läser i folks bloggar så skriver dem om hur nervösa eller hur tråkigt det ska bli att börja skolan.. Jag känner med er faktiskt speciellt eftersom jag INTE ska börja skolan imorron eller på ett tag, hehe.. Det är väldigt mycket förberedelser känns det som, min lillasyster börjar gymnasiet imorgon (Hotell och restaurang) och är ganska nervös.. Jag kommer ihåg när jag började gymnasiet, jag kommer ihåg när jag började högstadiet, jag kommer t.om ihåg när jag började förskolan.. Det är sååå himla nervöst så det knappt är sant.. När man ska börja något nytt kommer alla dem där vanliga tankarna som, "kommer jag få nån vänner?", "Kommer jag hitta min plats i klassen?", "Hur kommer det gå med allt som hör skolan till?".. Dem frågorna och tusen till hade jag men det har faktiskt fixat sig varenda gång, jag menar det är ju inte bara DU som börjar utan många andra som känner precis likadant och just ärför så är det bara till att vara social så blir det bra :)..

Jag tror att för att klara sig bra i skolan gäller det att vara trevlig mot alla, jag menar vem tycker om den där sura, bitchiga typen?.. Humor lockar till sig många och även förståelse och ödmjukhet.. Var snäll!!..
Det är oftast bara dem två första veckorna som är lite jobbiga sen har man kommit in i alla rutiner och sen är det lätt som en plätt.. Och förguds skull gör ert allra bästa i skolan, man behöver inte vara bäst i ALLA ämnen men det bästa är ju om du klarar av alla ämnen..

Jag är hur glad som helst som klarade mig igenom gymnasietiden, för det var redan första året i gymnasiet som jag blev skoltrött.. Men jag lovar att när ni väll kommit igenom dem där 3 åren och inser att det bara är 100, 50, 20, 5 dagar kvar tills ni tar studenten kommer ni vara överlyckliga.. Studenten är nog det bästa som hänt i mitt liv än så länge, så kämpa för att nå de mål ni vill nå!! :)

// Hannah


Ska det bli en tidig kväll?

Sitter här i soffan efter en dag på jobbet. Pratar med lite folk och tittar på 2 halv men. Är väldigt trött men klockan är inte så mycket 21.36 för att vara exakt. Funderar på om jag ska göra det till en tidig kväll. Något jag inte gjort på hundra år. Hannah och jag får fortsätta spåna på bloggen.

Är det någon som har hört ordet BÅG ?  Det är bara båg. Kan man säga.
Hannah har inte hört det innan men har någon av er. Är det ett skånskt ord?

//Martina


Snackade med Jenny (syster) i telefon idag (hon jobbar i Grekland) längesen jag pratade med henne så det var kul. Dock inte så trevliga nyheter allt. Men men sånt är livet tyvärr.

Planering, ansiktsmask och dusch..

Just nu sitter jag och Martina och planerar lite vad vi ska göra med bloggen, hon tycker den börjar bli tråkig medans jag tycker det är lite både och.. Kanske att vi skriver för olika saker, men visst vill vi ha positiv respons det är ju hur kul som helst :)

Aja får se vad det blir för förändring.. Nu ska jag iaf ta och göra en ansiktsmask och sen blir det duschen, härligt..

Vad har ni hittat på med idag?

// Hannah


Träning (del 13 av 36)

Idag var det dax igen för lite springning, haha mamma följde även med ut hon kände att det var dax att börja röra på sig :P.. Lite roligt ändå men det fixade ju sig.. Fyföör va jobbigt det börjar bli men känns ju riktigt bra efteråt plus att det är härligt att få komma ut och röra sig lite ibland ..


Så går det när jag ställer klockan..

Först och främst godmorgon på dem som är vakna :)..
Usch jag ställde min klocka till idag på 10.20 precis så jag skulle komma upp till Våra bästa år, men det skiter sig varenda gång.. Om jag inte ställer klockan sover jag över mig och om och när jag väl gör det vaknar jag så här tidigt :O Det är dömt att misslyckas.. Meen iofs så spelar det ingen större roll, jag har redan varit ute på en morronpromenad och snart ska jag möta upp lillkusin och hennes mamma innan dem ska iväg på dagis :).

Idag är det springning på schemat, men resten av dagen är inte utstakad än så får se vad det blir av den..
Nä ni får ha en toppen dag, nu ska jag ringa och se så Martina är uppe så hon inte kommer försent till jöbb..

// Hannah


Natti Natti

Nu är det snart dags för mig att gå till sängs. Imorgon har vi planeringsdag på jobb, trevligt att träffa alla igen. Som Hannah skrev så har ingen av oss uppdaterat idag trots att jag har suttit framför datorn en stor del av dagen. Har kikat runt på andra bloggar och på blogg.se samt på vår egen blogg. Ska nog ta ett snack med Hannah angående vår blogg för den uppfyller inte mina krav längre och tydligen inte era heller.

                                

Inget vettigt innehåll..

Ingen av mig och Martina har uppdaterat på hela dagen såg jag nu och får nästan lite dåligt samvete :P.. Men min dag har varit helt innehållslöst, kusin med familj kom på besök under kvällen och förutom det så har jag i princip bara suttit och tråkigt.. I helgen har vi haft kräftskiva, var riktigt trevligt trots att jag inte äter kräftor..
Imorron blir det en ny vecka och då ska jag söka vikariejobb oxå ska vi ut och springa, får se hur dagen utspelar sig..


Vad händer hos er imorron?
// Hannah


Kvällens spektakel

 
Dagen började med att Frida väckte mig, därefter körde jag hem till föräldrarna en sväng.
 
Körde hem till mig och satte mig med en chockladmask och duschade inför kvällen.
 
La fram kläderna som jag skulle ha på mig sen bar det åter iväg hem till föräldrarna.
 
Det vankades kräftor men jag tycker inte om det så jag åt biffar och bulgur.
 
Sen hem till mig och fixa smink och kläder sen mötte jag upp Jenny vid bussen. Mot Malmö!
 
Mycket folk på bussen men så är det i festivaltider. Sen mötte vi upp denna skönhet.
 
Gick till Gustav och dansade en sväng men dom spelade bara utlänsk musik (inte min stil).
 
Mc donalds besöktes innan disco jagtog coca och en paj medans Jenny beställde Qp den såg riktigt missbildad ut. Får et gå till så? Därefter blev det disco dock på två ställen då vi inte kunde enas.


Nu är det sängen som kallar, det börjar bli ljust ute så bäst att gå. Sov gott!
//Martina

The Brooke Ellison story

Nu i eftermiddag har jag varit hemma hos mina föräldrar och tittat på en film som gick på tv (The Brooke Ellison story) den är grymt bra. Jag blir väldigt rörd av denna filmen speciellt i slutet när hon dansar och låten dom spelar till den. Tyvärr så hittar jag inte något klipp med den låten på youtube *suck*  någon som kan hjälpa mig?

Nu ska jag leta kläder till i kväll ska in till malmö och dansa med några kompisar. Tror det blir svårt och hitta något ajaj men men. Ger mig iväg in i garderoben nu iallafall. Sen ska jag hem till mina föräldrar på kräftskiva. Ni får ha en trevlig kväll.

Här får ni iallafall ett klipp från filmen.



//Martina

Entrance live..

Om ni inte har nått och göra nu mellan 12-16 så kan ni ju lyssna här!
Min vän Patrik som leder programmet, skriv gärna nått i gästboken där :)..

Som ni kanske märker med så är jag uppe nu, efter många om och men.. Jag och kusin ska hem till Martina för att hämta Frida som sov där inatt, ikväll blir det kräftparty :)

// Hannah

En liten uppfattning om Hannah?!

One three hill eller O.C: Får bli One three hill då..
Ute- eller hemmakväll: Hemmakväll (om jag valt det andra skulle Martina komma med invändningar..
Salt eller sött: Salt
Lyx eller budget: et beror väll på vad man har råd med, men oftast så är lyx inte sådär bra..
Sommar eller vinter: I love winter! <3
När är du Född: 19 December..
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Leggings och en t-shirt..
Favoritresturang: Hmm har ingen!
Favoritfilm: "Hur man blir av med en kille på tio dagar"..
Drömväska: Nån snygg axelbandsväska, av större modell..
Har du barn: Näe, men vill absolut ha i framtiden..
Födelseort: Det förblir hemligt, fast det har dock kommit ut en gång för inte så länge sen :P
Smeknamn: Hansy, Hannah-Panna, Hanni
Favoritfärg: Orange och gul..
Drömprins: Ja, han finns väll nånstans därute och väntar på mig.. Får jag hoppas! ;D
Har du varit kär: Ett par gånger ja, tyvärr så sabbar jag det i slutänden.
Favoritlåt: Backstreet boys - What makes you different
Maträtt: Pappas kycklinggryta *Muuuums*
Favoritresemål: Hawaii
Favoritblomma: Solrosen
Tycker inte om: Människor som dömer i förväg..
Senaste sjukhusvistelse: Var så längesen att jag inte ens har nått minne av de..
Favoritdricka: Lemon-lime dricka
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blåååa
Vad gör du när du är uttråkad: Drömmer mig bort till mitt såkallade drömland, eller oxå sätter på musik i öronen och låtsas att jag är världens bästa sångerska och springer runt och dansar :P Haha
Missbruk: Är nått jag inte har råkat ut för eller stött på, någonsinn..
Vän som bor längst från dig:  Just nu Jenny <3
Vad retar du dig mest på: När saker och ting inte går som jag vill
Läggdags: Försöker va isäng innan en ny dag startar, på helgerna brukar det väll bli lite längre..
Nagellack: Nån färg från depend, snyggt :)
Husdjur: 2 Katter och en hund <3
Skostorlek: 40-41
Syskon: Har 4 äldre systrar och en yngre..
Favorit pålägg: Ost och gurka
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Tror de blir nån barn i nöd.
Vilket är det vackraste ordet: Kärlek..
Bästa bok du läst: Sho Bree..
Är du Internetberoende: Nä absolut inte :P
Favoritparfym: Tro det eller ej, men är faktiskt allergisk mot parfym..
Gillar du snö: Nått av det bästa som finns ju!
När köpte du något åt dig själv sist: I går..
Vilken är din bästa egenskap: Att jag är väldigt förstående..
Vilken film såg du på bio senast: Deja vu (för två år sen).. Gillar inte bio..
Senaste köpta skiva: Har faktiskt aldrig köpt en skiva :O
Favoritgodis: Vingummi godis..
Studier eller jobb: Både och.. Studier kan bli lättsamt med ens vänner vid sin sida.. Men med jobb tjänar nan ju en massa pengar..
Bästa kompis: Har ingen "bästis".. Har många toppen vänner istället.. Alla har en speciell plats i mitt hjärta <3
Innerstad eller liten ort: Liten ort
Favorit bloggar:  Carolina Gynning, Peetraa, Stina-Lee & Madeinnorrland..
Ett ordspråk: "Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"
Nytt eller vintage: Say what?

// Hannah

I skuffen!!



Nu är det film som gäller hos mig

Frida och jag sitter hemma i min soffa och kollar på film. Ungdomsfilmer/ komedier är min favorit så det blev Blind dating som vi tittar på. Det handlar om en kille som är blind mer kan jag inte säga nu. Skriver mer sen.

Ha det så länge.
//Martina


Stim och stoj..

Det bestämdes att lillkusinen skulle sova över inatt, vilket betyder att det blir en massa lek och roligheter på kvällarna.. Först satt vi ute en stund sen bestämde vi oss för att dra iväg till nån gräsplätt och spela "brännboll", hur kul som helst .. Efter det satte vi oss på en bänk och "mös" (myste) som Felicia säger :).. Hon är världens goaste..

// Hannah






Träning (del 12 av 36)

Idag är tolfte gången vi är ute enligt löpningsschemat och jag fann min nya inspirationskälla, Någon som inte bara förbluffade mig utan även min springpartner Frida.. När vi joggat en stund så kände jag hur jag börja bli otroligt trött och ge upp men då kom räddaren i nöden.. Det var en äldre dam runt 75 år iklädd t-shirt, löparbrallor och joggingskor hon sprang på som om det var vad hon var född till att göra.. När hon kommer mot oss räcker hon fram tummarna och säger "kämpa på" och jag får värsta energikicken och kan fullfölja enligt vår planering..
Tycker det är helt fantastiskt att hon som ändå så pass gammal är frisk och springer runt där i parken som vilken löpare som helst.. Nått som jag aldrig tidigare insett när det kommer till löpning som en form av träning är att det är nog en av dem bästa träningsformerna.. Man får se ut som man vill, man får springa så fort eller långsamt som man vill, man får vara hur gammal som helst, man behöver inte vara bra på det.. Det är helt enkelt tillåtet för vem som helst att göra det när som.. Jag har alltid tidigare tyckt springning var så strikt och att man redan när man börjar måste vara i perfekt form för att kunna springa flera km..  Jag rekomenderar springning starkt, du lägger själv upp planeringen och tävlar mot dig själv.. :)

// Hannah




Nu säger jag godnatt!

Hittade en skiva på jobbet med Sofia Karlsson och låtarna var ju helt underbara. Ni måste bara lyssna på dessa.






//Martina

Ansiktsmask

Igår när jag fixat och donat både i lägenheten och i trappen tyckte jag at det skulle passa att avsluta med lite pyssel av mig själv med. Sagt och gjort så åkte en ansiktsmask på en såkallad mudmask en blå sådan. På baksidan stod det att man skulle sätta sig ner och slappna av i 10-15 min men jag ställde mig och diska, det ska jag inte göra fler gånger.

 
*Haha* Det ser verkligen hemskt ut när man har en sådan på sig.

//Martina

Rakt eller lockigt?

När jag går ut brukar jag varva mitt hår med att antingen ha det plattat eller att locka det.  Men jag vet itne riktigt vilket jag trivs bäst i eller tycker är snyggast. Ni får hjälpa mig, vilket tycker ni är snyggast?



//Martina

Det blir bara bättre och bättre

                  
Idag har Hannah jobbar på mitt jobb, alltid kul när någon man "känner" jobbar med en. Nä jag slutade körde Frida och jag och handlade sen satte vi oss ute i solen och njöt en stund. Därefter gick vi in till mig där jag började städa och skulle sätta upp gardiner i mitt matrum vilket jag har varit påväg och göra i flera månader nu. Men äntligen är dom upp och det blev hur bra som helst.

//Martina

Gomorron...

Gomorron gomorron..
Steg upp för en stund sen, ska ju jobba på Martinas förskola idag.. Läget just nu är nervöst och magont, haha fast det är ganska vanligt när jag ska iväg på saker som jag inte känner mig särskilt bekväm med.. Jobbar iaf mellan 09.45 - 16.30 och Martina jobbar till halv 6 så nu blir det inga fler inlägg förräns ikväll :)

Hoppas ni får en underbar dag!

// Hannah

Hur man blir av med en kille på tio dagar..

Ja den filmen är min absoluta favorit och har varit det sen jag såg den för första gången för måååånga år sedan, och ikväll var den på tv:n.. Den är snart slut, någon som ser/sett på den?

Otroligt härlig kärlekshistoria men det är låtarna i den som får en hjärta att rusa vilt.. Speciellt låtarna under, sista låten får jag gåshud av så mycke kärlek jag kan känna av att bara höra den. Dem andra får mig att bara vilja hoppa runt som en fåne :P. Ja dem är underbara...


*Anywhere you go*


*Somebody like you*


*Feels like home*


// Hannah

Brukar ni lyssna på Knappen och Hakim på Nrj ?

Hannah skrev att hon gillar The Voice gänget bäst men det gör inte jag. Jag älskar Knappen och Hakim dom är så sköna. Speciellt när dom kör Wake up call på morgonen det kan vara hur kul som helst. Brukar lyssna på d innan jag börjar jobba och det blir alltid en bra start på dagen. Brukar ni lyssna på Knappen och Hakim på morgonen?



//Martina

wooohooo...

Läste precis Josefin Craafords blogg och där stod att dem börjar sända Vakna med the voice den 24 Augusti, alltså om 2 veckor :D Yees.. Martina berätta igår att hennes favorit radioprogram på morgonen va Knappen och Hakim, jag gillar däremot Voicegänget härlig trio dem där :D..

Någon mer som ser eller lyssnar på de?



// Hannah

Träning (del 11 av 36)

Drog ut på vår dagliga joggingrunda med Frida efter Våra Bästa År :) Börjar bli riktigt tröttsamt nu när vi börjar öka tiden på springningen, meen det är bara till att kämpa på som tusan.. Resten av dagen blir lugn och skön, ska ju jobba imorron så måste registrera in mig på det.. Hehe..

// Hannah


Helgen blir rolig...

För då är det Malmöfestivalen yeah. Alltid kul att hitta på något och det är ju klockrent ju. Det finns massor av mat mycket folk och bra uppträdande. På onsdag är det Nrj in the park jag älskar knappen och Hakims morogn program är det någon mer som gör det?


Bild från google

//Martina

"Dröm killen"

Har börjat läsa en bok som jag säkert har läst 5 gånger innan, tycker den är så bra att jag fastnar i boken i flera timmar och kommer på mig själv med att ha läst typ 10 kapitel :P..  Har alrdig direkt tyckt om att läsa men det finns dock några böcker som verkligen fångat mitt intresse.. "Sho bree" var en av dem, handlar om ungdomar med en massa problem med kärlek, i skolan, i hemmet och med vänner ja allt möjligt.. "Sander/Ida" är oxå en av favoriterna, boken är såå mycke bättre än filmen.. Man får mer ingående information och kan sätta sig in i boken..  Förutom en massa ungdomsböcker så är det nog självbiografier som lockar mig..

Va gillar ni för böcker?
// Hannah


Att jobba med Martina..

Fick reda på att dem behövde hjälp på hos Martina på skolan på torsdag, så ja jag ska tydligen jobba då.. Kan väl bli kul, har ju "jobbat" eller varit där Martina jobbar när jag hade min praktik i 3:an så.. Känns lite tur att det bara är en dag, för jag märker att förskolan inte är det jag vill syssla med om jag ska bli lärare, då ska det va lågstadiet :) Vi får väll se hur det går där..

Va sysslar ni med om dagarna? Jobbar ni? Läser ni upp betyg?
Sommarskola? Slappar och har det skönt?

// Hannah


Spin Doctors...

Tror aldrig jag tidigare hört dessa, förräns i bilen igår.. Men jag fastna verkligen för denne låten under. :)



// Hannah


Lektime..

vi tänkte åka iväg och handla men så kom vi på i sista sekund att bilstolen till kusin var i andra bilen och inga nycklar hade vi.. Så Felicia och jag fick helt enkelt stanna hemma, frågade henne va hon ville göra under tiden vi väntade..
"Leka på lekplatsen" svarade hon glatt, så ja då fick det bli lekplatsen.. Som jag för övrigt kom på idag att jag totalt växt ifrån, inte ett uns intresse från min sida.. Tror det beror mycke på att lekplatserna här nere är så utslitna och tråkiga..

// Hannah


Hon precis som jag gillar gungorna allra bäst :P Och sen gick vi "balansgång" ..

Sen skulle vi gå till lekplatsen där dem har en kasebana (rutschkana)


Jag diggar hennes stil, hon är som jag lite sådär pojkflickig... Idag blev det shorts för min del, gillar egentligen inte de, men det är så otroligt varmt :)


Pussar och kramar..

Vaknade upp, ja inte nu utan för nån timme sen utav att kusin stod vid sängen och gav mig en massa pussar och kramar.. Världens gulligaste unge :)

Haha när jag kollar på bilderna så såg jag faktiskt inte ut som ett lik denne morgonen :P

// Hannah



Träning med stången...

Hehe ja stången var det då iaf :P.. Dessa övningar och några till brukar det bli när "stången" kommer fram!
Nästan så det känns som att jag äger nån sorts träningsblogg nu förtiden.. Äsch ska inte skriva mer om träning förräns på onsdag!

// Hannah


Träning (del 10 av 36)

Ny vecka igen då och vi sprka igång den med löpning enligt schemat :).. Vi är ute och springer i parken en bit i frnån där vi bor, tätt in på ligger även spelararenan där dem spelar fotboll och laget som spelar här är TFF.. Och idag när vi var ute och sprang var hela deras uppställning ute, ögongodis verkligen.. Varje gång dem kom var man tvungen till att lägga i en högre växel, kan ju inte ligga och sacka runt som en snigel ;).. Jag har alltid varit ett fan av fotboll och har hållt på så länge jag minns, även så Petra som jag springer med.. När vi var påväg hem så sa hon "Fan osså att jag inte hade ett papper med så jag kunde få autograf".. Hahah osså jag bara "Meeen vi kunde ju tagit foto om du sagt till, jag har ju mobilen med mig" .. Såå iaf på fredag ska dem osså va där och vi är ju ute på fredagar med :P, får se om det blir nån foto då :D.. Hahah låter som värsta nörden som ska ha sina "idolers" autografer (jag är faktiskt inget fan av dem), men snygga va dem :P..

// Hannah


Felicia va med oss ute idag :P vår hare! Frida, Felicia och jag..

Petra upp för backen till vänster och jag till höger..

Frida ger sig på backen.. Och sen Petra påväg hem! :)

Vilket sorts strössel äter ni?

Färgat strössel tycker jag bäst om och mycket ska det vara.



//Martina

Var har solbrännan tagit vägen i år?

Är det bara jag som är så otroligt vit eller är det fler som inte har fått speciellt med färg i år? Jag har fått den såkallade byxbrännan när jag har haft trekvartsbyxor.

  
Tyvärr ser dom ut som på bilden till vänster men jag hade velat att de skulle se ut som de till höger.

//Martina

Så fina

I helgen har det varit underbart väder och som ni säkert vet annars vet ni det nu så älskar jag skor. Det är så att jag är väldigt rädd om mina skor så ett par jag och Hannah köpte för några månader sen har legat i sin låda tills nu i helgen. Det har varit underbart väder då har jag kunnat använda mina vita skor.  Yeah!





//Martina

Vem är dyrast?

Frida och jag körde iväg igår kväll och handlade lite saker. Jag skulle bland annat ha en rakhyvel. Körde först till Willys där vi kikade på några den jag tyckte såg mest intressant ut låg på 135:- . Jag tänkte att vi kör ner på Maxi också och kollar vad dom kostar där eftersom vi ändå skulle ner där. Frida började gorma om att jag var det ena och det andra för klart att det var biligast på Willys. Vi körde ner på maxi men gissa om dom var jättemycket dyrare där.. jo där kostade dom 189:- herre min skapare. Det blev ingen rakhyvel denna gången får ta det när jag får min lön. 

  

//Martina

Stranden

Mötte upp Jenny, Rebecka och Johan på stranden där vi snackade massa skit och hade det mysigt. Åt bland annat goda bär som Jenny hade plockat fårn sin trädgård. Det blev massa snack om allt mellan himmel och jord.
 
Mina vita ben som behövde färg så vita som dom är och Jenny.
 
Jag i solen och goa bär som Jenny hade plockat i sin trädgård söta och goda.

//Martina

Sliten verision av oss!

                                            Mer än så får ni inte se av oss!
 

I won´t let the sun go down...

Lalalalalal loooovely!!
Sjukt härlig låt.. Denne är såå jag, får värsta gåshud och vill bara springa runt och dansa :D



// Hannah

Godmorgon gott folk!

Gjort:
* Ätit
* Kollat igenom bloggen som Hannah pratar om i inlägget under.


Ska göra:
* Borsta tänderna.
* Klä på mig.
* Köra hem till mina föräldrar.
* Sätta mig i trädgården och njuta av solen.
* Ta hem sladden till att ladda in bilder.

* Skriva massa inlägg med bilder ikväll.
* Städa min lägenhet.


//Martina


.....

Först och främst vill jag bara säga gomorron innan jag går vidare till något jag hittade på en sida..

Det är en kille/man som gjort nån sort "Jag söker fru - blogg" och jag börja läsa, sen var jag tvungen till att läsa mer och nu har jag läst igenom allt *hehe*.. Jag tycker ni ska gå in och kolla, han verkar vara väldigt medveten om inte bara sitt mål utan allt runtomkring.. Tänk om man ändå hade kunnat vara så :)

http://www.akademikersokerfru.info.se/

// Hannah

Vi tackla backen..

Lördagar och söndagar har tidigare varit mina "det är tillåtet att slappa dagar", men nu är det den dagen då jag måste ut och springa MEN jag får välja precis vad jag vill göra, hur jag vill göra det och hur länge jag vill hålla på..
Så Frida och jag drog iväg, först på en liten cykeltur sen var det dax för backen, jag gillar backen för man blir helt utmattad och man tar verkligen i för fulla poletter för att komma upp, mee like mucho!! Vi slutade med lite mer än ett varv runt tallriken :) Kanon Frida!!

// Hannah




Vi tar en dag på stranden....

Vaknade upp i soffan med värk i hela kroppen av att mobilen ringer, det var Jenny som undrade om jag skulle med till stranden. Lite tveksam var jag med tanke på att jag var så väldigt trött, jag skulle återkomma med svar. Somnar omoch vaknar runt halv 11 upp och fixar lite sen in i duschen och ska använda produkterna jag köpte til håret igår (visar dom sen). Smörjde in mig med bodybutter så jag blev rent varm och dessutom ville jag att mitt hår skulle självtorka så jag kom inte iväg till stranden från klockan var två. Men väl där hade jag med mig min solstol som jag satt och njöt i dom andra låg på handdukar. Hade varit i och badat och det var tydligen väldigt skönt i vattnet, får ta det en annan dag. Träffade en kollega också det var trevligt längesen man pratade med henne. Jag lägger in bilderna senare som jag har tagit under dagen. Nu väntar grillat så ni får ha en superkväll så hörs vi.

//Martina



Lördag...

Gomorron Gomorron ååh vilken härlig dag :P hehe Eller inte..
Vaknade upp av att jag hörde nått bankande utanför fönstret, ja då har dem tydligen redan satt igång arbetet i trädgården.. SUCK va nog det första jag tänkte på, pallar inte ens gå ut så man ska få en massa arbetsuppgifter.. Martina sov här inatt då det blev rätt sent när vi kolla film, skulle egentligen till Brita idag men vi har ju inte ens ringt och pratat med henne.. Åååh va sega vi är!!

Nä men nu ska jga gå ner och äta frukost.. Ni får alla ha en toppen dag ser ju iaf ut som att det är kanon väder ute :)..

// Hannah


Träning (del 9 av 36)

Idag blev det bara jag och Frida som sprang, Vårt såkallade "team" har skingrats rejält.. Det började med att Martina hoppade av när hon började jobba *tyvärr*, men samtidigt som det är tråkigt kan jag förstå det för det är svårt att bolla skola och jobb med träning om man inte har motivation till det.. Sen blev det bråk som vanligt med oss andra och nu verkar det vara nån tävling på gång, jag kör mitt eget race liksom.. det är ju för mig själv jag började träna från första början och det ska inte bli förstört pågrund av andra..

Men jag och Frida körde hårt idag iaf, och vi avslutade med backen.. Kutade upp och joggade ner, utmattande men det funka ju..

// Hannah






På schemat..

* Våra bästa år
* Springningen
* Ringa till Brita
* Duscha

Ja nått sånt ser det ut en kort stund eller nån timme framåt.. Faaan va jag inte känner mig peppad på springningen :(
Äsch komigen Hannah!!!

// Hannah


Rutinen fortsätter...

Hemma från jobbet eller har varit det ett tag. Har varit en varm dag med mycket sol. Har varit ute en hel del på jobbet idag skönt. Tänkte att jag skulle städa i trappen idag men jag pallar inte, jag har verkligen ingen ork eller lust får ta det en annan dag. Varmt som tusan är det i min lägenhet. Frå öppna upp mina fönster och sedan bege mig hem till föräldrarna.
//Martina


Skvätt, dopp och dyk..

Dagen har inte gett så många inviter, förutom möjligtvis poolen i trädgården och solstolen :P..
Efter många om och men så drog Frida och jag oss ut för att ta ett dopp, guuud va härligt, att bada när solen står på som allra mest är loooovely!!

// Hannah







Högskola?!

Gomorron, usch va dåligt jag sov idag.. Hade en massa hemska drömmar om att jag fick fnatt och blev världens hemskaste människa, flyttade hemifrån utan att säga nått, bytte identitet och nummer.. Jag ville inte ha något med min familj att göra pågrund av att jag valt fel väg i mitt liv, jag hade tydligen inte vågat stå upp för vad jag ville och gjort som dem ville, vilket resulterade i att jag nu kommit helt fel.. Hehe jaa det fortsatte iaf så och jag vaknade mitt i natten  och fick väck det som tur va!! :D

Ja iaf tillbaka till rubriken, vi nyblivna studenter som ville fortsätta utbilda sig sökte ju in till högskolan i Mars typ.. I för går fick jag och en av mina klasskomisar reda på att vår ansökan har inte blivit inskickade korrekt.. Jaa så jag har suttit i telefon med Malmö högskola under går dagen och det funka inte.. Idag skulle jag göra ett nytt försök och nu har det kommit in, och jag lär väll få reda på om jag blir antagen eller ej nu i mitten på augusti..

Så iaf så sitter jag nu här och ångrar att jag inte satt ner min fot tidigare, att jag inte valt att gå den vägen jag verkligen vill eller försöka fundera ut vad jag vill.. Jag har velat bli mycket men pågrund av en massa pressande och ord så valde jag Barn och Fritid på gymnasiet, jag ville egentligen gå antingen Estet eller omvårdnad --> Detta resulterade i att jag fick jätteproblem med skolan och brydde mig inte för fem öre, jag var borta jätteofta ett tag men tillslut orkade jag inte sträva emot så jag bara gjorde "som jag skulle".. Nu står jag här idag och ångrar att jag inte satte ner foten från allra första början och får då höra "- Men det va ju ditt val, du hade ett fritt val att välja va du ville gå!" Jovisst, men om man är en person som inte vågar gå mot strömmen och kan ta alla människors besvikna ansikten så går det som det går. Speciellt eftersom jag ofta fick höra att man inte kan få jobb om man går estet eller att det är jättesvårt att få jobb om man går omvårdnad.. Det är precis lika svårt/lätt vad du än går! 
För att tillägga så är vi 6 barn (tjejer) och varenda en som gått gymnasiet (5 av oss) har gått barn och fritid, till hösten börjar min lillasyster gymnasiet och även hon blev inriktiad på BF, men jag om någon som vet hur det känns och bli inledd på fel väg kände att nu hade jag min chans att se till så hon väljer va hon vill.. Det sluta med att hon valde Hotell och Restaurang, visst det är förnöjelse.. Men vet ni va det hemskaste av allt är(?) Hon är den ENDA som verkligen ville gå Barn och fritid, men hon valde något annat bara för det inte fanns här vi bor.. Jag vet inte hur det kommer gå för henne eller om hon kommer va nöjd med vad hon valt..
Men en sak är säker att det är ALDRIG försent att välja det du vill, det finns oändligt många val och möjligheter. Komvux? eller så kan man välja sidoämnen på högskolan och skräddarsy sin egen utbildning.. Om du inte känner för att plugga mer(?) skaffa ett jobb.. Listan fortsätter bara, så du behöver inte hänga läpp för att du inte kommer in på högskolan.. Det finns så många andra saker du kan göra.. Alla kan ta sig dit dem vill, bara det att dem kanske får ta andra vägar dit för att nå det.. Men som med allt så är det inte målet som är det viktiga utan resan dit, vi lär oss sååå mycke under resans gång, även sånt som inte kan läras ut utan som man själv måste se med egna ögon..

Tro på dig själv så löser det sig!!!

Kram Hannah


.....

I am lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I´m alone
Even when I'm surrounded by friends
How can the silence be so loud
My face for the outside world to see
is only a mask I put on at day time



Träning (del 8 av 36)

Dåligt med uppdatering idag, sorry!!
Sen Martina började jobba igen så har det blivit riktigt dåligt, jag glömmer bort bloggen och är ute en massa istället..
Iaf så var det springning på schemat idag.. Måndag, onsdagar och fredagar är dem implanerade dagarna måste skapa mig själv lite rutin så.. Förutom att jag hade sjukt ont i ryggen efter gårdagens slit så stod solen på som tusan, det var väldigt kvavt och lungorna arbetar inte än riktigt som dem ska :P.. Meen trots att det var pest och pina höll jag ut...

Så slutresultatet var väll egentligen att det gick men att det inte var härligt för fem öre :D

// Hannah


Godmorgon!

Vaknade 4.30 av en mardröm, hade tällt min klocka på att vakna 5.15 men så i drömmen skulle jag vakna så mykcet tidigare tydligen. Så jag tudsar upp rent galen och vet inte var jag ska ta vägen. Hemskt och vakna upp så. Kom till sans och la mig igen och vaknade 45 min senare av klockan som ringer men stänger den och vaknar ytterliggare 30 min senare av att pappa ringer och väcker mig. Nu sitter jag här och ska klä mig för att sedan köra till jobbet.

//Martina

Håll tummarna för mig!



Kikade in på Lily´s blogg som jag brukar göra varje kväll och då fann jag denna tävling. Vilket pris det handlar om wow. Jag brukar inte anmäla mig till sådana tävlingar för jag brukar aldrig vinna. Men detta kunde jag inte motstå min plattång är väldigt sliten och mitt hår skulle verkligen behöva dessa produkter för att få tillbaka sin glans och spänst. Jag håller tummarna och hoppas att det är jag som vinner detta underbara pris och hoppas ni med gör det (wink wink). Klicka på bilden för att komma till Lily´s blogg.

//Martina

Trädgårdsgöra..

Hushållet med hjälp av andra fick ett ryck IGEN för nån dagar sedan, att dem skulle rensa upp alla stenblock vi har för att lägga väv under.. Visst, sure, fine, gör så.. MEN JAG ställer inte upp på det för om det är nått jag inte klarar av så är det trädgårdgöra och kritik --> Speciellt när dem två sakerna går hand i hand.. Visst att jag är stark men inte att stå och plocka upp och ner sådana stenblock hela tiden..

Ni tycker säkert jag gnäller nu men tror inte ni förstår, mina föräldrar och de dem bett om hjälp är perfektionister.. Det är INTE jag, jag tycker det funkar oavsett bara det att det blir annorlunda slutresultat.. Projekten är oändligt många och dem tar aldrig slut utan allt blir bara halvfärdigt och sen börjar dem gnälla.. Det är inte det att jag tror att jag är nån prinsessa som inte ska behöva göra nått, men jag gillar inte att pilla utomhus, jag städar hellre..
Ja iaf anledningen till inlägget va att dem nu sa att jag gjort fel trots att jag sagt att jag inte kan.. Visst att det bara va ett block som va fel men jag blev sur som en agaspis.. Såå nu gav jag upp, därav detta gnälliga inlägg :D hehe..

JAG HATAR TRÄDGÅRDSARBETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Hannah

Sjunde himlen..

Är det någon mer än jag som alltid kollar på Sjunde himlen(?) För mig spelar det ingen roll om det är dem allra gamlaste avsnitten eller nyaste, tycker det är så underhållande.. Dem är precis som vilken annan familj som helst, tycker dem har fångat det toppen! Plus att jag älskar introlåten :D




// Hannah

Gör dig klar...

Nu ska jag upp ur soffan o in och fixa hår och klä på mig kläder. Under tiden lyssnar jag på denna låten gör det ni med. Grymt bra !




//Martina

Upp och hoppa..

Jag sitter framför datorn med tv:n igång och äter vilken kombination va. Jag börjar jobba sent idag närmare bestämt halv 11 skönt. Jobbar desto längre då istället. Annars när jag börjar sent brukar jag alltid sova för länge så jag varken hinner det ena eller det andra. Hannah är tydligen också uppe pratade med henne för en stund sen för hon skulle se om jag var uppe.

Vi ses senare idag!
//Martina

Gomorron!!

Hoppas ni sovit lika gott som jag.. Jag har svårt att tro att jag verkligen är uppe nu, egentligen så vaknade jag 07.57, men har krullat mitt hår :D.. Det är inte speciellt fint väder ute, men det regnar inte än iaf..

Usch kom att tänka på att augusti är alltid den där tråkiga månaden då allt man tänker på är att man ska börja jobba eller börja skolan igen, suck på det faktiskt..
När börjar ni skolan eller jobb? Och tycker ni det är lika hemskt som jag tycker?

// Hannah


Vardagssysslor..


Efter träningen tänkte jag ta en lång skön dusch, men ack nej då gav mamma mig i uppdrag att frosta av frysen(?) Hmn okeej, va nog va jag tänkte.. Så jag tog en kniv, lite vatten och en hårfön.. Vrämde isen hällde sen vatten på den och sen kunde man lätt hacka itu den :P SMART !

Sen sjöng vi lite singstar medan duschen va upptagen..

Och tillsist kom jag till, men de var massor som skulle göras.. Petra tyckte jag skulle testa hennes ansiktsmask.. Kändes som eller jag tror det känns så, som att man fått massa botox insprutat.. Hla ansiktet var stelt..
Efter det cyklade vi för att hämta kusin, vi skulle ut på lite cykelrunda.. Oturligt nog började de ösregna så tog bilen för att handla :P hahah

Sådär såg nog min jobbiga dag ut idag :P
Vad har ni gjort idag?

// Hannah

// Hannah

Träning (del 7 av 36)

Jahapp, vet vi varit dåliga me uppdateringen.. Men tyvärr blir det så när man har fullt upp med en massa andra saker..
Vi var iaf ute och sprang idag Petra, Frida och jag, gick hyffsatt bra förutom att det öste ner.. Vet inte riktigt om Martina gett upp de, men dem senaste 3-4 gånger har hon inte varit med. Aja jag är verkligen peppad på det här nu så för mig är det viktigt att jag följer rutinen :)





// Hannah

Huvudvärk!

Sitter hemma i min lya framför datorn med tv:n igång. Är uttråkad till max och har fruktansvärt ont i mitt huvud. Jag brukar titta på 3:an o 5:an när jag är hemma men de senaste veckorna så har dom inte funkat på min tv men nu precis så upptäckte jag att 3:an och 5:an var tillbaka wiho!.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så får vi se hur länge jag håller ut.

//Martina


Tog mitt pick o pack o stack!!

Nu istter jag ensam hemma i min egen lägenhet. Tog med mig datorn hem denna gången. Har haft den stående hemma hos mina föräldrar innan en väldigt lång tid. Kände att nu var det dag att dra hem. Det känns dock väldigt ensamt det var anledningen till att jag tog med mig datorn hem där för första gången för jag gillar inte att va ensam.

Ska börja jobba imorgon det känns lite trist att gå tillbaka till verkligheten igen. Det är nog bara nu i början man känner så sen kommer man ju in i det. Hoppas bara att jag kommer upp i tid imorgon för det är jag som öppnar.





// Martina

Fruktansvärt...

Någon skickade en sida till mig för en stund sedan... Jag bokstavligt tappade hakan och kände hur jag fick en klump i magen.. Det är en kille som skriver om hur han när han blir arg förändras till en helt annan person och slår sin flickvän fördärvad(?) .. Visst att det är starkt av honom och lägga upp korten på bordet och så, men det sjukaste är att han gått vidare med allt till psykologer osv osv .. Men INGEN gör något, fast å andra sidan så är det så folk i samhället löser saker nu förtiden, genom att blunda för det hemska.. Jag blir irriterad och förbannad när jag läser såna här saker, mest för att det hade kunnat hända vem som .. Det hade kunnat hända mig eller dig och ingen bryr sig ens för fem öre, jag menar sätt er in i hur den här tjejen känner sig.. Förmodligen jävligt liten och hjälplös, visst att hon kan lämna han.. Men vad skulle då hända(?) skulle han gå med på de eller skulle han slå henne ännu mer?

Ja vissa förstår inte ens va jag snackar om nu.. Men läs här så förstår ni, skulle inte sitta fel med reflektioner från er..
Vad tycker, känner och tänker ni när ni läser detta?

http://www.sverigessamstasida.se/lasarbidrag35.php

// Hannah

Rise and shine...

Uppe ur sängen nere och bloggar ska sedan iväg med Jenny och snacka på stranden.
Hoppas att Hannah vill följa med hade varit kul. Mysigt väder det är idag, solen skiner och det är varmt.
Ska äta frukost men vet itne ritkgit vad här är inget gott hemma får nog gå ner till affären. Undra om mister hemlig jobbar. Det var iaf det frösta Hannah frågade när jag frågade om hon ville hänga med ner.

// Martina

Gomorron..

Eller morron och morron, men typ har visserligen varit uppe ett tag. Vi kör nån sorts utrensning här hemma, allt åker på tippen så det är meningen att vi ska städa undan nu.. Men Martina vill åka till stranden, tyvärr så är jag den som känner att om vi inte hjälper till lär det bli ett jäkla liv här hemma :P Men hon är ju som hon är..

Nä nu ska jag fortsätta sen äta frukost..
Vad händer hos er idag?

// Hannah

Hej i natten.....!

Sitter framför datorn och lyssnar på en helt underbar låt som jag itne hört innan.
Lyssna ni med så ska jag gå ut med miro så länge.

 

//Martina

Marknad och karuseller..

Inte så långt ifrån oss pågår det just nu en marknad under helgen, brukar va trevligt och promenera runt, träffa en massa folk osv.. Så vi tog en tur där med Jönssonligan :)








// Hannah

Middag i Staffanstorp...


Frida, Petra och jag åkte i ena bilen dit, Martina åkte me päronen och Miro :)
       
Våra outfits idag då.. Martina hade på sig ett par gråa trekvarts mjukisbrallor och en tjocktröja.. Jag hade på mig ett par leggings och en svart tunika/klänning..

Martina, Brita och jag.. Hon är världens härligaste människa.. Vi pratade en massa minne idag och enligt allihopa va jag tydligen den som inte bruka tycka om Brita.. När jag va bara några år gammal ställde jag mig bakom Martinas ben och sa "Jävla kärring" till henne :P Haha.. Det är andra fasoner nu :)
 
Sen vankades det mat, hon bjöd på kyckling med sambal oelec sås och potatis, morötter, ärtor och potatis.. Yummi yummi!!


Dem här två över är mina två framtids pålar, en blandning utav dem två skulle va perfekt.. Min pappa är en av dem underbaraste människor som finns, han finns ALLTID där för en vad det än gäller.. Han har en sån massa kärlek att dela med sig av oavsett om man är snäll eller olydig, han hjälper en med allt, stöttar och puschar på.. Han och jag är ett väldigt bra team, tsm har vi jäkligt roligt och fixar det mesta.. Det är från han jag fått min personlighet och mitt kloka tänkande, det är han som får mig att vilja utvecklas som person (till en bättre människa).. En sån som man kan luta sig mot i alla väder som är ödmjuk och snäll.. Som lyssnar och förstår och som inte dömer människor utifrån problem, utseende osv, som tar människor för vad dem är.. Det är han som tror på mig och som får mig att tro på mig själv, det händer då och då att jag blir väldigt irriterad och tyvärr så är det han som får ta emot en massa skit, men jag hoppas att han trots allt vet att jag älskar han mer än allt liv på denne jord!!..Brita står oxå för livsglädjen, det är inte många människor som är över 80 år som är som friska fläktar alltid.. Enda sen barnsben har hon funnits där för oss, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne.. Trots den stora åldersskillnaden så är det henne man känner sig mest bekväm med, man kan snacka om precis vad som helst.. Allt det man snackar om med sina vänner, sina syskon ja precis vad som.. Jag hoppas det finns massor av tid kvar till att skapa ännu fler minnen och ha ännu fler pratstunder..


// Hannah

Ont överallt av att ligga i den sängen..

Sov än en natt hos mina föräldrar ingen skön säng. Idag ska vi iväg på middag så det gällde att man gick upp i tid så man hinner duscha och göra sig klar innan bilen går. Det blev sent inatt klockan hann slå 4 innan jag somnade. Hoppas jag inte är trött ikväll för vi ska kanske ut och dansa ikväll. Kan ju hoppas att Hannah och Petra inte sviker.

Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare !
// Martina

 
 

Nattbloggning...

Gaash än en natt sitter man här framför burken, nästan så jag börjar bli trött på det.. Man går på överskottsenergi så det skriker om det, minsta lilla sak får mig att börja asflabba :P.. Detta är inte bra faktiskt, trots att det är sommar och man kan va uppe hur länge som helst så är det faktiskt sant att där är en morgondag.. Just imorron ska vi ju oxå iväg till Staffanstorp sä ännu bättre hade det då varit att sova nu.. Aja får försöka bryta mig loss och ta mig till sängen..

Sov så gott alla nattugglor, ja ni andra med för den delen!! :)

// Hannah


Singstar...

Hannah, Frida och jag sjöng singstar innan som Hannah skrev..
Det slutade ju inte som vi tänkt oss men det var faktiskt en olyckshändelse.
Men iaf så vill jag ju dela med mig av det goda resultatet.
Hannah kanske prickar rätt och får flest poäng men jag är bäst på att sjunga (wink wink)

//Martina


Yeah jag kom in på listan. Sen var det Hannah och Petras tur med samma låt då åkte jag ner två steg attans skit.

Våra "vilda"lekar" slutar oftast i skador..

Ja som rubriken lyder så startade vi upp något som inte slutade så väldigt bra.. Först sjöng vi lite singstar, Martina, FRida och jag.. Ja det är inte direkt lönt att säga att det va jämnt eller så mellan oss för det va ju helt klart moi som vann :P (Som vanligt)..
Men sen spårade ur och vi börja fjönta oss och så slutade i ett våldsamt bölande :P Haha (Jag stod för det)..Martina sparka mig på smalbenet och det gjorde så fruktansvärt ont, värker fortfarande.. Hon storma ner till sin dator och vem vet vad hon sysslar med där(?)

Blir nog snart sängen skulle jag tro, imorron är vi bjudna på middag hos vår Pappas faster :) Brukar bli bjudna på riktigt god mat där, värsta kocken..

// Hannah


Martina älskar att sjunga, tyvärr tycker jag inte det låter nått vidare :P hehe