Liten årsresume av 2010

Här kommer en liten årsresume på hur mitt år varit, det har hänt massa fler saker men detta inlägg skulle bli två mil långt om jag tagit med allt.. :)

Vinter!!


Vi fira nyår hos Martina, sen blev det utgng för vissa.. Deta året firas också in hos Martina :)

Jag fortsatte mitt löparprogram trots all snö och flera minusgrader :)

Vi klättra på en massa isberg <3 och tillbringa massa tid med Polly *(Jenny)

I början av året åkte vi mycket skridskor :) Det började som bambi men sen så :)

Massa mysiga stunder med nära & kära!!

Jag och Martina var ute och tog en massa bilder vid skogen :)

Vi firade Marias 20års dag!

Vår!!


Osså kom Påsken..

Jag o Martina var ute på en av våra många raggarrundor:D

SEN DÖK SOMMAREN UPP!!





Denna sommaren har varit underbar, vi fick inte bara närmre kontakt med våra underbaraste Polly (Jenny) men vi hade även så jäkla kul. Vi tillbringa en hel del tid med Rebecka (vår kusin) många diskussioner och kväller uppe i hennes lägenhet awesome! Men allt från massa roliga bilturer, till grillkvällar, midsommar var hur kul som helst & mycket mycket mer..
I slutet av sommaren blev jag även moster, min äldsta syster fick en underbar liten pojke vid namn Oskar.. Tillskott till vår redan stora familj :)

Hösten/Vintern!!
Vi fick aldrig riktigt någon höst, det blev snabbt vinter och massa snö.. Men härligt det med, så länge tiden tillbringas med mina älskade!!

Men tyvärr så startade hösten väldigt dåligt, vår älskade vän & familjemedlem gick bort.. Han var nått av det bästa som tagit ett steg på denne jord, han var världens snällaste och ödmjukaste.. Han fanns alltid där om du var glad eller ledsen, han var den jag delade allt med.. Han var och kommer alltid vara det allra bästa som hänt mig.. Jag kommer aldrig sluta älska dig mitt Hjärta!! ♥



Pysen!! ♥ 2000-05-22 --> 2010-10-29


Vi firade Martina med en överraskningsfest när hon blev 25 år :)
Jenny fick besök av sin vän Ewelina från Polen, dem åkte till Budapest och
lämna oss hemma :(

Vi var på Törringe och dansa loss med gamlingarna!! :)


Tog en massa egobilder och bestämde mig för att skaffa lugg för andra gången :D


Vi har åkt en massa pulka, lekt i snön och klättrat på isberg :) Vår specialité :D

Vi tog ny syskon bild för den förra var vi inte alls nöjd med.. 2010<---->2009

Vi tog även ny familjebild.. 2010<----> ca 1994/5  Heheh :D

Mitt 2010 har varit över förväntan, varje år kan alltid bli bättre men så länge jag får vara omgiven av människor jag älskar s kan det inte bli mycke bättre.. Jag har lärt känna nya människor, jag har jobbat på som aldrig för detta år, jag har lärt mig mycket om mig själv och detta året har varit ytterligare ett steg i rätt riktning för mig.. Jag har överträffat mig själv i många lägen :) Det tråkiga är att behöva gå in i 2011 utan några viktiga delar ur mitt 2010, främst Pysen.. Men tillsammans tar vi oss alltid framåt.. Jag hoppas att jag fortsätter utvecklas som människa, vän, syster, dotter osv och att alla mina nära och kära får vara friska och må bra..

Jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!
Så ses vi år 2011!! :)

Massa kramar från Hannah




God Jul!!


-11?!

Är det ett skämt?
Termometern står och pendlar mellan 11-12 grader, hur fan är det möjligt?!
Det är så jäkla kallt ute, efter bara några minuter utomhus känner man hur ansiktet blir till is och man vill bara in i värmen.. Snön gillar jag men nu behöver det inte bli kyligare? December månad är inte ens slut, visserligen så sa dem för ett tag sen att det skulle bli värsta vintern på 1000 år men inte trodde jag på det :S
Var det någon som trodde på det?

Jag vet inte vad jag ska göra, finns inte ett smack att hitta på och jag vågar knapt ge mig ut i kylan.. Tur att där går en film ikväll, bästa är att syrran sluta skolan idag så imorron behöver jag inte va ensam *yeeey*..

Har ni nån planer för julen??

Vi bruka fira med våra äldre släktingar, farmor osv.. Men med tanke på vädret vill vi inte att dem ska ge sig ut :( Alltid skoj att fira med dem.. Så om det inte blir med dem så firar jag hellre bara med familjen, lugnt och mysigt :) Vi är ändå 9 i familjen så blir en hel del ändå :)..
På kvällen kommer kusin med familj, då ska vi spela det berömda julklappsspelet.. Vi lyckas alltid bråka, om att man inte skickar tärningen tillräckligt fort *suck* men det hör ju till så :)

// Hannah

Lugg!!

Kände mig redo för lugg igen, testade det förra året vid juletid och fick bra respons.. Så idag blev det lugg igen, dock lite kortare än förra gången fast jag är nöjd.. Får väll se hur länge den blir kvar :P Haha
2009 <----> 2010
// Hannah


Saknar sommaren..

Hej Hopp!!
Gud va jag saknar sommaren, inte för att jag inte gillar snön utan för att man måste skotta varenda dag.. Imorse när jag vakna och gick ut så va där ca 1 meter snö i trädgården :O jag och hunden kom inte igenom, men jag hade ingen lust att skotta.. Så vi följde syrran till bussen och när vi sedan var hemma igen inser jag att srran inte gav mig husnycklarna så Miro (hunden) och jag fick springa till bussen för att få nycklar innan hon åkte iväg till skolan.. Det var på håret att vi inte hann dit, irriterad och arg staplade jag mig hem igen med tanke på att jag sagt till syrran atthon INTE skulle låsa för jag inte hade nån egen nyckel.. MEN ack nä hon skulle ju låsa så skulle jag få hennes :( *suck*..

Väl hemma skulle jag börja skotta precis utanför huset, det gick sådär, även där var väldigt mycke snö.. Osså dessa skottningsreglerna som "finns", att var och en tar halva gången alltså att man möts på mitten.. I vårt område är folket urusla på det, om jag inte har ont i ryggen eller dylikt brukar jag ta både våran och grannen mittemots snö med tanken om att dem kanske gör samma nästa gång.. HA HA HA..Va tror jag egentligen?? Som att dem skulle göra det liksom :P.. När jag stod och skotta kom grannen ut mittemot som delar en liten halva med grannen bredvid oss.. Grannen bredvid oss han hade inte skottat hela sin halva så grannen mittemot hon sa tillhonom.. Då brister han ut i skrik och säger att "Man kan fan inte ta med tumstocken ut och mäta heller!!)

Självklart kan man inte det men han har ju ögon så han kunde ju se att han inte tagit rätt för det var verkligen långt ifrån halva :S *SUCK!!*.. När han går där ifrån säger tanten till mig, han e fan dum i huvudet.. Det roliga med detta är att vi inte gillar honom eller hans fru, dem är förjäkliga och spydiga mot alla i området. Glädjen rann över när jag hörde att andra inte heller gillar dem :P hehehhe

Nää jag längtar till sommaren då jag slipper skotta!! :D
Vad tycker ni om skottningen? Brukar ni få göra det eller ni har folk som gör det åt er?

// Hannah


I somras, bruna och fina.. Somliga brunare än andra :D hehe

Födelsedagspresent!!

Blev glad för alla mina gåvor men det var en som gjorde mig riktigt jäkla glad.. Jag brukar alltid lägga ner min själ i gåvor jag ger till folk, för jag vill att det ska både va personligt, att dem ska få veta att det är nån som bryr sig och lagt ner tid på dem.. Presenter behöver inte vara dyra, "DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS" jag vet om att folk bara tycker det är en klycsha(?) men faktiskt inte!!

Dem senaste åren har jag försökte ge mer personliga gåvor till familj och vänner, för att jag är trött på att ge saker som man sticker iväg och köper i sista minuten som egentligen inte någon vill ha?!

Jag gav Martina en fotobok på sin födelsedag, med massa bilder och text.. Sorgliga, roliga och galna minnen som hon, vi, familjen och alla vänner varit med om.. Hon blev överlycklig och brast ut i tårar innan hon hunnit kika i boken..
När det var min tur att få presenter önska jag mig inte direkt nått speciellt, hade ingen aning om vad folk skulle ge mig osv.. Igår när jag skulle öppna presenter så låg där en bok upp och ner, trodde det va typ en skissbok (jag som gillar att rita/teckna o så) när jag vänder den om var det en fotobok :O Whaaat?! Hade ingen aning.
Jag bläddra igenom, massa bilder och minnen och jag brast ut i tårar.. Lycklig över att någon tänkt på mig och valde att ge mig nått personligt..

Så till er som inte vet vad ni ska ge folk i present eller julklapp. SATSA PÅ NÅTT PERSONLIGT!!
// HANNAH


Födelsedag!!

Hej på er!! ♥
Idag den 19 December fyller jag 20 år, jisses alltså heheh..
Igår firade vi både min o pappas födelsedag med trevligt folk.. Idag blir det bara mys med familjen, sitter just nu och kollar på "Ensam hemma 2 - Vilse i New York" Av alla Ensam hemma filmerna är den min favorit :D

Nä nu återgår jag till filmen..
Ha en riktigt härlig dag!!
// Hannah


Photoshooot!!

Gokväll!! ♥
Hela dagen har blivit ett enda sort kalas, började med städning och "shopping" hehe.. Idag fyller världens bästa pappa år, alltså MIN :D.. Så vi fick trevligt besök, så det blev lussebullar och tårta.. Imorron är det dessutom min dag och jag blir HELA 20 år, tänk va tiden går fort.. Jag kan fortfarande minnas dagen då jag fyllde 11 och jag hade stort kalas med alla mina klasskompisar, då kände mig sig vuxen..

Känner mig fortfarande vuxen, när folk säger till mig att "nu blir du 20år" känns det som dem skämtar?!.. Jag blir väll minst 25? hahah.. Jag har alltid kännt mig äldre än vad jag är, beror väll på all stress o skit :P hehe

Påtal om nått helt annat, vi bestämde oss för att ta lite nya foto.. Man behöver byta sin profilbild på facebook ibland :D hehe Men vi ville inte ha en vanlig tråkig bild så vi bestämde ossför att gå ut och fota lite.. Några minus grader kallt och vi gick ut i klänning och leggings, stod och posa som galningar.. Meen fyfarao va kallt det var :P Plus att jag for i backen mitt i allt, jag skulle skotta bort snö så flög jag ner på rumpan.. Men ingen hann fota för jag va snabbt uppe igen ;P

// Hannah



Snöstorm!!

Hej!! ♥
Jisses alltså, som det snöar.. Jag börjar så smått tröttna på allt snökaos och hur svårt är det inte att ta sig till och från jobb?? Idag va det inte alltför svårt men om dte fortsätter såhär lär det bli s*it :S..
Hur är det för er? Kan ni ta er till och från skola & jobb??

Idag jobbade jag väldigt kort dag, så otroligt sköööönt och imorron är jag ledig.. Då var det tänkt att jag skulle baka till helgens kalasfirande :D Var längesen jag baka nu så ska bli kul :P
Nä nu beger jag mig, kanske int ut men iaf ifrån datorn :D
Over and out!!!

// Hannah


"Where there´s a will there´s a way"

Gokväll!! ♥
Hur är det med er denna afton??
Jag har det hyffsat bra, så bra som det kan bli antar jag.. Har inte jobbat idag heller för jag är fortfarande inte bra, varje gång jag hostar känns det som jag ska sprängas i bitar.. MEN imorron blir dte jobb igen, är ju trots allt bara drygt en vecka kvar innan "jullov" eller för mig är det, jobbar fram till den 22 Dec och sen är jag ledig nån vecka :D Skööönt!!


Nä nu ska jag ta och käka nått, ni får ha en härlig kväll!!
// Hannah



13 Dec - Lucia!

Hej på er!!
Kan ni förstå att det är den 13 December, Lucia dagen :).. Det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller 20 år :) och endast 11 dagar kvar till Julafton, hääärligt!! :D

Idag har jag tagit mig ledig pågrund av att jag mår allmänt kass, ont i huvudet & ryggen och jag har fått en så hemsk hosta som inte är av denna värld... Vill bara sova och bli av med allt, men det hjälper ju tyvärr inte *suck*..
Nej, jag får ta och se om jag kan slumra till i soffan framför nån film istället...

Hoppas ni har en bra Lucia!!
// Hannah


Phsyco??!!

Haha jag skrattar varje gång jag ser detta klippet, så jäkla roligt hur arg man kan bli för man inte sätter tonen som man vill.. Jag bryr mig inte ett skvatt om hur jag sjunger, jag är bra oavsett :P He He..

Är det någon som sett klippet under??



// Hannah

7 December...

Gomorgon!! ♥
Ny dag och en dag närmre julafton, tiden går så himla fort och det är knappt att man hinner med :/
Jag blir så himla stressade av allt.. Den 19:e December blir jag oxå 20år och dagen innan blir det fest med mina närmsta vänner :) Inte för att jag längtar efter att bli gammal men ändå :D..

Och idag är det ännu en jobbedag, känns som att det enda man gör vareviga dag är att jobba och det tar aldrig slut.. Du jobbar, äter, sover osså om och om igen i en cirkel :( Men det är väll bara till att suck it up!

Nä nu måste jag klä på mig så jag kommer i tid..
Ha en bra dag allesammans!!
//Hannah


Du hade aldrig kunnat operera dig Hannah..

Hahah sånn rolig kommentar från syrran nu precis..
Imorron ska min lilla vovve iväg till veterinären för att opereras :( så sa dem att han fick inte äta efter klockan tolv ikväll/natt, stackare :)

Då utbrister min lillasyster
Frida: Hannah du hade aldrig kunnat opereras!!!
Jag: Eeh varför inte det? :O
Frida: För du hade inte klarat dig utan mat sålänge, inte i detta nuläget iaf!! (Allvarlig min)


Hahahah efter det brast vi båda ut i skratt :P Det är visserligen sant men jäkligt roligt :D Jag kan inte hålla mig mer än 4 timmar utan mat, då blir jag genast dålig.. Natten hade jag ju klarat för då sover jag ju, men morgonen hade jag inte överlevt :D Men det roligaste med det är att Frida äter konstant så hon måste ju ha haft det lika jobbigt :P

Nu ska jag se avsnitt 10 av Kenza & Tyra show..
Ha en fortsatt bra kväll!!

// Hannah


Helvetesresa!!

Har äntligen kommit hem från jobb, väldigt skönt...
Bestämde mig för att ta bussen hem vilket jag sällan gör..Gjorde i fredags oxå men innan dess va det TVÅ år sen jag satte min fot på bussen, jag cyklar eller går mycket hellre.. Anledning? Jo för att busschaufförerna kör som GALNINGAR, jag är allvarligt talat livrädd för att åka buss för man vet aldrig hur dem kör.. På en skolväg där det är typ 50 men jag hade kört 40 eftersom där är barn, körde  bussen 75km/h.. LIVSFARLIGT..

Det tråkiga är ju då tyvärr att det är så halt att jag inte vågar gå eller cykla eftersom jag har ont i ryggen, men så fort det är bättre blir det andra bullar :D..

Hur har er dag varit då?
När jag kom hem såg jag att jag fått mitt paket från Style By Tyra :P Yeeey!! Som jag längtat..
Ska försöka hitta bild som jag kan visa sen :)

// Hannah

Morsning!!

Gomorron vänner! ♥
Ååh va härligt det är att sova, förr gillade jag itne de alls men nu när man jobbar varje dag så är sömnen extremt viktig.. Jag kunde vakna flera gånger under natten & bara stirra ut i det tomma för jag inte kunde sova, nu vaknar jag knappt en gång eller ja om jag nu inte är dålig vill säga :)

Idag har jag kort dag på jobb *skönt* börjar nu kl 8 och slutar 13.00 :) Kanon bra tid på en måndag!!
Men det ska bli riktigt jäkla skönt med "jullov" snart, känns som det är behövligt nu :)

Ni får ha en riktigt bra dag så ses vi!!
// Hannah



Great Music!!

Hittat ny musik plus att det kommit ut en massa nytt, så jag tänkte helt enkelt dela med mig av några av mina nuvarande favoriter :)

Har ni någon bra music att dela med er av?
Någon av dessa ni med gillar?? :)

// Hannah








Städning & Snögubbe..

Godag!!
Hoppas allt är bra med er idag?
Jag har ont i ryggen efter all skottning och städning jag hållt på med dem senaste dagarna, och ovanpå det jobbar jag med småbarn varenda dag som man måste bära upp & ner från stolar osv.. Men det går väll över det med..
Jenny, vår äldre syster har besök från Polen och dem skulle komma över ikväll, tänkte att då är det ju speciellt bra om man kan ha städat :)

Vi fick för oss att göra en snögubbe, hittade en låda man fått från Telenor med massa grejor man har till snögubbens utstyrsel.. Typ hatt, ögon, halsduk o knappar på kroppen :) Den blev riktigt fin faktiskt, tjusig!!

Vad händer hos er denna söndag??
// Hannah




4:e December!!

Hur är det med allihopa? ♥
Med mig och Martina är det bara bra, jobbar o sliter varenda dag :) hehe..
Det var så längesen jag var inne på vår blogg att jag hde glömt vad vårat lösenord var :P hehe.. De om nått fick mig att inse att vi kanske börja skärpa oss ordentligt, vi prata för ett tag sen om att vi skulle sätta igång och blogga igen, men vi får inte ändan ur vagnen :D

Jag har riktigt svårt för att fatta att det verkligen är vinter och vi har hur mycke snö som helst.. I fredags när jag gick till jobb var det - 9 grader.. Brrr :O...
Hur är vädret hos er? Mycket snö och minusgrader? :)

Nä nu ska jag fortsätta se "Dagissnuten", hoppar den planerade utgången ikväll för jag pallar helt enkelt inte :)
Vad ska ni hitta på?

// Hannah