Nevermind i´ll find someone like you!!

Gomiddag, hur är läget??

Här är det ganska bra, eller jag har ont i halsen men jag har fortfarande lyckorus sen kvällen/natten igår :D
Vi hade bestämt för ett tag sen att vi sklle ut igår till Harry´s, olyckligt nog blev jag sjuk i torsdags och vår planerade utekväll verka inte bli som planerat.. Men under kvällen igår så börja Martina och Petra ge inviter på att dem ville att jag skulle följa med och till sist blev det så :)... Var extremt otaggad hela bilresan, men när vi kom in på stället och skulle hänga av oss kläderna får jag syn på nån jag känner igen.. Tänkte att han känner ju jag, eller känner och känner haha det var iaf Lasse Kroner.. Jag blev rent till mig och börja smfnittra och skulle försöka förmedla detta till Petra :P Inne i klädhängarn står en ung kille och skrattar åt oss, han tog min väska och jag kastar mig över disken och bara - Neeej, jag måste ha min mobil så jag kan ta bild med Lasse!! :D haha

Vi gick in och där inne satt resten av gänget, Jenny, Jenny, Martina och Basse :) Jag och Petra gick först in på toa osså kom jag min smarta idé att vi kunde gå fram till Lasse och sjunga en av hans låtar osså börjar jag sjunga "Teddy Björnen Fredriksson" och Petra står och kollar på mig som ett frågetecken och brister ut i skratt
-Det är fan inte Lasse Kroners låt!! :P Hahaha
Smartass haha.. När vi kom till dme andra berättade vi vem vi sett och vi alla blev som världens töntigaste ungar, satt och planerade hur vi skulle få ett foto och INGEN annan brydde sig att han va där.. Rätt som det va fick jag syn på Claes Malmberg med :O OMG! :D hahah..
Vi fick våra bilder och dem var jäkligt trevliga, speciellt Lasse som stod och smekte våra ryggar och sa att han som tog bilder kunde ta sin tid för han trivdes så bra där han stod :P hehe.. Känns som jag kan leva länge på detta :D

Kvällen fortsatte iaf med en massa dansande, sjukt bra musik denna afton vilket egentligen gör själva grunden för kvällen :) Vid två tiden drog tjejerna och Basse så det var bara jag och Petra kvar och det var då kvällen började :).. Älskar för det mesta stämningen med fulla människor dem blir så kramgoa och sjukt trevliga, fick en "kyss" i pannan av nån karl hehe, blev uppraggade av två dryga typer i baren som kallade alla för fnask :P haha töntar.. Kom fram en kille som varit efter Malmgren hela kvällen och börja dansa slibbdans haha sååå jäkla rolig..
Träffade på Are (ååh) :D heheh.. Snackade med honom, som tur va så hade han inte med sig killgänget D, M, H och Sarre.. Vilket var sån jäkla tur, så sjukt länge sen jag såg honom det hade bara förstört kvällen som var så bra :)
Tack som F*n Petra för du stannade och gjorde min lördag sjukt kul :) Nästa helg taggar vi Törringe, då blir det dansband, bugg och Black Jack! Wiiie, looking forward tooooo IT!! :D

Nä nu ska jag höra om Jenza har lust att hitta på nått:)
Ha en härlig söndag!!
Kraaam

Haha vet inte om det va pågrund av röken men det ser ut som att vi har grått hår allihopa på bilderna där vi var utomhus :P hehe..








Having a hard time breathing... Literally!!

Gomorron, allt bra??

Jag mår inget vidare, känner mig helt seg orkar inte röra på mina smilband när någon säger ett skämt.. Faktum är att jag knappt kan för det gör så fruktansvärt ont med minsta ansträngning.. Har ont i halsen, förkyld och fått sån rethosta + att jag håller på att tappa rösten.. Där försvann vår lördags utgång, eller iaf MIN :(
Har sovit sammanlagt 1-2 timmar denna natten om ens det och inte är det sammanhängande, jaa det är väll bara till och vila, vila och hoppas på att man kurerar sig!

Nää jag ska krypa ner under täcket i soffan och glo på Vakna!
Det blir doktorn under dagen, Fadern min håller på att försöka få en tid..
Hoppas ni får en riktigt härlig torsdag och håller er krya!
Kraam




Sjukstugan fortsätter..

Ååååååh j*vla h*lvetes sk************t!!!!!
Idag är verkligen inte min dag någonstans, är så jäkla trött på att allt går fel, speciellt idag!!
Det började imorse med att jag tappade min cykelnyckel och att jag blev av med både vantar och mobil på jobb, tack gud så återkom mobilen och nyckeln..
Hela veckan har jag kännt av lite svag halskänning meen hoppats på att det inte ska bryta ut, IDAG bryter det såklart ut.. Värsta är att jag vet exakt hur det känns och jag fasar det varje gång, vissa sjukdomar man har glömmer man liksom bort. Men så ofta som jag har halsfluss och sålänge som det håller på såå skulle jag aldrig kunna glömma bort what a pain it is!! Så det blir läkaren pronto imorron för att få pencilin..

Förutom detta i-lands problem så kommer jag än en gång inte få min lön i tid, det börjar bli till en vana nu.. Tydligen så har rektorn på förskolan lämnat in min och måånga andras lappar försent vilket innebär att dem inte kunnat skicka ut det i tid så nu får vi vänta extra tid.. Kan det gå mer fel denna onsdag??!!!

Ja orkar inte me det mer denna kvällen, nu ska jag dricka mitt te och hoppas att det lindrar litegrann..
Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!!
Kraaaam


You got my heartbeat going away..

Har tillbringat en stund vid stekjärnet denna afton, Martina har joinat mig.. Vi har käkat plättor och nu sitter vi och snackar om allt möjligt, karlar, vår vänkrets, jobb och annat smått och gott hehe.. Dem tre sakerna handlar det oftast om..
Jobb - Det gnälles det oftast om, hur kul jobbet än kan va så har det sina baksmällar.. Känner mer av det på mina syskon och vänner som har fast jobb inom förskolan, allt "skit" som är runt omkring (möten, samtal osv).. Hur mycket tid som läggs ner.. För min del är det mer ibland att psyket tar en smäll av hur påfrestande jobbet kan vara..

Dem andra två kategorierna känns knappt lönt att snackas om, retar mig så sjukt mycket på båda.. Karlar är ju som dem är, en art för sig själv.. Jag har aldrig förstått mig på dem och lär förmodligen aldrig göra det heller, jag vet att vi tjejer inte är guds gåva till mänskligheten meeen ja!
Hur jag än gör, vilket jag egentligen aldrig velat så kommer det S gjorde alltid få mig att inte lita på karlar, tråkigt men sant..

Vilket dels får mig att tänka på den här texten:
Every girl isn´t the same and every guy isn´t the same.
Just because you´ve been hurt by someone,
doesn´t mean you have to punish the whole world

Meen det blir jue ändå så på något sätt... Då ska vi inte ens starta upp diskussionen om vännerna, jag har alltid haft 2-3 olika vänkretser.. Dem jag står nära och umgås med typ alltid som jag verkligen älskar o trivs med, dem jag inte umgås lika ofta med men när vi väll träffas så är det som att vi inte varit isär en dag för vi har så jäkla kul ihop. Sen den sista kategorin med dem vännerna man fått av olika anledning, som man gått i skolan med eller tränat nån sport med dem är mer som bekanta men ändå när man träffas så känner man av vänskapen..
Meen nått jag verkligen förvånans över hela tiden är hur jäkla barnsligt beteende vuxna människor har, konstigt nog speciellt tjejer i alla dem ovanstående kategorierna.. Hur nära vänner man än är så är det så barnsliga fasoner, alla vet vi ju om att man inte kan umgås med alla.. Det går helt enkelt inte, jag har själv några få människor jag verkligen inte kan umgås med för vi är sjukt olika och jag ogillar dessa personerna pågrund av deras beteende..
Fast jag är och har alltid varit en sån som lite maskerar det, för man behöver inte tycka om alla men man kan iaf vara civiliserade.. Jag menar ingen speciell människa i mitt inlägg vilket jag får höra från måååånga håll att folk tror.. Meen jag känner bara att man förlorar ju så mycket när man väljer det sättet, tyvärr!..

Nää jag bara kladdar in mig själv, när jag väl sätter igång så blir texten så konstig :P hehe
Meen ha en riktigt härlig kväll allihopa!!
Kraam



 

 


Baby let´s take this time, let´s make new memories.

Gomorron, ny vecka igen.. Måndag den 24 oktober stod det :O Jag kan verkligen inte förstå hur fort tiden går, exakt denna dagen för 3 månader sen var mitt livs bästa dag.. Nu sitter jag här och mår lite smått dåligt, meen det är bara jag som kan ändra på mitt humör så det är exakt det jag tänker göra :)

Börjar jobba senare idag för det är jag som stänger :) Sen blir det rätt långa jobbdagar denna veckan, på fredag tänkte jag höra om Märta har tid för mig och hitta på nått :)
På lördag ska vi ut om alla har blivit friska, yey! :D Nästa helg igen ska vi till Törringe, typ nått dansställe fast musiken är dansbandsmusik :P Hahah... Har varit med tjejerna en gång tidigare och det var faktiskt sjukt kul :)
Men det är egen inbjudan så om ni vill hänga på, hojta.. Alexandraa, hojta! :D Hahaha du kan behöva nått annat än majskolven!

Nää nu ska jag käka frukost och kolla på Våra bästa år :)
Ha en riktigt bra måndag allihopa!
Kraam


It´s never the right time to say goodbye..

Gokväll!!
Allt bra med er??


Här är det bra (knacka ta i trä), vi hade en släng maginfluensa i familjen nu i helgen.. Mamma spydde hela fredagen och eftersom vi är så många i familjen brukar vi allihopa drabbas.. Men dem flesta klarade sig någorlunda.. Jag blev dålig men slapp spya *thank you lord*..
Fick mig en känga ikväll att jag inte hade uppdaterat bloggen på TRE dagar, meen eftersom dem senaste dagarna har varit som dem varit så har jag inte haft tid eller ork att sitta och skriva.. Plus att jag inte bara vill komma med en massa depp och grejer hela tiden.. Förhoppningsvis så blir det ändring på det från och med imorron *happy thoughts*..

Igår var jag ute på en promenad med Frida, vi passade på att ta lite bilder.. Hahah vi skulle klättra upp i ett träd och vi höll på och trilla, men det gick fram till vi skulle ner och insåg att vi hade fastnat med våra skor :O Suuck :P hahah..
Idag kom min syster Jenny på besök för hon ville ha hjälp att fota en ny profilbild till fb, hehe det blev bra till slut.. Men det var ett jäkla äventyr att f fram en bild :)

Ikväll blir det lugnt, ska sätta igång en film eller nått.. Stänger imororn på jobb så jag börjar senare, sköönt :)
Ha en trevlig kväll!!
Kraaam


....

"Beginnings are usually scary, and endings are usually sad,
but it´s everything in between that makes life worth living"



"Sometimes people aren´t always who they seem to be.
And sometimes people are so much more than you
originally thought they were"


I wish you were here..

The silence isn´t so bad
´til I look at my hands and feel sad
´Cause the spaces between my fingers
are right where yours fit perfectly


<3


<3


Sometimes you just gotta let it go..

Hej Hej
Allt bra med er??

Vilken härlig söndag det varit idag, vaknade ganska tidigt för att va söndag :P hehe typ vid halv tio.. Jenny har sovit över hela helgen, så mysigt vi har sett film och bara umgåtts, annars brukar vi inte riktigt hitta tid till det :).. Idag tog vi och promenerade ner till stan och kika en sväng, satte oss på en bänk och njöt av solen.. Drog sedan och fika en stund på Espresso House, satt och snackade en massa, det har konstigt nog blivit vårt söndagshäng för där har vi nog suttit dem 4 senaste söndagarna :P hehe..
Efter det promenerade vi hem till Martina och snackade lite snabbt med henne och Mark, dem skulle iväg så vi promenerade vidare hem till Jenny& Basse :)

Hahah jag plingade flera gånger men ingen kom till dörren, eftersom jag hörde att där va nån där inne fortsatte jag :P Haha vi eller jag stod och lyssnade igenom dörren och rättsom det är kommer världens stön hahah, men sen kom Jenny springande till dörren :P Inte direkt någon ljudisolering inte ;)..
Snackade ett bra tag med henne om det senaste, alltid lika trevligt.. Sen drog vi hem :)

Lagade mat med lillasyster sen :).. Men har kännt mig halvt dö idag.. Har blivit superförkyld, hoevärk, ont i ryggen och bara helt off.. Vi har sagt typ hela helgen att man skulle behövt varannan månad helt ledig :P haha ÖNSKETÄNKANDE!:D
Nää nu ska jag glo vidare på min film :)

Ha en fortsatt härlig kväll!!
Kraam


Been up all night staring at you, wondering what´s on your mind.

Every word you say
I think I should write down
Don´t wanna forget...



One step at a time..

Jag kan fortfarande komma ihåg känslan, när vi pratade, när vi skrattade,
rörde vid varandras händer och bara kollade in i varandras ögon..
Känslan som fick mitt hjärta att slå ett extra slag, som fick mig att darra på rösten,
som fick mig knäsvag och som fick fjärilarna i magen att go crazy..
Jag kommer ihåg hur jag längtade och hoppades..

Trots all tid som gick kunde jag inte förstå hur allt förändrades på en sekund,
hur allt som va så bra försvann ur mitt grepp och jag hade ingen chans att påverka det.
Hur mitt hjärta som skulle va så starkt kunde gå i tusen bitar,
bitar som skulle ta så oerhört lång tid att bygga ihop igen..

Men efter all längtan och förväntning jag byggt upp så insåg jag att jag hade gjort dig till nått du inte va.
Jag kände.. Inget... Iaf inte några av de känslor jag kännt innan..
Det räckte för mig, för jag insåg vid första ögonkastet att jag var fri.
There could have been an us, but there wasn´t anymore!



Ana behöbak <3


Be careful with what you wish for, you just might get it.

Gomorron!!
Allt bra??


Jag har lyckats få sån hemsk nackspärr, vet knappt var jag ska ta vägen men förhoppningsvis blir det bättre snart.. Syrran kommer strax och hämtar upp mig, ska följa med henne nu på morronen och sen till jobb. Idag känner jag inte för nått, sjukt dåligt humör, huvudvärk och det hjälper ju verkligen inte me den här nackspärren..
Ääh jag orkar inte mer denna morron..

Ha en bra dag allihopa!!
Kraaam


12 Oktober!

"If you didn´t hear it with your own ears or see it with your own eyes,
don´t invent it with your own small mind and share it with your big mouth"


"You remind me of a penny because you´re two faced and worthless"


"Life is not like a box of chocolates.
It´s more like a jar of Jalapenos, what you do today
might burn your ass tomorrow"


.

Being single doesn´t make you weak
It means you´re strong enough to wait for what you deserve..


That first step you take is the longest stride!

Hoppas ni har det bra i regnet?!
Idag är jag ledig för det är studiedag på förskolorna, rätt skönt och bara kunna vila ut :)..
Fick ett samtal av min kära kollega Jassi att jag får förlängt på jobbet YEY!! :D.. Jag trivs bra där och med lite extra tur får jag ändå tillfälle att va i småbarnsgruppen ibland med :)..

Känns som det mesta rullar på som det bör, jag trivs ganska bra där jag befinner mig nu :)
Bra jobb, med min familj, vänner, singellivet.. Visst kan det va skit ibland och man längtar efter nått annat, men just nu mår jag bra!! :) And I love it!! ♥

"Man får vau glá för de lilla" som Malmgren alltid säger!
Kraaaam



Treat others the way you want to be treated..

En riktigt sevärd film, blir så fruktansvärt arg när jag ser sånt här..
Besviken på mänskligheten och hur fega människor är..

Va rädd om varandra!!!








Regret nothing!

Hej svej!!
Allt bra? Haft en bra helg??


Min har varit bra, fullpackad med skojigheter.. Hehe i fredags såg jag film med Basse & Petra för Jenny skulle iväg på tjejmiddag.. Haha sjukt kul, jag skulle ta med nåra action filmer som han inte sett tidigare(mina älskade Bournefilmer) och han satt precis som jag gjorde då jag såg dem första gången, eller speciellt en av dem "Bourne ultimatum" tror jag den heter.. Hehe So f*cking good! :D Sen fortsatte vi se nån annan film och Alexandra kom förbi en sväng, skoj :)
Igår mötte jag upp Märta under dagen och vi laga middag ihop och satt och pyssla :P haha.. Kvällen spenderades me hela gänget, synd bara inte min "boyfriend JG" kunde varit med ellerhur Malmgren ;) *wink wink* är på tiden han blir introducerad för gänget :D haha uuueeh! Kvällen blev allt annat än lugn, nästintill för mashnon.. Jag kom inte i säng förräns halv fem och sov sjukt dåligt, vaknade typ vid 12 idag och då ringde Jenny och fråga om jag ville gå och fika med henne.. Sure, why not!

Väldigt trevligt, vi gick runt lite i stan och satte oss och fika och snackade nåra timmar.. Sen tog vi en långpromenad hem, så mysigt.. Vi har verkligen fått riktigt höstväder nu and I love it!!

Tack för helgen alla!! ♥


-

It´s a hard thing faking a smile,
When you feel like falling apart inside
It´s a good thing tears never show in the pourin´rain
As if a good thing ever could make up for all the pain


I need a week to recover..


I just want to throw it in your face!

You must not know 'bout me
I'll have another you by tomorrow
So don't you ever for a second think that you're irreplaceable

So since I´m not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you
Baby I won't shed a tear for you, I won't lose a wink of sleep
'Cause the truth of the matter is replacing you is so easy

You could pack all your things, we're finished
(You must not know 'bout me)
'Cause you made your bed, now lay in it


I´m gonna miss you like crazy..

Gomorron!!
Hoppas allt är bra med er, här är det lite halvsurt.. Mår bättre idag jämfört med dem andra dagarna, men en sak jag fasat länge nu inträffa igår :( Min älskade mobil gick paj, den bara la sig, hjärtstopp.. Det värsta är att jag inte skämtar när jag beklagar min sorg, vilken är väldigt stor.. Jag är sån människa så om jag fäster mig vid nått (vilket jag sällan gör) så gör jag det verkligen och om det slits ifrån mig så knäcks jag :/.. Åååh kommer aldrig hitta nån som är ens hälften så bra och det svider.. ♥

Meen jaa nog om den, jag får fortsätta sörja när jag kommer hem.. För nu är det dax för jobb, det regnar och blåser ute men jag ska ändå gå dit och hoppas på en awesome dag :)
Hoppas ni får en riktigt bra dag!!
Kraaam


Kärlek!


Jag gråter bara i regnet!

Ensam e stark
Det e så jag blev
Litar inte på någon och allt är ditt fel
Men ser det ut som om jag lackar? Nej
Mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag



Feel´s like i´m in a dream, a bad one!


You made my day!!

Imorse mådde jag sjukt dåligt och visste knappt var jag skulle ta vägen, det fortsatte i samma riktning.. Meen tack och lov vände det en aning när min lillasyster kom hem ♥..
Ibland kan hon va världens största pain in the ass, meen vissa dagar som idag får hon mig att må så himla bra.. Jag skulle försöka "sno" hennes mobil så kommer hon efter mig och berättar hur hon hade blivit av med den men anade att jag hade den för jag är så ego :D Haha.. Jag brast ut i skratt och det var precis vad jag behövde, jag mår inte alls lika skit längre.. Huvudvärken har släppt en aning och mår inte lika illa..
Dessutom bakade hon kanelbullar till mig och förutom det så ställer hon ALLTID upp när jag behöver det, ibland kanske jag får göra mitt puppyface (som alltid funkar) men hon finns alltid där..

Jag älskar dig Frida Ulrika Desiré Nilsson!!


Kanelbullens dag!

Frida kom hem från skolan och ville göra kanelbullar vilket jag verkligen inte tacka nej till, så jag fick stå för fotograferingen så fixa och donade hon.. Hon går ju kocklinjen så hon bakar och lagar en massa mat i skolan och är superduktig :) Bullarna blev supergoda!! Tack Frida!!

Jag ska försöka berätta ingredienserna och sen kan ni följa bilderna steg för steg :) hehe

Ingredienser:
Jäst 50 g
Margarin 150 g
Vatten 5 dl
1/2 tsk salt
14-16 dl mjöl
Stött Kardemumma 1-2 tsk


Fyllning: Rör ihop till en kladdig massa
Kanel 4-5 msk
Socker 4-5 msk
Margarin 2-4 msk


Lycka till!!







..

Because of our history I had to let you be only a part of my dreams
 Even if that's the thing I wanted the least, it would not have worked any other way
 Mainly because I was to weak to admit to anyone else apart from myself that you Were it
 Maybe not IT, but it at that point

 My heart was beating an extra beat when I was with you, you made ​​me nervous (in a good way), I got out of breath when You smiled and even though I at times felt so uncomfortable
I wouldn´t Change it for anything.



I never told you what I should have said :(...


Gomorron eller mer go förmiddag..
Jag "vaknade" för en stund sen eller faktumet är att jag inte sovit på hela natten, har mått fruktansvärt dåligt och har världens hemskaste huvudvärk... Ringde till jobb och sjukade mig kvart över 6 och sen försökte jag somna men det gick inte, klockan var nog tio i 8 sist jag kollade så jag däckade väll och vaknade kvart över 10, inte mycket till sömn men man får ta vad man får I guess!

Så det blir en jäkligt chill dag i soffan framför tv:n, ska försöka få hit Martina som oxå ligger hemma och är dålig, så hon kan lika bra komma hit så kan vi va dåliga tsm..

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag!!
Kraaam


I want to hold you in my arms forever..

Gomorron!!
Har ni sovit gott? Mår ni bra idag??

Här är det bra, aningen frusen.. Vad vädret ändras från dag till dag, timme efter timme, idag är det väldigt kallt i luften eller ja iaf än sålänge.. Men vem vet kan ju bli strålande sol sen under dagen, jag har iaf kort dag på jobb vilket är otroligt skönt :)..

Dax för frukost och fix..
Hoppas ni får en riktigt härlig start på dagen!!
Kraaam


When you feel pain it lets you know that you´re alive

-


Can you feel me tremble when we touch..

I can't hold back, I'm on the edge
Your voice explodes inside my head
I can't hold back, I won't back down
Boy it's too late to turn back now



Så vackert!!

En bonde hade några valpar som han måste sälja.
Han målade en skylt med texten ” 4 valpar till salu” och satte upp den på gärdet. Medan han höll på med det så kände han någon som tog tag i hans jacka. Han vände sig om och såg in i ögonen på en liten pojke. 
- Ursäkta... sa pojken, ”jag vill gärna köpa en av valparna”.
- Javisst... sa bonden medan han torkade svetten ur pannan. ”Dom här valparna har en
... fin stamtavla och föräldrarna är väldigt dyra”.
Pojken slog ner blicken ett ögonblick, så grävde han djupt i fickan och drog upp en handfull med småmynt och sa, - Jag har 2 kronor räcker det?
- Vi kan väl gå till inhägnaden och titta på valparna... sa bonden och visslade på dom.
- Kom Dolly! ropade han och tiken kom springande med dom fyra valparna efter sig.
Den lille pojken pressade ansiktet mot nätet och tittade ivrigt. När valparna närmade sig fick pojken se ytterligare en valp, mindre än de andra, som chanslöst försökte följa efter de andra snabbare valparna.
-Den vill jag ha... sa pojken och pekade på den lille eftersläntraren.
Bonden satte sig på knä bredvid pojken och sa
- Lille pojk, den vill du väl inte ha, han kommer aldrig att klara av att springa och leka som dom andra valparna. Den lille pojken gick en bit ifrån inhägnaden, böjde sig ner och kavlade upp byxbenet. Då såg bonden att pojken hade stålskenor på sidorna av benet och fäst i en specialgjord sko.
- Du förstår.. sa pojken och tittade upp på bonden, ”jag springer inte heller så bra och han där förstår säkert”. Bonden fick tårar i ögonen, böjde sig ner och plockade upp den lille valpen. Försiktigt la han den i pojkens famn.
- Hur mycket kostar den..  frågade pojken.
- Ingenting” svarade bonden.
Du förstår, ingen behöver betala för äkta kärlek!

♥♥♥

 


Once it has begun, I won´t stop until it´s done..

Tjingeling!!
Vilken dag vi haft idag, riktigt härligt höstväder.. Varit runt 16-18 grader och solen har skinit och det har varit lagom varmt/kallt, riktigt mysigt..
Vid halv två åkte jag för att möta upp Jenza för att ta en fika, vi tänkte ta fikan med till Jenny&Basse men dem var iväg så blir att vi åker till dem ikväll :)..
Istället satte vi oss på Espresso House och bara snackade om allt mellan himmel och jord, ett återkommande ämne är ju alltid dessa KJ (Karljävlar) hehe och allt problem där är med dem, för det är ju verkligen inte oss där är nått fel på(?) Haha.. I know, det tål att diskuteras men ibland känns det så fucked up hur man bara hittar röt ägg efter röt ägg :D.. Men vi ger inte upp för det, nån gång så..

Nu sitter jag och lyssnar på musik, om en stund drar jag till Jenny som sagt.. Kan inte förstå hur jäkla fort helgerna går, man hinner ju knappt med något innan helgen är slut och en ny jobbvecka står framför en :O..
Nä nu ska jag färga syrrans "gula" hår, hoppas på att det blir rätt nu :D hehe

Vad händer ikväll??
Kraaam


I love you <3


"Faster"

Efter tio år i fängelse har Driver (Dwayne Johnson) siktet inställt på en sak - att hämnas på sin brors brutala mördare. Som en fri man tar han itu med den fruktansvärda uppgiften att döda alla som finns med på hans lista. Men två män är honom på spåren - en polis (Billy Bob Thornton) och en yrkesmördare (Oliver Jackson-Cohen) som finner en värdig motståndare i Driver. Nu är det plötsligt jägaren som är den jagade..



MUUUMS!!!!


It´s a beautiful night, i´m looking for something dumb to do

Gokväll, allt bra med er??
Här är det bara bra, idag har vi haft underbart väder här nere i hålan..Kan tänka mig att dem flesta delar av landet har haft sol och värme :)
Städade hela förmiddagen sen skulle jag egentligen iväg och fika med syrran men vi boka om det till imorron, var iväg och handlade så dagen har varit väldigt lugn och skön.. Var även iväg och hyrde filmer, en ser jag nu och den är sjukt bra :)

Vad har ni gjort idag??
Kraaam