Omotiverad..

Jaa om jag kände mig det innan så är det x 1000 nu.. Jag har ont i nacken & huvudet, känner mig arg och förtvivlad på dem flesta i familjen.. Ja det är inte dirket den könsla jag trodde jag skulle ha på självaste nyårsafton, men förhoppningsvis så vänder det helt och hållet..

Iaf vi delade med oss av vårt 2009 igår och imorron kommer våra förväntningar på 2010 att komma upp, får se va vi kan knapra ihop på listan.. Först och främst hade jag tänkt sätta mig ner och skriva ihop lite sms som jag hade tänkt skicka 00.00 :) Lika bra att vara förberedd för när det väl sätter igång med alla som ringer och sms:ar kommer det väl ta tvärstopp :P hehe..

// Hannah


VI vill väll önska er alla ett RIKTIGT Gott Nytt År!!
Njut av kvällen och försök vara lite halvt vid medvetandet så det inte händer nått!
Kram Hannah & Martina


Vårt 2009!!

Då är det inte många timmar tills vi tjoar in 2010, härligt?! Mycket har hänt under det gångna året, både bra och dåliga saker.. Men så är det ju för det mesta.. Här nedan kommer ni få se lite av det som hänt oss :)..
 

2009 satte fart och vi hade en massa förhoppningar och drömmar med året, vi skulle börja med en nystart.. Vi hade lagt upp en massa nyårslöften (dem där vanliga), sluta äta skit, börja träna, träffa vännerna mer, skaffa än det och än det andra.. Hannah var inte särskilt peppad inför året, mycket stod på spel och självkänslan var inte va den borde varit, Martinas år slutade i smärre depression då hennes kärleksliv inte blev vad hon ville och till råga på allt slutade natten med att hon skar upp hela foten.. Ingen vidare bra nyår alltså, men vi gav inte upp för det.. Vi kände trots allt lite hopp om 2009..

Hannah började i skolan och Martina började jobba.. Tungt att gå tillbaka efter långt lov osv men samtidigt hur härligt som helst att få träffa alla vänner och då kollegor..

Vi kände sen att det var dax för en ganska så drastisk förändring i våra liv, och vad är då bättre än att printa in något som håller föralltid på dig själv.. Tatueringen vi båda har likadan är ju främst ett väldigt starkt budskap som (faktiskt) får en att hålla ut och kämpa på.. Men även ett sorts band mellan oss båda för att vi är så mycket mer än bara systrar.. Martina tatuerade även in sitt namn på foten som en symbol av sig själv..

Den 14 April bestämde vi oss för att skaffa bloggen, vi var även då väldigt förväntansfulla.. Det var nytt även fast vi haft blogg tidigare, men tsm tänkte vi att vi kunde försöka hålla den uppe (vilket vi lyckats hyffsat med).. Statistiken har gått lite upp och lite ner, men ett tag flög den uppåt som aldrig förr *uppskattat*, men vi har trots allt försökt att hålla en jämn nivå och om de blir nått av det så är det ju toppen..


Vi fick chansen att vara modeller för en dag, något vi nog aldrig hade kunnat föreställa oss.. Hannah tyckte det var ganska påfrestande då man skulle bli dirigerad hit och dit, gör detta och de osv.. Men i övrigt var det otroligt roligt att både bli sminkade och få se hur bilderna blev i slutänden..

Hannah tog studenten i Juni, lämnade gymnasiet en gång för alla.. En skrämmande  och härlig upplevelse på samma gång.. Att sluta något som varit en stor del av en liv i inte bara 3 år utan enda sen man började skolan.. Att komma ut i vuxen livet, men även att lämna alla vänner.. För trots att man velat att allt skulle vara som innan så blir det inte så.. Man får helt enkelt själv hålla kontakt med vänner, hålla igång hjärnan så man inte tappar saker.. Meen hur skönt är det inte att få sluta skolan, yeeey!!

Nån veckor efter Hannahs student bestämde vi oss för att det va dax att ta tag i träningen, vi hittade då ett löparschema för nybörjare.. Ett tufft kapitell under 2009.. Martina valde att hoppa av de efter 3:e veckan och fortsatte med gym, Hannah var fast inställd på att hon skulle slutföra någonting fullt ut under 2009.. Hon klarade det!!Sommaren böjd in till många roliga saker, vi tillbringade några roligar stunder hemma i Martina lägenhet med både Polly och Holkan.. Vi skaffade poolen som det simmades i nästan varenda dag.. Hannah gjorde ett ganska drastiskt steg och gick från brunett till blondin, det höll inte så länge då hon färgade tillbaka till brunt bara två veckor senare.. Men nån gång i oktober blev hon blond igen, det höll 1-2 månader.. Sommaren var även ganska händelslös, Martina som gillar att festa och hållatill på en massa sociala sammanhang fick inte det tillfället så ofta *tråkigt nog*..Sen tog sommaren slut och höst/vintern satte igång, men det har ju trots allt inte varit nått att hänga läpp för.. Våran vinter har ju varit ganska toppen och vi fick ju hit den efterlängtade snön enda ner till Skåne..


Vi firade Martinas 24 års dag, både med släkten och med vännerna.. Hur trevligt som helst..

Hannahs Sammanfattning --> Mitt år började fruktansvärt dåligt, hade höga förväntningar på mig själv om att både skärpa mig i skolan men även med träning osv.. Det började någorlunda bra med båda sakerna (vilket det oftast gör), men det föll i spillror alltihopa.. Men mot slutet då jag tog studenten var det något som fick mig att blixtra till och jag börja fatta att den enda som kan göra nått åt min situation var JAG (lättare sagt än gjort).. Efter studenten tog jag en time out, valde att hålla mig borta från allt som handlade om skola tyvärr hamna mina vänner i den kategorin med.. Men på något sätt hjälpte det mig.. Jag börja lära mig att jag dög, att jag faktiskt VAR/ÄR en unik och en sjuhelv*etes fantastisk människa.. När jag tog tag i min träning blev min vardag ännu ljusare och jag blev än mer stolt över mig själv, i slutänden så tror jag det viktigaste är att ta hand om dig själv och se till så att DU är lycklig och att DU mår bra! Självklart så försvinner inte problemen och ibland kan dem kännas precis lika jobbiga som tidigare, men när du har kommit en bit närmre dig själv så är det lättare att ta itu med problemen.. En väldigt viktig person i mitt liv brukade alltid säga "- Vad är det värsta som kan hända?".. Och det där är så sant, den frågan ställer jag till mig själv i dem flesta lägen nu, jag lovar det hjälper en att lösa en massa svåra fall..
Mitt 2009 har varit vad jag har gjort det till, ganska händelselöst men trots det så har jag fått ut en massa massa fina minnen som kommer ligga mig varmt om hjärtat!


Martinas Sammanfattning -->2009 startade inte bra för min del. Problem med kärleken och skadad på samma gång. Försökte sluta med allt vad godis heter och börja träna men det höll inte så länge heller. Började jobba igen efter långt ledighet, allt blev på allvar igen. Jag har länge gått och funderat på att tatuera mig men det har aldrig blivit av. Så i år kände jag att nu måste det bara bli och det blev så. Två tatueringar blev inristade i min hud och jag blev väldigt nöjd. Jag har även växt som människa detta året, ingen ska sätta sig på mig. Det har även blivit en del roligheter med vänner och systrar vilket alltid är uppskattat. Jag är väldigt dålig på att göra saker inte speciellt spontan av mig men det ska bli ändring på det nu år 2010. Jag började även plugga vilket jag hade väldig ångest för innan det startade och även i början. Men det visade sig vara väldigt roligt och gick väldigt bra för mig. (Sitter med i sista arbetet nu, det går dock inte så bra). Jag har gått miste om en del saker pågrund av att jag inte vågat så det är något jag oxå ska ändra på till det nya året, göra saker för "Vad är det värsta som kan hända ?" Det blir pinsamt en stund eller att man får ett nä, värre än så är det inte. 2009 har alltså gett mig många minnen med både bra och dåliga händelse. Jag hoppas och ska se till så att 2010 blir ett bra år för mig. Hoppas att även ni får ett bra år.

30 December!!

oooh bara en dag kvar till nyår, va härligt?! Jag vaknade ganska pigg för en halvtimme sen men insåg kort därefter att jag har fått nackspärr :( (inte lika roligt),.. Kvällen igår hos Martina va väldigt trevlig, vi brukar inte kunna umgås sansat med varandra :P hehe,.. Idag skulle vi förmodligen ner till stan en sväng, hon skulle kolla på kläder så vi får se hur det går med de..

Annars blir det mest vila så nackspärren försvinner till imorronkväll *please*..
Va ska ni hitta på idag?
// Hannah

 
Jag saknar snön litegrann, synd det inte vara sålänge..

Nu vill vi veta! :)
Kenzas kille?!

Det har tisslats och tasslats om vem Kenza är tsm med och även jag har varit nyfiken (ska inte ljuga) och nu läste jag nånstans att det är självaste Aleks Subosic :) vet ju självklart inte om det stämmer helt men Kenza har ju skrivit några gånger vad han heter så :).. Iaf var ju tvungen att hitta en bild på den här grabben och jag kan ju säga att det där va inte illa pinkat av Kenza, killen ser ju riktigt bra ut :)

// Hannah


Stilrobin!

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruarna iväntan på film, kollar även igenom lite bloggar.. Kom då in på "Stilrobins" blogg och läste, blev väldigt fundersam över hans inlägg då han i ena inlägget skrev att han skulle ta en paus och i andra skrev han om nyårsflugor?! What´s up with that?

Nu känns det nästan som att jag ska gå till attack, men ICKE SA NICKE!! Jag tycker att han ska VILA, skita i det där med bloggen, trots att det kanske lockar.. Tycker det är viktigt att han tar hand om sig själv, fokuserar på saker som gör att man mår bra och känner sig lugn och fridfull.. I detta samhället vi lever nu med all press vi har på oss om hur vi ska se ut, hur vi ska vara, hur mycket pengar vi ska ha.. Vi ska ha sjukt bra betyg och karriär, vi ska vara i ett perfekt förhållande och vi ska ha tusentals vänner.. Det där går bara inte, det finns inte att allt i ens liv är perfekt och att man har full kontroll på allt.. Det kommer dagar då man känner sig helt slut och man bara vill krypa ihop i fosterställning, man vill gnälla och klaga på allt.. Det är HELT tillåtet.. Sen kommer dem där toppen dagarna då allt bara klaffar, man mår bra och det mesta blir precis så som man vill att de ska bli :)

Såå jag tycker att DU Robin ska vila upp dig helt och bara ta hand om dig själv.. Du förtjänar att må bra och slippa alla jobbiga påfrestningar för dem kommer de bli gott om för alla i våra långa liv :)

// Hannah


Martinas place once again..

Sitter just nu hemma hos Martina och kollade på "Hogan knows best".. Vi var och fixade lite matvaror sen åkte vi vidare hem till Martina och lagade maten.. Trevligt att bara sitta och snacka osv.. Nu kollar vi på tv (Biggest Loser) och snackar me folk på msn *haha* Tänk va roliga människor det finns här i världen..

Vi har gjort lite gurkstavar och dippa *Mums*, efter Biggest Loser hade vi tänkt se BucketList.. Snart är det ju nytt år, kanske är dax att skriva ner en lista över saker vi vill hinna med att göra :).

Va hittar ni på med ikväll?
// Hannah

Denna är så klockren!

Ni måste bara kika på denna filmen. Den är så klockren. Ulf från Ica driver med bloggare, han är så skön.//Martina o Hannah


29 December!!

God Morgon..
Hur har ni det idag? Jag har det hyffsat bra, har hunnit med att köra en stund på Crosstrainern och ätit frukost.. Hade tänkt ta en promenad snart och sen blir det aerobics.. Nu är det bara 2-3 dagar till Nyår, har ni nåra planer?!

Martina försökte samla ihop nåra av våra vänner för att fira, gå ut o dansa  osv.. Men de va inte jättestort utbud som ville hänga på *synd*.. Meen kan ju ha minst lika kul ändå, får se om min drastiska förändraing börjar redan den natten?! Martina hoppas ju säkert på det *Hehe*..

// Hannah


I can´t hold back!

Denne låten är kanon bra, den var med i "Snuten i varuhuset".. Nu kan jag inte sluta lyssna på den ens :P hehe
Lyssna och Njut!

// Hannah


Morning!

Hejsan hoppsan!
Steg upp för en stund sen och nu sitter jag och käkar frukost, har försökt skriva inlägg både idag och igår men det verkar inte vilja läggas upp?
Idag är söndag, vilans dag?! Men jag hade tänkt ta ett träningspass, fyfasen va dåligt man har ätit och tränat denna julvecka *USCH* Jag skäms över min dåliga karaktär, men det ska det FAN (ursäkta språket) bli ändring på.. Både jag och Martina kör nu til nyår.. ÄR NI MED OSS??!!

Hade varit grymt kul om någon hängt på och imformerat om hur det går för dem osv.. Komma med ideér, tips, motivation och inspiration.. Hade varit peppande till 100000000!!!

Nu ska vi se den gaaamla filmen "Instängd" Gaaaaaah, scaryyyy!!
// Hannah


Lördag..

Gomorron, gomorron!!

Känns knepigt att det var två dagar sen det var julafton, tror det är idag mellandagsrean börjar.. Men för mig blir det nog ingen shopping, mår fortfarande inte bra i magen.. Fick världens anfall igår, kändes som att hela magen krampa och någn hoppade på den.. Usch de va hemskt.. Sitter och kollar på tv nu, inget bra direkt men de håller en sysselatt :)..

Nää jag skriver nått sen när det hänt nått roligare :P
// Hannah

GOD JUL!!

God Jul alla läsare!!
Hoppa ni haft och får en toppen dag, nu blire god mat och en maa härliga klappar


Kram
Hannah & Martina


Ankan & Love Actually..

Usch och aj, har så fruktansvärt ont i ryggen.. Förstår inte vad som kan ha hänt, men förhoppningvis så går det väll över under veckan.. Kanske var det dagens shopping som tog slut på ryggen :(..
Sitter iaf och kollar på Ankans jul sen blir det Love actually, trodde det va en viss film men nu kollade jag och det va ingen jag riktigt orkat se hela på tidigare.. Nån gång måste väll va den första helt enkelt..

Vad kollar ni på ikväll??
// Hannah


HA HA HA..

Ni bara måste kolla på denne länken, så jäkla roligt :P

http://elfyourself.jibjab.com/view/T1QHmSEh5D7E7sgm2EED


// Hannah


Dan före doppare dan(?)

Hehe det är något uttryck som fastnat i min hjärna, känns lite oklart om det är julsnack eller kanske bara nått man använder när som :P.. Har varit full rulle för min del idag, Körde ut för att handla mat och julklappar vid 12 och va inte hemma förräns halv 5. Det är fullt kaos i varenda affär, köerna sträcker sig mil iväg och där är tusen kundvagnar huller om buller.. Människor kör på en bakirfån, framifrån, ja gud vet vad :D.. Meen jag klagar dock inte (kanske låter som det?) tycker det kan va ganska kul.. Fick iaf fatt i vad jag skulle ha, dock tog jag absolut INGA bilder idagdet va nått av det sista jag tänkte på *hehe*..

Ikväll blir det Biggest loser, Ankans jul och hmm nån film tror jag.. Vad händer hos er?
// Hannah


Andrea Martin// Hannah

Blev ingen lek ändå..

Berättade ju innan att kusin och jag skulle hem till Sandra för att leka i snön och hitta på en massa roligheter.. Ja så enligt planerna åkte jag iväg för att hämta Felicia, vi satt i bilen och var på väg dit.. Ja gissa vad som händer då, jo hon börjar gapa och skrika som aldrig förr.. Hon skulle då INTE följa med nää inte ens nä jag använde godis som mutning :O? Såå otroligt tråkigt, speciellt eftersom det var flera månader sen jag träffa Sandra sist.. Så nästa gång (förhoppningsvis gick det på söndag) så ska jag inte ha med den lilla, något har jag lärt mig iaf..

Nä istället så skulle förmodligen jag och Frida med syrran in till Malmö och träna nått gruppass :)
Får se hur det går me de..
// Hannah

Morgonträning..

Go morron!!
Sitter och kollar på Våra bästa år just nu, tränade aerobics tidigare imorse.. Alltid skönt att träna direkt på morgonen.. Ska snart iväg och hämta kusin på dagis sen ska jag träffa Sandra och hennes lilasyster, så blir det väll lek i snön :)

Det tråkiga är bara att min förkylning fortfarande är förjävlig, jag pallar inte me den.. Aja den försvinner väll snart *Hoppas*!
// Hannah

21 December..

Nu börjar det verkligen närma sig jul, dem flesta slutar skolan imorron och påbörjar sitt jullov.. På onsdag lär det förmodligen vara värsta julshoppingen överallt, då alla letar efter dem där sista eller kanske möjligtvis alla julklappar?! Och om man tänker lite längre så är det oxå snart Nyår, vad händer då? ska man kanske börja skriva några nyårslöften? Ja så många funderingar men jag ska iaf försöka ta varenda dag som den kommer och inte stressa upp mig över allt :)

Idag började min dag ganska sent, jag var uppe igårkväll och såg White chicks till typ halv tre.. Det resulterade i att jag inte var uppe förräns lite i tio imorse :P Körde aerobics, tog en lång promenad med vovven och sen såg jag Sjunde himlen.. Var även på apoteket och köpte lite saker mot min förkylning *suck på den*, skulle köpa koftan jag spanat in.. Meen jag skulle satsat igår för idag va den sluuut :( Skit osså!

Ikväll blir det Ankan än en gång, får hoppas hon kommer med ännu fler av sina jäkligt schoulliga kommentarer!
// Hannah

Go Natt!!

Nä nu beger jag mig till sängen, har suttit och andats in vicks en stund och varit ute med vovven.. Så nu behöver jag lite sömn på detta, imorron ska jag försöka ta mig ner på stan och inhandla mer vicks och en kofta jag spanade in :)

Sov så gott!!
// Hannah


Coyote Ugly

Det är säkert 10:onde gången jag ser på denna film nu och tycker den är lika bra fortfarande. Jag tycker det ser riktigt häftigt ut när dom står på bardisken och dansar. Tänk om man kunde göra så själv. Det är riktigt många bra låtar med i filmen dessutom här kommer en utav dem.//Martina

Ankans Jul..

Ojojoj, ja var ska man ens börja.. Den där kvinnan måste va från en annan planet, or something.. Jag retar mig på alla hennes hemska och otaktiska kommentarer, tänk va alla människor tycker om henne liksom..

"Jag säger precis va jag tycker och jag bryr mig inte om va någon annan tycker".. Hmm vilket toppen argument?! *NOT*.. Och nr dem skulle baka, dem rulla nån bollar.. "Oj kolla nu blir min tröja oxå kåt, HA HA HA"
Usch nä säger jag bara, hon är för mycket.. MEN något måste det ju va (kanske hennes dialekt, som ska vara som min?!) hmm jag vet inte, men det är ju nått som gör att man faktiskt tänker kolla nästa avsnitt och nästa och nästa..

Och va var det för skit hon kastade på oss brunetter?! In my ass biatch..
Jag gillar brunetter, dem är ärliga, har humor, båda fötterna på jorden och har inte näsan lika högt som henne.. Och ni blondiner som inte är Anna Anka är och speciella.. Men Ankan kan äta sitt brosk och hålla sig till sina vänner (hajarna)..

Nu ska jag ut i snön lite så jag kan få lite frisk luft, behövs med denne förkylningen som fortfarande går mig på nerverna :( *Suck, suck, SUCK* ...... Hahha usch va torr jag måste va på kvällen, tänkte på va de där menas på engelska och att Ankan verkligen gör det där på Old Duck!! Uuugh!

// Hannah


Nu vankas det Anna Anka!

Nu vankas det Anna Ankas jul. Jenny och jag sitter i soffan o njuter av Brieost, vindruvor, tunnbrödschips och dip. Efter Anna Ankas jul är det Coyote Ugly.

Jag beställde 7 jordgubbar här är 8 st. Du får ta den med dig och jag ville ha dem på ett silverfat.


Haha ser framemot detta höhö.. Så roliga kommentarer hon kommer med.


//Martina

Vad betyder ditt namn?

När jag var inne på Facebook innan läste jag på min systers profil att man kunde se vad sitt namn betyder. Jag var inte sen att prova och resultatet blev ju ganska roligt.

Prova du med !!


M : Makes dating fun
A : crazy
R : funny
T : a smile to die for
I : is really sweet & romantic
N : is a very good kisser too!
A : crazy


A : crazy
B : loves people and sex
C : selfish
D : a very good girlfriend or boyfriend anyone ever had
E : has gorgeous eyes
F : loves people wild and crazy adore you
G : very outgoing
H : stick to one
I : is really sweet & romantic
J : is very sexual
K : hot
L : is a very good kisser
M : Makes dating fun
N : is a very good kisser too!
O : has one of the best personalities ever
P : popular with all types of people
Q : a hypocrite
R : funny
S : makes people laugh
T : a smile to die for
U : is loved by everyone
V : not judgmental
W : can be funny and dumb at times
X : never let people tell you what to do
Y : is loved by everyone
Z : very broad minded

//Martina

Blondin eller Brunette ?

Jag har varit blond i flera år nu men har på senaste tiden funderat på att färga mitt hår brunt. JAg är rätt feg när det gäller att förnya mig men hade nog behövt lite förnyelse för tillfället.

Vad tycker ni ? Blondin eller Brunette?//Martina

Sång för dem hemlösa..

Jag tycker låten som E.M.D sjunger för de hemlösa är så underbart fin, jag får gåshud när jag lyssnar på den.. Väldigt vacker text.. Jag blir inspirerad av sånt där, får mig att vilja vara extra trevlig och göra en massa goda gärningar i vardagen.. Då har jag ingen speciell människa på hjärnan utan vem som helst, vara trevlig mot folk bara.. Det kostar så lite, att t.ex le mot någon, lyser upp ett helt rum men kostar ändå så mycke mindre än elektricitet.. Gör en god gärning du oxå :)

// HannahSent i November, och luften är klar
Bilarna glittrar av frost
Snön som beskyddande hand överallt
Men vem sveper täcket om oss?
Husen är höga, och världen är stor
Vad värmer stjärnorna då?
Men när någon där uppe ser ner på vår jord,
syns våra ljus ändå

Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När alla lamporna tänds
Finns det rum för dig här
Välkommen hem igen

Otroligt mysig födelsedag..

Fyllde ju som sagt år igår och kvällen tillbringade jag med Maria och Malin :) Var planerat bowling men det pågick tydligen nån tävling med en massa gamlingar så vi gick vidare till hemmakväll och hyrde film "Snuten i varuhuset".. Gick vidare hem till Maria, att tillägga så va jag påväg att trilla 1000 gånger innan vi var hemma hos Maria :P hehe..  Vi hade så otroltigt mysigt, såg på film satt och snacka skit..

Var så otroligt längesen jag träffade er tjejer, tack för en toppen kväll!!
// Hannah


Snoooow..

Brrr va kallt det ääääär.. Jag håller på att frysa häcken av mig, men ändå så inger vädret hopp om att det kanske, kanske kommer va snö till JUL!! Jag hade tänkt bege mig in i duschen så jag slipper stressa närmre kvällen :)..

Va händer hos er denne lördag??
// HannahInandning av Vicks..

Haha denne förkylningen verkar inte riktigt vilja försvinna, så jag testa nån sak man skulle andas in så skulle de rensa upp eller nått.. Meen de har än inte hjälpt så värst mycke heller, får helt enkelt vila massor istället..

Hahah ganska rolig bild, sitter med huvudet ner i en stor skål och andas in nån sjukt stark sak..
Nä nu ska vi till affären och handla till maten, höres!!
// Hannah


Hannahs födelsedag!!

God morgon på er alla som är vakna :D
Steg upp för en stund sen och såg att det var värsta snöovädret, osså gick det upp för mig att "Idag fyller jag ju år, fan va härligt :D" heheh..
Men vår lilla tripp till Staffanstorp blev inställd pågrund av det väldigt dåliga vädret, ganska tråkigt, men vad ska man göra.. Så istället börjar dagen med en härlig frukost, sen ska jag ut i snön me syrran :)..

Va ska ni hitta på idag?
// Hannah


Drar hem till Martina..

Jag försöker få Martina att åka hem till henne med mig så vi kan testa nån sak som ska rensa bort förkylningen (Vicks), vet inte om dte kommer hjälpa eller hur de går till. Men jag är så trött på denne förkylningen att jag är redo att testa vad som typ :)..

Pappa fyller dessutom år idag, såå ett STORT Grattis till han.. Imorron är det min dag och jag blir hela 19 år, hmm tänka sig.. Ska iväg och Bowla med underbaraste Maria & Malin <3 På dagen ska hela familjen till Staffanstorp och fira :).. Så nu hoppas jag verkligen att jag blir bättre, och att förkylningen släpper.. Snäääällla!!

// Hannah

Shopping, halka och barnpassning..

Åkte iväg för att hämta lillkusinen på "dagis" med mamma, folk kör som galningar trots isbanor och värsta snöovädret.. Jag retar mig på människor som inte värnar om andra människor som inte förstår att dem kan skada andra när dem kör som galningar..

Ja iaf så åkte vi för att handla osså, behövde ha hem halstabletter och min sallad :), fick även tag i ett par jäkligt härliga inneskor och en pälsmössa åt lillkusinen..
Och sist av allt kan jag ju berätta att jag är världens klumpeduns när det gäller snövädret, råka stega på en isfläck och rätt som det var åkte jag i backen och där satt jag på mina knä som sved som tusan.. Men jag tänkte nog mest på att absolut ingen fick lov att se mig, tur som jag hade så var där ingen som såg mig *pust*..
Men det blev ändring på det när jag halka inne i området, ja då fråga nån om jag va okej, hmm eeh ja.. Jag behöver iaf inte hjälp, hade jag nog snäst om detta hade hänt igår :D..Dagens skrattattack..

Hahah vaknade ganska tidigt idag för att se på sista Vakna med The voice :P Hehe Och deras gemensamma rapattack, som jag faktiskt skulle vilja säga Skrattattack.. Deras flamsande och mimik, haha på Paul.. Såg väldigt roligt ut faktiskt.. Har Tyckt Jakob har varit så bra med attackerna, men men..

Usch är fortfarande så jäkla förkyld, ska se om de kan gå över under helgen.. Om inte så får jag nog ta mig till doktorn för detta är inte nådigt, kan knappt andas när jag sover , men det är nog nästintill värre om dagarna :(.
Har ni nån bra tips?
// Hannah


Har du viljan, så fixar du det!!

Guuud va trött jag blir på människor som försöker slå undan fötterna på en, som försöker få en att tappa kontrollen.. Just nu är det en del av familjen som gör denna utmaningen till en pina, jag måste helt enkelt lära mig att stöta bort allt det negativa och fokusera på det positiva, på det bra som kommer från att jag gör det jag gör, helt enkelt förmin egen skull.. Jag klara dem där Tolv veckorna på springningen, t.om 5 månader  och nu är det detta som läggs till den utmaningen.. Jag klarar det!! Käääämpa Hannah!!

Sådär då har jag fått ventilera min ilska, så nu släpper jag det och fokuserar.. Sitter och kollar på Biggest loser nu, smälter middagen som vi åt för ett tag sen.. Åååh de va så gott :P hehe..
Imorron blir det förmodligen Malmö med Petra och Jenny, maybe mamma.. I guess time will tell all..

Vad hittar ni på med ikväll?
// Hannah

Som Bambi på isen..

Sådär då har jag kört aerobics och det är så härligt när man känner att de faktiskt tar :P och man svettas som en gris :P.. Var ute med vovven på en liten promenix innan, och jösses va snö där är.. Skulle satsa på typ 10 cm och kallt som attans rent är det med -3 grader *brr*.. Trorts att man halkar runt som bambi på dem där hala isfläckarna så är ändå snö underbart, iaf att kolla på.. Glittrar så fint när solen lyser..

Idag ska vi tydligen passa lillkusinen med, kanske blir lite pulkåkning eller något, får passa på när det väll går.. Snön kan lika gott va borta imorron (det är de ingen som vet)..

// Hannah


Efter tio..

Hahah sitter och kollar på Efter tio med Malou, Kenza och Foki är med, tydligen skulle även Kissie vara där men hon dök inte upp.. Haha rätt komiskt med tanke på att hon är som hon är.. Visserligen har jag aldrig tyckt att hon var okej, men det är jäkligt respektlöst och töntigt det hon hållerpå med.. Visst att man får lov att tycka saker men de kan man ju hålla för sig själv då om dem är sådär respektlösa saker..

Haha ja iaf, tycker dem där tjejerna är ganska roliga.. Foki pratar sådär väldigt gulligt att jag som skåning knappt höra va hon säger emellanåt.. Kom på det att jag och Martina skulle egentligen intervjua henne, men det kom helt åt sidan, får ta upp det igen :) Ja, nä jag får kolla vidare nu..
Nån mer som ser på tv 4 nu?

// Hannah

White Christmas..please?!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. Det va väl roligt hurra!! :D
Eller jag tycker iaf de, hehe.. Åååh snö är så underbart, visst det ärjäkligt kallt nu, men hur mysigt är det inte med snö till jul.. Nu får vi hoppas på att de håller till jul, wiiie..

Ser på The New Housewifes of New Jersey, jag hållerpå att bli galen av dem där galna kvinnorna..
Sen blir det sängen så denne fruktansvärda förkylning kan försvinna :(..

// Hannah

Biggest looser final?!

Äntligen ska vinnaren koras, dem har hållt på i 8 månader gjort massiva förändringar.. Dem har ändrat livstil totalt, dem bestämde sigm och nu ska vi se hur det har gått.. !!

Varje dag är en kamp, oavsett vad det handlar om, det gäller bara att hitta styrkan, viljan.. Du måste tro på dig själv!! Kan dem så kan vi!!

Näe nu måste jag kolla :P Så jag blir än mer inspirerad med min träning och kost :P
// HannahAgera grönt för att få en vit jul!!

Agera grönt för att få en vit jul
- ge bort en tidningsprenumeration


Allers förlag och Blogg.se har gett sex av Sveriges mest populära bloggande kändisar i uppdrag att skriva var sin ny julsaga - för klimatet. För varje prenumeration som beställs går 10 kronor till klimatändamål. Till vilket klimatändamål avgör du.

Julens bästa klapp är enkel att ge och gör den du vill överraska glad långt in på det nya året. Och du hittar lätt en tidning som passar perfekt. Välj bland 33 tidningar, endast 159 kr per prenumeration. Eller ge bort ett presentkort och låt mottagaren välja själv!


Tycker det låter perfekt, samtidigt som ni kan göra nära och köra glada av en prenumeration, skänker du även glädje åt vårt klimat, hjälp till DU också!.. :)

Kram
Hannah & Martina


Ankorna ska inte skiljas!!Glöm det som stått i tidningarna den senaste tiden - Anna Anka och hennes Paul Anka ska inte alls skiljas. Det intygar den högljudda skånskan i en ny intervju i tidningen Metro.

Som Starlounge tidigare rapporterat tillkallades polis till parets hem i Hollywood den 3 december efter att de hamnat i ett högljutt gräl. Enligt Tmz ska Anna ha påstått att Paul hotat henne med pistol, uppgifter som dock inte kunde styrkas när polisen gick igenom filmer från husets övervakningskameror.

Anklagelserna ska ha blivit droppen för Paul, som redan senare samma dag 
lämnade in en ansökan om skilsmässa. Men enligt Anna har de inga planer på att separera.

— Vi är tillsammans, vi bor ihop, allting är bra, och vi kommer att fira jul ihop. Han har varit arg och skickat in papper och sedan betyder det ingenting. Ett papper är inte det som håller ihop en, säger Anna.

När Anna får frågan om vad hon tycker om alla skriverier om hennes påstådda separation har hon ett snabbt svar.

— Jag läser inte om det. Det är priset man får betala när man är kändis. Ena veckan skiljer sig Brad och Angelina och nästa har David Beckham haft sex med Shakira och han ska skilja sig. Sedan är de tillsammans igen. Det är bara jag som Paul som vet vad som hänt. Pressen vill ha drama.


Läste precis detta ovanför inne på msn sidan :P Hehe, tycker det är så roligt, med tanke på att många har hurrat för ryktet och nu kommer dem sänkas igen :P hehe

Dock vet man ju aldrig om detta nu stämmer så jag vågar inte satsa speciellt mycke på det :P hehe..
Va tycker ni?
// Hannah

Paket att hämta..

Fick ett brev från posten idag, där det stod att jag hade ett paket att hämta.. Kan det va Iphonen jag vann på Blondinbellas tävling?! Om inte så har jag ingen aning, har inte beställt något, så jag gissar på att de är telefonen :P hehe.. Tycker det ska bli så spännande *hehe*..

Plus att jag fick bestämt en annan sak idag som ska bli så otroligt kul, men det får ni veta mer om senare i veckan.. Nu ska jag träna hade jag tänkt, kl 16.00 hämtas paketet :P

// Hannah


Maja Alderin..

Guuuud va härlig röst hon har, får gåshud varje gång jag lyssnar på understa låten :)
Lyssna ni oxå :)

// Hannah
Sjukstuga fortsätter..

Godmorgon!!
Kom upp för en stund sen med världen hemskaste huvudvärk och fortfarande så är jag ritkigt förkyld :(.. Halsont:et :P hehe det har försvunnit lite grann (Knaka ta i trä), hoppas de håller sig borta.. Men antar att man inte ska klaga så myke, hade ju kunnat vara värre?!.. Får helt enkelt vila och ta det lugnt..

Annars idag är det träning som står på schemat *suck*, och den "strikta kosten á la Petra" haha..
Aja ni får ha en toppen dag!!
// HannahKändisfrisyrer..

Hittade till en ganska rolig sida där man kan kändisarnas frisyrer, vissa såg man förjävlig ut i och andra var väll helt okej :P Ni ska få se på några frisyrer som jag testa här nedan och även min egen, så kan ni ju säga vilken ni tyckte passa bäst? Ni kanske t.om kan gissa vilken kändis som tillhör vilken frisyr :P..

Nu blir de säsongsavslutning av Ullared, ska bli kul att se dem knasbollarna :D *hehe*
// Hannah

Mår som jag förtjänar...

Under hela helgen har jag mått skit. Helgen har inte kommit med så mycket förutom att Jenny o Mamma o jag var på skopunkten och Ikea. Mycket trevligt :) Erik vann idol med en helt underbar låt!! Jag har gått och blivit förkyld, fått ont i halsen och nu känner jag mig väldigt varm. Sista veckan på jobb vill inte bli sjuk och behöva vara hemma. Kyrkan på fredag då är det avslutning. Hur har en helg varit ? //Martina

Nytt strikt schema..

Go dag!!
Sitter just nu och väntar på att Syrrans goda korvstroganoff ska bli klar *mums*.. Satte mig ner med andra äldre syrran som nu ska hjälpa mig att få rätt på min kost, träninge går ju kanon just nu men kosten är kassare än kassast :P hehe.. Så nu ska de väll kunna ge ännu mer resultat under våra mätnings och vikt kontrolldagar :P haha konstigt ord det där.. Men iaf ska ge henne en veckas chans så får vi se hur det går under den veckan, jag är inte den enklaste att ha och göra med.. Kräsen till tusen och gnällig osv, men nu ska jag fan klara det!! :)

Någon annan som håller på och gör en massa förändringar? Vad är era råd och tips?
// Hannah


Halsont och tokförkyld..

Ja det är typ så det är här hos mig denne afton.. Jag sitter och snörvlar och käkar halstablett efter halstablett vilket bara gör min hals torrare efter ett tag, konstigt nog :S.. Men what to do? Jag brukar se det som ett tecken på att vintern är på ingång, jag börjar t.om sakna sommaren *Big chock*. Med tanke på att jag egentligen inte gillar sommarvädret, men oftast är man inte sjuk på sommaren :P hehe..
Nä jag hoppas jag blir frisk snart, förkylningen kan jag väll stå ut lite med men halsen är otroligt jobbig :(.. Snälla gå över snart!! :).. Får sysselsätta mig med min skissning istället..

Sitter just nu och ser på "Vid din sida" på tv 4.. Så himla bra, väldigt sorglig och känslosam, nån annan som ser den?
// Hannah


Idol-Erik..

Ja då vann Erik då :) Jag såg inte ett enda avsnitt denne säsongen förutom finalen, vem ska man då hålla på om inte vinnaren liksom :P hehe..

Tyckte iaf att låten va jäkligt bra, bara två av låtarna innan som jag tyckt va de:)

// Hannah

Telia Reklamen..

Först och främst God Morgon!

Hahah såg precis telia-reklamen på tv:n och jag håller på att dö av skratt, han där Gunnar är sån tönnboll..
NI kankse själv har sett reklamen, annars kan ni se den här under..

// Hannah


Mammas Pojkar & Criminal Minds..

Go kväll...
Sitter och kollar på Mammas Pojkar just nu, har legat och vilat hela kvällen fick världens magont *hemskt*.. Säsongsavslutning av Mammas Pojkar nu och vi får väll helt enkelt se vem som tar hem vinsten (killarna) haha.. Man har ju sina favoriter, men tyvärr så kan man ju inte påverka, men många gånger så blir det ändå den man vill :D..

21.00 ska jag se Criminal Minds, tycker det är väldigt bra plus att Shemar Moore är jäkligt snygg ;P wiie
Imorron börjar helgen, äntligen!!

// HannahJulmys..

Börjar smålängta efter julen nu, visst är den inom räckhåll men ändå så är den inte tillräckligt nära.. 14 dagar kvar och alla julsaker är uppe, vet inte riktigt om det längre finns nån sån där "bestämd" dag å allt ska upp.. Tycker dem flesta redan pyntat och börjar pynta granen precis innan december månad ens börjat, det känns dock lite tidigt för mig? När börjar ni julpynta? Och när åker granen upp?

Man vill vällnjuta av julen så länge man kan :) Sitter t.om och lyssnar på julmusik *haha* helt i min ensamhet, funderar på att baka.. Ganska tråkigt att vara hemma själv utan att ha nått att göra, får se om jag hittar nått lätt recept..

Här ska ni få höra en jullåt som jag just för tillfället gillar :P

// Hannah


Träning (del 52 av 36)

Jösses tänk att jag hållt på med den här löpningsgrejen nu i 21 veckor vilket har blivit 52 löpningsrundor :O..
Det hade jag aldrig kunnat tänka mig när jag började med löpning att jag skulle hålla på med det 5 månader senare oxå.. Det har varit uppför och nerför men om man bara fortsätter kämpa så kan man klara det mesta..

Nu ska jag se slutet på Sjunde himlen och sen blir det aerobics :)
Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah


The Real Housewifes Of New Jersey.

Hahah sitter och kollar på dem nya husfruarna :P, jag brister ut i gapskratt varenda gång jag ser såna här saker.. Dem är knasig och freaky, jag förstår mig helt enkelt inte på dem..
Syrran brukar säga att "Dem har helt enkelt levt i lala land för länge", det ligger nog nått i det.. Dem hade säkerligen inte klarat sig en vecka i någon annans skor, hahah ooh det hade varit något att se faktiskt..

Äsch alla människor har något eget som ingen annan har som någon annan lätt skulle byta ut, det om något är jag säker på..
Någon mer än jag som sitter framför tv:n och kollar på fruarna? Va tycker ni om dem?

// Hannah


Kenzas tävling!!

Hej hopp!

Var precis inne på Kenzas blogg då jag såg att hon har en perfekt tävling för mig :D Man kan vinna en Dvd-box med The Hills, toppen!
Jag vill ju naturligtvis vinna eftersom jag är ett stort fan, inte bara av Lauren Conrad utan av hela serien.. Satt bänkad då det startades och nu missar jag inte en endast gång, t.om så att jag går in på mtv för att se avsnitten om och om igen :P.. Vem som helst som ser/sett det förstår säkert, vem skulle inte fastna för det.. Alla härliga klädstilar, allt drama, dem lever det där livet som dem flesta bara kan drömma om..

Så just därför vill jag vinna dvd-boxen så jag kan få min dagliga dos av The Hills!!

// Hannah


Inte igen!!

Hej Hej..
Sitter och kollarpå tv i väntan på att pappa ska komma hem då det blir en tripp ner till veterinären med hunden, igeen.. Vaknade imorse och han är helt varm och int alls som han brukar, deppig och vimsig osv.. Han vill inte att man klappar honom och han reagerar inte om det kommer nån utanför eller när syrran precis knackade på dörren, (i vanliga fall rusar han till dörren, viftandes på svansen och skäller)  det märks att nått är fel. Förhoppningsvis får vi reda på varför hos veterinär, usch det är hemskt när djuren mår dåligt, dem kan inte berätta vad som är fel osv.. It breaks my heart!..

Ja jag återkommer väll senare får jag hoppas..
Hoppas ni har en bättre dag..
// Hannah


Biggets loser!!

Guud vilka inspirationer dem deltagarna är i The Biggest Loser, herregud alltså..
Denne säsongen håller ju fortfarande på men jag var så nyfiken så gick in och kikade på bilder på dem ändå och hade tänkt visa lite, ni kan ju själv se vilka förändringar.. Det är aldrig omöjligt, inte ens när det verkar vara helt kört.. Har du viljan så fixar du allt!! :)

Här kommer bilder på nåra av deltagarna:

Bill och Bryan..

Hollie och Julie..

Tränarna:

Kim, Bob och Jillian

Vad har du gjort idag som gjort dig stolt?


Vad har du gjort idag som gjort dg stolt?  - Visat uppskattning till människor jag tycker om.//Martina

Är detta ett skämt!?!

Guud ni kommer aldrig kunna gissa vad som slank ner i min inkorg på facebook :)
För nån vecka sen var jag inne på Blondinbellas blogg, hennes inlägg handlade om att man kunde vinna en vit iphone.. Tänkte först inte va med och tävla då jag aldrig tidigare vunnitpå några sådana tävlingar, men sen ångra jag mig i sista sekunden och va med ändå.. Bättre att ha varit med, mirakel kan ju hända :)..
Det har varit väldigt tyst om tävlingen riktigt länge nu, var väldigt många som var med så det tar tid kan jag tänka mig.. Kanske va nån av er med??Iaf så var jag ute med vovven och pappa ringde, frågade va jag önskade mig på min födelsedag som trots allt är ganska så snart.. Jag hade ingen aning osså kommer jag hem och kollar min facebook..
Va ser jag då??? Jo ett mail i min inkorg där det står såhär:Jag sitter fortfarande och tänker att detta måste vara ett skämt!? Jag av alla de människor som tävlade vann :O Är det verkligt ens? Jaa vi får väll se om där dimper ner nått i brevlådan inom kort?!
Hoppas hoppas :) Guud va glad jag bleev!!

// Hannah

I won´t back down!!// Hannah


Sköna låtar

Taio Cruz - Break your heart
Jason Derulo - Whatcha say//Martina

Martinas place once again..

Hej hopp:)

Kom nyss hem från Martina, var där idag igen och fika och hade allmänt trevligt :)
Tog en massa bilder osså, och på tal om det så funkade överladdningssladden nu så här kommer det lite bilder..

Haha förresten om ni kollar noga så ser ni kanske att jag klippt pannlugg :P hahha

// Hannah


Föräldrar driver en till vansinne..

Hemkommen från Martinas place igen, va väll ganska trevligt. Träffade pappas moster och min faster, träffar dem vanligtvis otroligt sällan därför blir det roligare när man väll träffas :)

Meen guuud va mina föräldrar gör mig galen, någon mer som känner som jag eller?
Ibland så är dem det bästa man vet men sen kommer det tillfällen då man blir så trött på dem att man skulle vilja gräva ner sig under jorden.. Jag försöker använda mig av ordspråket "Ge alla ditt öra men endast några få din röst", men man blir så förbannad och känner sig tvungen att öppna munnen.. Att folk är så respektlösa..

Nä nu blir det mat för min del sen ska jag se film..
Vad händer hos er?
// Hannah


Fika hos Martina..

Hej Hej :)
Ska hem till Martina nu på fika med familj, och nårasläktingar kommer dit.. På nått sorts släktkalas eftersom alla inte kunde komma till Martina förra helgen :) Ska dit nu kl 14.00, blir säkert trevligt..

Så blir ingen uppdatering från senare ikväll, förresten såg på "Flickan som lekte med elden" för en stund sen, faktiskt väldigt bra den med. Dem får ni se!! :)

Ha en toppen dag!
// Hannah


Your Everywhere..// Hannah

Mammas dag idag..

Hejsvej :)
Hade tänkt hoppa in i duschen men först blir här en kort inlägg..
När alla i familjen tagit sig hem från jobb, träning osv osv så tänkte vi fira mamma på hennes födelsedag som är idag, får bli lite födelsedagsmys :).

Bara 21 Dagar kvar :)
Va händer ikväll?
// Hannah

Godnatt på er!

Nu säger jag Gonatt och sov gott så får ni ha det så bra ..

Höres //Martina

Biggest Looser..

Gokväll gott folk..

Pepparkaksbaket blev hyffsat bra, dock blev kristyr dekorationen inte så värst bra men va ska man göra :P hehe
Imorron tänkte vi satsa på lussebullar, förhoppningsvis går det mycket bättre..

Just nu sitter jag och kollar på Biggest Looser på kanal 5, tycker det är otroligt bra. Så verkligt och spännande, synd bara att dem blir tvungna att åka ut..

Någon mer som kollar på Biggest Looser?
// Hannah


1 December 2009..

Godmorgon godmorgon!

Äntligen, äntligen, äntliiiigeeen har december månad satt igång, och nu är dte endast 19 dagar till min födelsedag och 24 dagar kvar till jul, kan det ens bli bättre?.
Idag ska syrran och jag passa kusin och vi tänkte baka lite pepparkakor, mysigt värre.. Annars så blir det bara träning för min del idag :)

Vad händer hos er?
// Hannah