Lääääängtaaaar!!

Fick precis reda på att The Hills säsong 6 sätter igång den 27 April på mtv, jag är inte sen med att börja längta som tusan.. Åååh jag älskar serier med en massa drama, bara få sluka in allt skitsnack hahah :D

Jag kommer helt klart sitta bänkad den 27:e april, kommer du kolla?
Här under kan ni se trailern för säsong 6 :D Spänning!

// Hannah


www.amnnda.blogg.se

Jag fick äran att gästblogga här hos Hannah och Martina vilket känns spännande.
Jag hade tänkt berätta lite om mig själv och som ni alla vet är det svårt att få med allt i ett inlägg, därför skulle jag rekommendera er alla att gå in och läsa mer på min egna blogg. Klicka här för att komma dit.
 
Mitt namn är Amanda och jag är en studerande sextonåring. Jag läser mitt första år på gymnasiet på linjen bild och form men tycker det är tråkigt att rita men är trots det nöjd med mitt gymnasieval. Jag tycker det är roligt att experimentera och lära mig nya saker, dessutom finns det en massa andra roliga saker att arbeta med inom bild och form så som textil, trä, lera och andra skapande saker. Jag har en familj bestående av sex syskon och gifta föräldrar. Jag bor i ett stort gult pippihus tillsammans med mina föräldrar och två av mina syskon. Mina framtidsplaner är dock att flytta från både hus och stad av den anledning att jag tycker om att besöka nya ställen och jag har en känsla av att man lär känna sig själv bättre genom att "stå på egna ben" vilket innebär att man tvingas lära känna nya människor på ett annat ställe. Man kan inte hela livet ha någon som står bakom en.

Jag har många intressen och några av de är att spendera min tid framför spegeln och trixa med mina sminkkunskaper. Jag funderar på att ta en privatkurs efter min gymnasietid och utbilda mig till en makeup-stylist. För övrigt har jag alltid brunnit för musik och stod gärna instängd på mitt rum flera timmar som liten och sjöng. En utav mina starka sidor är att skriva och det finns många anledningar till varför det är roligt enligt mig. Jag har en känsla av att man lätt snappar upp tips, idéer, känslor och tankar när man läser en text som någon annan skrivit. Många kan ta del av diskussioner och känna igen sig själv utan att behöva stå för vem man är. Det är oftast lättare att formulera sig på ett bättre sätt när man skriver till skillnad från när man pratar.

I min blogg delar jag med mig av min vardag, tips, tankar och en massa andra roliga saker! Kika in för intresse. Det är värt att ge det en chans. =)


"Botoxmask"

Haha satte på en ansiktsmask ikväll med gurka eller nått, skulle iaf göra en len i ansiktet och ta bort orenheter.. Men enligt mig gjorde den mer än bara det, den strama åt mitt ansikte som bara den och det "kändes" som att jag hade sprutat in botoxs i face:et :P Hahah

Nu känns det som att jag förstår hur kändisarna känner sig när dem sprutar in en massabotox i ansiktet, dem sprutar i så mycet att dem inte ens kan göra nått ansiktsuttryck :P Jag kände hur det strama till när jag skulle le *haha*

Har passat kusin hela dagen, vi var ute på en runda med bilen.. Var även i några olika affärer, haha gäller att man har tålamod när man är med barn en hel dag annars slutar de med drama :D hehe
// Hannah



Gästbloggare nr2: Amanda

Ikväll kommer ni att få läsa om vår nästa gästbloggare och hon heter Amanda.. Hannah brukar ofta kika in och läsa Amandas blogg men som alla andra bloggar är det svårt att få perspektiv på vad det är för person som driver bloggen så om ni kikar in senare ikväll kommer ni få läsa om Amanda och hennes spännande liv och vad hon driver för blogg :)

Kram H&M


Jeansshorts..

Har kikat lite närmre på jeansshorts, tycker det är sjukt snyggt till ett par brunbrända ben osv..
Många köper oftast dem "lyxigare" plaggen för en större summa får dem tror det är bättre kvalité osv men jag skulle nog vilja påstå att budget varianterna är både oftast snyggare och bättre kvalité och om kvalitén skulle vara sämre har man oftast råd med att köpa två om man köper budget...

Här nedan för är två budget varianter och två lite "lyxigare modeller och budget varianterna ligger på 149-199:- medans lyx modellerna ligger på 299-349:-  Själv tycker jag budget varianterna är KLART snyggare!

Hur gör ni när ni handlar? Budget eller lyx?

// Hannah


Soliga tisdag..

Ska ut och leka med kusin som är på besök, behöver komma ut i den härliga naturen och vårt soliga väder, hon skriker så högt så kan va skönt att vara ute när hon skriker :P hehe

Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah

Partnerskap..

Jag sitter och funderar denna kväll på partnerskap och hur det funkar för olika personer som lever i förhållanden..
Vi alla vet att alla förhållanden inte är lika och personerna i förhållanden är inte heller lika vilket innebär att man inte kan jämföra ett med ett annat.. Men samtidigt tycker jag att några av huvudingredienserna i ett förhållande är likadana oavsett vad det är för ett förhållande.. T.ex respekt, ärlighet, tillit, förståelse och medkänsla utan respekt kommer man egentligen ingenstans i livet så oavsett om du är i ett förhållande eller inte bör du respektera människor och dess olikheter!

Jag förstår mig inte riktigt på människor som tassar på tår kring sin partner, som inte vågar stå upp för vad den tror på som inte ens vågar säga vad den verkligen tycker och tänker.. Att man låter sin partner trycka in en så mycket i väggen att man inte ens har mod nog att gå sin egen väg och stå upp för det man älskar och som ligger en varmt om hjärtat..

Jag personligen skulle aldrig kunna tänka mig att leva i ett förhållande där jag känner min trängd, jag är en fri människa, fri att få säga, tycka och göra precis vad jag vill.. Och med det menar jag inte att man ska vara otrogen för att man är "fri" utan att det är ditt val om du vill tillbringa all din tid med din partner eller om du vill dels hänge tiden åt något du älskar att göra.. Din partner ska ALDRIG få förminska ditt värde eller få dig att skämmas över att du är du..

Jag tycker även att om du är i ett förhållande så bör du visa din partner ofta nog att du verkligen älskar eller tycker om han/hon, inte bara på någon speciell dag för att den är "viktig" utan alla dagar, för du vet inte när det tar slut.. Det kommer en dag då personen du delar ditt liv med inte finns kvar eller väljer att gå en annan väg hade man inte då önskat att man gett och tagit så mycket kärlek av sin partner.. Den personen har inte bara en plats i ditt liv utan en stor del av ditt hjärta..

Och förguds skull gör inte misstaget som alldeles för MÅNGA människor gör, att försöka hålla kvar nått som inte går att rädda.. I längden skadar det inte bara din partner utan även dig, att leva med någon som inte uppskattar och värdesätter dig gör dig bara till en mindre och mindre bricka i förhållandet.. Det är aldrig försent att hitta lycka och kärlek oavsett hur gammal du är, oavsett hur du ser ut, oavsett hur din livstil, ekonomi, familjesituation osv ser ut.. DET ÄR ALDRIG FÖRSENT!

Min syster brukar alltid säga till mig: Vill du ha en kram? Ta en kram..

Jag tycker det gäller allt i livet och du kan sätta in det i alla perspektiv, för det är verkligen så om ingen annan kan ge dig något så MÅSTE du ta det! Det är inget dåligt med det, ingen skam alla förtjänar det bästa i sitt liv!

// Hannah


New Moon x3!

Haha fråga mig inte varför jag ser samma film för tredje gången på såhär kort tid :P Jg har själv ingen aning,örutom att jag har ingen annan intressant film hemma så jag får se vad jag har + den var väldigt bra, jag längtar redan efter nästa :P haha..
Vad är ni, Team Edward eller Team Jacob??

Iaf så fick jag in ännu ett mail angående gästbloggandet, börjar bli en bunke nu och det är väldigt kul.. Vi hade tänkt att nästa gästbloggare kommer in antingen imorron eller på onsdag så håll utkik det kan vara vem som helst :) Tycker det är väldigt spännande och läsa om vad ni verkligen är för personer, alla väldigt unika och olika vilket är väldigt skoj :)

// Hannah




Smått kluven..

Åååh jag drömde inatt om att jag hade en tid hos frissan, men jag var inte säker på hur jag vill ha mitt hår :P När jag kom ut från frisörsalongen hade jag såååå kort hår att jag tappade hakan och skrek
-Såååhäär skulle VERKLIGEN INTE mitt hår se ut, jag ska stämma er!!

Haha håret blev så fult och det gick inte att fixa till, gissa om jag blev glad när jag insåg att det bara var en dröm :)  Hahahah typ som på bilden blev mitt hår :S..


Men iaf så tack vare min dröm fundera jag på om jag möjligtvis skulle ta och klippa mig kort igen, page aktigt typ men jag har inte bestämt mig än..


Hmm ska man låta håret växa eller klippa det kort igen?
Tråkigt att det tar sån jäkla tid för ens hår att växa bara :D
Vad tycker ni?

// Hannah

Hjälp!!



Jag blev supernöjd med min bikini, om du oxå tycker den är fin hade jag blivit superglad om du ville rösta på den .. :) HJÄLP MIG ATT VINNA !!


"Kyss en groda och du möter din prins"

Hahah ja både jag och Martina är J*vligt redo att möta den där prinsen, men verkar som att vi aldrig befinner oss på samma ställe som denne man kan befinna sig :D Hahah
Trots att vi kysst grodor så har prinsen inte dykt upp, så när vi var inne i en affär idag och fick syn på några grodor var vi bara TVUNGNA att ge dem en kyss, i hopp om att vår drömprins ska dyka upp nu i påskvecka.. Så du där ut som känner dig träffad, komsi komsi :D haha vi väntar :P

Puss!!


Spent the day with Marta!!

Som överskriften lyder så har jag och Martina tillbringat dagen tsm, v brjade med att åka till stan för att fixa nått på apoteket men det slutade med att vi gick in på alla dess olika klädesaffärer och provade kläder. Vi fick med oss hem vars ett par leggings och nu såhär i efterhand önskar jag att jag hade köpt leggingsen som jag hittade först, tusan att man är så tafatt! :/ Hehe..

Sen åkte vi runt i varuhusen runt om i stan för att fixa hem varorna till middagen Martina skulle bjuda familjen på :) Hon stekte kycklingfilé och gjorde ciabatta bröd krispiga, till det gjorde hon en väldigt god sås och sallad osv osv.. Ni får se bild, den talar för sig själv :) Haha det enda minuset var att jag sprinklade riven ost över och på en slinga såg jag att den var möglig :O Kan jag ha ätit möglig ost :S gaaah *örk*

// Hannah





Nu är det dags mina vänner!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



//Martina

Ååh i´m in love!

Det är ingen nyhet att jag älskar nagellack, jag byter nagellack stup i kvarten, olika färger varenda dag :P hehe.. Det var rätt roligt när jag sist var i affären med min äldsta syster Jenny, så sa jag "Jag måste bara gå och kolla på dem nya nagellacken som ska komma in" Haha hon kollade förskräckt på mig och sa "Du ska inte köpa mer sånt, håll dig en bit bort".. Som tur var så köpte jag inget då men annars brukar jag nog få med mig hem ett lack varenda gång jag är i affären..

Och nu känner jag stort behov av att fixa hem någon annan färg börjar bli trött på dem jag redan har, dock gillar jag inte färger åt det rosa hållet.. Jag gillar inte rosa :/..
Gillar ni nagellack? Vilken är er favorit färg?

// Hannah


New moon again!

Haha mina föräldrar sa att dem skulle se på New moon nu och Frida och jag såg ju den igår för vi inte orkade vänta :P Och jag får sån jobbig attack när jag sett en film att jag vill berätta vad som kommer hända..
Pappa blir nästintill sur för han vill inte alls veta, kan förstå det för man vill ju se det själv annars är det ju ingen spänning. Men sen är mamma som jag, vi vill veta saker innan det händer så vi är med ordentligt :P Haha Så olika människor är egentligen :P Men det är kul att vi är så olika men samtidigt egentligen så himla lika..

Jag och Martina har bestämt oss för att ta in er gästbloggare lite då och då så håll ut, ni alla kommer få vara med och vi skriver till er när ert inlägg kommer upp här på vår blogg, detta är så spännande :)
Vi har redan fått in väldigt många, men vi vill att många tills ka ställa upp.. Vi vill veta vem ni är :)


// Hannah


Gästbloggare nr1: Jenny (Polly)

Jenny är en av våra nära vänner och som hon själv skrev så ser vi henne som en "crazy dazy tösabid" :P. Men detta när inte allt hon är, hon är väldigt godhjärtad, förstående , omtänksam och en helt underbar person. Man har aldrig en tråkig stund när man är i Jennys sällskap. Jenny framstår oftast som en väldigt framåt och intiativ tagen tjej men även hon kan vara den där blyga tjejen vilket man oftast inte skulle kunna tro :).

Jenny är som sagt vår första gästbloggare och hon ville gärna diskutera geografi med er läsare, och det hade varit kul om ni hade kunnat få igång en diskussion i vårat kommentarsfält.
Hur ser ni på Geografi?

"Jag vill diskuetera med er lite geografi. Hur ser ni på geografi? Själv är jag väldigt intresserad av detta och har flera gånger fått väldiga skrattanfall med Nilssons kring just detta ämne:) Det var inte länge sedan Petra trodde att Ankara låg i Japan och att Casablanca ligger i Indien. Hahaha"

Kram H&M



"You only got one shot"..

So make it count, you might never get this moment again!

// Hannah


Äntligen Lördag..

Jag älskar lördagarna dem är det bästa som finns på hela veckan, vet inte varför men dem är oftast toppen.. Denna lördag är inte direkt fin om man säger så, det har regnat hela natten och graderna sjönk ner till +6, attans oxå!

Syrran åkte till Göteborgsmässan idag där hon skulle träffa sin Grekiska chef sen hon jobbade där på somrarna :) skoj.. Märta & Petra skulle till Polly vår första gästbloggare och göra pannkakor tror jag det var :P, så då blir det jag och Frida över och vi kommer säkert på nått kul att göra :)


Gästbloggandet:
Påtal om inget så tänkte jag på det här med er läsare som gästbloggare och det är några stycken som tycker det är en kul idé vilket vi med gör :) Jag vet inte riktigt hur Martina hade tänkt på saken men jag tänkte väll att ni får skicka in ett inlägg där ni berätta för oss om er och eran blogg osv och skicka gärna med en bild som kan avsluta inlägget :) Om ni har några frågor är det bara till att slänga iväg en kommentar eller till mailadressen dit era inlägg isf ska skickas.. Alla får lov att vara med och ju fler som vill visa vem dem är och vad dem driver för blogg (om ni driver en blogg eller inte) ju roligare blir det.. Parantes är att man INTE behöver ha en blogg, det är inget tvång.. :)

Era inlägg skickas hit --> [email protected]

// Hannah


Tår drypande..

Ååh tårarna rann ner för kinden när Claudia börja prata, guuud va bra dem ÄÄÄÄR...*
Jag vill så gärna att dem ska vinna, för dem är helt enkelt bäst och hon är underbar!!

Så nu lär man väll få sitta på helspänn för att få reda på beslutet om vem som tar hem vinsten, vem håller/höll ni på??



Ny kategori?!

Någon frågade om jag hade sett våra senaste inlägg, tänkte men jag har ju inte skrivit nått på några timmar.. Vem har då varit igång? Självklart Martina.. Inläggen lyser med sin frånvaro under en lång tid men sen skickar hon in 100 inlägg på rad :P hehe

Såg även att Martina startat en ny Kategori, kul om någon nappar och vill gästblogga hos oss :)
Jag sitter och kollar på Let´s dance nu, jag håller nog på Claudia tror jag, tycker båda är väldigt bra men Cissi har ju redan vunnit så :P hehe

Vad gör ni ikväll??
// Hannah


Converse vem har inte sådana?

Linda Blom har åter en tävling i sin blogg och denna vill jag gärna vinna. Man kan vinna ett par härliga converse. Jag är inte ägare till ett par sådana och det skulle sitta så fint i min samling av skor =) 

Har ni ett par Converse? Vilka gillar ni bäst?
Om ni också vill vinna ett par är det bara att klicka på bilden så kommer ni till Lindas blogg.



// Martina

Fredag kväll!!!

Idag har jag fått äran att skriva i Martina och Hannahs blogg. Tack för det förtroendet! :) Jag heter då Jenny, kallas för Jenny the one and only:) Folk i min närhet beskriver mig som en galen, snäll och lite crazy dazy tösabid!
Jag vill diskuetera med er lite geografi. Hur ser ni på geografi? Själv är jag väldigt intresserad av detta och har flera gånger fått väldiga skrattanfall med Nilssons kring just detta ämne:) Det var inte länge sedan Petra trodde att Ankara låg i Japan och att Casablanca ligger i Indien. Hahaha....Ganska roligt. Då kom jag att tänka på en sak, jag har geografi och historia som mina ämnen, men Nilssons gillar andra saker. Alla är vi olika och det ska vi ha rätt att vara, sen är det ju alltid roligt med ett skrattanfall ibland hahahha....Den bjuder Nilssons på! :)Martina är frälst i skor och Hannah i att skriva berättelser. Alla har vi våra kall i livet och ska så ha...

Tack för mig, ha en bra kväll där ute!!!
Inshallah ses vi igen!!

Puss puss från Jenny Polly:)


Ny kategori !!




Vill du gästblogga i vår blogg är det bara att skriva en kommentar.

// Hannah o Martina


Vilket underbart väder....

Dagen har bjudit på ett helt underbart väder och jag har varit ute praktiskt taget hela dagen. Älskar sol och så härligt med värme äntligen. Ikväll blir det utgång ska bli kul o skaka rumpan lite.


Känner mig redo för kvällen ska bli kul =)

//Martina


Ååh va härligt!!

Jag är på så bra humör idag för jag såg vad termometern stod på +16 grader, är det verkligen sant? Kan det verkligen stämma, det känns varm ute jag blir svitt i min "vinterjacka" så det är kanske dax att byta till nått varmare?

Jag såg mitt första vårtecken idag med, en orange/svart fjärill kom flygande, guuud va härligt alltså.. Våren ÄR HÄÄÄÄR!! :D
Nu kom iaf syrran hem från skolan och vi ska se New Moon som jag inte har sett tidigare så får väll se om den är så bra som den första :)

Vad gör ni idag?
// Hannah




Rösta på mig hos Nelly..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

// Hannah


"The party don´t start til´ I walk in.."

Godagens! ♥
Hur är läget i Sverige??
Här är det halv krassligt men eftersom vädret är så sjukt underbart så kan jag tänka mig att strunta i det faktum att jag inte mår så bra.. Solen skiner och vi har +12 grader i Södra Skåne, underbart! :)
Sitter och kollar på det alltför spårade Våra bästa år, men trots att det har spårat ut totalt kan jag inte hjälp att sitta och gotta mig i alla smarrigheter..

Idag har jag inget alls planerat, ska bara ta det lugnt så min hals får kurera sig så jag kan bli frisk till helgen..
Vad sysslar ni med idag?
// Hannah


Olivia Newton John...

Gomorron! ♥

Slog på tv:n för en liten stund sen och där hittade jag Rachael Ray show och såg att Olivia Newton John skulle vara med (Sandy från Grease) och jag tänkte direkt undra hur gammal hon är nu, undra hur hon ser ut nu.. Vilken chock jag fick den här kvinnan hade fyllt 60 år och hon strålade, så jäkla snygg hon är för att ändå vara 60 år.. Vet inte om hon slätat ut nått eller sprutat in nått oavsett så var hon väldigt vacker :)



Antar att mååånga av er har sett Grease, känns som att den följt med i varenda generation och den hänger fortfarande med efter som den ska spelas i Stockholm Live av Marie Serneholt och Sebastian Carlsson. Om ni mot förmodan inte skulle ha sett den så tycker jag absolut ni borde se den, jag har säkert sett den 4-5 gånger eller mer men nu blev jag väldigt sugen på att se den igen. Såå snart lär den väl vara igång påmin tv igen :D hehe

Under ska ni iaf få se hur Olivia ser ut nu..



// Hannah




Tiden går så sakta..

Känns som att tiden går i snigelfart och det är så otroligt störigt, kollar på klockan och den är 21.29, kollar igen o den är 21.29 kollar igen efter (känns som det gått 20 minuter) och klockan är 21.30..
Hur tusan kan tiden gå så sakta :P Haha, antar att det är för att jag har sååå tråkigt och känner mig så seg och halvt dålig.. Jag längtar till Cougar Town börjar, det är åtminstone roligt :D

Vad gör ni denne kvällen?
// Hannah


Shoo Bre..

Kapitel 1, del 3!

Anita suckade igen. Hon önskade att tiden skulle gå snabbt samtidigt som hon borrade sin blick i Zeynep.
"Han var obehörig. Och jag sparkade honom inte. Det är lögn som Jonas själv har spritt. Alla obehöriga lärare vet att dom kan få sluta. Om en behörig lärare söker tjänsten så är vi, eligt skollagen, tvungna att ge denne platsen. Så enkelt är det."

Oscar som hade pratat med Jonas, visste att så enkelt hade det inte varit. Jonas var en av de få lärare som vågade ifrågasätta Anitas ledarstil.
"Men han fick veta det bara tre dagar innan höstterminen skulle sluta. Var det rättvist?" frågade Oscar.
"Livet är inte alltid rättvist."
"Nej, men man kan sträva efter rättvisa."
"Jag följer skollagen, så enkelt är det", svarade Anita trött.
"Och den nya läraren då",
undrade Suzan. "Vi har inte hört något om honom och vi har varit i skolan i tre veckor?"
"Henne",
svarade Anita med emfas. "Hon börjar i morgon. Hon har varit sjuk." Shirin kunde knappt sitta still.

"Sjuk jao, och hon har inte ens börjat. Vad är det för mesig lärare?"
"Hon heter Kristina, med K"
"K som i knulla"
Skrek Abdi. Flera elever skrattade men Anitas blick fick dem att tystna tvärt.
"Som sagt, hon börjar i morgon, tisdag", fortsatte Anita.
Hon tittade på klockan. "Och nu har jag inte tid att vara här längre." Hon nickade åt skolvärdninnan Lena. "Jag vill gärna prata med dej sen", och med det lämnade hon salen.

"Vad tycker ni?" Undrade Lena. Oscar vände sig till Abdi
"Det där med knulla var inte roligt bre", sa han
"Va fan len, det var bara på skoj." Abdi höll upp händera i en oskyldig gest.
"Hon är keff, helt värdelös", ropade Suzan. De flesta nickade
"Hon sa inget om att hon ska in på alla klasser", sa Afrem, som var en representant från åttan.
"Vi hade så mycket att fråga henne om", sa Oscar.
"Som skolans datorer", sa Shirin.
"Och elevernas uppehållsrum", sa Zeynep
"Och målningen av alla korridorer och massa annat också", tillade Suzan.

"Vi får kalla henne till ett nytt möte", avgjorde Lena.
"Jag tror inte hon kommer", sa Afrem. "Det märktes att hon tycker det är obehagligt att träffa oss att träffa oss."
"Det e fan obehagligt att träffa henne",
sa Abdi. "Hon e värsta svennekärringen jao."

Alla skrattade, och med det var mötet till ända.

FORTSÄTTNING FÖLJER!


Seriernas dag!!

Tisdag är min favorit tv dag, det är så många bra serier på tisdagarna och jag längtar varje vecka :P Hehe.. Så kl 20.00 börjar Dating in the dark, det får man bara inte missa.. Än så länge är det som bäst två par som gått hem tsm i slutet :P.. 21.00 är det Desperate Housewives och det missade jag sist men det ska bli spännande, Susan blir tydligen vän med en strippa *haha*. 21.55 kikar vi på Cougar Town, Courtney Cox spelar en klockren roll som får en att skratta oavbrutet och att hon är snygg för sin ålder finns det ingen tvekan om..
22.25 är det Christine, hon är ganska crazy den kvinnan men antagligen därför hon är så braa.. Det allra bästa med allt detta är att alla programen är på kanal 5 :P Så ni behöver inte ens sträcka er för att byta kanal :P Awesome!!

// Hannah


Nöden har ingen lag!!

Kusin sover över nu några dagar då hennes mamma fick tid till operation..
Så Felicia och jag hade tänkt gå ner till affären och handla lite dricka medans pappa och syrran är och köper mat, vi går in och kollar lite vilken dricka och så vi vill ha.. Då får Felicia syn på chefen i affären som brukar skoja med henne när vi kommer ner där, haha hon springer fram till honom och tar honom på axeln..

-Heeeej, vaaa gör du??!
- *Haha* Hej Felicia, jag packar upp varor..

Felicia kutar där ifrån fortare än kvickt :P hehe, så gulligt.. Vi kommer iaf så långt som till kassan och då får hon för sig att hon vill ha nån serietidning men jag sa att hon fick trycka i automaten istället :P Sagt och gjort så betalar vi och kommer ut för att trycka i automaten och helt plötsligt står hon med benen i kors och åmar sig.. 
Hon skrattar och säger att hon behöver gå på toa, haha vilken tajming, vi fick iaf springa allt vad vi kunde hem så hon fick gå på toa :D hehe..

// Hannah


Shoo Bre..

Kapitel 1, Del 2!

Oscar kastade ytterligare en uppfodrande blick på Suzan. Han ville att hon skulle vara tyst, eller åtmistone lite mer diplomatisk. Han var villig att ge Anita rätt. Tonfallet i Suzans röst gränsade till det anstötliga. Rektorns hållning var vad som bäst kan beskrivas som utmanande, för att inte säga auktoritär. Hållningen i sig gjorde att flera ansåg sig föranledda att försvara sig, om inte lika aggressivt sm Suzan så i alla fall högljutt. Men Oscar visste att mötet skulle spåra ur om Suzan behöll sin aggressiva stil. Elevrådet skulle inte få gehör för sina krav och det skulle vara svårt att samarbeta med skolledningen framöver.
Suzan gick i sjuan. Hon var bästis med Oscars lillasyster Gabriella.
Oskar vände sig åter till rektorn. Det var lika bra att strunta i skolmaten och spinna vidare på punkt fyra.

"Det är inte sant. Du lovade att hälsa på alla klasser när du började. Kommer du inte ihåg intervjun i skoltidningen? Det var för över ett år sen. Sen dess, och så vitt jag vet, har du inte hälsat på en enda klass."
"Jag kan förklara",
Suckade Anita, som mycket väl kom ihåg intervjun
"Ja, ja, vi vet. Du har haft mycket att göra och du hinner inte och bla bla bla." Det var Suzan igen. "Vem bryr sig om dina bortförklaringar." Hon grävde i skolväskan och ryckte upp et gammalt nummer av skoltidningen. En stor bild på en leende Anita syntes på första sidan. "Kommer du ihåg?"

"Det är sant jao", tillade Abdi som också gick i sjuan.
"Har man sagt en sak så ska man stå för det, eller?"
En lätt röd färg syntes nu på rektorns hals. Om man tittade noga kunde man se hur den snabbt förflyttade sig upp över kinderna, och om man hade en mycket skarp iakttagelseförmåga kunde man se hur det vänstra ögonlocket började fladdra något. Anita hade tänkt säga något om respekt, men insåg att det fick vänta till ett lämpligare tillfälle samtidigt somhon insåg att ett allvarligt samtal med skolvärdinnan var ett måste. Det var en sak att ha eleverna emot sig, men i Anitas ögon var skolans personalförpliktad att försvara skolledningen och förklara för eleverna varför ledningen gjorde si eller så. Allt annat var att betrakta som bristande lojalitet.

"Min uppgift här på skolan är att se till att alla tjänster är tillsatta och detta tar tid. Dessutom har jag hand om ekonomin. Även det tar tid. Och så har vi brandens och jag har varit tvungen att ta hand om den."
Anita tog ett djupt andetag. Situationen var obehaglig. Hon hade velat slippa alltihop. Hon hade förhalat mötet så långt det gick, men nu hade alldeles för många elever uttryckt stt missnöje med henne. Och eleverna pratade med sina föräldrar, och föräldrarna kunde välja att flytta sina barn från skolan och skicka dem till någon annan skola. Då skulle skolan förlora pengar och dess oförtjänta dåliga rykte skulle befästas. Hennes cheer skulle undra vad hon gjorde flr fel. Det skulle inte se bra ut. Inte för skolan, inte för området och inte för henne.

"Men varför sparkade du Jonas då?" Frågade Zeynep med sitt karakteristiska mjuka röst. Hon gick i Oscars parallellklass och hade precis som han haft Jonas i svenska och engelska. "Han var en superbra lärare. Alla tyckte om honom ju."

Fortsättning Följer!


I´ll never be the same..

If we ever meet again!


23 Mars 2010..

Gomorron! ♥

Sitter och kollar på Våra bästa år med mamma nu, ska snart bege mig ut för att få lite luft.. Jag har åkt på nått konstigt, känns som att jag har ont i halsen men samtidigt inte :/ *usch*..
Men det blir väll bättre med lite positiv tankegång.. Det är ju trots allt skinande sol ute och +10 grader :P

Så vad ska ni hitta på denne tisdag?
// Hannah


Shoo Bre..

KAPITEL 1, del 1!

"Ärligt talat, så tycker jag inte om ditt tonfall."
"Och vem bryr sig len?"

Det var måndagsmorgon och den nya terminens första elevrådsammanträde. Det hade inte börjat bra. En representant från varje högstadieklass fanns närvarande, liksom skolvärdinnan Lena. Rektorn, Anita, hade fått en inbjudan.
Oskar som gick i nian, var elevrådets ordförande och det var han som hade inlett mötet. De första punkterna på dagordningen gällde skolmaten, som eleverna tyckte ofta serverades kall. Nästa punkt gällde skolans datorer. De var gamla och de flesta funkade inte. Det var inget nytt problem. Så hade det varit i över ett år och inget hade gjorts trots elevernas klagomål. Den tredje punkten gällde Jonas. Han var, eller hade varit, lärare i svenska och engelska för både niorna och sjuorna. Han var mycket omtyckt av eleverna, men han var obehörig. Han hade jobbat i två år. Några dagar före jul hade han plötsligt fått veta att hans tjänst hade blivit tillsatts av en sökande behörig lärare. De berörda eleverna var i upprorstillstånd.
Den fjärde punkten gällde rektorn själv. Hon hade varit i skolan drygt ett år. Eleverna hade begärt att hon skulle besöka varje klass för att presentera sig. Det hade hon inte gjort. Tvärtom, hon hade försökt hålla sig undan eleverna av anledningar som bara hon kände till..

Oskar suckade utdraget. Trots att han var lika upprörd som de andra ville varken han eller skolvärdinnan att mötet skulle spåra ur. Strax innan mötets öppnande och innan rektorn kom in i rummet hade alla kommit överens om att hålla sig lugna.
"Vi fattar att du inte bryr dig om oss", fortsatte Suzan.
"Du bryr dig aldrigom vad vi säger."
De andra höll sig tysta men nickade. shirin, som gick i åttan, var mötets sekreterare och försökte skriva protokollet. Hon tittade upp.

"Var det inte mate vi skulle diskutera först?" Undrade hon....
"Ja, det var det", Sa Oskar och tittade strängt på Suzan
Men hon var inte klar..
" Men fattar du inte, dem flesta eleverna kan inte ens ditt namn." Hon la sina späda armar i kors och stirrade utmanande på Anita. "Och vad heter du förresten?"...

FORTSÄTTNING FÖLJER!







Vilken dag..





Cravings..



// Hannah

The store with Martina..

Martina ringde hem och frågade om jag ville hänga med henne till affären och handla saker till hennes utflykt med jobb imorron, så vi körde iväg till bankomaten så jag kunde hämta ut pengar (egentligen mest för att spana om en viss person va där :P).. Sen drog vi iväg till Maxi där stod Martina vid kexen i säkert 20 minuter *suck* hon kan vara så slö ibland att det blir tråkigt.. Men iaf tillsist drog vi till Lidl för att handla drick, Martina fick syn på nån blomplanta som hon tyckte var snygg så frågade hon..

M: Tror du detta är plast?
H: Ja, det tror jag nog.. Det känns som plast.. Men fråga i kassan..

Sagt och gjort så går vi till kassan där en kille står och Martina frågar:
M: Är detta en plastblomma? :/
Killen: Nej, vi säljer inte plastblommor.. (Helt chockad)

Hahah jag börja skratta så mycket och det kändes så pinsamt, tänkte att men hallååå det känns som en plast blomma och det ser faktiskt ut som en med :S!!

// Hannah


Skippa stoltheten!!

Ååh vad jag retar mig på att människor låter sig styras av sin stolthet, hehe det är svårt och inte göra det men egentligen varför?
Förstår ni vad jag menar? Brukar det hända er?
Typ ni bråkar med någon osså går det sålångt och i slutänden inser ni att ni har fel men er stolthet gör så att ni vägrar säga typ förlåt och så :P hehe. Så roligt egentligen, det hände precis här hos mig fast det handlade inte om nått bråk, men det slutade iaf i tårar :P hahahah

Sitter och ser på ett gammalt The Hills avsnitt, jag längtar till nya säsongen börjar :P
Vad gör ni??
// Hannah


Rihanna hos Ellen

Såg precis på Ellen där Rihanna var med.. Hon var från början en av dem vackraste sångerskorna enligt mig, hon kom som en frisk vind med sitt söta utseende.. Men som hon ser ut nu(?) Herregud, nu tycker jag inte längre hon är vacker förutom hennes fina ögon..
Vad tycker ni?




Och sen har vi hennes låtar, tycker nästan dem blir sämre och sämre dem med.. Tråkigt nog, men här får ni två låtar..





// Hannah

Måndag..

Jag har sovit så dåligt dem senaste dagarna, har vaknat upp väääldigt tidigt varje morgon men idag lyckades jag sova till 09.15 :D hehe.. Tog en promenad med vovven och gick sen efter det ner till affären och köpte nån bullar, nu sitter jag och kollar på Våra bästa år :P hehe..

Hade tänkt hinna med både aerobics och städning idag, får se om jag lyckas :)
Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah


Gårdagen..

Igår var jag hos Martina och Victor för att Jenny fick åka till akuten,  Petra och jag tänkte åka dit och underhålla dem men det började med att vi fick sitta ute i kylan och vänta på dem i sisådär en 20 minuter typ :P hehe
Men till sist kom vi in och då käka vi lite frukost/fika och sen blev det spel, ganska lågtråkigt spel men tror det var för att våra smarta hjärnor inte greppa hur det gick till :P haha..

På kvällen blev det Wipeout, Ballar av stål och film på 3:an :)
// Hannah






Veronika bestämmer sig för att dö..

... är namnet på filmen som jag och Victor precis suttit och sett på. En drama film som handlar om Veronika (Sarah Michelle Gellar) som har allt man kan önska sig. Hon är vacker och framgångsrik, och en lysande framtid väntar henne. Men trots det bestämmer hon sig för att ta sitt liv. Hon vaknar upp på en mentalklinik där hon får veta att hon bara har fem dagar kvar att leva. Och först med vetskapen om att hon snart ska dö , börjar Veronika till slut lära sig att leva.

Filmen var grymt bra. Den bästa jag har sett på länge...

//Martina


Ballar av stål.

Sitter och kollar på Ballar av stål med lillsyrran nu, mina favoriter är helt klart "Bitterfittan, Djävulen & Strippan" dem är underhållande till tusen :P Hehe..
Det får mig att bli på lite bättre humör iaf, fick så sjukt ont i magen för en stund sen och nu vill de inte försvinna, tusan osså.. Men jag hoppas på att min nattsömn ska få det att försvinna :)..

Haha just nu är det drömdejten på tv hahah uuusch kan verkligen sånt där funka? Hon petar näsan osv hahahha
- Hittar du nått? Ska jag hämta en...
- Nej jag äter upp det, tycker det smakar gott!
Hahah ueeeh!

Kollar ni? Vem gillar ni?
// Hannah

Lugnet ....

Sitter här hemma i mitt kök framför datorn, Jenny är sjuk och har ligget i sängen hela dagen. Jag har fått hålla hennes kille sällskap, faktiskt trevligt med lite nytt sällskap. Vi har varit och handlat frukost, åkte hem och åt. Hannah och Petra kom på besök och åt med oss, därefter spelade vi ett spel. Sen åkte vi iväg och handlade igen denna gången till middagen. Det fattades potstis pasade på och hyra en film till ikväll också. Vad har ni hittat på en söndag som denna?



//Martina

Film: 2012..

God Morgon!! ♥
Vaknade för ca en timme sen för vi hade bokat in förmiddagen med film, så nu sitter vi bänkade och ser "2012".. Syrran såg den och sa att hon satt och skrattade till den(?) Tror knappast att jag lär sita och skratta, lär nog få mig en tankeställare, jag får helt enkelt vänta och se hur filmen artar sig..

" Regissören Roland Emmerich (The Day After Tomorrow och Independence Day) ger oss ett storslaget actionäventyr som fullkomligt exploderar av banbrytande specialeffekter. Städer rämnar och hela kontinenter faller sönder när världen ställs inför en katastrof av bibliska proportioner. 2012 berättar om jordens undergång och de överlevandes hjältemodiga kamp"

// Hannah


Film: The Box..

Gokväll! ♥
Hur står det till denne lördagkväll??
Jag sitter och kollar på en film morbror hade hyrt "The Box", än sålänge är den helt okej lite långtråkig men den har bara varat i 18 min..

Va händer hos er ikväll??
// Hannah



What a day..



// Hannah

Let me see you´re true colors..



You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness, inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

So sad eyes
Discouraged now
Realize

When this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors, true colors

Cos there's a shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors, true colors
True colors are beautiful.

"Sluuutaaa GNÄLL"

Hahah om ni var här just nu hade ni nog oxå påpekat gnällandet.. Mamma fick ny mobil igår och idag när vi satte oss ner fö att se hur man gör kunde hon ju inte den (självklart, eftersom den är helt ny. Man måste lära sig det) och då var det värsta möget vi hade fått tag på.. Sen skulle hon fixa med räkningarna, då var än det ena och än det andra helt fel och hon kan själv inte testa sig fram för att se om saker blir rätt utan alla andra får för det..

"Hjälp mig här", "Gör det, gör detta" och om vi av någon anledning inte vet hur man gör eller inte har tid för det just nu då blir det liv i luckan och då kommer den vanliga repliken "Jag krusar INGEN".. Haha men det är ju just det hon gör :D..

Aja idag ska vi iaf till Farmor en stund, hon bor en bit bort så det är inte jätteofta vi åker dit men nu tar vi tillfället när inte så många är sjuka och snoriga :)
Ikväll ska jag kanske hem till Martina en stund, dem får tydligen besök av Jenza´s kille Viggis så får åka dit och trakassera dem istället för mamma och pappa!!

Vad ska ni hitta på idag??
// Hannah


Trötter!

Sitter här framför tv:n och tittar på Let´s dance, spännande och se vem som går till final. Öppnade på jobb idag så jag slutade 12.45. Körde hem och började städa. Nu sitter jag i soffan och är rent slut. Ska det bli sängen tidigt ikväll? Vill hitta på något imorgon.



//Martina

Freeedag..

Heeeeeeej!
Vilken skitdag det har varit idag, iaf för min del.. Vaknade ju upp med värre nackspärr än igår och till det fick jag ont i huvudet så jag gick och lämnade Felicia och när jag kom hem gick jag och la mig och sov 4 timmar.. Har fortfarande mega huvudvärk men det känns bättre än imorse, kan vara för att jag har varit ute nu ikväll :)

Hehe påtal om inget så skulle vi till affären och pappa gick fram till telenorståndet för att säga upp mammas mobil osv.. Iaf så tog jag upp en massa saker som jag såg på min mobilräkning, och det är hemskt att man inte håller kolla ordentligt för nu såg jag att jag betalar 359kr extra på min mobilräkning för att jag har tjänster som inte behövs.. SÅ nu tog jag tag i det och ringde till deras kundtjänst (med hjälp av pappa) så nu tog vi bort allt onödigt.. Så jag tycker ALLIHOPA borde göra som jag och kolla igenom mobilräkningar ordentligt, för det är ju ingen nyhet att såna här saker försöker ta så mycket av era pengar som möjligt..

Nu ska jag snart kolla på Let´s dance, ska först bara äta middag :)
Synes & Höres!!
// Hannah


Vakna med Nackspärr..

Hehe eller med The voice för den delen.
Usch igår hade jag ont i nacken men idag är det värre, nacken är helt stel och jag kan verkligen inte röra på mitt huvud och det är nått av det värsta som finns..
Men jag tänker inte låta det stoppa mig, hell NO! Felicia sov över här inatt för hennes mamma fick dra till akuten igen :/..

Om vädret blir bättre under morgonen så ska vi förmodligen gå ut och leka lite, just nu är det dåååligt väder ser nästan ut som att det ska börja regna..

Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah



Nackspärr..

Hejsan hoppsan!!
Hur mår ni idag?
Jag har sånn hemsk nackspärr, kan knappt vrida mitt huvud för då gör det sååå ont.. Iaf så fick jag mina inloggningsuppgifter sen intervjun nu så på måndag startar jag förmodligen, skönt och jobbigt på samma gång.. Känns som evigheter sen jag jobba eller pluggade nu, men jag fixar det säkert..

Idag har jag tillbringat dagen med Felicia (kusin) vi käkade pizza, körde ansiktsmålning och sedan gick vi ut i trädgården en stund och lekte med sandsaker, väldigt skoj.. Hon är så go den lille krabban :D

// Hannah






"Usch, eeh e de han!"

Blev Malmö idag istället eftersom morbrors sambo behövde åka till akuten igår..
Haha Jenny, Frida, mamma och jag drog iväg för att se om vi kunde hitta nån nya skor.. Väl där inne var där väldigt många snygga skor men det var flera problem, några var för smala, andra var för små, vissa var förstora osså gick det vidare..

Då brister mamma ut och säger:
- Nu förtiden gör dem skor åt size zero fötter, jävla skit.. Kan dem inte göra skor till normalfotade!!
Hahah hon är så jobbig ibland att det blir roligt, hon har så lite storlek på sina fötter så smååå osså var skorna för tajta :D hehe

Jag fick iaf med mig ett par skor hem, tyckte dem var väldigt fina.. Egentligen inte min stil jag gillar ballerinaskor eller vanliga tygskor men dessa var kanon :) hehe..

Vad har ni gjort idag?
// Hannah


Dagens..

Humör: Glatt och på hugget!
Frisyr: Lockar
Dryck: Passionsfrukts nånting :P
Låt: Jason Derulo - Sky´s the limit
Väder: +6 grader, wiie! Men tyvärr lyser inte solen :P
Bok: Shoo Bre som jag tänker läsa en andra gång för den var så jäkla bra :)

Klädsel: Svarta leggings (Kappahl), svart tunika, grå kofta (Gina T)


Will you sing for me(!)

Har precis varit ute med hunden en tur och det härlig vädret är lika underbart som imorse, jag sitter och väntar på att lillsyrran ska komma hem från skolan så jag slipper vara ensam :P hehe
Mamma slutar tydligen 16.00 så efter det blir det raka vägen intill Malmö och gud vad jag längtar, får se om vi hittar något fint :)..

Men va tusan kollade på bloggen nu och mitt inlägg sen imorse kom aldrig in? WTF
Haha jaja, jag orkar inte med allt klydd :D

// Hannah


Solen skiner som aldrig förr..

Åååh vilken härlig dag!! ♥
Solen skiner på och när jag kollar på termometern står dewn på +8 grader, kan det bli bättre(?) än när solen lyser och man känner att våren är på väg..
Jag är på toppen humör idag och till det lyssnar jag på låten Petra hade hittat med Jason Derulo, oooh The sky is the limit! :D

Senare idag när mamsen kommer hem från jobb ska vi in till Malmö för att kika på skor, vi har fått syn på ett par riktigt fräsiga skor och snart är det nog dax att kicka av uggsen och kängorna för om graderna höjs en aning till så lär vi väll få se mer barklätt än på länge :P

Vad ska ni hitta på med idag??
// Hannah



Solen

SLutade jobba halv 6 idag då körde jag hem till föräldrarna och lämnade mat därefter körde jag ner till småbåtshamnen där solen sken underbart ut mot havet. Satte mig där och pluggade till min examination på onsdag. Igår kände jag sådan ångest över detta men idag känns det rätt bra. Gäller bara att öva, öva och öva. Det ska gå! Jag har ju ett bildminne så gäller bara att mata.

Vad har ni hittat på med idag? Har ni någon tillflykt?

//Martina


Idioter på vägarna..

Sådär, då är jag hemme igen..
Gud vilken tid det tog att bogsera bilen dem där 3 milen, kändes som att vi tog oss fram i snigelfart.. Men det som chockar mig mest är det faktum att det är idioter som kör på vägarna, dem chansar på omkörningarna och kör om vid korsningar eller precis innan där kommer en vägren eller det dummaste i kurvorna.. Va tänker folk med(?) dem skadar inte bara sig själv utan alla andra bilister på vägarna.. Nä fyför, SKÄRP ER SVENSKA FOKET!!

Ååh idag är det Svenska Hollywoodfruarna, tycker dem är så knäppa att det blir roligt.. Alla deras kommentarer liksom och imorron är det den allra bästa seriekvällen :)
Nu ska jag ta mig ut i solen, ni får ha en fortsatt bra dag!
// Hannah


This is my time to stand..

Vilket härligt väder det är idag, solen lyser som bara den och det känns som att våren inte är långt härifrån..
Jag har precis sett på våra bästa år, nu ska jag äta och vid ett tiden så ska jag iväg och bogsera in bilen som jag gjorde av med nycklarna till :S.. Den ska in till pappas jobb 3 mil härifrån *suck på det* men det måste ju göras snarast möjligt..

Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah




At Martinas place..

Tjenixen!!
Har varit ute och fotat en massa bilder med Martina, vi skulle få med solnedgången men Martina kunde inte ens berätta att jag stof för solen :S OMG!!
Haha sen körde vi till affären och än en gång hittade vi ett par snygga skor, haha skor är något som är Martinas passion medans jag aldrig gillat det så mycket. MEN nu börjar jag komma in i skopalatset och hittar de ena paret efter det andra :P

Här får ni några av våra bilder..

// Hannah




Cravings!


Fick abstinens när jag såg dessa skorna måste bara ha ...
Vad tycker ni? Något ni hade kunnat tänka er?

//Martina

Varning för snusk! :P


Var så sjukt längesen jag träffa alla tjejerna från klassen, men gud så skoj vi har det när vi är på samma ställe.. Känns som att det va igår vi satt på gymnasiet och tramsade oss :P

Haha Maria (födelsedagsgrisen) fick en dildo och den skickades glatt runt bland alla :P Haha ja vi har aldrig iaf påstått att vi inte är någorlunda knäppa :D..





Kvällen var sjukt skoj så hoppas det görs om snart igen.. Får ta mig en tupplur innan så jag pallar kräla runt som dem andra :P Hehe

Sov gott!!
Kram Hannah


Före/Efter


FÖRE --> EFTER

Så vad tycker ni jag passar bäst i? Langa kommentarer :D hehe..
Kvällen var toppen för min del, hade sjukt kul hos Maria, men skriver om det imorron för jag är så trött nu..
Förresten hörde att Anna Bergendahl tog hem segern, WIIIHOOOO!!!

Gonatt!!

Färga håret..

Har precis varit ute en sväng med vovven, nu ska jag färga håret..
Martina lovade att komma hit i normal tid idag för att hjälpa mig men när jag nu ringde henne ligger hon och sover(?).. Hur kan man ligga och sova 15.00 på en lördag, va är det för liv hon slänger bort (som pappa brukar säga).. Nää jag ska iaf ta vara på denne underbara lördag, solen skiner o vi har +5 grader härligare kan det inte bli :)


                                  
Blir den andre från höger, det är typ min vanliga hårfärg, är ju jättemörk vanligt..
Men nu måste jag sätta igång, ni får före/efter bild sen..

// Hannah

Don´t close your heart to how you feel...

Hejhopp!
Guuud, jag gillar inte nycklar dem ställer alltid till det för mig, tusan också!
Jag var den som körde igår och använde nycklarna sist, nu hittar vi inte dem någonstans(?) var tusan har dem tagit vägen!

Åååh jag blir alltid av med nycklar F*n! :D Heheh
Aja jag ska äta frukost nu och sen ut och ta lite luft, sen ikväll blir det hem till Maria :)
Vad ska ni hitta på?

// Hannah


YEEEES and NOOOOO!!

Samtidigt som jag fick världens glädjerus när Claudia och Matthias kom vidare så sjönk det lika snabbt när jag fick reda på att Willy kom till semifinal.. Självklart inte hans fel men vad tänker svenska folket med??!!

Tyckte inte att det varit nått rätt i denne säsong av Let´s dance, rätt tråkigt att inte folk förstår vad ordet tävling innebär :/.. Meen jag får va glad att mina två favoriter är i semi, wiiihooo :D
Nu blir det nog sängen för min del, morgondagen blir fullspäckad..

Tjing Tjing


Shopping..

Sådär nu kommer bilderna,tyvärr är det så jäkla dålig belysning men färgen är typ lite grå/brun aktig svår färg att avgöra men väldigt snygg :) Priset var som hittat, endast 100 kr och hade tidigare legat på 399:- :S
Skorna är jag förälskad i fanns även hel vita ska nog fixa hem dem med tror jag :P hehe..

// Hannah




Let´s Dance!!

Äntligen dax för veckans Let´s dance och bara fyra dansare kvar, snart dax för den efterlängtade finalen :).. Man blir själv sugen på att dansa loss hehe..

Har varit runt på en massa ställen idag och hittat en jäkla massa saken, köpte hårfärg för jag känner att jag har alldeles för många färger på mitt hår just nu *hehe*.. Jag fick även tag på ett par ursnygga dojor, och en bolero aktig riktigt fräsig sak :D.. Kommer bilder på det i nästa inlägg, först måste jag fixa lite dricka hehe..

Va kollar ni på idag?
// Hannah



Maria´s DAG!!

Hallååå! ♥
Hur mår ni denna fredag? Jag vaknade upp och mådde ganska illa men nu när jag ätit frukost känner jag mig kanon igen!
Idag hade jag och Martinan tänkt åka iväg och kolla på ett par skor jag kikat på, men först måste hon sluta jobba och jag har ingen aning när hon gör det..

Förutom det så är det en speciell dag idag, det är nämligen min underbara vän Marias 20års dag :D
Jag längtar redan tills jag blir 20 få nolla en andra gång hehe..
Men iaf så hoppas jag att Maria får en superduper bra dag, och imorron ska vi fira henne!!

WIIHOOO GRATTIS!!

// Hannah


Sängdags...

Gonatt mina vänner!!

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre så jag går och lägger mig, här får ni en låt iaf :)

Tjing!


Bella & Tyra show..

Såg ni det?!
Jag satt placerad i soffan med datorn i knät och var laddad MEEEEN hela sidan hackade under hela showen så jag såg knappt något *suck*. Det jag såg tyckte jag var roligt och underhållande, märks dock att Isabella, Tyra och Kenza är vänner för dem satt och snackade med varandra som om dem var hemma typ.. Språket kunde med förbättrats oavsett om det är deras show eller inte och rätt roligt att dem sa ordet "sjukt" hundra gånger :D Hahah.. Fast dem gjorde ett väldigt bra jobb, synd bara att sändningen var aningen dålig..

Roligast av allt tyckte jag nog var när Tyra skulle åka ner från brandmansstången :P Hehe
Vad tyckte ni om deras show??

// Hannah


@ Bild lånad av Tyras.se

Never give up!

It´s gonna be okey, you´re gonna be alright.
Tomorrow is a new day, and you see it in a new light.
Try to keep your head up, ooh don´t you EVER give up.
Even if your heart breaks, yeah it´s gonna be okey...
 
You got to find away to keep your faith,
cause someday someone is in the need to here you say:
It´s gonna be okey, you´re gonna be alright.
Tomorrow is a new day, and you see it in a new light
Try to keep your head up, ooh don´t you EVER give up.
Even if your heart breaks, yeah it´s gonna be okey...

// Hannah


Fake it til you make it..

Gokväll! ♥
Var ju som sagt på intervju innan idag och det gick kanon, wiiie!
Efter det tog jag och Frida oss en extra runda påvägen hem och hade väldigt trevligt, när vi kom hem var det dax att passa kusin för morbror med fru skulle på iup på dagis..
Hehe Felicia (kusin) hittade ketchup flaskan i storarummet och sa att hon skulle sätta ut den i köket, när vi hade lagat klart maten ocg skulle ta ketchupen var den helt försvunnen :O..
Vi frågade var hon hade lagt den och hon gick mot skåpet men självklart var den inte där, Frida gick till kylen för att kolla men ingen där heller.. Haha tillslut tänkte vi att vi fick kolla frysen för säkerhetsskull och var låg den om inte i frysen :P

Nu ikväll är det dax för Tyra´s och Bella´s show och självklart(!!) ska jag sitta placerad framför datorn :D, tycker det ska bli spännande att se vad dem har kommit på för smarrigt *hehe*
Någon mer som ska se det??

// Hannah







Halv nio...

Neeeej, tusan osså..
Hehe igår kväll innan Frida och jag skulle gå och lägga oss sa vi att vi INTE skulle vakna innan 10.00 imorron, hehe men jag vaknar upp och kollar på klockan och ser att den är 08.03.. Hur gick det till?!
Jag vet om att jag alltid vaknar tidigare om jag är nervös över något men ändå liksom :)..

Får sitta här i soffan och glo på tv och käka frukost då istället, för klockan 13.00 ska jag på intervju :O. Jag är så fruktansvärt nervös, men det kommer säkert gå kanon och Frida skulle följa med och vänta utanför som moraliskt stöd *Tack* :)..

Va ska ni hitta på med idag?
// Hannah



True blood..

Wiiie, kom precis på att True blood har premiär ikväll och gud va jag har saknat det.. Jag ska hitta upp på mitt rum och sitta som förstelnad framför rutan, visserligen tycker jag inte att serien är lika bra som Twilight men viss är det nått med dem här vampyrerna som får ens hjärta att dunka lite hårdare ♥

Åååh imorron smäller det och jag är sååå nervös, men lillsyrran skulle hänga med och vänta utanför på mig.. Jag berättar imorron vad det är som händer så ingen i familjen hinner läsa nu på kvällen :P hehe.

Någon mer som ska se True blood??
// Hannah


"Jag har permis denna helgen"

Hahaha alltså Martina, va ska man egentligen säga om henne..
Vi satt i bilen och jag berättade om en person som oftast så fort jag kommer till samma ställe som honom lägger av en nedlåtande kommentar till mig typ "-Oj vågade du dig hit här idag :S" Eller nått liknande eller värre.. Så sa jag till Martina att NU är det slut med detta, personen ifråga har jag inte träffat på ett x antal månader men jag lär träffa på han i helgen och Märta kom då med en härlig kommentar..

Om han då skulle få för sig att typ kläcka ur sig något så laddar vi upp med kommentarer :P Hehe
Han: -Oj vågade du dig hit här idag?!
Jag: Hahaha ja, jag har ju permis denna helgen. Tog med mig kniven med om ifall jag får nån jävel (som du) i häcken! :D

Haha Martina och hennes kommentarer kan sätta sprätt på tillvaron ibland, men det är väll därför hon är så speciell! :)

Iaf, vad sysslar ni med idag??
// Hannah


Read between the lines..

God morgon! ♥
Sitter och myser med vovven i soffan, Frida (lillasyster) är hemma från skolan idag för hon hade feber och mådde dåligt.. Vi sitter och kollar på Rachael Ray show och sen blir det våra bästa år, sen ska jag iväg emellan där får se hur dagen går idag.. Börjar också må lite smått illa, men jag försöker hålla ut lite till för jag orkar inte bli sjuk igeeen..

Jag börjar bli halvt stirrig pågrund av vädret, först är det snö sen börjar solen titta fram så man får förhoppningar på att sommaren är påväg meeen ack nä då kommer snö igen... Nu har vi haft plusgrader och sol några dagar och det har varit underbart väder, men nu är det lite havlt gråmuligt och nollgradigt känns jobbigt om vi ska få oss en till dos av snön :(..

Geeeee miiiig sooooool!!
// Hannah




Shit pommes...

Sitter och kollar på Cougar town just nu, roligt.. Programmen innan har hållt högre klass idag än sist får jag lov att medge :P hehe.. Tycker det är så synd att Cougar town bara varar en halvtimme för den serien är super rolig, längesen jag såg nån roligare iaf.. Påtal om någon rligare så såg jag att Christine börjar ikväll 22.25 och det om något är roligt så kanske att kvällen slutar på topp!

Har fortfarande hemsk ryggvärk, hoppas på att det går över imorron för tors, fre och lördag händer bara spännande och roliga saker :)
Hur har er dag varit??

// Hannah


Jobb i rullning..

Hallojsan ♥
Även idag fick jag besök av Martina, vi har suttit och snackat och glott på tv..
Dagen har varit hyfsat lugn och skön, Martina hjälpte mig att ringa samtal för att få jobbet i rullning.. Så tack för det, jag ska iväg på det. Berättar efteråt hur det går och vad som hände för jag vill inte att en viss person ska bomba mig med sms :) hehe..

Idag är det en massa serier som jag har längtat efter, Lovely!!
Dating in the dark, Desperate housewives och Cougar town.. Jag har höga förväntningar!! :D

Vad blir det för er del??
// Hannah


Mörbultad till tusen..

Hur är läget idag??
Med mig är det halvkrassligt jag har en hemsk ryggsmärta sen badmintonen igår :P Känns som det var flera månader sedan jag hade träningsvärk senast, just därför så känns det lite jobbigt nu.. Får hoppas att detta går över rätt fort dock eftersom jag ska till Maria på lördag :)

Martina är sjuk idag, huvudvärk och hosta så hon kom över hit för att se film.. Vi kollar på An officer and a gentleman eftersom ingen av oss har sett den än, än sålänge är den helt okej trots att det gått 1 timme, får väll se´hur den slutar.. Gilar dock låten som är i bakgrunden hela tiden :) hehe

Vad gör ni idag??
// Hannah


Badminton duellen..

Det var som att cykla!!
Hehe jag drömde hemska mardrömmar igårnatt om att jag inte längre skulle komma ihåg hur man spelade, att jag skulle missa alla bollarna och att jag inte kunde röra mig, att all min teknik var som bortblåst..
Vi kom dit till hallen och började byta om, vissa var snabbt nere och började slå, när jag såg att Martina träffade kanten på racket två gånger på rad tänkte jag att de var kört för mig, men när vi fått slå in oss lite kändes det som att jag aldrig ens hade lämnat in mina badminton saker för dem där 5 åren sen..

Vi körde dubbelmatcher, alla fick nog chans att vara med varandra och jag vann alla mina matcher förutom när jag spelade med Martina.. Haha folket påstår att jag och Jenny är aggresiva, att vi skäller på dem för mycket när dem spelar med oss.. Kan hålla med om att mitt temperament sviktar när jag blir irriterad, men lagsporter kan bli svårt.. Tyvärr tror jag med att Martina och jag inte passar i spel, vi hamnade tsm igår på familjespelet med och det gick ju som det gick där med :P.. Hehe

Meen det positiva va väll att jag fick sånt kli i fingrarna nu och känner för att spela badminton ofta, sålär säkert bli några fler gånger :)

Vad har ni gjort idag??
// Hannah


Badminton..

Godmorgon ♥
Sitter och laddar upp mig i köket, känner att jag kanske borde ta mig en jogging runda med för att få igång mitt stela kylskåp :P Men med höga förhoppningar på mig själv om att jag fortfarande vet hur man träffar bollen så ska jag gå in och hoppas på det bästa :) Som någon sa igår "Det är bara på skoj" antar att man MÅSTE se det så :)

Men nu ska jag äta fruost så jag får lite krafter til spelet, återkommer med bilder och information om hur det gick.. Hehe
Vad ska ni hitta på idag??
// Hannah


Äntligen har jag hittat den ...

Älskar melodin i denna låten!


Denna versionen nedan är den absolut bästa.




//Martina


Lördag 6 Mars..

Sådär då gick Märta, Jenza och Vigge hem, trevligt att ha dem här..
Fyfan va jag hatar familjespel, egentligen är jagingen dålig förlorar bara ogillar när folk FUSKAR (om ni ser detta fuskare) för då blir det bara en massa tjafs :P..
Meeen dremot så älskar jag singstar för där äger jag wooohooo, fyfan va grym jag är hahah *egobooost*

Nä men vi får väll se hur det går på badmintonen imorron, vi bokade en bana men jag undrar om vi ens kommer kunna spela.. Har säkert berättat förut att både jag och Martina spelat badminton ganska många år förr, men det var verkligen FÖRR.. Fast jag ska fanimej ge dem en bra match :)

Va har ni hittat på med idag??
// Hannah




Besök i stugan..

Halloj!! ♥
Hur är det med er idag? Jag mår hyfsat bra förutom att jag är riktigt trött efter den "jobbiga" veckan..
Martina och Jenny kommer hit klockan fyra på middag, dem tar väll med sig Jennys pojkvän med eftersom han ska få träffa våra föräldrar idag.. Kan blir bra eller också pest och pina, eftersom vissa i familjen inte kan kontrollera sina käftar vid vissa tillfällen :S hehe..

Tror att jag är helt klar nu så jag hade tänkt stanna på mitt rum tills gästerna kommer, nån mer som upplever sånt kaos när man ska få hem folk?? Hehe

Ni får ha en toppen dag så hörs vi!
// Hannah


Dagens fundering!

Nu när jag sitter här och tittar på utröstningen av Let´s dance och jag ser att Stefan och Malin som är väldigt duktiga dansare åker ut före Willy som inte är alls i samma klass får jag en fundering. Jag kan tycka att det är lite synd om Willy. Han kan inte hjälpa att folket röstar på honom och blir ett hatobjekt för de som inte röstar på honom vill ha kvar de andra. Vad tycker ni ? Vem röstar ni på?

 

//Martina

Let´s Dance

Detta är två danser som jag gärna hade velat lära mig. Bollywood för det ser så himla kul ut och Bachata för det är så sensuellt. Kanske ska söka efter en kurs i någon av danserna. För er som missade Let´s dance kan trycka på klippen så kommer ni till danserna. NJUT!





//Martina

Helgens to do list!

Helgen ser väldigt rolig ut, händer massa kul. Imorgon kommer Jennys pojkvän hem till oss så ska vi åka hem till våra föräldrar och äta middag. På söndagen är det dags för den efterlängtade badmintonkampen oss emellan. Sist spelade vi sällskapsspel och då vann jag och Victor, vi får väl se hur det går på söndag. Spännande, återkommer med mer smakiga detaljer då.

Var nere på maxi med Jenny för ett tag sedan och tittade på en vaxduk får se om det blir inköp av en sådan imorgon. Behöver en till mitt matbord när man får besök. Bättre och köpa en sådan som man kan ha länge än att köpa pappersduk som man slänger efter varje gång och som dessutom går i sönder om man är för hårdhänt (vilket mina vänner ofta är) .



//Martina

Willy är för go!!

Heheh sitter och kollar på Let´s dance och gud va rolig Willy är, han har så härlig personlighet..
- Jag tror juryn åker ut före oss!!
Hahah han har förtjänat att stanna så länge som han har gjort men nu tycker jag det bara är bra dansare kvar så nu får vi nog säga tack o hej till Willy :D..

Jag vet inte vem jag håller mest på men det är iaf Mattias, Claudia och kanske Stefan..
Vem håller ni på?

// Hannah


Highway to the dangerzone



//Martina

Hatar otacksamheten..

Usch ja.. Har varit på sånt strålande humör hela dagen fram tills en viss preson steg in i huset, är det inte ganska komiskt att människor kan påverka ens sinnestämning.. Trots att jag och syrran brukar köra stenhårt på att "Du väljer själv hur du vill reagera på saker och ting" så kan man ändå inte hjälpa att bli så jäkla besviken..

Om det är nått jag får ut av sånt här är det att man ska ta vara på dem BRA tiderna och dem BRA människorna (dem om får dig att må bra dem som får dig att vara ditt bästa JAG)..

Ska snart äta middag, ikväll är det Let´s dance, lär väll sitta bänkad..
Va hittar ni på denne fredagen??
// Hannah


"Du har så fina tänder"

Hehe fick höra den kommentaren innan idag, tänk att en sån liten sak kan lysa upp ens dag :D
Annars har jag spenderat min dag med Jenny, hon kommit hit imorse och var här hemma hela dagen :) Hehe hon tyckte vi skulle måla om väggarna i köket innan hennes kille kommer på lördag(?) Hehe what?!

Felicia (kusin) ska tydligen sova över inatt, då innebär det att jag måste upp tidigt imorron och passa henne eftersom alla andra är iväg.. Aja det ska väll kunna gå bra med några timmar, får väll hitta på nått så hon blir av med sin energi :P hehe

Vad händer hos er?
// Hannah



Smala och smäckra?!

Hahaha mama, pappa och morbror sitter och kollar på Förkväll på tv4 och dem visade tre trådsmala tjejer som skulle visa upp nån kläder.. Den ena bar typ strumpbyxor med en baddräktsliknande ska hemskt såg det ut.. En annan bar ett såkallat fordrall i beige färg med en hemsk överdel som såg ut som en bh, och den sista bar nått annat skit.. Saken var att kläderna satt på tre tjejer som inte hade NÅGOT fett alls på sin kropp och dem tre vuxna sitter och snackar..

Morbror: Ta och sätt dem där kläderna på nån som väger 30-40 kilo mer så man kan se att dem ens har former..

Mamma: Ja och inte på sådana smala och smäckra människor som inte har nått fett alls..

Pappa: Haha smala och smäckra? Smala och .......

Hehe Jaa gud va kul det kan vara.. Men samhället har verkligen ändrats, förr var idealet kurvigt nu är det pinnsmalt.. Jag tycker det är så sjukt för jag har vänner som jag skulle kalla för smala osså kommer där fram folk och säger att dem normala till kurviga.. Man är FAN inte "tjock" om man väger 60+ va tänker folk med..

Hur ser ni på det?

// Hannah

Come as you are!!

Godagens ♥
Hur är det med er idag? Jag mår kanon idag, vaknade på rätt sida och solen skiner som bara den utanför :)
Sitter och kollar på Sjunde Himlen nu, Jenny kom precis hit och ska umgås lite med mig och pappa.. Alltid trevligt med sällskap.. Jag ska fortsätta med min städning idag så det blir klart till på lördag när vi får gäster, syrran ska ta hem pojkvännen för tt träffa päronen haha, undra hur det ska gå :P Vår familj kan får utbrott när som liksom hehe..

Vad händer hos er idag?
// Hannah


Varför går där en massa...

... Barnungar klädda som slampor ute på gatan på en onsdag kväll?!
Hehe vi skulle köra hem syrran och får syn på en massa ungdomar som skulle ut och festa.. Petra kan inte förstå va dem gör ute en onsdagkväll, men då kom jag på att 91:orna firar ju 100 dagars idag.. Såå va ska man säga GRATTIS ni har bara 100 dagar kvar till studenten, NJUUUUT.. För ja sen tar det helt enkelt slut!

Meen NU blir det sängen!!
GOOONAAATT!!

Tjingeling!!

Gonatt!!

Sitter och ser slutet på Grey´s Anatomy, bra avsnitt, väldigt bra avsnitt faktiskt.. Efter det blir det duschen sen sängen tror jag, om jag nu inte hänger med och kör hem syster Jenza..
Imorron bitti blir det frukost hos henne, trevligt.. Blir ganska lång tråkigt att bara vara hemma dagarna i ända, skönt när man kommer ut en stund varje dag..

Hur har er dag varit??
// Hannah

Hahah pappa skrev en kommentar om att vi ungar fått deras gener, antar att vi ärvt utseendet från ER med då pappsen?!?!?



Tänkvärt!!

Vänner är verkligen viktiga i var människas liv.

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.


När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.


Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.



Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller
för resten av livet

Cravings!!

Syrran skulle göra plättsmet och direkt kom mina cravings efter brownies fram :P Hehe ingen logik i det hela, men fyfan va gött.. Så jag tog helt enkelt fram mitt recept och börja baka, och nu är dem klara *smaskens*



Om en liten stund kommer Jenza hit, skulle se Grey´s med oss, trevligt :)
Va händer hos er denne kvällen?
// Hannah

Städdag!!

Goddag!
Uppdateringen har lyst med sin frånvaro idag, men det är för att jag har lagt all min energi på städningen.. Jenza (storasyster) ska ha hem Vigge (pojkvän) till helgen och jag vill inte gärna ha hem han hit till ett orent ställe :P Såå ganska undanröjt har här blivit men det är fortfarande en hel del kvar men det är ju trots allt några dagar kvar.. Pappa var hemma från jobb även idag då han mådde dåligt, är rätt trevligt med sällskap fast att han sov hela förmiddagen :P..

Ringde även till farmor idag märks att hon var lite trött idag, hehe hon gav oss ändå ett gott skratt när hon berätta att pappas moster hade snott hennes skor värda 10.000kr :O Haha Det var förmodligen något hon drömt men hon berättade det med passion så det lika bra kunde varit sanning :P  Hehe min älskade farmor!! ♥

Ikväll blir det Grey´s anatomy så jag hoppas att det blir bra avsnitt idag, nån mer som ska se det?

Ni får ha en fortsatt bra dag!!
// Hannah


Cougar Town..

Fullträff!! Haha vilken rolig serie, sådär överdrivit övertänkt..
Mest för att det känns som att det där ALDRIG händer på rktigt eller va säger ni?
Men Courtney Cox ser däremot himla vacker ut, och där är jue grymt snygga killar med oxå :D Efter det här så finns där jue tyvärr inte mycke att se så då blir det sängen!!

Imorron ska jag troligtvis hänga me lillsyrran till tandläkaren, usch va jag hatar tandläkaren det är något av det värsta jag vet.. Isch Isch gillar inte tandläkaren alls, nä tack!!

Sov gott mina vänner
// Hannah


Dating in the dark..

Hehe gud va späänande..
Såg precis på "Dating in the dark" med Martina på andra sidan msn :P ..Ganska spännande sätt att dejta på men ändå väldigt läskigt och nervöst, tänk va synd om dem som fick nobben!!
Usch ja så kan det gå med dagens samhälle och dess ytlighet.. Sitter och kollar på Desperate Housewives nu, ganska dramatiskt där med.. Jag sitter och längtar ivrigt efter Cougar Town kanske det är lite mer livat där!!!

Va tittar ni på denne kväll??
// Hannah


Våra bästa år!!

Ja det är väll där vi befinner oss allihopa(?) I våra bästa år eller nått..
Vilket drama det är där i Salem, själv hade jag nog inte ens pallat en vecka i den serien.. Dem hade fejkat min död sen hade dem återupplivat mig och då hade jag fått minnesförlust :P

Jag och Petra hade tänkt köra iväg och överraska Jenny när hon slutar jobba sen vid tre, alltid kul att umgås med Jenny :) Tills dess vet jag inte vad jag ska göra, kanske börja med att ta nått att äta :/!!

Vad ska ni hitta på med idag??
// Hannah


"Tack för titten"

Hehe skulle hänga med syrran ut och tanka bilen, vi bestämde oss för att köra inom hos Jenny.. What happens at Jenny´s stays at Jenny´s! Haha hur roligt kan man ha de på en skala liksom!!

Nu är jag hur trött som helst, ska bara avsluta på msn o face:an sen hoppar jag i bingen!!
Hur har er kväll varit??

// Hannah


Seriestart!!

Skymtade att vi har stigit in i Mars månad och jag får sånt glädje ryck.. Mars månad är alla seriernas månad, gamla serier sätter igång igen, nya serier börjar och jag är i extas..

Serierna jag håller utkik efter är Grey´s anatomy, Cougar town och Desperate houswives.. Grey´s och desperate housewives slutade ju väldigt spännande så nu kastar vi oss i soffan igen på kvällarna för att sitta bänkade i tv sofforna..
Cougar town med Courtney Cow verkar jäkligt rolig så den kommer jag lätt se på.. Någon mer än jag som kommer sitta bänkad??

// Hannah



Regn --> Vår...

Syrran kom precis hem från skolan och står och fixar sitt hår.. Samtidigt står hon och berättar för mig om sin dag i skolan, hur hon och hennes kompis fjantade sig i skolan när dem hade vikarie.. Får massa minnen tillbaka när man själv hade vikarier i skolan, då tramsade klassen alltid extra mycket, konstigt men antar att ungdomarna tror att vikarier är lättare att köra med..

Idag regnar det ute, trodde aldrig att jag skulle säga att det är härligt med regn, men nu känns det som att våren är påväg med stormsteg :) Jag längtar lite smått efter mina och Martinas upptåg längtar efter alla roliga äventyr vi gör när värmen börjar komma, jag längtar tills vi kan ta upp poolen och kunna kasta sig i den dirket när man vaknar, längtar efter alla mysiga grillkvällar med vänner och släkt.. Jag längtar, jag längtar och än en gång så längtar jag!! :D hehe


Sov som en gud..

Första natten på länge som jag verkligen har sovit toppen, fy va härligt det känns :) Meen som Tony Irving brukar säga så kommer det ALLTID något negativt.. Imorse när jag vakna upp var mitt öga helt hängigt och känns som att jag har blivit biten inne i ögat under ögonlocket(?) Hur tusan har det gått till?
Gör inte jätteont men de är irriterande och det ser hemskt ut, ögat går bara att öppna väldigt lite så kan knappt kolla med det.. Haha jag har sån otur nr det kommer till ögonen, jag blir väll straffad för att jag i vanliga fall har väldigt bra syn.. Aja det försvinner väll.. Nån som vet vad det kan vara?

Nä nu ska jag se klart på våra bästa år, vi hörs!!

// Hannah