Schoull!

Haha la precis in alla bilder från min mobil och hittade dessa två bilder på Martina, Frida och mig sen igår när vi hämtade Morbror och hans familj vid hamnen.. Vi va hyffsatt trött så vi tramsa och flamsa mest, ni kan ju tänka er hur jobbiga våra föräldrar tycker vi är :D..

// Hannah


Träning (del 6 av 36)

Hej å Hå!
Blev lite ändringar i våra planer idag när vi skulle ut och springa, tyvärr så fick jag sånn fruktansvärd huvudvärk då jag fick alldeles för lite sömn inatt :P hehe.. Men iaf så Petra sprang iväg utan oss, sen tog jag tag om kragen på mig själv och sprang ut ändå.. Frida följde dessutom med mig och fyyyfaaan va bra det gick, nästan så jag kan säga att det va riktigt härligt att va ute idag :D..

Nu blire duschen och sen får vi väll se om vi lyckas komma på nått kul att hitta på..

Vad händer hos er idag?

// Hannah




Suck på att vakna försent!

Vaknade precis, glömde min mobil där nere för jag sov hos mina förldrar idag.
Jag hatar verkligen att vakna försent för då är hela dagen förstörd. Nu är klockan halv 3 och jag har inte gjort något alls idag. Jag går och lägger mig på tok för sent. Det måste bli ändring på det.

När Hannah och jag pratade igår sa hon att hon hade velat prova att gå ut. Jag tittar på henne och blir rent lycklig. Försöker ta det lungt så hon ska känna sig avslappnad. Vet om att det brukar bli att det inte blir av och det är så tråkigt. Det största problemmet är kläder får hoppas vi hittar kläder så det blir av imorgon.

                        

Keep on trying...



//Hannah

Singstar..


Haha jag och Petra sjöng.. Jag är den röda som självklart leder alltid!!

Det är även jag som ockuperar alla listor för alla låtar, förutom denna för där kom Petra in av misstag hehe..

// Hannah

Malmö..

Idag var vi som sagt i Malmö på Entré och shoppade, lunchade och snacka en massa skit och hade sjukt kul..
Men dagen började inte i samma anda, vi skulle ta två bilar in och vi tänkte att enklast va väll då om vi åkte två och två.. Detta brukar de alltid bli en massa bråk om så vi drog lott.. Och det slutade som ni ser nedan, att Jag (Hannah) och Petra åkte tsm osså fick Frida och Martina åka tsm..

Det öste ner och innan vi skulle till Malmö så skulle vi först in om Staffanstorp för att hämta Brita, glad som alltid hoppade hon in hos Martina och Frida.. Det var då det roliga för oss i den andra bilen började, eller förresten det va redan när vi körde hemifrån.. Vi brukar alltid ta en massa bilder i bilen och Martina har tydligen svårt för att göra två saker samtidigt (iaf när hon kör bil) så rätt som det är åker dem över på andra kör banan och sedan snabbt tillbaka..  Sådär håller hon på under hela bilfärden, eller varje gång hon kollar sig i speglen eller tar bilder rättare sagt :P Hahah

Osså fick det ju bli en dagens med.. Jag hade på mig ett oranget babydoll linne, ett par haremsbyxor och mina vita härliga skor.. Petra till höger hade på sig en tunika och ett par haremsbyxor..

Som jag har skrivit tidigare är jag i stort behov av ordentliga joggingskor, så vi kikade runt efter det och jag hittade ett par kandidater men tror att dem under till höger var dem som satt bäst och var skönast.. Men känner att jag behöver ha med pappa som expertrådgivare, så dem får vänta nån dagar..

Dem gröna under gillade ingen i sällskapet förutom jag och Martina, jag tyckte dem såg riktigt coola ut :P
Efter att ha kikat runt i lite affärer och hittat några saker blev vi hungriga så Brita tyckte vi skulle ta Burger king.. Den historien kan ni ju läsa i inlägget Martina skrev om.. För att dra det kort så är Brita en liten skit, kort och tunn som attans och hon åt två stora hamburgare :O.. Hon förvånade oss alla *Hehe*

Jag fick med mig hem linnet under från Gina Tricot och ett gult linne/klänning från Cubus.. Sen fick jag ett gulligt halsband av Frida :)

Efter en crazy dag i "storstan" så kändes det jäkligt skönt och bara få komma hem och slappa, men blev inte direkt så att jag kastade mig i soffan eller nått utan vi drog fram singstar och sjöng en massa :P


Hur har er dag varit?

// Hannah

Nu är vi tillbaka på landet som många säger....

Dagen blev väldigt lyckad många skratt och inköp blev det. Kändes som att Brita var i storstan för första gången. Hennes vännina hade tydligen varit på Entré redan och berättat för Brita om det därför hon ville dit. Men hennes vännina hade nog varit där när det inte var så mycket folk för idag var där väldigt mycket folk med betoning på VÄLDIGT. Brita utbrister när vi kommer upp för rullbandet från garaget.
- Gisella hade varit här men hon sa att här inte var nått folk, men fy tusan va mycket folk.

  
 
När vi åker upp för rulltrapporna så är det en skoaffär Brita vill in i från danmark. Så vi rättar klacken mot den och väl där hittar Brita ett par skor först och sen ett till. Men den sista fanns där bara en sko av så han i kassan fick springa och leta efter den andra. Olyckligtvis hittar han inte den. Brita står framför han och säger: Va synd för dom skulle passa så bra till min nya klänning med dom färgerna. Killen som är i 24 års åldern tittar på henne och säger ... mmm.. hahah jag stod bredvid och log för mig själv. 
       
Det blev mycket sittande också för Brita orkade inte springa runt så mycket i affärerna, hon är snart 80 år gammal denna friska fläkt.
  
 
   
Sen blev vi lite hungriga så det blev Burger king, Brita har aldrig handlat där så vi fick berätta för henne vad det fanns för hamburgare etc. Så hon beställde en Woopper jr men när hon ätit upp den så ville hon ha mer. Så hon ställde sig i kö igen och vi trodde aldrig hon skulle bli klar därifrån för det tog hur långt tid som helst. Sen kom hon tillbaka med en stor woopper och vi började skratta men hon åt upp den med.
 
 
Detta var vår dag i malmö. Det är alltid lika kul att umgås med Brita det har vi gjort ända sen vi var små. Då följde hon med oss ut i pulka backen och åkte när hon var typ 65 år.  I love you!

//Martina

Seee you later alligator .......

Nu drar vi in till malmö, shopping, fika, och skitsnack. Yeah!!
Ni får ha det så bra så höres vi senare.

//Martina


Drar ut på äventyr..

Gomorron på er!!
Hinner inte skriva speciellt mycke, är redan försenad *SUCK*..
Idag ska vi till Malmö och Shoppa med pappas moster, brukar va trevligt att hitta på saker med henne.. En trevlig prick (precis som oss) hehe.. Aja vet inte riktigt när vi kommer hem heller och är inte säker på att det funkar att blogga från min mobil.
Men ni får ha en toppen dag allihopa, för nu måste jag ringa och få upp Martina den sömntutan :)

// Hannah


Nu drar vi ut ....

Nu drar vi ut på återseeende, finns inget att göra här hemma så stan it is.
Sen blir det kanske Australia som hamnar på tv rutan.
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi kankse senare.

//Martina

One step at a time...



Riktigt härlig låt, den hamnar på min lista!!

Hurry up and wait
So close, but so far away
Everything that you've always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch

You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient waiting

[Chorus:]
We live and we learn to take
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly
Or falling in love
It's gonna happen and it's
Supposed to happen and we
Find the reasons why
One step at a time

You believe and you doubt
You're confused, you got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew

You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient waiting

[Chorus]

When you can't wait any longer
But there's no end in sight
when you need to find the strength
It's your faith that makes you stronger
The only way you get there
Is one step at a time

// Hannah

Yeaaaah!

Guud va skönt det känns, vi kom hem för en liten stund sen.. Det var alltså femte gången vi var ute nu och idag fick vi dessutom med oss Frida.. Riktigt härligt att springa allihopa!! Spark i baken på er alla! :D

Jag har alltid innan varit en person som tränat en massa olika grejor.. Fotboll, badminton, pingis, brottning och för ett väldigt kort tag gymnastik.. Men när jag började gymnasiet försvann all min drivkraft och jag slutade med allt vad sport hette, jag pallade inte med all press från både skolan och att jag skulle prestera på träningen.. Så båda två sakerna blev lidande.. Det var inte förräns i 3:an på gymnasiet som jag insåg att det va ingen annan mer än jag själv som blir lidande om jag inte klarar av skolan och när 2009 kickade igång bestämde jag mig för att börja träna igen på nytt.. Styrketräning är jättebra och köra, absolut.. Men det är tyvärr inte tillräckligt, så när Petra hitta detta löparprogrammet för "nybörjare" så va jag inte sen att hoppa på.. Det är något jag absolut inte ångrar..

Ni som inte "pallar" träna eller känner att det är massa press på er.. Bestäm dig för att det är för DIN skull du gör det och ingen annans, du gör det för att DU ska må bra och trivas med DIG själv.. Det är ingen annan som kan göra det åt dig, du måste helt enkelt ta dig i kragen och bara göra det.. Jag lovar att det är en riktigt härlig känsla du får när du klarat av en, två, tre osv osv gånger.. När du är stolt över dig själva och känner dig nöjd med dig själv, det är då andra också lägger märke till dig..  Glöm aldrig att "du måste älska dig själv först för att någon annan ska kunna älska dig"!!


Osså vidare, här får ni låten som ger mig inspiration och får mig att kämpa lite extra....

 
They said you wouldn't make is so far uh uh
And ever since they said it, it's been hard
But nevermind the nights you had to cry
Cause you have never let it go inside
You worked real hard
And you know exactly what you want and need
So believe and you can never give up
You can reach your goals
Just talk to your soul and say...

I believe I can (I can)
I believe I will (I will)
I believe I know my dreams are real (know my dreams are real)
I believe I'll stand (Oh yea)
I believe I'll dance
I believe I'll grow real soon and (That's why)
That is what I do believe

Your goals are just a thing in your soul uh uh
And you know that your moves will let them show
You keep creating pictures in your mind
So just believe they will come true in time
It will be fine
Leave all of your cares and stress behind
Just let it go
Let the music flow inside
Forget all your pain
And just start to believe


(Ref) 

Nevermind what people say
Hold your head high and turn away
With all our hopes and dreams
I will believe
Even though it seems it's not for me
I won't give up I'll keep it up
Look into the sky
I will achieve all my needs
I will always believe


Kram Hannah


Fun in the sun..

Som sagt kusin var på besök igår, riktigt trevligt.. Massa lekar och skojigheter ute i solen, tyvärr får en del av sakerna hållas hemligt då det finns folk som läser bloggen som blev utsatta :P Hahah..

// Hannah

Träning (del 5 av 36)

Gomorron people!
Sitter och laddar in bilder från gårdagen och laddar lite inför springningen idag..
Idag blir det ökning så får hoppas vi håller ut, sist vi sprang var inte Martina med så det återstår att se om hon hänger på idag.. Kusin har dessutom kommit eller hon kom för en timme sen, hon brukar med hänga med Hehe..

Så ja, sådär ser min dag främst ut.. Springning, får se om jag följer med Martina och Petra till Malmö för shopping..
Hur ser er dag ut?

// Hannah



Godnatt på er!!

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött nu så jag behöver min skönhetssömn. Ska kankse in till malmö imorgon med Hannah, Petra och Frida och fika och shoppa vi får väl se. Ni får sova så gott och ha det så bra.

//Martina

4 av 4

Pappa o jag tittar på hästarna som jag sa i förra inlägget. 4 lopp har körts och vi har 4 rätt men i följande lopp så har vi inte samma hästar. Pappa har spik på en häst som jag inte har och jag har 4 hästar i detta lopp. Hoppas en av mina vinner hehe.

//Martina

V 75...

Sitter just nu och kollar på v75 för att bli rik. Just nu har 3 lopp kört och jag har alla rätt änsålänge hoppas det fortsätter så.

//Martina

Jag har häst nr 1 i nästan alla loppen, hoppas den vinner.

Du underbara....

När jag vaknade i morse så stod solen o brände mot fönstret. Jag har ju tyvärr inga persienner i min lgh så solen lyser in på morgonen när den väl tittar fram. Jag älskar solen men dock inte att ligga svettig i sängen på grund av att den lyser in. Tyvärr har solen varit väldigt saknad de senaste veckorna då den inte varit framme mycket. Dock tittade den fram igår kväll det var en riktigt härlig kväll faktiskt.

Som många säger så tänker tjejer mycket och håller ofta det inom sig dessutom. Jag är en av dessa som tänker ofantligt mycket på massa olika saker. Det är ofta jag inte kan ge mig själv svar på allt jag tänker och ibland inte någon annan heller. Det som ofta svävar runt i mitt huvud är kärleken. Det är något som jag har väldigt svårt för. Jag förstår mig inte på kärleken. Är det ett spel eller något som kommer när det kommer. Har hört att man inte ska söka utan att det inträffar när man minst anar det. Men frågan är då, hur vet man att det är någon man kan ha ett förhållande med? Känner man det direkt eller är det något som växer fram ju mer man träffar personen?

Finns det någon för alla eller det är bara vissa som är de lyckligt utvalda?
Vad är det som gör att man fastnar för varandra är det det yttre som lockar eller går folk efter personligheten där utseendet inte är det viktiga. Jag har tänkt på detta mycket där jag tror att många går efter utseendet trots allt. Visst såklart att man ska attraheras av personen men måste hon/han var slimmad för att man ska kunna vara tillsammans med hon/han? Vad tittar ni på först hos killen/tjejen ni ska träffa? Om ni var tvugna att välja vad hade ni då valt? : Ett vackert ansikte men rundare kropp eller en snygg kropp men inget fint ansikte?

Nu ska jag gå och leta upp Hannah och se om vi kan hitta på nått kul. Detta är min sista vecka på semestern nu måste vekrligen njuta av de sista dagarna sen är det tillbaka till den vanliga vardagen igen.

//Martina

 

...

Godmiddag gott folk!

Hoppas allt är bra med er det är okej här. Gårdagen var ganska stressig sov som sagt hos päronen vaknade rätt sent. Sen blev det hem och städa, därefter handla och sen kollade jag film. Nu är jag vaken sen länge tilbaka vi har varit och handlat snackat med massa folk och nu sitter vi här.

Det går mycket tankar i mitt huvud kring bloggen. Folk har massa besökare i sina bloggar visst vi har en del vi med men vad är det som gör att folket lockas till ens blogg? Är det något ni kan svara på? Vad ska vi skriva om för att ni ska tycka det är intressant och komma tillbaka och vilja läsa varje dag? Skriv gärna och berätta för oss..

Snart blir det köttfärsås och spagetti sen blir det antagligen trädgården med snack o lite bus. Vad ska ni hitta på med?

//Martina

 
                                        

....

Gomorron Gomorron..
Känns verkligen som att jag har rätten till att säga det idag för klockan är inte ens halv tio :D..
Vi såg en läskig film igår så det slutade med att vi körde hem till Martina och hämtade kudde och täcke sen sov hon här, den mesen!

Jaha va händer idag då? Vi ska ut och springa idag, måndagar, onsdagar och fredagar kör vi.. Jag har ingen lust idag, innan har jag varit helt pepp på det.. Fan måste kämpa på!!
Aja ni får ha en toppen dag så hörs vi mer snart..

// Hannah


Svar på frågorna (del 4)


1. Läser ni någon utav "storbloggarna" (blondinbella,kissie,kenza,tomi tomic...m.fl.)?
Martina svarar: Ja jag läser Blondinbella och kenzas av dem som är uppräknade. Vet dock inte vem tomi tomic är. Sen läser jag ett 20 tal andra bloggar oftast varje dag. Kul att kolla in och se om någon har uppdaterat .

Hannah svarar: Händer faktiskt att jag läser dem, ibland mer än andra dagar.. Men om jag ska va ärlig så är det inget som lockar, gillar småbloggare mer.. Ni har mer att erbjuda..

2. Hur länge har ni bloggat?
Martina svarar:Jag har precis som Hannah haft blogg inan denna men det blev inte mycket uppdatering i den. Så nu med denna blogg har vi bloggat sen mitten av april.

Hannah svarar: Jag har nog bloggat lite längre än Martina, vi hade ju som sagt bloggar innan denne.. Kom på nu att jag t.om haft 2 bloggar innan denne ..

3. Varför började ni blogga?
Martina svarar: Kul trend som lockade även oss, vi kände dock inte för att starta upp ensamma igen så det blev tillsammans.

Hannah svarar: Det va nog mycke inspiration från andra och att man ville vara "en i gänget"..

4.Har ni koll på era nycklar? =)
Martina svarar: Absolut dom ligger i väskan alltid i samma fack, men dock tillsammans med många kvitton så det kan bli svårt att hitta dom där ibland.
Hannah svarar: Om frågan hade ställts för ett år sen så hade det varit ett stort NEJ.. Men nu har jag full koll på mina nycklar..

5.Sommar eller vinter? =)
Martina svarar: Jag måste säga sommar, älskar solen, bada, och sola.
Hannah svarar: Jag får ta och svara vinter, det lutar mer ditåt..

6.Vad gillar ni för årstid mest?
Martina svarar: Sommar, värme,sola och bada. Soliga sommarkvällar i love.
Hannah svarar: Som sagt, vinter.. Snö, kyla, lugn, mys och jul...

7. Hur tror ni erat liv kommer se ut om 10 år ?
Martina svarar: Jadu, om 10 år är jag 33 år. Förhoppningsvis så har jag hittat en partner, flyttat ihop med han i ett hus. Barn vet jag inte heller när det kommer, just nu är jag inte redo för det iaf men det är jag säkert om 10 år.

Hannah svarar: Det är svårt att säga, om 10 år är jag nästan 29 år.. Då hade jag hoppats på att jag har hittat ett fast jobb som jag trivs med, att jag hittat kille och att vi håller på att skapa en framtid för oss.. Barn vet jag inte riktigt när det kommer med i bilden..

8. Vad va det som fick er till idéen att skaffa en blogg?
Martina svarar: Hannah ringde mig en kväll och sa: Ska du och jag skaffa en blogg tsm. Roligare om man är två.

Hannah svarar: Det va nog när jag kika runt och såg att där fanns så många bloggar.. Jag ville skapa en egen med lite krydda i :)

9. Hur gammla e ni?? 
Martina svarar: 23 år.
Hannah svarar: 18 år ( tror vi svarat på den innan)

10. Är ni syskon?
Martina svarar: Absolut!
Hannah svarar: Japp vi är syskon

11. Varför bloggar ni två stycken,och inte har en varsin blogg.
Martina svarar: Svarar som Hannah, vi har haft bloggar innan men funkade inte riktigt detta går bättre.

Hannah svarar: Har försökt blogga varsin innan, men vi underhöll den inte som den borde.. Och bestämde tillsist för att ha en tillsammans så vi kunde ge er läsare nånting att läsa om varje dag..

//Martina o Hannah

Söndag...

Halloj!
Har precis varit och handlat det sista tills gästerna kommer vid 2, så snart blir det duschen och sen kanske städa undan det sista..
Haha och Martina om du läser, jag använde dem nya skorna idag :P hahah.. Vi köpte ett par vita ja skor för ett tag sen men har aldrig använt dem, och idag insåg jag att mina gamla (enligt Martina "tantskor") var isönder :S.. Så dem har åkt i soppsäcken..

Nä men om man ska ta och börja fixa sig nu istället kanske, och väcka sjusovarna..

// Hannah


Slut i rutan..

Go kväll..
Dålig uppdatering här nere i Skåne, ni får ursäkta oss.. Martina har åkt iväg på födelsedagsparty och jag har precis styrketränat.. Känner mig fortfarande lite krasslig, men det börjar nog bli lite bättre (tack o lov!).. Är påväg till duschen men kände att jag borde uppdatera innan..

Idag har vi passat lillkusinen som ska stanna här tills imorron. Då blir det "kalas" för vår faster, har alltid en massa skoj när hon kommer på besök, så det ser vi framemot..

--> Såg förresten en väldigt bra film igår "Marley & Jag".. En tårdrypare, den borde ni verkligen se om ni inte hunnit än!

Va har ni hittat på för skoj idag?

// Hannah



Det var ju ett fasligt liv...

Sitter bänkad framför datorn i mina föräldrars storarum. Dom sitter o kollar tv preics bakom mig. Airkonditionmaskinen går på full sprätt i hörnet och det är ett fasligt liv. Som ni kankse förstod innan så var vi ute och sprang 2 gången för mig och 3 för Hannah och Petra. Grymt imponerad av mig själv då jag inte tränat på väldigt länge. Nu har jag duschat och färgat mitt hår, med andra ord är jag redo för morgondagen (wiiiihooo). Ni kan inte ana hur taggad jag är shiiit, vill bara skrika.

Tänkte berätta lite om träningnen idag. Vi började gå i 5 min tror jag sen sprang vi i 2 min fy va jobbbigt. Sen gick vi 4 min till och därefter sprang vi 1 min och sen gick vi 2 min.  Det ser kankse lite ut men för en som är otränad tar d hårt (like me) haha. Frida hon har tydlgien ont i sitt knä så hon cyklade med oss och det hände en rolig sak under rundan som jag tänkte berätta om. Precis efter vi hade sprungit den sista minuten är jag så trött så jag håller på och krevera så jag behöver dricka den har Frida i korgen. Jag får tag på den långt om länge och börjar dricka. Så hör jag ett brak bakom mig, det är Frida som ramlar av cykeln. jag vänder mig om och stannar frågar hur det gick. Hon svarar stanna inte gå. haha så jävla kul så jag kunde inte hålla mig från skratt. Nog om detta.

//Martina


Trotsade regnet....

Fy för säger jag bara fy för. Återkommer efter duschen.

//Martina

Laddar upp inför morgondagen!!

"Moooooonnniiiiikkkkkaaa Hej hej Monika hej på dig Monika"


"Oh Mickey Mickey hej du är helt okej hej Mickey"


"Yeah yeah I aint got no money"


"So clap so clap so clap so clap"


"I know a place there we can danse the whole night away"


"I dont wanna loose you"
 

"Kingston, lets go, hey hey hey, red one, hey hey"


Jag sitter här framför datorn och lyssnar på massa låtar. Jag är sjukt taggad på morgondagen. Ska på 25års fest och sen drar vi ut. Det var längesen jag var ute och dansade så det kommer bli crasy. Här är några av låtarna som får igång mig. Ni kan väl dela med er av de låtar som får er att vilja dansa?

//Martina

Träning (del 3 av 36)

Hej Hej mår ni bra idag?
Jag mår väll inte direkt topp, förkylningen har slagit ut och jag känner mig lite tjock i halsen.. Men det ska inte få stoppa mig idag inte. Vi har del 3 av träningen idag och det har gått hyffsatt bra dem två andra gångerna, man märker att det blir lite lättare för varje gång.. Jag är den typiska personen som ger upp om det blir motvind, typ nu när jag börjar känna mig krasslig.. Istället för att jag lägger ner en massa funderingar på det så är det bara till att köra, there´s no turning back now!

Detta blir min peppnings låt, som alltid!! :D



// Hannah

Godnatt!

Nu blir det sängen för min del, alla andra sover här hemma så det är dags för mig att köra hem. Hannah och jag har sett två filmer ikväll och Petra gjorde oss sällskap på den sista. Den första filmen "The diary of an sex addict" var okej men den sista "Wild child" var väldigt bra, gillar sådana filmer.

Sov så gott så hörs vi imorgon.
//Martina


Det va inge halsont :P

Hahah gick och la mig innan för jag kände mig risig, ont i huvudet och ont i halsen som jag trodde.. Men nu vakna jag av att jag fick riktigt ont nånstans i munnen och det visar sig att jag fått en förkylningsblåsa lääängst in på tungan, skit osså.. Det gör så jäkla ont och den sitter så dåligt till :P Aja jag överlever..
Nu när jag för en liten stund sen vakna till va hela hushållet borta dvs. Martina och Frida, dem har kört ut utan mig.. Så lessen jag blev :( Hehe..

Osså hittar jag en lapp på bordet bredvid min säng från Petra, där det stod :
- Hej Hanzi!!
Följer du med mig imorgon när jag ska tvätta deras bil? snälla! (hon menar Morbrors bil)
Och ville du följa med på lördag till Malmö och shoppa? :)
Kram Petra!

Haha sen hade hon ritat nått huvud med jätte stora läppar, dragit en linje och skrivit  --> BIG LIPS! ;D
Ha hon är för rolig ibland..


// Hannah


No subject..

Nu har vi ätit det blev en hel blandning av saker, biff med bambu, friterad kyckling, sötsursås, vårrullar, ris och kycklingspett i jordnötsås. Jag hade beställt biff med bambu men när allt annat kom på bordet så ändrade jag snabbt riktning. Det blev vårrullar med ris och kycklingspett med jordnöttsås samt lite av såsen från biff med bambu. Riktigt gott faktiskt, men nu i efterhand hade jag nog skippat kycklingspettet med jordnötsåsen det var väldigt starkt. Nu har jag duschat sen ska jag kolla film och slappa. Vad ska ni göra?

//Martina

 

Halsont..

Halloj :)
Sitter inne på syrrans rum, har precis tagit en dusch efter ett svettigt styrketräningspass.. Nu ska vi äta kinamat med Jönnsonligan, alltid trevligt.

Sov så otroligt dåligt inatt att nu har jag sån hemsk halsont, känns som hela halsen är svullen och igentäppt :/ undra va det kan bero på? Hoppas iaf på att det går över snart..
Haha Martina berätta innan i svaren på frågestunden om den kille vi spanat in i affären, haha vi körde igång en liten "tävling" om vem som kan närma sig han först.. Så de tänker jag vinna för han va riktigt cute! 

Men nu kom dem med maten så måtse dra mig vidare..
Hoppas ni får en fortsatt bra dag!!

// Hannah


Snart blir det...

Snart blir det kinamat för vår del. Vad brukar ni välja när ni äter det?

//Martina

Svar på frågorna (del 3)

1. Favoritmat?
Martina svarar: Min absoluta favorit är kyckling sen är det väldigt gott att ha ris och tzatsikisås till.

Hannah svarar: Min favvoritmat är kyckling, potatis och dijongsås med kokta morötter (mamma måste göra det)

2. Favoritgodis?
Martina svarar: Hmm det var svårt det där. Jag har nog ingen favorit sådär men ljusa bitar typ vingummin och skelett.

Hannah svarar: Lösviktsgodis dom ljusa bitarna.

3. Vart bor ni?
Vi svarar: Vi bor så långt ner i skåne man kan komma.

4. Vad tycker ni om min blogg? (justcec.blogg.se)
Vi svarar: Du verkar vara en härlig tjej. Vi tycker din blogg är helt okej dock tycker vi du har lite för lite bilder. Fler bilder så höjer du din blogg ännu mer. Fortsätt kämpa!

5. Hur länge har ni känt varandra?
Vi svarar: Martina är väldigt barnkär och som alla tydligen inte har fattat så är vi syskon. Så från den dagen då Hannah som är 5 år yngre än Martina ploppade ut ur mammas mage har känt varandra.

6. Hur träffades ni?
Vi svarar: Vi träffades på BB när Martina kom och hälsade på tillsammans med pappa och resten av syskonen Hannah hade precis blivit född.

7. Vad tycker ni om min blogg?  (i d a b a r c k . b l o g g . s e)
Vi svarar: Fin blogg dock lite tråkig design. Du blandar persongligt med mode och skönhet det är alltid kul att läsa.

8. Vad gör ni?
Vi svarar: Just nu sitter jag (Martina) och svarar på frågorna ni har ställt Hannah är påväg ner till affären vet inte vad hon ska köpa där. Men hon skulle kolla in en kille jag spanat på där nere, tydligen hade hon med spanat på han Haha. Nu är matchen igång (wink wink)

9. Vilken fin blogg har ni designat den själv?
Vi svarar: Nä vi har inte designat den själv. Vi har fått headern av en gullig tjej.

10. Vad gillar ni för musik?
Martina svarar: Jag gilar det mesta allt ifrån ballader till rnb och pop. Dock inte sånn musik där dom skriker.
Hannah svarar: Lugna låtar, hiphop o rnb, dansband och gamla favoriter.


//Hannah o Martina

"My redeemer lives"

Låten under får mig att se saker med andra ögon, verkligen.. Den får mig att förstå hur lycklig jag borde va och inte gå runt och sura titt som tätt, men även att jag borde uppskatta min familj och alla människor jag har runt om mig.. För när man väll behöver dem så finns dem verkligen där för en.. Nära och kära bör ALLTID uppskattas!!



// Hannah


Först träning sen pizza med gänget...

Japp precis som överskriften lyder så var jag och Petra ute och sprang innan idag, men det var faktiskt inte bara vi idag utan det var Martina med.. Riktigt kul att hon följde med, nu ska vi bara få med oss Frida med :)..
Medan vi var ute och sprang för glatta livet så fixade dem "äldre" i trädgården osv, så nu är där snart ordning och reda där med.. Sen körde jag och Martina iväg och köpte pizza, det tyckte vi att vi förtjänade efter en svettig dag!

Nu snart ska jag som Martina se på "Bachlorette", efter det blir det väll film eller datorn :)
Vad har ni hittat på idag?

// Hannah


John blund har kommit på besök....

Sitter här framför datorn efter att ha varit ute och sprungit innan och sen ätit. Det är i stort sett det jag har hunnit med idag. Vaknade sent men är hur trött som helst ändå. Gick dock och la mig väldigt sent igår tror klockan slog 04.30 när jag däcka.

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi kankse lite senare om jag blir piggare då. Ska snart tita på bachelorette tror nästan det är final idag eller iaf programmet innan finalen. Jag har min favorit har ni någon?

//Martina


Gillar denna låten tryck och lyssna ni med!

Svar på frågorna (del 2)

1. Om ni fick välja en plats på hela jordklotet att flytta till, vart skulle det bli?
Martina svarar: Jag hade valt Usa. För att det är stort, nära till en massa grannländer/städer.. Allt finns där typ..

Hannah svarar: Då hade jag valt Usa, dels för att jag aldrig ens varit där.. Men även för att det är så stort och att det finns en massa massa saker att göra.. Shopping, beachen osv osv osv..

2. Vart skulle er drömresa gå?
Vi svarar: Vi båda hade valt Hawaii då.. Det är paradiset, härliga solstränder och massa snyggingar (wink, wink)

3. Om ni hade ett jättestort lyxhus, vilket rum skulle vara störst och varför?
Martina svarar: Jag hade valt en stor walk in closet, med massor av plats till kläder, skor, mössor, kepsar, väskor och mycke mycke mer..

Hannah svarar: Jag hade förmodligen valt att ha ett stort och lyxigt kök, för just nu har vi riktigt litet.. Sovrummet sover man bara i och eftersom jag inte har MASSOR av kläder och skor som  Martina begöver jag inte en walk in closet heller..

4. Vad är era intressen?
Martina svarar: Att ha roligt, hitta på saker, träffa nya människor, shoppa, festa (dansa).

Hannah svarar: Förut var det väldigt mycke sport och så.. Men nu gillar jag att skriva och rita, det får mig att slappna av.

5. Vilken blogg är eran favorit?
Martina svarar: Jag gillar stilrobin mest. Jag tycker han skriver bra, har en bra stil och jag gillar hans innehåll. Han dömmer ingen. Jag läser massor av bloggar varje dag, många som är bra men når inte riktigt upp till hans nivå..
 
Hannah svarar: Jag gillar Albin Axelsson´s blogg.. Han är unik i sitt bloggande och skriver personligt.. Han blandar även text med massa bilder och video´s.. Tror nog att jag föll mest för hans blogg pågrund av at han är friidrottare och det är alltid roligt att läsa om..
 
6. Är ni intresserade av mode?
Martina svarar: Absolut! Men jag tar på mig det som jag gillar och känner mig bekväm i.

Hannah svarar: Inte direkt, men jag är medveten om det.. Jag följer inte modet, utan precis som Martina använder jag kläder som jag själv gillar och känner mig bekväm i..

7. Gillar ni att sjunga?
Martina svarar: Jag älskar att sjunga.. Och stuntals så tycker jag det låter väldigt bra trots att Hannah alltid klagar på det..  Kan sitta i bilen och sjunga, det gjorde jag senast igår när "what a feeling" kom på radion.. Precis när jag tar i för fullt så kör en bil om, och då sitter där en kille som glor och skrattar.. Jag vinkar och sjunger vidare..

Hannah svarar: Jag älskar att sjunga, dock så klagar folk ibland men who cares(?) Öppet eller bakom stängda dörrar det är vilket som..

8. Cirka hur många läsare har ni per dag?
Vi svarar: Det är väldigt olika från dag till dag, och beroende på vad vi skriver om..

9. Er drömkille? (förutom pojkvänner då, om ni har några)
Martina svarar: Den frågan har jag inget direkt svar på.. Det är så olika vad man faller för..

Hannah svarar: Jag tycker det är svårt att välja ut någon, för jag tycker det är en persons personlighet som gr den till ens drömkille.. Och isf ska han ha tonvis av humor, vara omtänksam, förstående och ha båda fötterna på jorden..

10 Favoritlåt?
Martina svarar: Det finns många låtar som är väldigt bra, men för att göra det lätt.. Den jag blir mst glad när den kommer på radion är "Gloria"..

Hannah svarar: Tycker samma där att det är väldigt svårt att välja.. Jag har nog en låt för varje humör jag har..
När jag är ledsen lyssnar jag på lugna låtar, när jag är glad lyssnar jag på gungiga låtar osv osv.

// Hannah & Martina

Gonatt!

Nu blir det sängen för min del tror jag, pallar inte sitta uppe och vänta på att Thomas ska spela poker med oss :P Hahaha.. Näe jag behöver sömn :D

Här har ni två låtar som jag aldrig tidigare skänkt en tanke åt.. Men dem va riktigt bra, och väldigt olika..
Gonatt  och sov gott!!

// Hannah






Kommerintepånågonrubrik...

Har haft en riktigt skön dag, trots att det har blivit en massa jobb i trädgården med pappa.. Men det är sånt man får ta ibland.. Har precis kollat på filmen "Störtkär", riktigt bra faktiskt!
Imorron är del två av vårt löparprogram och det är ju då Martina ska hänga med(?).. Så det blir väll typ på eftermiddagen som i måndags, hoppas på att det regnar då är det mycket härligare. Man slipper bli helt varm plus att svetten rinner bort när regnet slår mot ansiktet hehe..


Vad händer hos er imorron?

// Hannah


Härliga promenader..

Petra och jag var ute och gick en härlig promenad med vovven, inte ofta just vi två brukar ta runder.. Men det va riktigt trevligt, och skoj hade vi med :P

Hahah kommer du ihåg Petra(?)
-Ja, jag vet om att du e smal o inte äter glass.. Men det gör jag! *Arg min* :P

// Hannah



Kvällarna som förgyller...

Igår var Hannah, Petra, Frida och jag ute och körde på kvällen. Vi har massa rackartyg för oss när vi är ute och kör man skulle kunna tro vi har rymt från psyket (wink wink). Vi skrattade så vi nästan vek oss dubbla värst för mig som körde var ju tvungen och hålla koll på vägen samtidigt. En lyckad kväll!!

 
 
 

//Martina


Regn + sol = Regnbåge

Frida och jag var ute och körde igår kväll då började det regna när vi sprang ut till bilen men solen var ändå framme. Vi kör våra ärende och hamnar sen på en liten affären och där på himmlen ser vi en regnbåge det är så vackert.

 
 
 

//Martina

Shopping shopping och åter shopping och lite däremellan...

Jag kom hem till Jenny 12.00 där vi tog bussen ner till stan. Vi började med två billiga och roliga affärer Tiger och Lagerhause. Där käpte jag en klädborste som var till användning under dagen på Jennys tröja.
 
Vi fortsatte fram till Indiska där denna kreation fanns, Jenny klädde upp den bättre än mig. Jag ser så mesig ut i sådana hattar eller hattar överhuvudtaget.
 
Utanför blev dagens första outfitbild. Mitt på Gustav satt denna man. Man skulle betala 20 kr så dansade han.
      
    
Sen var det dags för lunch. Vi ville äta ute så vi fick stå och vänta en bra stund för att få ett bord.
 
Äntligen fick vi plats men stolarna var inte det skönaste jag suttit på idag precis.
 
Skål! Precis när Jennys ska ta foto på mig börjar jag skratta därav denna löjliga bild.
 
Det blev Kycklingfilé med pommes och bearnasås. Efterätt blev det jordgubbar, vaniljglass, nötter och chocklad.
 
Sen blev det mer shopping och shopping. Jag är lugn när jag går i affärer men det var tydligen inte Jenny sa hon till mig men idag då har det verkligen varit lungt ingen stress. Skönt! Tack för en underbar dag Jenny det får vi göra om.

//Martina

Nu drar jag...

Nu drar jag snart in till malmö ska träffa en kompis där och shoppa, fika och bara snacka skit. Ska bli så mysigt längesen jag gjorde något sådant. Det är kul bara att kolla på folk så det blir nog en ungerbar dag. Solen tittar ju fram oxå.

Ni får ha en underbar dag så ses vi senare, ska ta bilder under dagen som ni får se sen.

//Martina

Svar på frågorna (del 1)

1. Hur kommer de sig att ni startade en blogg tsm?
Vi svarar: Den frågan har vi svarat på här!!

2. Hur länge har ni bloggat?
Vi svarar: Vi började blogga för ett kort tag förra året, men la ner våra bloggar då vi inte hade ork till att lägga ner tid på dem.. Men samtidigt pågrund av dåligt gensvar.. Denna bloggen startade vi den 14 April..

3. Vad är roligast med att blogga?
Vi svarar: Förmodligen när man får rikligt med respons men även när man tänker framåt och på hur man senare i sina äldre dar kan kolla tillbaka och läsa om allt skit man hittat på :)..

4. Vad är det bästa med er själva?
Martina svarar: Att jag har mitt barnasinne kvar trots att jag inte är nått barn längre (wink, wink).

Hannah svarar: Antagligen att jag är väldigt förstående och lättsam (kan bjuda på mig själv)..

5. Är ni bästisar?
Hannah svarar: Vet inte om jag skulle säga "bästisar", men det är inte att utesluta.. Vi kompleterar varandra väldigt bra och förstår varandra i dem flesta fallen.. När vi väll är tsm så kan vi ha sjukt roligt, roligare än vad jag har med många andra.. Så på något sätt så är hon väll en av dem bästa(?)..

Martina svarar: Hannah och jag är väldigt olika man skulle kunna säga att vi är natt och dag. Ändå fungerar vi väldigt bra tillsammans (sometimes) för det är verkligen inte alltid. Vi bråkar jämt och ständigt men det brukar oftast bara vara småbråk som går över på nån minut och det är skönt. Men visst jag skulle vilja säga att vi är bästisar trots våra olikheter och bråk.

6. Vad är det bästa & sämsta med att blogga?
Vi svarar: Det sämsta är när man inte får någon respons över huvudtaget och ser hur statistiken bara sjunker trots att man gör sitt yttersta för att underhålla..
Det bästa är ju då tvärtom när man får respons och även när man är på humör för bloggning.. Vissa dagar har man världens bloggtorka medan andra dagar har man en massa ideér och roliga saker att skriva om..

7. Hur gamla är ni?
Martina svarar: är 23 år men fyller 24 i november.
Hannah svarar: är 18 år men fyller 19 i decemeber.

8. Vad är bäst, sommar eller vinter?
Martina svarar: Jag tycker sommar är det bästa pågrund av att då kan man gå i lättare kläder.. Det är ljust längre och är mer folk ute på kvällarna och dagarna..

Hannah svarar: Förr uteslöt jag ALLTID sommaren men denna sommaren har fått mig att ändra mig lite.. Sommaren ger alla dem stunder man inte får på vintern så som grillkvällar eller sol och bad.. Men jag ÄLSKAR vintern, självklart pågrund av att det är kallt och jag är varm av mig (Vilket alla stör sig på, speciellt Martina.. Som sitter och skrattar nu).. Men även för att jag gillar snö och lugnet till skillnad från sommaren så är inte lika många människor ute och ränner på vintern det är mer lugn och mysig stämning..

9. Choklad eller lakrits?
Vi svarar: Vi båda väljer Choklad..

10. Favoritfilmer?
Martina svarar:  The Guardian, Love in Manhattan, Fireproof.

Hannah svarar: Alla Bourne filmer, Hur man blir av med en kille på tio dagar, Fireproof.

Vi återkommer med resten av frågorna imorron..

// Hannah & Martina

Träning..

Hallojs..
Idag kickade jag och Petra igår vårt träningsschema (För nybörjar, vilket vi känner oss som) som kommer hålla på i 12 veckor.. Eftersom vi inte kört nån konditionsträning på riktigt länge så kör vi det programmet som är för nybörjare :P..
Ganska tröttsamt i början eller där ljuger jag, det va tröttsamt under hela turen.. Men som tur är så lär det ju gå smidigare ju längre vi kör det :) Just nu är jag så jäkla stolt att jag ens tog mig ut på rundan idag! (Spark i baken) :)

Jag tyckte mig höra att Martina skulle följa med nästa gång, alltså på onsdag.. Hade varit kul :)


Mina löpar skor var för små, så jag fick ta dem jag använder inomhus..

Det ser nästan ut som att vi går :P Haha kanske inte sprang tillräckligt snabbt :D

Hahah ser så sjukt roligt ut då våra kroppar nästintill är obefintliga :P
Osså lite stretchning fick det me bli :)

Osså va vi klarar, svettigt värre.. Och efteråt fick jag min välförtjänta dusch.. Härligt :D

// Hannah


FRÅGSESTUND....



Ja eftersom det inte blev så stort visat intresse förra gången, trots att folk frågat efter en frågestund så ger vi det en till chans.. Inga frågor är för stora eller för små, pinsamma eller så, vi svarar på allt. Behöver inte ens vara frågor som är direkt till oss utan även om det är nått ni undrar som ni inte trivs med att fråga någon annan :)..


Kram Hannah & Martina


Felicia är på besök och roar mig...

 
Felicias och min hand på tangentbordet.             Jag osminkad.
            
                      Ser vi läskiga ut eller bara dumma (?!)
 
Ser ut som mitt hår är mörkare på bilden men jag har inte gjort något med det.
 
Coolingen med både napp och solglasögon.

//Martina

Besök hos Farmor..


Jag fick ju se lite anständig ut när vi skulle besöka Farmor :) Hehe
Hade på mig den nye koftan jag köpte i förrgår, riktigt skön va den..

Blir alltid en massa skrattattacker.. Och oftast så är det Kerstin och Brita i bilden till höger som får ta emot alla smällarna :P, men självklart är det bara skämt (I vissa fall) :P

Pappa kunde inte riktigt hålla sig när vi drog iväg ett av skämten :P

Här gick vi in för att besöka "Kullagården" :)

                                                NEVER GIVE UP!!

// Hannah

Killar sökes!!

Nu har vi tröttnat rejält på att inte ha nått manligt sällskap, och därför så räcker vi nu ut våra händer och hoppas på att ni tar tag!

Vi söker några killar med humor i hatten och händerna på patten, nån som inte är rädd för att vara annorlunda och shakea loss  lite då och då.. Är du han(?) Ja då har du ju iaf kommit en bra bit på vägen.. Du som inte skäms över snuskiga historier och tål en del äcklighets skämt, får ett plus i kanten..

För att ta dig vidare hoppas vi att du uppfyller de ovanstående kriterierna..Om du gör det, gå vidare till tullen..

Detta måste du uppfylla för att komma förbi tullen:
Gå till vänster i tullen 
                             Gå till höger i tullen
Ålder: 19 - 30  år                                         Ålder: 19 - 30 år
Längd: 175 cm - 195 cm                          Längd: 175cm - 195 cm
                                                                      Ickerökare
                                                                      Ickesnusare

Detta måste du uppfylla för att komma förbi poliskontrollen:
1. Inga anmärkningar - för det är jobbigt om båda i förhållandet har det (wink wink)
2. Vi hoppas att du inte finns med i brottsregistret
3. Frisk i alla partier - så väl som dom beniga och de benfria (wink wink)

Nu har du kommit så långt så du träffar på oss - det är här bortsållningen börjar. Nu ska du genomgå några enkla tester vilket innebär:
Kramtestet  - Ett stadigt grepp och mjuka vågor
Kysstestet  - Våldsamt men ändå torrt/ Mjukt och sansat
Dantestet - Shake it baby / run to the beat / håll mig tätt intill dig
Raggningstestet  - It´s here you drop your pants and get dirty

Hur går jag tillväga för att träffa dessa idioter (wink wink)
1. Sammanfatta dina meriter enligt ovanstående checklista!
2. Skriv ner dem och skicka i en kommentar. Glöm inte din hotmail  =p
3. För dig som vill skrapa ihop ännu en lott skicka en bild till [email protected]

// Hannah o Martina

 


Ute efter snacks... men fann....

Vi insåg att det skulle bli en lång kväll utan tilltugg så vi drog ut för att inhandla lite smått o gott. När vi väl kommer ner til affären så vågar vi inte gå in för där kommer massa gäng. Så vi sitter kvar i bilen en haltimme tills det är grönt ljus. När vi väl kommer in i affären så är hon i kassan rent misstänksam (bara för att vi skulle ta lite bloggbilder). But we made it out alive!

        
          
 

Tjejerna som bodde/bor inne på kullagårdens psykanstalt...

Det var en gång två tjejer, Esmeralda och Elvira.. Dem var 18 respektive 23 år och bodde i dem södra delarna av Sverige, på ett hem som hette Kullagårdens psykanstalt. Dem var inlagda pågrund av psykiskaproblem såväl som fysiska.. Det var ganska lätt att känna igen dem på deras utseende, den ena var blond och bar ett tält över sig medan den andre hade ett par glasögon ingjutna i ansiktet..
Dem fick sova i enskilda rum då dem hade en sjukdom som heter Ertilryckning, vilket betyder att dem jagar och stirrar ner folk.. Just därför fick dem bo i vars en karantä kallat "ägget" eller "latrinen".. Latrinen bodde man i om man varit inlagd på ett annat ställe tidigare och i ägget bodde man i om man var ängslig och lättpåverkad..

En dag då Esmeralda och Elvira satt i matsalen på Kullagården bestämde dem sig för att rymma.. Dem planerade och tillsist kom dagen då det skulle utföras, bilen dem skulle ut med för "rastning" kom kl 22.30 varje lördag..
Dem satte sina planer i verk och slog ner mannen, hoppade in i bilen och körde iväg.. Dem styrde sina glasögon mot stadens centrum, där fick dem syn på en hel flock män på en svennsexa.. Esmeralda körde upp bilen bredvid dem och stannade, då vände sig Elvira mot dem och tryckte sitt huvud mot glasrutan.. Männen stirrade av förvåning och i stundens hetta rullade dem ner fönstrena och börja skriva BOLLBOLL, BOLLBOLL..
När dem inte fick nått gensvar sökte dem sig till nästa gränd för att hitta nya offer, då dem kör ser dem två ungdomar sitta på en parkbänk och dem stannar bilen...........


FORTSÄTTNING FÖLJER!!!!

  


Varför har jag inte tänkt på det?

Music baby music!!!

Atlemusic.blogg.se



Kan inte hjälpa det men tyckte låten va klockren, dock så finns det fler av dem där (iq badbollarna)..

För att berätta nått annat så va jag och Frida ute och badade i poolen innan, kallt som bara den :P Så blev bara en kortis och sen in i värmen.. Brrr :D

// Hannah

Vad är det med mig idag?

Irriterad som fan
Uttråkad som fan
Blir arg för minsta lilla
Ingen ork till något
Bölar för minsta lilla

Ja här har ni mig idag, inte speciellt trevligt.
Vad kan det bero på?


//Martina


Tråk tråk tråk...

Har precis ätit pizza hela gänget och nu har Jönssonligan gått hem så nu är det bara vi kvar. Jag är såå uttråkad så det är inte sant. Pallar inte med och bara sitta här hemma och inte göra något, det är faktiskt lördag. Har ni några förslag på vad man kan hitta på en lördags om denna?


Felicia tyckte att Pysen skulle ha på sig hennes solglasögon.


//Martina

Ska man skratta eller gråta??



Alltså seriöst, när ska dessa fjortisar dö ut?

"Tokig i Dig"

Så då har jag sett klart på filmen, kollade på "Tokig i dig" en romantisk komedi.. Den var faktiskt bra, trodde inte det men..
Vi har haft aningen varmt i huset nu dem senaste veckorna och haft funderingar på att ska air condition, men då sa våran morbror att det va bättre vi fick testa hans först för att se om det va lönt.. Så nu har dem tydligen burit hit den och satt igång den på nedanvåningen hmn..

Funderar på att hoppa i poolen trots att det regnar(?) Men kanske inte är nån bra idé :P
Får fråga Frida och Petra om dem hade velat hänga med..



// Hannah

Vi är grisar!

Mamma gav mig en strut med päronglass innan och gav Felicia (vår kusin) en likadan fast ännu större. Jag satt vid datorn och åt så kommer Felicia fram med sin glass så tittar hon på mig och säger - vi är grisar. Haha. (Var får hon allt ifrån). Hon är ett glatt knippe som man verkligen har kul med en liten fjärt som får en att skratta när man minst anar det. Ibland kan man duga för henne och sen nästa sekund så är man på bitchlistan.  Här kommer lite bilder jag tog på grisarna. Så får ni avgöra om vi är grisar eller inte.

// Martina o Felicia








Svar på frågorna!

Eftersom det var så stort intresse på vår Frågestund så får vi avsluta den här så det inte blir för många fårgor att svara på. Ni hade tydligen inte något ni undrade över förutom en som ställde en intressant fråga så här kommer den.

Erik undrar: Vad fick er att börja blogga tsm?
Martina svarar:
  Både Hannah och jag har haft egna bloggar innan men det gick inte så bra. Fick inte så stor respons och vi höll inte igång dem som denna. Så en kväll satt vi framför vars en dator snackade via msn och då kom Hannah med idén om att börja blogga tillsammans. Det skulle ju innebära att vi var två som skriver inlägg, två som har tankar på vad man kan skriva om och vi skulle vara dubbelt så mycket i allt. Det var i stort sätt såhär det gick till. Hannah kan lägga till mer om det är något jag har glömt.

//Martina

....

Godmiddag alla läsare!

Sitter här och tittar på lite bloggar och är allmänt slö. Vi har varit i malmö 2 dagar nu och shoppat och stressat fram enligt min mening. När jag shoppar eller är iväg på något så vill jag ta det lungt inte stressa fram hela tiden. Ska vi köra nu, är du klar, när ska vi gå dit där, ska vi hem nu. NÄ LÅT MIG FÖRJÄVELEN kolla i min egen takt. Vi kan väll sätta oss på ett fik och bara snacka. Nä det har man inte tålamod till. Så nu sitter vi här jag framför datorn och Hannah i sitt rum framför en film. Såhär blir det alltid hemma hos oss.

Förövrigt var jag iväg igår kväll och det var trevligt. Hannah ringde mig i natt när klockan var 02.15 på dolt nummer. Vi snackade en rätt lång stund och det var trevligt. Hade gärna pratat mer men det blir det nog inte idag.  Vad är ni för personer? Sådana som stressar fram eller de som vill ta det chill. ? Jag är den som vill chilla men gärna inte hemma utan ute bland folk, älskar att träffa nytt folk. Titta på folk och bara vara. Men det händer ofta att jag stressar men det är inte bra, därför jag försöker ta det lungt när jag väl kan.

 

//Martina


Fuck folk som drygar hela tiden...

Ja då va det ändring i schemat igen.. Vi bestämde igår att vi skulle iväg men nu sitter Martina på ändan framför datorn IGEN.. Så därför tar jag mitt pick och pack och sätter på en film..
Det tråkigaste är väll att hon senare möjligtvis en annan dag kommer börja gnälla igen om att jag "aldrig" vill hänga med nånstans.. Jag får det bevisat för mig om och om igen att man kan ha som roligast när man är ensam och slipper alla gnällspikar..


Hoppas ni får en roligare dag!
// Hannah


....


Ösregn...

Gomorron Gomorron..
Nu är jag uppe, eller har varit uppe en stund nu.. Det öser fortfarande ner ute, lite tråkigt men det behövs väll eftersom det varit så kvavt dem senaste dagarna..
Idag hade jag och Martina tänkt åka in till Malmö igen, ta en varm choklad på coffee house eller nått..

Vad händer hos er idag?

Förresten sitter och kolla igenom lite på bloggen, lite synd att ni slutat kommentera(?) Gillar ni inte det vi skriver eller är vi tråkiga :P Vad vill ni att vi ska skriva om? Det är ju ändå inte bara för oss vi skriver utan för er me!
Det är lite lurigt iaf eftersom vi har typ lika många läsare ändå.. Men det vänder kanske ..

Jag hoppas ni får en toppen dag trots regnet iaf :)..
// Hannah


Dagen i bilder..


Först skulle vi in till entré för att köpa en väska, men det var i princip allt vi gjorde där..

Vi körde även lite uppenbara "Var är vi?" sms till pappa :P Bilden till höger är känd som svampen eller Ja något annat enligt Martina (Hennes snuskiga fantasi)

Sen drog vi till Mobilia i hopp om bättre utbud på kläder.. Frida hittade en riktigt snygg väst.

Medan Martina provade kläder stod vi och posade för kameran :P

Sen vankades det mat.. Haha en rolig historia till det.. För nån månad sen fick jag nån kupong/kort i posten som var för studenter.. Den kunde man tydligen lämna fram inne på burgerking för att få rabbat (endast om man va student).. Så ja det gjorde jag ju då, men det va det fattigast, fick 4,5 kronors rabbat.. Ha Ha Ha Suck!

Påväg hem körde vi in om Maxi för att handla diskmedel, men vi satsade på ett par rosa
simglasögon med om det skulle bli alldeles för ruggigt med fart i poolen.. Haha (Internt skämt)

Martina fick ju vara med på en bild med iaf, det va typ den enda jag lyckades få på henne idag..
Tråkigt att hon gömmer sig för kameran(?)

Hur har er dag varit?

// Hannah

Våran "glida runt i bilen låt"..



Svennebanan, svennebanan...

Tack som fan kap kun kap, koh pangan koh tao khao lak
Fuck it i phuket pingpong show, kalla folket för tjingtjonghoes
Trekant i grekland leka stekarn, bakfull redan fredag
Mallis kanarieholmarna
Mickey dees ha barn i bollhavet
En riktig stilikon med silikon, bor i samma stad som du vill ifrån
Kvinnomisshandel solariebrännna
Fixa mat, vad fan har vi hemma
Soppatorsk och foppatofflor
Barnen nersjunkna i tv-soffor
Ordning o reda, lådvin på fredag
Kunskap från wikipedia
Tonårsgraviditet, ångesten ingen vet
Minnesluckor barn med syrran, vill alltid vara kvar i fyllan

Svennebanan, svennebanan...

Dansa bugg lyssna på carola
Manikyr permanenta håret
Återträff med högstadieklassen
Avundsjuka på överklassen och gilla kungafamiljen
Spyr utav dagen-efter-piller
Skvaller o hänt i veckan
Grannen hembränt o bläckan
Nätpoker karaoke
Man kan ju inte bara ha tråkigt
Finlandsfärja Bon Jovi-covers
Living on a prayer looptroop rockers
Raggarbilar power meet, gällivarehäng fan va fint
Fyllebråk på McDonald's, gå hem o bli rånad
Ungefär en gång måna'n
Lönehelg försök o svälj stoltheten ur en ölbutelj
En stor stark o hotshot
Hur länge har det pågått, skit i det, gonatt o sov gott

svennebanan, svennebanan...


Hahah Till detta kör Martina och jag våran bildans :P
Tjingtjong power!!

Hejs!

Duschen väntar...

Nu är vi hemma efter en tripp till malmö. Som Hannah skrev så hittade vi massor med kläder. Lägger inte upp bilder nu för jag ska styra min väg mot duschen. Ska iväg senare så hinner inte lägga in några idag. Det får bli imorogn istället.

Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!
//Martina

Regn och åska...

Jaa under hela dagen har det varit hett som bara den och sol sol sol.. Men nu hör jag regnet slå mot rutan och åskan slår till.. Haha kommer ihåg när jag va yngre och va sjukt rädd för åskan, nu är kusin här och hon börjar böla när hon hör det hehe :)..
Förresten så va vi i malmö och shoppade, idag hittade vi allihopa saker.. Koftor, tröjor, kjolar, ja you name it.. Martina ska försöka fixa lite bilder, så förmodligen kommer det upp här i bloggen när hon fått tummarna loss..

Va har ni hittat på idag?
// Hannah

Var är jag?

När vår pappa är ute och cyklar så brukar han skicka bilder till oss med texten var är jag? Då ska vi gissa var han befinner sig. Det är inte alltid så lätt sist gissade jag inte rätt för då var han för långt bort från våra hemtrakter. Men nu det var en luring men jag tog den.

Förövrigt så ska Hannah, Jag och Frida åka in till malmö och köpa väska till mamma hon ska alltid ha allt jag köper. En gång när jag köpte ny väska köpte jag en likadan till mamma bara för att hon ska ändå alltid ha det. Så när jag kom hem sa hon direkt när jag visade min väska  - en sån skulle jag kunna ha. Pappa var snabb och sa varför köper du inte en till mamma. Då kunde jag snabbt ta fram den jag köpt och då skämdes han för att han sagt så. Nu drar vi återkommer senare med bilder på det jag köpte igår och nya bilder på dagens händelser.

//Martina


Godmorgon, godmiddag, godkväll!

Hej allihopa!

Jag vaknade tidigt idag och körde direkt hem till mina föräldrar. När jag kommer hem där sitter pappa som vanligt i trädgården och mamma framför tv:n. Hannah däremot ligger och sover. Vilket hon fortfarande gör och klockan är snart 13.00. Vi har våra dagar då vi sover ut även Hannah. Nu ska jag gå upp och väcka henne och höra vad vi ska hitta på med idag.

Ni får ha en underbar dag så höres vi!

//Martina

Dopp i poolen..

Vi tog ett dopp i poolen efter middagen med Jönssonligan, riktigt härligt att få svalka sig på kvällen..
Men det slutade rätt illa för min del, vi bestämde oss för att ta i en sten som vi skulle dyka efter(?) (Fråga inte vaför) och det slutade med att lillsyrran tappa den på min vad.. Oturligt nog fick jag värsta krampen som inte gick och stampa bort..
Men jag lever fortfarande såå .. :)

Det stod att det var 50 grader varmt i poolen, tror det va typ 19 :P





// Hannah

Spontan förändring..

Svårt att tro att en människas hårfärg kan göra sånn skillnad, inte bara på hur personen ser ut.. Men även hur man känner sig.. Jag trivdes inte speciellt med att va blondin, har haft för svårt att ta till mig den rollen.. Jag trivs bäst som mig själv, som brunett..

Fast än så har jag inte riktigt den där RIKTIGT mörka färgen som jag egentligen har, men det är en bit på vägen :)
Haha pappa blev överlycklig när jag färga tillbaks det då han kände att vi alla va iq badbollar när vi alla va blondiner här ett tag (Han och jag är dem enda brunetterna)




// Hannah

Shoppingtur i Malmö...

Ja vi drog som sagt på shoppingtur i Malmö - Det vill säga parkernas stad! :D Hahahah (ingen förstod det?)
Vi körde till Entré vid Värnhemstorget, men som vanligt så va det endast Martina som hittade en massa saker, men det gör inte så mycke.. För det betyder att jag har hade precis lika mycket pengar när jag kom hem som jag hade när jag körde dit :P..






// Hannah

Entré

Vi körde in till Entré i malmö innan idag och shoppade lite. Jag köpte en keps, väska och ett par skor (visar det senare). Där finns många affärer men det känns ändå lite öde. Så långt ifrån själva stan. Vi gjorde inte mycket mer än att gå runt och titta i affärer hade gärna fikat eller ätit på en uteservering men det ville inte Hannah och Frida för vi skulle äta hemma. Det får bli en annan gång, kankse nu till helgen får hoppas dom vill med. 

                      
                      

//Martina

Färgning..

Ja nu är jag i full färd med färgningen av håret, det blev direkt kolsvart.. Men ändå inte så konstigt eftersom det är typ min riktiga färg :)
Medan mitt hår blir färgat så fixar Martina popcornbollar som vi ska ha till ikväll när vi ser film, myysigt :)

Vad ska ni göra ikväll?
(Felicia som skriver) --> jt8oituv nbfda gv ftkvbgfgbbbbb kkh7tr32§1q...

// Hannah och Felicia


Bye bye blondish :P  Nu blir Martina och jag black and white igen .. Ha

Home again..

Gomorron..
Nu har jag kommit hem igen från rundan, lagom tills Våra bästa år börja.. 
Så blir att kasta mig i soffan och glo på det. :)
Vad händer hos er idag?

// Hannah


Powerwalk(?)

Ja det är ju typ det hetast nu inom träning, allt du gör ska ha ett power för sig(?).. Iaf så hade jag och Frida tänkt ta en såkallad powerwalk imorronbitti, typ vid 09.00 om nu någon av oss kommer upp vill säga.. Sen hoppas ju Martina på att hon kan få med mig/oss till Malmö en runda, får vä'll ta mig i kragen och hänka på trots hennes sviktande idag :P He He..
Nu ska jag glo på Seinfeld och sen blir det sängen. Såå go natt alla!!


I miss you Jenza Så jäkla mye!!! <3

// Hannah

Sex Education..

Jag och Martina sitter just nu och kollar på Sex education på tv 3, i dagens avsnitt handlar det om förlossningar.. Men guuud så läskigt det ser ut, barnmorskan sa att det va som att klämma ut en melon.. :S Och meloner är ju verkligen STORA :O..
Ja gud vet om man hade klarat det, tur att det är ett bra tag tills man befinner sig i den situationen..

Men nu är reklamen slut så måste skynda mig :)..

// Hannah

Lagat omelett till 6 personer...

 
Jag börjar alltid med att skära upp allt jag ska ha i. Sen rostar jag pinjenötterna så de blir gyllenbruna.
 
Därefter steker jag svampen med vitlök i. Under tiden har man gjort äggblandningen som sen åker ner i ett eget stekjärn.
 
Därefter lägger man på det man vill ha i och låter omeletten steka en stund. Sen fäller man över kanten som man inte har lagt något på och det är färdigt.
 
Petra och Frida gjorde sina egna detta blev resultatet Petras till vänster och Fridas till höger. Hon hade knappt något i sin därför den ser så tunn ut.

//Martina

Att "slava" under andras vingar...

Jag hann pretty much bara att ta första tuggan på min omelett, innan jag skulle springa ut och in för att servera resten av hushållet plus kusins familj.. Inte okej, blir så trött på alla familjemedlemmar i vårat hus som inte själva kan resa på sig och ta eller hämta vad det är dem ska ha, OK om det är gäster men ja det är allt..

Det är typ hundra grader varmt ute nu och jag sitter med en tidning och viftar som satan :P Egentligen tänkte vi ta ett styrketräningspass senare, men tror det blir lite lek i poolen om jag får bestämma för jag är alldeles för varm för att köra massa hårdpass...



// Hannah

Maten väntar..

Det är då inget fel på mitt luktsinne :P Sitter uppe på andra våningen och lyssnar på musik och känner doften av omelett, och jag blir riktigt sugen på det alla dem andra äter.. Tror jag tar och springer ner och tar en själv..
Jag och Martina hade dessutom tänkt fixa youtube eller jag så att vi kan få in våra videoklipp här på bloggen.. Kanske ni får höra Martina sjunga nån truddilutt, vilket hon brukar göra ..

Vad hittar ni på med denne underbara onsdag?


Martinas tatuering till vänster och Hannahs (min) till höger :)..

// Hannah

Dagen glider som alla andra....

Godmiddag gott folk!

Som jag skrev igår skulle jag upp tidigt men det ble vinte så tydligen. Sängen lockade mer och det har jag fått höra många gånger. Men skam den som ger sig och sådan är inte jag. För ni vet väl vad jag har på min handled om inte så får ni kolla på bilden nedan. Vet inte riktigt vad som händer idag. Folket här hemma är så tråkigt och vill inte hitta på nått kul. Får väl dra med mig den minsta av dom hon följer med på det mesta om man har tur.

Ska ni göra nått kul idag?

//Martina


Biltur till smygehamn..


Pappa försvann iväg och sen fick vi nån bild där det stod att han hade cyklat ut till smygehamn, vilket är typ lite mer än en mil från där vi bor.. Så han vill att vi skulle hämta honom för han fick ont i sina hälsenor eller nått..

Härligt ställe faktiskt..

Men det gjorde oss inte så mycke, för det va ganska skönt att få komma hemifrån..

// Hannah

Träningsvärk...

Ja och jag skojar inte :P, Jag och Frida körde ett pass i trädgården igår och idag känner jag det som tusan i låren och i bakdelen.. Förut när vi va typ ja yngre och fick träningsvärk i låren så brukade vi sedan på kvällen slå på varandra för det va typ härlig smärta :P hehe.. Nån mer som tycker träningsvärk faktiskt kan va skönt?

Men iaf så bestämde vi att vi skulle köra idag med, och Martina va inte sen på att hänka på, därför satte vi ut en tid kl 11.00.. Och gissa vem som ligger och sover när vi andra är ute och pustar. Yeah you guessed right MARTINA!!!
Men jag visste typ innerst inne att hon skulle dissa i sista sekund, för hon pallar inte :P



Först va det inte speciellt fint väder, men det regnar åtminstone inte.
Somliga ligger och latar sig :)

// Hannah

Godnatt på er sov så gott !!

Nu ska jag hem och nanna kudden, har precis kikat på filmen Älska dig förevigt eller vad den nu hette. Ska komma upp tidigt imorgon bitti så måste lägga mig i tid idag. Ni får sova så gott så höres vi senare..

//Martina

                                      

Hahahahhaha *Tyst*



Hahaha, någon bad mig kolla på detta och jag brast ut i skratt, inte bara det att tjejen är typ 12-14 år? (Eller kanske bara va hennes fantastiska personlighet som utstråla den åldern).. Det roligaste tyckte jag nog va och för att påpeka så sa hon nog just det för att hon skulle få en jäkla massa kommentarer.. Att henne hår var naturligt platinablont, yeah right för total BLACK utväxt brukar man ju ha när man är naturligt blond :P  Ha Ha Ha..

Men aja all schoull till henne för att hon iaf pallar me de..

Nu ska vi se "Älska dig förevigt", så vi höres!!
// Hannah

Poker, shopping och film väntar...

Nu har vi varit ute i trädgården och spelat lite poker eller Hannah och Frida har spelat. Jag har mest störat mig mot dom. När vi var små så körde vi alltid lekar där vi hade andra namn som vi hade istället för våra egna. Så när vi satt där ute så sa Hannah ut i luften  - Vad ska vi göra imorogn Lo. Så tittade hon mot mig men jag svarade inte. Så säger Frida surt men det var jag som var Lo. Jag får värsta skrattattacken och Frida hänger snabbt på. Shit att man kan skratta så man får ont i magen.

//Martina

 
 
 
Vi har äntligen fått på poolskyddet.             Våra grannar ska alltid vara värst.

Jag börjar bli bra på detta...

Nu har jag och Hannah varit iväg och tvättat och dammsugit mammas o pappas bil. Det gick bra bortsett från att slangen ramla av sitt munstycke flera gånger när jag skulle dammsuga så jag fick tossaryck. Hannah fick ta över hon lyckades bättre. Nu är vi hemma igen ska ut i trädgården och spela lite poker och snacka. Det blev inte merrän så idag.

//Martina

 
 
 
 

Dagens outfit...

Nu drar vi ner till maxi och handlar poolskydd och klor. Vi höres senare!!

 
 

Vad händer... Ska försöka styra upp något..

Godmiddag alla bloggare och bloggläsare!

Styrde min väg hem till mina föräldrar där Jönssons var på fika. Vaknade sent idag kom isäng rätt sent igår. Gårdagen gick åt till att städa min bil dagen vet jag inte ritkgit vad det blir av än men försöker styra upp nått med mina systrar. Jag har ju som bekant 4 st.  Dom håller på o tömma och fylla poolen på nytt för det hade blivit väldigt skitigt där i. Poolskydd och klor blir det denna gången.

Tror att det blir en sväng in till malmö ikväll för det händer mer där inne. Det är mycket folk ute så man behöver inte göra nått speciellt för att det ska bli trevligt. Kanske sätta sig på en uteservering elller nått och bara snacka och titta på folk , det är alltid trelvigt. Ska ni göra nått kul idag?

Glöm inte vår Frågestund den fortsätter, ni kan fråga oss vad ni vill så svarar vi när det blivit ett gäng.

//Martina


Fjällar som bara den..

Hejsan hoppsan :)
Har precis tagit en kall dusch, mysigt värre!!
Men tyvärr så märkte jag nu att jag börjat fjälla där jag brände mig förra helgen, hemskt.. Det blir sån ful färg då, men men.. Frida och jag hade tänkt sätta igång en film på rummet (som jag för övrigt städade idag  :P) men vet inte riktigt än vad det blir för något..  Såg däremot en riktigt bra film igår "Livsverket", den borde ni se, trots att den har några år på nacken..

Nu idag startade även Kiviks(?)marknad fick jag höra, hade varit kul att åka dit faktiskt.. Någon som ska dit?? :)

Och förresten, glöm inte att vi har frågestund här under, alltid kul och svara på frågor.. Dessutom ger det er chansen att få reda på allt ni vill veta! :)



// Hannah

FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER...


Bilen blev dammsugd, pumpad o tvättad....

Hela dagen har jag spenderat åt att göra ren min bil. Långt innan min semester började sa jag att på min semester ska jag rengöra bilen. Idag är det första dagen på semestern så varför inte göra det redan idag. Jag gick ner och rensade ut all skit sen körde jag över till Statoil som ligger 20 meter ifrån mig. In och köpte två polleter vilket behövdes sen var det bara o låta sugen gå. Det tog ca en timme att rengöra och dammsuga den. Fick mina däck pumpade med luft också.

Därefter körde jag hem och hämtade Hannah och Frida för jag ville ha sällskap i tvätten (den är lite läskig om jag får säga det ). Om man köpte guldtvätt med insektsmedel så fick man en friggepack på köpet. Med facit i hand så var det där insektsmedlet skit rent ut sagt det tog inte bort insekterna. När Frida och jag sitter där i bilen och tvätten börjar så kommer dom stora rullarna och dom verkligen skakar bilen. Vinrutetorkarna åker upp på rutan och Jag o Frida blir rent rädda. Jag tänker har jag kört in bilen rätt eller är det slutet på denna karriären.  Nu är bilen både avsugd o tvättad o pumpad så jag är nöjd.


                    
 
 

//Martina

Grillkväll hos Hulken and the gang...

Igår kväll var vi hemma hos Hulken och hand familj och grillade korv och hade det trevligt. Jönssons bjöd för vi (våra föräldrar) hade hjälpt dom att flytta. Vi åkte snålskjuts men det gillar vi hihi. Det är ett härligt gäng dom kan verkligen gå igång när det gäller vad som helst speciellt Hulken och Jönsson. Det är inte alltid rumsrent iheller, inte alla som förstår vad som sägs ibland.

 
 
        
 

//Martina

Vinnaren är......

Då har vi räknat rösterna och vinnaren av veckans blogg är Leonard!
Grattis till vinsten och tack till alla som har varit med och tävlat och alla som röstat.


Vill ni kika in i Leonards blogg är det bara att klicka på bilden så kommer ni dit.

FRÅGESTUND!


Hemma igen...

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i malmö o kollat bio. Det blev som sagt The Proposal och den var väldigt bra. Många tillfällen där man skrattade väldigt. Hade förövrigt en bredvid mig som skrattade väldigt roligt Och på andra sidan en som snarka lite emellanåt. Ni kan ju gissa vem jag hade som sällskap. haha.

Var och grillade innan ikväll hos Hulken med familj Jönssonligan var oxå där det var trevligt. Jönsson o Hulken dom kan verkligen gå igång och jag är inte sen att hänga på. Ni kan ju även där gissa vad det handlade om haha.

Imorgon blir det nya händelser ska bara komma på vad jag ska hitta på. Vill köpa en väska som jag har blivit väldigt sugen på. Vi får se om det blir stan imorgon. Bilder kommer in imorgon.

// Martina

Tävlingen avslutas i kväll!

Nu har det gått en vecka och tävlingen skall avslutas ikväll. Hannah räknar rösterna och jag går på bio. Jag tänkte se The Proposal. Någon som har sett den?

Igår sov jag länge, sen fick jag snabba mig ner i stan och handla present till födelsedagsgrisen. Sen blev det fix och därefter blev jag hämtad. Vi åt smörgåstårta sen en god dessert som Jenny hade gjort och därefter en gudomlig tårta.

Vad händer för er del idag?

//Martina

 
På Jennys fest igår var jag klädd såhär.    Idag har jag detta på mig.
          
           Jenny och jag igår på hennes 25 års fest.








Städning på schemat!!

Gomorron på er..
Hur är läget idag? Här är det hyffsat bra faktiskt, trots att Martina och jag satt uppe till 03.10 och bara tramsa :P Hehe..
Men nu är jag uppe iaf, eller har varit i en timme nu.. Allrummet (stort rum utanför mitt sovrum) är så stökigt att det inte är sant, och alla i familjen har i princip bara gått och kollat på det nu i några månader.. Ingen orkar ta tag i det, så nu imorse fick jag nog och nu är det jag som håller på och städa här själv.. Det är så det brukar va i vår familj, dem gnäller om saker och jag gör det.. :)

Hur är det hos er? Hjälps ni åt att städa eller en får ta hela lasset?

Men nu ska jag fortsätta sen blir det duschen och frukost :D

// Hannah

Förresten, funderar på att färga tillbaks mitt hår.. Va tycker ni?

Slappna av...

Frida och jag åkte ner till stranden för att ta det lite lungt. Vi gick ut på bryggan och satte oss och snackade lite och kollade runt på folket som oxå var där. Jag älskar att vara på stranden och bara ta det lungt bara leva och njuta a stunden.

//Martina

 
 
 
 

Känslorna svallar .....

Godkväll allesammans!

Hopas allt är bra med er, det är det med mig iallafall. De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket och varit väldigt känslosam. Jag är tyvärr en sådan person som håller allt inom mig, är inte den som öppnar upp mig så lätteller den som visar när jag är ledsen. Detta gör det svårt för mig i väldigt många lägen. Det är en stor nackdel för mig. Har precis tittat på Bachelorette (stavning?) det är ett dejtingprogram där 1 tjej ska dejta 25 killar för att sedan se om den rätte finns bland dem. Där emellen blir killarna hemskickade en efter en. Jag har såklart redan min favorit, han verkar vara så som jag vill att en kille ska vara. Det verkar vara väldigt svårt och finna någon iaf för min del. Det finns inte många där ute som jag klaffar med.

Det drar ihop sig mer och mer till semestern. Den startar på fredag efter 16.00. Jag känner att jag måste ta tag i lite saker så det blir en semester jag kan vara nöjd med. Jag tänker inte vara beroende av någon om det innbär att jag ska behöva hitta på saker på egen hand så får jag göra det. Förra året på min semester hände inte mycket och jag kände att semestern bara flög iväg med ingen mening. Har dessutom redan haft en veckas semester i år och den var lika händelserik.

//Martina





Hur kan man vara så trött?

Godkväll!

Två kvällar i rad har jag somnat i typ en timme efter jag kommit hem från jobbet. Det är inte det att man jobbar ihjäl sig för nu går det mot semester så det är inte mycket barn. Hannah och jag körde ner till stranden och satt oss på en filt och bara snackade en stund. Så härligt är det att bara vara på stranden. Synd man inte gör det allt för ofta.

Måste börja planera lite för vad ag ska hitta på när jag är ledig. Jobbar bara denna veckan med sen är det tre veckors semester. Skönt. Vill inte bara sitta hemma  och glo så jag måste ha en lista på lite roliga saker jag kan göra. Någon som har något förslag?

//Martina




Kan inte få nog av badandet(?)

Har aldrig i mitt liv varit en badkruka och tänker inte heller bli det, det är nått va det skönaste som finns..
Så även idag har Frida, Felicia och jag varit i poolen och haft kul :D
Nu ikväll satt jag en stund i vårt uterum, riktigt härligt där på sommaren. Satt och snackade om massa saker vi ska hitta på i sommar..







// Hannah

Ta vara på tiden....

Sitter och kollar runt lite på olika bloggar och lyssnar på låtar. Folk som har gått bort och tagits ifrån vår värld vilket är hemskt. Jag säger bara en sak, ta vara på livet man vet aldrig när det försvinner från oss. Ta vara på era nära och kära och människorna runt omkring er. Ta inget för givet. Live for the moment!!

//Martina



Här kommer de fem finalisterna...

Nu har vi räknat ihop rösterna och detta är de 5 finalisterna som har gått vidare till final. Nu är det bara att rösta så just er favorit vinner.

Regler:
--> Man får inte rösta på sig själv.
--> Man får rösta så många gånger man vill på sin favorit.
--> Man får inte rösta anonymt man måste ha en blogg eller en hotmail. Tänk på att vi kan se era Ip nummer så det går inte att fuska. Fuskar man diskas man så enkelt är det.

1. Emma Gill


2. Meedo


3. Leonard


4. Rebecca Malmberg


5.  Badfiorna


Sometimes love comes around, just get back up when it knocks you down..

Nu om ca 15 minuter ska vi alla samlas runt bordet i uterummet för att äta pizza, ska bli riktigt gott.. När det är sommar så har man en tendens att äta alldeles för lite.. Har inte ätit sen frukost idag :P hehe
Vi har varit iväg och handlat jag och Märta, vi gjorde popcorn bollar.. Har ni smakat det nån gång? Riktigt smarriga, efter det yhoppde vi i poolen en stund och sen har vi bara suttit och snackat..

För en liten stund sen började de även regna, kan hoppas att det håller sig i nån dag och sen kan det väll få va lite varmt igen :D.. Vad har ni hittat på idag?

Kram Hannah


dropp dropp dropp....

Nu börjar det regna där ute, vi har kommit upp ur poolen för 1 timme sen ungefär. Vi satt ute i trädgården och snackade  när det började regna. Fick flytta in bordet i uterummet för Felicias föräldrar kommer med Pizza snart. Vi tog några bilder när vi badade lägger in dom sen. Petra filmade dessutom när Hannah, Frida och jag simmade runt i poolen. Det såg väldigt roligt ut för hon spelade musik smatidigt så det kom med i filmen.

Någon som gjort nått kul idag?

//Martina

 

Dagen efter...

Godmorgon!

Jag siter inne vid datorn och bloggar, Hannah och dom andra skulle dra iväg till kulhuset men Hannah ville väl inte riktigt så blir dom andra sura. Jag är rent slut i min kropp fick ju inte sovit ut för det är så varmt i min lägenhet så man vaknar rent svettig. Vet inte om jag pallar följa med dom till kulhuset, det räcker liksom med en gång. Känner för att ta ett dopp i poolen idag för det gjorde jag ju inte igår. Ska ni göra nått kul? Finalisterna i veckans blogg kommer upp lite senare. Nu går det inte att rösta mer.

//Martina


Rent slut i hela kroppen efter en heldag...

Godkväll!

Nu är jag hemma igen efter grillkvällen, det var supertrevligt. Tack alla som var med. Vi började med grillning i Jennys föräldrarna koloni det var väldigt mysigt. Sitta på filtar och äta korv samt spelade boule. När vi var färdiga där gick vi ner till hamnen där det var karuseller och konsert. Alcazar uppträdde och dom var väldigt duktiga, jag stod nästan längst fram och gungade med. Därefter bar det av ner til stranden där vi grillade marshmallows och korv. Därefter blev det en lek som var hur rolig som helst mycket skratt har det varit under hela dagen. Det var längesen jag har haft såhär kul. Än en gång tack till alla medverkande. Puss på er.!!

          
Jenny och jag blir fotade på en filt, på våra träffar blir alltid väldigt mycket foto.
 
Sen var det dags för boule. Jag och Rebecka var det gula laget. Jenny gånger två var röda och Stellan och Johan var blåa.
 
Här var det väldigt svårt att bedömma vem som vann. Vem tycker ni?
 
Sen nalkades det korv. En del grillar var bättre än andra. Min fick ingen glöd.
 
Mins korvar med Johnnys senap (sötstark). Sirwan nallar Rebeckas lök.
 
Yosef släcker grillarna nån måste ju göra det. Jenny och jag fortsätter att posera.
 
Jenny <3 Sirwan


Jenny och jag passade väldigt bra i grindöppningen haha.

Sen blev dom trötta innan vi skulle dra vidare ner till stan. Jenny mellan grabbarna.
 
Alcazar på Scen. Häftiga kläder och cool dans visade dom upp.
   
   
Sen åkte vi ner till stranden och snacka, grillade ännu mer och lekte. Kvällen avslutades med att vi började dansa och sen gick vi in i dimman. Min mobilkamera kunde inte få fler bra bilder.

//Martina


Sista minuten till allt...

Jag skulle börjat tidigare men man tror man ska hinna fast man sitter in i det sista. Har precis duschat men är lika varm ändå.. Fy för ska iväg och grilla med några kompisar och det börjar 3. Inget går som jag vill just nu. Varm as hell, mina byxor är inte torra i torken och annat skit som krånglar. Hannah följer inte med som vanligt hon ligger i poolen fortfarande. Nu måste jag fixa.

Ha en bra kväll
//Martina

Brrr it´s cold in here ... går valsen i trädgården

Nu sitter även Petra i poolen bara jag som sköter min plikt och är här inne och bloggar haha . Nä men jag får väl ta på bikinin och dyka i jag med. Här kommer iaf lite bilder på morgon doppet.

 
Pappa kände att han var tvungen att vara först ut efter alla gliringar från oss.
 
Sen blev det dessa två som hoppade i. Felicia doppade sina fötter emellanåt men hon pallade inte.
 
Felicia hade på sin swimsuit där flytväst var inbakad. Hannah behövde ingen sådan .
 


//Martina

Det nalkas dopp i poolen...

Godmorgon!

Klockan slog bara halv 8 när jag vaknade av att jag svettades nått fruktansvärt i sängen, fy va varmt det var. Hannah och Frida hade tydligen varit uppe tidigare. Jag tog på mig shorts och en tröja och körde hem till mina föräldrar där det skulle bli frukost halv nio. Morbror och hans familj kom och vi åt sen körde dom och vi började snacka om dopp i poolen. Det är bokstavligt talat iskallt  den. Det började med att dom gick med flera spanar varmt vatten men det hjäpte ju inte. Sen gick snacket om vem som skulle va först i och vem som inte kommer bada alls osv. Det slutade med att mannen  huset kom ut med sina speedos och tog första doppet i poolen. Han ska alltid va värst. Men ofta är det mycket snack och lite verkstad.

Hannah och jag ska snat köra iväg och köpa våra korvar vi ska ha till i eftermiddag så vi kan grilla med gänget. Det är fruktansvärt varmt och vi ska träffas redan 3 man kanske skulle kyla ner sig så man inte blir rent svettig sen när man ska dit där. Lägger in bilderna vi tog sen. Hoppas ni får en bra dag :)

//Martina


Vad bjuder helgen på?

Hade en riktigt mysig morgon idag, började inte jobba från klockan 11 så jag hann äta frukost ute i mammas o pappas trädgård med Hannah mysigt. Stängde dock på jobb men det ble vinte allt för sent. Kom hem och satte oss i trädgården en stund sen körde vi och köpte en pool som vi ska ha och kunna svalka oss i när det hettar till.

Imorgon ska Hannah och jag på grillträff med några kompisar ska bli hur kul som helst. Undra om det blir nån boll boll Hannah haha. Som ni vet kan Hannah och jag vara lite knasiga ibland när vi satt ute i trädgården i kväll så fick vi ett uttryck på hjärnan och det var just. BOLLBOLL haha (ni kanske kommer ihåg jävulen i Ballar av stål).

Sitter just nu på den stationära datorn hemma hos mina föräldrar. Hittade massa fina bilder som jag tänkte delge mig av. Så här kommer lite bilder. Håll till godo och sov sen så gott . Det blev inga bilder för det funkade inte här uppe :( Suck. Fick flytta en våning ner för att ladda upp bilderna.

//Martina

 
 
 
 

Älskar denna låten....



Tack Petra som berättade vem som sjunger denna underbara låt.
Ikväll räknar vi rösterna för att se vem som har gått till Final i tävlingen.

// Martina

.....

Tjena!
Hur är det med alla idag? Här är det bra men riktigt varmt..
Som Martina skrev igår så tog vi vårt första dopp i havet igår, riiktigt härligt.. visst va det lite kallt i början men sen va det underbart  :).. Kanske blir ett dopp idag eller någon gån i helgen med..
Plus att det kanske blir grillning imorron ute i nån koloni(?) kan ju bli kul.. Eller inte hehe..

Aja får väll se vad helgen har att bjuda på..
Vad händer hos er i helgen?

// Hannah


Första doppet för i år...

Har jobbat idag det blev en tidig dag, började tidigt. Fick sms från Malmgren och Rebecka som ville till stranden och undrade om jag ville med. Självklart hängde jag Hannah och Frida på. Det blev vårt första dopp i havet för i år, men det var faktiskt väldigt kallt. Det tog på mina krafter för när vi kom hem skulle vi kolla film men jag somnade i soffan och vaknade för en stund sen. Börjar inte fårn 11 imorogn så det blir en lugn morgon skönt.

Någon som har gjort nått kul idag eller ska göra nått kul i helgen?
Vem är det som sjunger Gloria låten? Någon som kan hjälpa mig :)

// Martina


En gammal bild på Malmgren och mig.



Stekande hett även idag!

God morgon, god förmiddag eller va det nu kan tänkas vara..
Har precis tagit min dagliga kalldusch, kom inte isäng förräns 4 pågrund av värmen. Har ju berättat tidigare att jag är rädd för ollonborrarna, det är även dem som gör så att jag inte kan ha mitt fönster öppet. Men nu har det nått sin gräns, jag pallar inte med värmen på natten så då får dem helt enkelt attackera om det är vad dem känner för :/ Hehe..

Vi ar öppnat upp alla fönster i hela huset och dörrar för att lufta ut, men eftersom det inte blåser ute så ger det inte så mycket resultat..
Har ni det lika varmt som oss?

Kusin är fortfarande hos oss så vi hade tänkt gå ut och maybe fylla upp hennes pool så hon kan bada, medan jag tänker ligga i skuggan och shippa efter luft :P hehe..

Hoppas ni får en underbar dag!!
// Hannah