Söndag..

Har ni haft en bra dag??
Vad har ni hittat på för nått?

För min del har och är söndagen en oerhört tråkig dag, det är "vilodag" för många även för folket i detta huset.. Dagen efter börjar man jobba, som tur är så är jag ledig en vecka till.. Men man känner ju av rutinen som dem andra går efter, dem börjar fixa sig för att sova redan vid 21 så då måste man själv också börja röra sig in på sitt rum *suck*.. Tråkigt nog har dessutom 3 av dem tjejerna jag umgås mest med dessutom killar så dem är ju ALLTID upptagna oavsett *ogilla*.. Glad för deras skull ABSOLUT, men inte lika kul som när ingen hade något.. Jag får väll sätta fart efter tisdag när jag får träffa S, sen ska jag inte va tillgänglig mer hehe.. Eller endast för Alexandra som jag lovat att aldrig ska komma efter en kille :D hehe...

Nää nu sötter jag igång en film eller nått, för jag står inte ut med att va deppig denna tradiga söndag!!!
Kram på er!


Tears are runing down my face...

Åååh, jag har läst ut andra boken av Douglas Foley och precis som med första boken forsade tårarna i slutet även nu.. Han skriver sina ungdomsböcker på så ärligt, frispråkigt och vackert sätt.. Man känner igen sig i dem flesta detaljerna vilket gör att böckerna träffar hjärtat mer.. Det är brottslighet, vänskap, problem och kärlek inbuntat i en bok på sisådär 300-400 sidor och varje blad träffar en hårt.. Man har svårt för att sluta läsa och emellanåt bara forsar tårarna..

Jag är inte mycket för att läsa, men Douglas Foley har fångat mitt hjärta med sina böcker!!
Kraaam


31/7-2011

Är allt bra med er idag?
Här är det bra.. Idag blir en jäkligt lugn dag, känner inte för att göra ett smack.. Sitta och läsa ut min bok, fundera och bara lyssna på en massa musik..

Igår när Martina och Mark kom på fika bestämde vi att om vi får ihop folk så köra vi laserdome på fredag igen, var ju så fruktansvärt roligt i fredags :) Alla vi systrar är på, Jenny M och Basse verkar på, Alexandra skule se om hon kunde, Basses kompis vill kanske hänga på, och om vi eller jag har tur så vill Sarre och D också med :) Isåfall kan vi bli 10-11 stycken även denna gången :)

På tisdag är det dax för Brita att åka hem, hon påstår sig klara sig själv nu (jag håller inte med, men jag bestämmer ju inte) och ska ta kontakt med hemtjänst i Staffanstorp och grejs.. Så Martina och jag kör henne hem på tisdag förmiddag och vi tänkte gå in om till Sarre, nu är det 1 vecka och en dag sen vi sågs eftersom han är bortrest.. Konstigt att jag känner att jag skulle kunna springa in på hans jobb och krama om honom och aldrig släppa taget men i verkligheten kommer jag stå som en tönt och typ nöja mig med ett "Hej"

Nää nu ska jag väll ut och börja läsa :)
Hoppas ni får en härlig söndag!!
Kraaam


God damn you`re beautiful...


Laserdome...

Okej då drar vi storyn..
Vi kom dit, vi var elva pers och utöver oss var där 17 andra personer.. Vi delade upp oss så vi var sex i ena o fem i andra också fick vi självklart andra spelare oxå som vi inte kände..
Först fick vi se en instruktionsvideo och alla stod och skrattade, det var där jag laddade :P hahah..
Nä men sen fick vi på våra västar, kände allas nervositet, jag hade speciellt riktat in mig på Martina och hennes kille.. Dem skulle få så det rykte om det :D ha ha ha..

Första rundan och dem första 20 minutrarna gick otroligt fort och då ladda man mest upp sitt lokalsinne där inne, hittade alla gångarna osv.. När vi kom ut efter första rundan började Petra klä av sig och trodde vi var klara, men ack nä..
In för andra rundan och det var då det roliga och läskiga började.. Petra blev rädd varje gång hon mötte nån runt hörnet så det slutade med att hon råka slå till Basse en av våra vänner som dessutom var i vårt lag :P..
Men värst var när jag skulle springa från ett hörn till ett annat mitt i öppet fält, jag såg att där kom en grön gubbe (jag va i rött lag) och jag skulle vända mig om och skjuta, men jag såg inte att han va så pass nära så när jag vända fick han mitt vapen rätt i fejjan :O Han trilla ner på golvet och fick näsblog, jag fick världens chock, hjälpte honom upp men han ville inte ha hjälp och sprang istället iväg..

Andra rundan var lagom slut då och efter andra rundan låg jag bäst till av oss i vårt gäng, men jag kände att jag kunde bli bättre.. Så in sista rundan och röda laget hade sånt team work, allihopa även dem vi inte kände.. Petra, Basse och jag sprang runt och hjälpte varandra, vårt mål var Jenny M :D hahahha..
Roligaste rundan var den tredje och sista för då regerade röda laget poängen där slutade Gröna laget: 41,614p och Röda laget: 101,893p.. Ganska överlägset vill säga :D..

Jag hade sprungit in i en återvändsgränd ganska många gånger och slått i både vapnet och näsan nåra gånger, såå när jag såg att en av killarna i vårt gäng Zack stod vid den gränden kutade jag mot honom, han vände snabbt och kutade in i gränden och eftersom det var kolsvart så såg man knappt.. Han sprang rätt in i väggen och vi båda bröt ihop av skratt och vek oss dubbelt :D

Det var typ händelseförloppet, det var så jäkla kul och adrenalinet flödade :P Hahah
Skulle kunna göra om det precis när som för det var nått av det roligaste man kan göra :D.. Enda minuset var att S och Alexandra inte var med då hade det varit PERFEKT ;D.. Nästa gång så!! :)

Kraaaaam


I smell avundsjuka!!

Kommentarer
Postat av: Superman (Martina)

Inte så konstigt du vann du satt ju bara i ett torn hela tiden ... plus att ni var 3 mer i ert lag.. O bara massa killar (inte för att tjejer är sämre men du kunde ju inte bli skjuten av dom två vita killarna.

Så nästa gång tycker jag att vi e i samma lag så kan vi jämföra poängen då istället. Då har vi samma utgångspunkt !!!


Hahaha luktar lite avundsjuka :P Jag fick kommentaren efter att vi spelat av någon annan att jag kutade runt som en dåre där inne så sorry Martina, jag satt inte i nått torn ;) hehe.. Plus att poängen räknades även individuellt och det var ju det som var av värde för mig och där vann jag över DIG :D haha.. Martina chilla, du vinner alltid annars över mig.. Men detta kommer jag gotta mig i lääääänge.. Det är mycket möjligt att du vinner nästa gång, men jag vann denna :D haha..

Men jag älskar dig ändå!!
Pussss


I kicked some ass!!

Nu är jag tillbaka, laserdome va precis lika kul som jag kom ihåg..
Meen allt om det får ni höra imorron, massa roliga saker att berätta..

Men jag kan ju berätta att jag kom ETTA av alla oss i vårt gäng.. YEEEEEAH.. *STOLT*
Hahahah in your face Martina ;) ♥

Gonatt sov så gott!!
Kraaaam


Bildbomb på Alexandra!!

Känner att jag inte har nått att vettigt att dela med mig just nu, för antingen är det om taggningen för ikväll eller också är det kärleksbabbel och det gillas ju inte av Alexandra :P haha  så istället får ni en bildbomb på Alexandra.. Med dem allra bästa bilderna på henne :D hahah..

Enjoy!!
Kraaaam ♥





Dagen D..

Gomorron, hur är läget?
Här är det väldigt bra faktiskt, iaf för stunden :) Jag fick både snackat med Alexandra och S igår kväll/natt, så det håller väll i sig en bra bit in på dagen :) ♥

Har precis käkat frukost med Frida och Brita, nu tänkte jag se våra bästa år men tv:n verkar bara vilja ge mig en svart bild :/ Så jag missar det idag med *suck*
Timmarna börjar bli mindre och mindre till våran fight :P Hehe Jag tycker det ska bli så fruktansvärt kul, dem andra är inte lika taggade som jag dock.. Brukar gå bäst för mig om jag INTE hoppas på att vinna för annars blir jag alldeles FÖR taggad osså blir det pannkaka av alltihop :D.. Men vi får väll se om jag är på dåligt humör ikväll när jag kommer hem :D

Meen annars idag har jag inget planerat fram tills vi ska iväg, blir väll läsa ut min bok, städa, droga musik och snacka med Alexandra på msn eller fejjan :D

Vad ska ni hitta på idag??
Kraaam ♥



Alexandraaaaa...

Alexandra är bääääääääst, men inte bättre än mig!!! :D
Hahah.. Sååå nu har jag uppdaterat nu stänger jag ner för ikväll :P

Puss o kraaaaam ♥


Lovesick...

Ett långt utdraget suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!!!
Jag blir galen, jag kan inte tänka klart, det kör runt i huvudet, jag blir glad sen ledsen (fast förmodligen av lycka mer) och sen tillbaka till superglad..

Fick en knasig känsla av att det var fel på mig och man skulle nästan kunna tro det med dem humörsvängningarna.. Vi satt och spelade kort och alla satt och skratta men inte jag, kändes som att nått kröp på min kind och vad var det? Hahahah sicked en jäkla tår..  Alltså vafan, jag sa till två av mina vänner att det är pinsamt för det är verkligen INTE jag, jag är inte sån.. Eller jag trodde att jag inte var sån, har aldrig varit tidigare eller oxå har jag inte verkligen känt det i hjärtat förr.. Jag bruka säga till dme vilka mesar dem va och dem kasta tillbaka kommentaren att jag inte kan ha känslor då och näe just då var det mycket möjligt..
Men jag tar tillbaka det nu!!!!!!!!

De riktigt bra sakerna känns i hjärtat!!


Hahah Alexandra kommer dampa på mig för jag skriver en massa strunt men jag kan inte hjälpa det :P
Kraaaaaaaam


Life is a flower, so precious in your hand..

Jag är förälskad i båda versionerna, orginalet är mer upptempo medans covern är mer lugn och fridfull på nått vis.. Men I love it!!






Gott men mättande..

Lagade mat för en stund sen till allt folk, väldigt gott.... Men mättande..
Nu sitter jag och väntar på att klockan kan slå så jag kan dra iväg, vi hade tänkt köra lite kortspel ikväll :) Kul..

Fick ett samtal om att mer folk ska va med på Laserdomen imorron, fun.. Så nu är det ett ganska stort gäng vi blir, jag hoppas jag får grymma lagspelare så vi kan vinna :P hahah...

Jag sitter och funderar på att ringa ett samtal, jag vågar egentligen inte alls.. Men jag vill!!
Såå extremt jobbigt.. Två dagar sen vi pratade, saknar det även om det så bara är på sms.. Tråkigt att personen är bortrest :( .. Hahah jag kan sitta och skratta för mig själv när jag tänker tillbaka på söndagen för snart 2 veckor sen och tjejerna satt och håna mig och påstod att jag gilla den här personen.. Då förnekade jag det med allt jag hade, varför vet jag inte men det var väll lättast så.. Nu är de allt jag tänker på och jag skulle kunna ställa mig på ett berg och skrika ut det :D.. Som det kan gå alltså..

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll i detta jäkliga vädret!!
Kraaaam ♥


Bilder från Jennys födelsedag! :)

Bucket List...

Du lever bara en gång, så varför inte lämna in med stil?!

Det är vad två canserpatienter i samma sjukhusrum, den lättretade miljardären (Jack Nicholson) och den lärda bilmekanikern (Morgan Freeman) beslutar sig för då de mottar de dåliga nyheterna. De sätter ihop en att-göra-lista - "saker och ting att göra innan de trillar av pinn" - och reser jorden runt medan de upplever sitt livs äventyr. Hoppa fallskärm? Avklarat. Kära en Shelby Mustang på tävlingsbana? Avklarat. Kolla in Keops stora pyramid i Egypten? Avklarat. Upptäck glädjen i att leva innan det är försent? Bingo!
Under Rob Reiners skickliga ledning skänker dessa två stora filmskådespelare själ och hjärta, humor och fyndighet, till denna inspirerande hyllning till livet som visar att den bästa tiden att leva är NU!


Jag har sett denna filmen nåra gånger och den är precis lika bra varenda gång, den träffar en mitt i hjärtat och man vaknar verkligen upp..
Om ni inte sett denna filmen bör ni göra det, snarast..
Ta inget för givet, lev för stunden, det är nu eller aldrig!!

Kraaam ♥


When i´m not with you, it´s like i´m not with me..

Fikat klart med töserna nu, dem åkte precis iväg ner till stan för att fixa saker på apoteket till Brita..
Så nu sitter jag här själv, funderar på att sätta in sista filmen jag har kvar.. Se den o sen hitta på nått :)
Förresten så var filmen igår vääääldigt bra, djup film, smärta och kärlek, väldigt vacker på nått sätt.. Den får ni se!! :)

Jag längtar tills imorronkväll då det blir laserdome, fast det är skit att inte vissa personer kunde följa med, typ S och D.. Hade blivit mycket roligare då :).. Men det blir säkert sjukt kul ändå, game on bitches :D!

The butterflies keep on swirling and I hope it will never stop!
Kraaaaaaaaam ♥



Live your life, like your never living twice..

Gomorron.. Vilken seg start jag fått idag..
Jag vaknade 8 men bestämde mig för att vila en stund längre, ja då somnar jag och vaknar inte förräns 11 *suck*..
Men nu kom Martina och Frida med bullar så det blir lite fika :)

Vad händer hos er idag??
Kraaaam


Forever strong!

Baserad på verkliga händelser!

Rick Penning (Sean Faris) lever sitt liv som han spelar rugby - snabbt, hårt och gränslöst.. Det är först när han hamnar på anstalt pågrund av erattfylla som han inser att livsstilen har sina begränsningar.. Rick blir så småningom övertalad av sin rådgivare (Sean Astin) att gå med i laget han lärde sig hata under sin uppväxt - Highland Rugby. Lagets uppförandekoder och kultur hjälper honom på vägen att bli mästare i det viktigaste spelet av dem alla - Livet..

Än sålänge verkar filmen väldigt bra, men den har bara varat i 40 minuter.. Men den är djup, fast jag återkommer med om det är nått att se :)


Plump..

Nu har vår inneboende för några veckor fram anlänt till Casa Nilsson :) vår pappas moster (Brita) gick och ramlade, bröt benet och går med gips på hela benet.. Hon är 84 år så hon pallade inte med alla trappor i sin lägenhet plus att hon har hund som måste rastas och grejer.. Vi erbjöd henne rum hos oss och nu är hon här..
Vi har alltid tillbringat mycket tid med henne under vår uppväxt, sovit över föera dagar i sträck, nån i veckor.. Hon har varit som en extra mamma och vän..

Det är av henne vi har fått intresset för kortspel, speciellt kortspel som plump och kasin *love it*.. Vi satte oss iaf och spelade nu ikväll, sex man och det kan gå i princip hur som helst.. Martina är den fokuserad, vill vinna till varje pris, Pappa är lite av "det går som det går", Frida (lillasyster) verkar inte riktigt ha koll på läget, Petra är den dåliga förloraren, Brita är "proffset" och jag är den som låtsas va kass under spelet i hopp om att vinna, för innerst inne vill jag vinna precis lika mycket som Martina :P Hahah.. När vi skulle räkna ihop poängen så blev det..

6:a Brita - 93 p
5:a Frida - 98 p
4:a Petra - 108 p
3:a Pappa - 118 p

När jag hade räknat upp dem och det bara var första och andra platsen kvar kollade jag på Martina och hon log mot mig precis som att hon cvisste att hon vunnit..
Då smile:a jag med världens största leende för JAG vann :D hahahha :P

2:a Martina - 128 p
1:A Hannah - 138 p

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Kraaam


The way you make me feel...

Gokväll, allt bra??
Här är det bra, idag har det varit riktigt härligt väder.. Väldigt varmt och solen har skinit hela dagen, skööönt :)
Något som dock INTE är särskilt skönt är att min lönelapp har hamnat på villovägar och inte kommit fram till chefen så inga pengar hamnade på mitt konto idag, nää så jag får vänta en vecka extra innan jag får min lön *sjukt*.. Jag retar mig så fruktansvärt mycket, hur f*n kan man göra så, denna månaden var det 30 personer innan mig som inte fått sin lön.. Jag är FÖRBANNAD!!!

Meen nått som lättar lite är känslan jag har inom mig och det känns så bra.. Varje gång jag tänker på det får jag världens största leende och blir så fruktansvärt glad :) Tänk att 3 träffar i sammanlagt  7,5 timmar gör att man känner sig som en helt annorlunda människa, tänk vad EN person kan göra :).. I kind of miss you!!

Hoppas ni haft en bra dag!!
Kraaaam ♥



....

You are the one that makes me smile,
makes me float like a bout upon the Nile

♥♥♥

It´s gonna take alot to drag me away from you,
there´s nothing that a hundred men or more could ever do
Just like the way down in Africa
It´s gonna take sometime but I know your worth fighting for

♥♥♥




Just my luck..

Åååh äntligen kom soleeen, så skööönt!!
Kom hem för en liten stund sedan, Martina kom på besök och vi tänkte se lite film.. För nån dag sen hyrde vi en massa gamla godingar och vi satte igång en nyss.. Vad händer då? Jo den jäkla proppen smäller till just tv:n och nu sitter vi här i det tysta.. Ingen av oss vet hur man fixar det så vi får vänta tills våra föräldrar kommer hem om en timme, såå sjukt tråkigt..

Laserdome verkar bli av, sjukt kul.. Sååå på fredag drar vi till Malmö och skjuter loss :D Yeeey...Hahah..
Näää nu får jag väll hitta nått annat att göra sålänge!

Vad hittar ni på med idag??
Kraaam


<3


.....

I miss those brown eyes
How you kiss me at night
I miss the way we sleep

Like there's no sunrise
Like the taste of your smile
I miss the way we breathe

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
and after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

I see your brown eyes
Everytime I close mine
You make it hard to see
Where I belong to
When I'm not around you
It's like I'm not with me

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
and after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
and after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you






Att glida isär..

VARNING FÖR LÅÅÅÅNGT INLÄGG!!

Vi har gjort det, vi gjorde det för läääänge sen.. Förr var det DU och JAG, det var VI.. Vi som gjorde detta hit och dit, så är det inte längre.. Vi har förändrats, ingen är som vi var.. Kanske inuti, eller oxå så har vi vuxit upp och har andra prioriteringar och även annan syn på livet och varandra... Jag älskar dig fortfarande lika mycket fast jag tycker du kan vara världens största skit..

Du tycker jag beter mig annorlunda, är taskig och falsk.. Du påpekar alltid med en väääldigt negativ betoning på att "Du tror du är så jävla perfekt".. Jag tror inte att jag är perfekt, jag VET att jag INTE är det och kommer aldrig bli det och vill inte vara det, förr blev jag så otroligt ledsen när du sa det, det smällde till ordentligt och jag kunde gå och undra i flera dagar varför DU hatade mig och var så elak. När jag alltid sett upp till dig och anförtrot mig åt DIG för jag trodde du brydde dig.. Men när det väl kom till kritan använde du sakerna mot mig. Jag tog åt mig av ALLT.. Meen jag har slutat bry mig, jag har växt i mig själv.. Jag vet om att jag är bra som jag är oavsett om jag försöker vara en "viktigpetter" ibland.. Men om du ens hade försökt skrapa på ytan hade du kanske vetat varför jag är så?!!! Att det inte är för att reta upp dig eller någon annan, utan att det handlar om helt andra saker..

Det här med "viktigpetter" grejen jobbar jag ständigt med, jag försöker att inte vara så... Men eftersom det handlar om nått mer än du någonsin kunde föreställa dig så är det inte alls lätt, det går inte på en natt..
Rom byggdes inte på en dag!..

Något som jag retar mig oerhört mycket på är när du använde ordet falsk, speciellt när du använder det och på nått sätt menar mig.. Att man är på olika sätt med olika människor är inte att vara falsk (enligt mig), JAG tycker att man måste anpassa sig för att kunna vara med olika människor på ett bra sätt och att vara elak ser jag inte som en bra sak.. För isf är jag mycket hellre falsk än elak..
Något som är helt om bakfoten är ju att du påstår att jag är falsk för att jag pratar och är på ett visst sätt med olika människor men kan tycka att det är helt okej av dig själv att tycka illa om människor utan att ha mod och kunna vara så pass ärlig att säga det rakt ut till dem??!!
Att jag är "falsk" och "annorlunda" (som du tycker) än jag var förr är ju för att jag vuxit upp, från barn till någonstans mitt emellan barn och vuxen.. Jag tycker om andra saker, stil och vänner ändras, hur man tänker och ser på saker förändras och det gör det väll hos dem flesta skulle jag vilja påstå.. Jag är inte en annan människa bara det att DU och JAG inte längre funkar som vi gjorde tillsammans.. För du har också vuxit upp och blivit en annan människa.. Du är inte alls den du var då, för är inte nu och du är inte där du är HÄR i nuet.. Du är väldigt intresserad av killar men på något sätt fast att det är ett ämne vi båda är intresserade av så går det inte för oss att prata om det med varandra(?).. Du gillar att resa och säger ofta hur gärna du hade önskat att du kunde flytta till ett annat land, jag har inte det intresset för resandet men jag avundas din passion fast det är ju inget jag kan berätta för dig för vi snackar ju inte med varandra om saker för det slutar med bråk för att vi har olika åsikter och jag respekterar verkligen din åsikt men på nått sätt känns det som att du inte gör detsamma. För jag ser inte snett på dig pågrund av att vi tycker olika. Vi gillar helt olika saker inom träning, vilket var VÅR sak när du och jag var VI.. Vi älskade fotboll, vi spelade tillsammans ALLTID, överallt och kanske var det när det tog slut som vi blev du och jag..

Jag har alltid svårt för att ta kontakt med dig för det alltid känns som att jag innan måste bestämma mig för att inte säga nått som skulle kunna förstöra eller göra nått hastigt som skulle leda till bråk.. Jag hatar att vi inte kan mötas halvvägs och komma överrens trots att vi är OLIKA.. Vi är som natt och dag, som mörkret och ljuset som värmen och kylan.. Du gillar en sak och jag en helt annan men det behöver inte vara dåligt, vi skulle kunna lära så mycket av varandra om vi bara hade släppt garden..

Jag hatar att behöva känna att "it´s you way or the highway" när jag mycke hellre hade önskat att det kunde varit ourway... Att vi hade lärt oss att åtmistone kunna prata med varandra utan att höja rösterna och säga massa skit åt varandra..

Jag älskar dig och önskar dig bara det bästa och vill att du ska må bra och få uppleva allt du vill uppleva.. Att du finner det du brinner för och att du aldrig förlorar hoppet om dig själv..
Och om, OM du någonsinn skulle ändra åsikt om mig och skulle vilja prata så finns jag här.. No hard feelings fast att jag är bitchen som bor i rummet bredvid, som inte sjunger särskilt bra, som städar bort dina grejer och som går dig på nerverna JÄMT..

Saaaay what you need to say..
Jag läste igår och håller med att vi alltför sällan säger vad vi verkligen tänker, tycker och känner.. Att hålla tillbaka är inte bra oavsett om det gäller dem bra eller dåliga sakerna.. Om man håller tillbaka på dem "dåliga" tankarna kanske det gör så man inte kan ta sig fram.. Sååå speak out!!

Kraaaaaaaaaaaam ♥

25 Juli 2011

Gokväll, allt bra??
Här är det ganska bra, ska inte klaga..
Har varit iväg och fyllt i mitt hjärta som jag tatuerade på handleden så nu är det ordentligt och fint :).. blev super sugen på min nästa tatuering oxå, bara det att jag är sån mes och tycker det gör sjukt ont :P hahah..

Har snackat lite med töserna och vi tänkte dra och köra lite Laserdome på fredag och fasen va jag känner mig taggad (sjuuuukt kul).. Vi tänkte dra med oss grabbarna för annars känns det inte som en riktig fight ;P Haha fast vem vet, kanske nån tös jag räknat bort som är grym ;P hehe..
Va typ 3 år sen jag körde Laserdome senaste men det är så jäkla skoj och om man dessutom är fler så är det ännu roligare.. Så nu hoppas jag på att det blir som planeringen :D ( Och Alexandra om du läser, jag har inte hunnit skicka iväg ett sms, men hade varit sjukt kul om du oxå hade velat Laserdome:a med oss :D ♥ )
På lördag är jag uppbokad med Martina, vi tänkte hitta på nått skoj.. Kanske drar ut? Eller också nått annat :), får se helt enkelt :)..


Jag hoppas vädret blir bättre dock, jag menar vad är detta??!! Regn och ännu mer regn, tradigt.. Jag vill ha solsken och värme.. Det är ändå SOMMAR, nu är det mer som höst tråkigt nog..
Ge oss soooooool!! :D

Ha en bra kväll!!
Kraaaam ♥


I never told you what I should have said....

Åååh gudomlig, har fastnat stenhårt för Colbie Caillat´s låt.. Den är såå fin, så underbar..
Texten, melodin.. Ja allt!!


Memories from hell!

Godmorgon, allt bra??
Här är det i stort sett som igår, mår fortfarande illa och känner mig yr... Förstår inte vad som satt igång detta, för det kom verkligen över en natt typ..

Igår stannade Martina en bra stund in på natten och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord men det spårade mer in på killar och minnen vi har av olika personer vi träffat osv.. Därav rubriken för min del..
Jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller spy när jag berättade om en sak som hände för sisådär 5 år sen..
Jag kan inte minnas en enda positiv känsla eller händelse med den människan allt är bara kopplat negativt så här i efterhand, när jag satt och berättade mådde jag så sjukt dåligt, uselt.. Det sägs att man inte ska ångra saker, vilket jag inte gör heller.. Men jaa, nått kunde ändrats hehe.. Usch jaa, får hoppas att jag i framtiden kan koppla människor till positiva saker istället, åtminstone en positiv grej :)

Nu ska jag käka frukost sen ska jag köra och handla med pappa, imorron firar vi min faster som fyller år :)
Kraaam


Illamående och svimfärdig..

Idag är ingen bra dag.. ALLS!!
Jag vaknade och mådde skit, efter många om och men steg jag upp.. Valde att sjuka mig idag, kom ner och huset ser ut som skit.. Tänkte att det kanske skulle pigga upp mig en aning om jag försökte få undan lite så jag plocka undan en massa.. Stod och diska och kände hur rummet bara börja snurra, fick gå in och lägga mig en sväng i soffan.. Nu mår jag liiiiite liiiite bättre, men fortfarande kasst..

Sen en massa annat som oxå läggs på så man mår ännu mer skit.. Känns ibland som jag lever i bamseklubbens dokusåpa, bland vuxna människor som beter sig som barn med andra ord.. No shit!!

Aja nu ska jag ta och vila en stund :)
Hoppas ni har en bättre dag!!
Kraam


Blogrape!!

Mina lillasyrra Hannah som äger denna blogg hade lämnat bloggen uppe så jag tar tillfället i akt och skriver ett inlägg :-D Just nu är hon ute och kör rundor med vår lilla syster och vår ena stora syster, Martina. Denna bloggen började egentligen med att det var Hannah och Martina som startade den tillsammans, men sen efterhandså slutade Martina att blogga och ny är det bara Hannah som uppdaterar, mendet är väll inte fy skam det.

Detta är Hannahs ena stora syster, Petra, som skriver och även jag äger en blogg. Den bästa om jag själv får säga det ;-P ( Stort skämt) Ni får gärna besöka den.

www.peetraanrtre.blogg.se

Ha en fortsatt trevlig kväll! Godnatt på er!

Puss och Kram


               


Para Siempre <3

Dem sitter här och snackar tatueringar och jag blir såå sugen, det är verkligen en drog.. Har man en gång börjat så kan man inte sluta, man vill bara ha mer och mer!!

Det finns några texter som jag skulle kunna tänka mig, några har jag tänkt på riktigt länge andra bara ett tag :)

"You gotta swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life"

Den tycker jag är så bra, så JAG.. Så fin på nått sätt och det är precis vad jag tampas med varje dag och tillfälle..
En annan text som jag fått på huvudet är....

"Para Siempre ♥"

Det betyder Förevigt..

Jaa jag lär väll hinna fundera en, två och tre gånger till innan jag gör en tredje tatuering tror jag.. På måndag ska jag tillbaka och fylla i mitt hjärta så linjerna blir starka och fina :)

Har ni nån tatueringar??
Kraaam



Dancing on my own...

Onsdag den 20 Juli 2011, kan ni förstå det?? Juli månad är snart slut, SLUT och då är det AUGUSTI??
I don´t get it, tiden har flygit förbi och jag har inte hunnit med alls.. Kan vara för jag jobbat när alla andra har sommarlov och då bara tiden går, när jag annars är ledig så går tiden normaltakt *suck*..

Fram tills i söndags så fanns det ingen glöd i mig, svårt att förklara hur jag menar.. Men jag hade ingen passion för livet, fanns få saker som gjorde att jag kände mig levande.. Jag bara va, träffade sällan människor som fick mig att bli glad och upprymd.. Jenny och Alexandra skulle väll det vara isf förutom mina systrar..
Men i söndags så fick jag tillbaka glöden, det räckte med dem 3 timmarna men det förändrade mig och mitt sätt att vara.. Spelar ingen roll om ingen annan märkte det, men JAG märkte det och gud vad jag märkte det.. Det var helt andra människor vi träffade än vad jag brukar träffa, har aldrig någonsin t.om umgåtts med folk på det sättet.. Men det var intressant, roligt , upplyftande.. Det tände min glöd :)

Ha en fortsatt bra dag!
Kraaam


Goonatt!!

Gokväll!
Allt bra med er?
Idag var jag tvungen att sjuka mig från jobb, mådde så sjukt dåligt imorse och under dagen.. Låg i sängen enda till 15.00, trodde inte jag skulle palla resa mig.. Meen efter att jag fick i mig lite mat måde jag lite bättre..

Jenny M kom förbi och killarna från i söndags ringde och undrade om vi ville komma till Staffanstorp en sväng och snacka.. Efter många om och men begav vi oss dit, tråkigt nog så hade den ena sjukt mycket folk på sin pizzeria så vi fick inte chans att snacka med honom.. Meen den andra tog sig tid :) Haha..
Våra föräldrar frågade om vi kunde köpa med oss en pizza hem, då fick Petra för sig att hon själv kunde baka pizzan vilket hon också gjorde.. Hon gjorde en Hawaii till dem och dem tyckte att den smakade kanon, kanske borde satsa som bagare istället Petra :) hehe..

Nää nu ska jag käka kvällsmat sen blir det sängen, imorron har jag en ledig dag.. Skönt att få vila ut en extra dag!
Kraaaaam




Direkt från Spanien :-D

Hej Alla !
Nu är det Alexandra som skriver eftersom Hannah inte visste vad hon skulle blogga om :-)
Sitter just nu i Spanien och idag har det varit lite molningt men fortfarande 35 grader ungefär och jag bara älskar vädret :-D Well har egentligen inte så mycket att skriva förutom att här är väligt mycket hottstuff och man vet inte riktigt vem man ska välja ;-) haha , och baren på stranden har världens trevligaste personal och världens godaste drinkar :-) big like på det :-) Snar åker jag hem och det ända som ska bli kul är att träffa alla igen men lätt att jag hade kunnat bo här nere och funderar stark på att hitta ett jobb utomlands efter studenten bara för att komma bort :-) Jag är inte så brun så Hannah behöver inte oroa sig att hon kommer vara en alvedon när jag kommer hem :-P haha Saknar henne riktigt mycket och när hennes semester börjar igen så ska jag hålla henne uppe till tuppen skriker :-D hennes helvete börjar när jag kommer hem haha :-P  och allt hon har skrivit att jag har trillat när vi har spelat fotboll och så det är inte sant för jag är inte lika klumpig som henne :-D men kul har vi :-D hade tänkt möta upp henne på hennes jobb på torsdag om jag är hemma till hon slutar vilket jag hoppas annars så får det väntas till fredag för jag har träning på kvällen och Hannah går inte ut efter 9 :-P haha ja det blev i alla fall ett litet inlägg :-D
SOV GOTT ALLA :-)

Gomorron!!

Allt bra med er??
Steg upp för en halvtimme sen, känner mig så jäkla seeg.. Inte kul att gå till jobb när man är trött och hängig, men det får ju gå..
Jobbar ganska lång dag idag 7.45-15.45, känns långt.. Speciellt när man haft sån härlig helg och bara tagit det lugnt.. Usch nää, efter denna veckan har jag 2 veckors semester och jag ska njuta som fasiken!! :)

Ni får ha en bra dag!!
Kraam


Tur till Staffanstorp..

Vi hade inget för oss denna söndag, så vi drog iväg till Staffanstorp för att träffa Petras och Jennys killkompisar som äger två pizzerior där..
Väldigt trevligt, käkade, snackade och skojade en massa.. Plus att vi fick höra en del livsgrejer av någon man som stod där och glodde Hahah Såå jäkla skoj :)

Petra kommer hela tiden med pikar om att hon kan hjälpa dem på Pizzerian men dem säger att hon är kass (skämtsamt) .. Men Petra blir så irriterad och sa att hon skulle testa att göra en pizza, vilket hon också gör.. Hahaha!!

Tack för idag tjejer det var skoj!!
Kram Sussie!! :D (internt)




Trööött..

Gomorron, allt bra med er??
Jag är otroligt trött, vill bara ligga i sängen idag och längta tills det är fredag :P Heheh..
Imorron är det jobb som vanligt klockan 07.45 vilket innebär att jag måste upp 05.45 *suck*.. Det va längesen jag va uppe så känns det som.. Jag går upp vid 10 halv elva, men idag vaknade jag till vid 9 så det va ju ett steg i rätt riktning..

Idag regnar det dessutom, ingen sol här inte.. Tråkigt med tanke på en viss sak jag läst ska hända idag, jag önska dem sol och härligt väder så får vi väll se vad det blir av det.. ♥

Nää nu ska jag se klart filmen jag börja se igår sen får jag göra nått av dagen!
Kraaaaam ♥


En dos av Alexandra på msn!!

En dos Alexandra och kvällen är räddad, den galenpanna kom in på msn och nu snackar vi killar, karamellfärg och bodysurfing :D Hahah tänk att man kan bli glad för det lilla.. ♥

Bara 5 DAGAR kvar tills hon kommer hem, känns som en evighet men sen kan vi syssla med våra galna saker igen :P Hahah .. Som när jag trilla i backen, eller hon trilla när vi spela fotboll, eller när en bil backa in i en annan nere på konsum.. Eller gången då vi käftade mot några killar i en bil för dem höll på att köra på oss :D, eller freaktjejen utanför mig som stalkar oss :P Haha det händer alltid nått knasigt, men det är så jäkla kul!!!

Jag saaknar Alexandra och allt knasigt som händer!!
Kraaaaaaaaaaaaam


I´m willing to do whatever <3

It´s gonna take alot to drag me away from you,
there´s nothing that a hundred men or more could ever do.
Just like the way down in Africa,
it´s gonna take sometime but I know your worth fighting for..
I´ll fight for you!!




Vissa Nilssons och tider..

Varnar för svordomar!!

Åååh fyfan jag blir så jäkla förbannad, denna dagen fortsatte ändå som den började..
Jenny M frågade om vi ville komma till henne nu ikväll, klockan 19 gjorde jag mig redo för det va tänkt att vi skulle dit kl 20.. Går in i syrrans rum för att se om hon är klar och då var klockan 19.55 och då ligger hon och sover, liksom palla!!

Ja jag skickade till nästa syster då och hon verka på.. Så jag gjorde mig klar också ringer hon och säger..
-Vi är utanför nu..
Jag skyndade ner och tog på mig skor och grejer.. Så säger hon..
-Vi ska bara hem och käka först..
Alltså F*** YOU!!!! Vafaaan, såå nej nu skiter jag i det..

Vi får alltid höra från alla våra kompisar at vi ska mötas klockan 18 typ och INTE Nilsson tiden.. Vilket menas att vi nåra av oss är alltid sena och där är INTE jag inräknad.. Än en gång bevisade dem hur kassa dem är och dem ska snacka liksom!

Piss i Missisippi!!!


Black swan...

Gomorron allihopa!
Hur är allt med er idag?

Här är det bra, känner mig lite sliten dock.. Men idag är vädret väldigt fint, solen lyser iaf fast vet inte om det är varmt så man kan lägga sig och sola, det får jag helt enkelt ta reda på :)...

Vi satte in en film, Black swan.. Men själv vill jag est bara rymma, bort från detta helvetet, slippa alla dessa otroligt hemska människor som gör ens liv till skit.. Usch!
Niförstår kanske inte hur det kanvända? När jag börja skriva detta inlägget för 4 minuter så va jag glad, jag kände att idag kommer det bli härligt väder och först ska jag se film sen ut och hitta på nått.. Sen börjas det Psykomänniskorna här i detta hemmet börjar skrika och allt bara går i tusen bitar.. Vill bara gå och lägga mig igen.. Men det är här mitt val kommer, jag kan välja att inte reagera som jag kanske hade gjort förr.. Jag kan välja att skratta åt det och inse att jag är så mycket bättre än den skiten. DET tänker jag göra! Idag är jag glad! :)

Vad ska ni hitta på idag?
Kraaam


You make my heart go tingalinga ling!

Precis käkat mat, ska alldeles strax dra mig inåt för att fixa mig.. Ikväll blir det filmkväll med tjejerna, trevlans.. Jenzan hade valt film tydligen och det blev "Black swan" , har hört att den ska va kass men wtf det får gå ändå.. Om inget annat kan jag göra nått annat under tiden, det löser sig :)

Sitter i vårt uterum och försöker lyssna på musik, hade lugn och ro men sen kom mamma hem från jobb och det blev värsta livet.. Palla, orka med bråk.. Hahah roligaste var att hon starta upp världens största bråk för hon skrev fel på internetsidan och inte kom in på facebook :S Nööööörd!!
Aja, nu ska jag fixa mig..

Ha en bra kväll!!
Kraam ♥


I miss you <3

Åååh Jag har abstinens besvär :p Hahah.. Sitter och glor på facebook och msn, emellanåt på mobilen.. Jag saknar DIG Alexandra :D Hahah.. Du brukar alltid va den första som skriver på facebook, eller på msn.. Nått galet som får en att skratta, hahah så istället drogar jag Iyaz ft stevie Hoang - I´ll fight for you... Vår låt ♥ :D Heheh

Dessutom så är inte Hotstuff utanför nu när det regnar här i hålan, så du har tur som befinner dig i Spanien :D Kan tänka mig att du ser snyggingar vart du än glor ;P

7 dagar sen ska jag tracka dig igen! :D
Kraaaaaaaaaaaaaam



Heeeey Man!!


Love in manhattan..

Ååh gud, rysningar, tårarna rinner.. En massa känslor, men främst blir jag så ledsen av filmen.. Den är så fin, så äkta, såå mycket kärlek mellan två människor..

Jag blir så rörd av deras vackra möte och deras resa från början till slut.. Kärlek är det underbaraste som finns om det så är mellan dig och din familj, en vän, ett syskon, ett djur, en pojkvän/flickvän.. Kärlek i alla former får en att må så fruktansvärt bra, ta det inte för givet! ♥

Har ni inte sett filmen råder jag er att göra det!! :)
Kraaaaaaaaaam!


Vankas mauud!!

Har varit iväg och handlat med Martina en sväng till maten, blir kotlett, pommes och Jensens favorit sås.. Såå nu lagar jag för fullt och jag är extremt hungrig..

Vi var även iväg och hyrde massa filmer, jag kände för bölefilmer, sorgliga sådana :D Hehe.. Men blev en hel del annat med, gamla godingar som... Love in manhattan, Step up to the street och Fish tank, för att nämna nåra.. Längtar tills ikväll :D

Vad händer hos er idag??
Kraam



Iyaz ft Stevie Hoang = Kärlek!


It´s gonna take alot to drag me away from you....

Gomiddag!!
Märks att jag va uppe sent igår för idag kom jag knappt upp, men det va skoj.. :)

Läste ett inlägg någon hade skrivit på facebook idag, blev nästintill lessen när jag insåg att jag jag försummat denna personen med.. För oavsett om jag jobbar och har annat för mig, om jag verkligen vill att nått ska fungerar så gör man så det fungerar.
Det svåraste är dock att vi är ganska annrolunda som person, men jag tycker ju faktiskt om den här tjejen och betraktar henne som en vän.. Vi står inte varandra lika nära nu som vi kanske gjorde för 1.5 år sen, men jag antar att det är upp till mig att göra en ändring i så fall.. Jag måste göra en rejäl ändring, inom vänskaps cirkeln.. Finns många jag inte vill förlora men i denna takten lär jag väll göra det..

Såå nej, det får bli en ändring!!!
Ta hand om er själv och varandra ♥


I´ll fight for you!!

Vilken dag, regnet har öst fast just idag har det inte gjort så mycket.. Under dagen satt jag bara inne och jobbade på födelsedagspresenten till Jenny.. Gjorde en bildbok med en massa bilder och minnen och den hann precis bli klar i tid, vilket stress!! :D

Klockan 18 var vi dit bjudna, trevlans.. Vi käka middag, väldigt gott.. Inget gammal idag (internt skämt) heheh.. Sen hade Jenny dukat upp med lekar, jag hamna i laget där många va dåliga förlorare och vi förlorade hahah.. :D
Efter det gick vi in igen och det bjöds på tårta & spriiit, nakna guys och en massa snack :D Det va skoj!
En riktigt lyckad kväll, tack igen för att jag fick komma Polskan!! ♥

Nu till mindre roliga saker, Alexandra åker till Spanien imorron och lämnar mig här.. Inte nice!!
Va ska jag hitta på om dagarna, jag får verkligen hoppas att hon tar med sig sin dator så jag kan tracka henne på msn eller fejjan ;P heheh..

Vad har ni hittat på idag då?
Kraaam!


Grattis Jenny!!

Idag är en väldigt speciell dag för idag är det min fina vän Jenny´s dag!!
Vart bjuden hem till henne ikväll för att fira, riktigt trevligt var det.. Lekar, massa prat och skoj..

Bilder på det kommer väl när jag får dem :P hehe
Sålänge får ni en bild på fina Jenny!!


Keep on moving!!

Gomorron!!
Vilket fint väder vi har idag med trots att det skulle bli regn som dem utlovade, men det tackar vi för :)

Vad ska ni hitta på idag?? :)
Kraaam




Hahaha dessa cam funktioner alltså jag dör, det är precis lika roligt varje gång!! ♥

I´ve got the magic!!


Sometimes I sit and wonder, is this life really for me?!!

Gomorron eller middag!!
Sitter och väntar på att våra bästa år ska börja :), har semester denna veckan vilket är otroligt skönt.. Få vila upp sig plus att då hinner jag träffa Alexandra ♥ innan hon åker på semester, va tomt det kommer va utan henne :(.. Men det fixar vi! Hahaha..

Idag ska lillsyrran iväg till Malmö till doktorn och jag har funderat på om jag kankse ska hänga med, kankse kan göra nått där medans dem är inne hos doktorn.. Men vi får väll se helt enkelt, annars träffar jag Alexandra :D..

Satt och fundera på vänskap igårkväll, hur människor kommer in i ens liv och antingen stannar dem där eller oxå försvinner dem med tiden... Jag har många "ytliga" vänner med ytliga menar jag inte på det sättet utan "vänner" eller bekanta som jag träffar nån gång, hälsar på och snackar men det är typ allt..
Sen har vi dem där som alltid finns där dem kan man ha i alla år och man tröttnar aldrig på dem, typ Jenny.,. Konstigaste är ju att hon är nåra år äldre än mig, snart 7 år.. Men betraktar ändå henne som en väldigt god vän, trots att vi har flera år emellan oss finner vi änd¨å ett band av saker som vi har gemensamt.. Sen har vi Alexandra som är 4 år yngre än mig.. Jag som bruka ha väldiga åsikter om folk som är yngre :P haha.. Meen när jag träffa Alexandra så klickade det helt enkelt, vi har sjukt mycket gemensamt och hon är precis som jag.. En galenpanna!!..
När jag är med just dem här två människorna mår jag BRA, det är aldrig en lugn stund och skrattet finns alltid där..

Bara så ni vet så är ni underbara!!! ♥
Kraaam!


Sov gott!!

Dagen idag har varit underbar, soooool, bad, massa skoj och stoj med min kusin.. Just idag fanns det inget som gick fel, Love it!!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorron är det en ny dag och förhoppningsvis är det sol då med :D

Va har ni gjort idag??
Kraaam ♥



Rädsla...

Ucsh fy bubblan.. Jag har alltid varit väldigt överkänslig mot det mesta, speciellt flygande djur.. Humlor, bin meeeen inget slår min rädsla för dessa slemmigt äckliga, hårda, håriga djur :P Ha Ha Ha.. Ollonborror, känner ni till dem?? Dem kommer på sommaren just runt denna tiden och håller sig kvar ca en månad...

För två år sen förlorade jag en mobil pågrund av dessa krypp, har säkert skrivit det tidigare.. Men dem flyger in i en och eftersom dem är så stora känns det som nån kastar nått på en och om dem lyckas få fatt i ditt hår är det kört.. Dem krullar in sig och bor där, usch får rysningar bara jag tänker på dem jäklarna.. Jag gick bara några meter ifrån vårt hus och rätt som det var kom borrarna, dem pickade på mig.. Jag börja skrika, böla, gala ja you name it, I did it!! Jag kasta min mobil på dem och sprang fortare än blixten.. När syrran gick ut för att leta efter mobilen va den försvunnen, typiskt..

Jag hatar det faktumet att jag verkligen låter dem styra mig, jag går alltid in innan 21 för att jag vet att dem dyker upp sen.. Stänger mitt fönster trots att det är vaaaaaaaaaaaaaaarmt som tusan i rummet.. Jag skulle påstå att jag är sååååååååååå jäääkla rädd för dessa djur, jag kan inte ens beskriva känslan av att tro att man ska kollapsa om dem kommer nära dig.. Det är hemskt.. Finns det botemedel??

Ikväll försökte jag göra lite framsteg själv, Alexandra kom förbi för att snacka.. Jag gick inte in vid 21 trots att jag mycke väl ville det.. Jag stanna ute enda till 22.40, *stolt* hahah.. Men sen sprang jag in som en stucken gris..

Help me, behöver råd!!!
Va gör ni ikväll??
Kraaaam ♥


Freeedag & "semester"!!

Allt bra med er??
Vilket fantastiskt väder vi haft idag, regn och lite mer kyla.. Me like!! Hehe jag tycker det är helt okej med sol och värme nu, det gjorde jag dock inte för bara ett år sen.. Då satt jag inne för att undvika solen men nu ligger jag i timmar och solar, badar och njuter... Men lagom kyla är min melodi, riktigt härligt :)
Fast nu är det ju ändå sommar så då hoppas jag ju på sol och värme, vilket det ska va i helgen enligt vädergudarna.. Jag har en veckas semester från förskolan nu också vilket är ganska skönt!! :) Jag hoppas på sol så jag äntligen kan läsa ut den underbar bken jag fick låna om igår för jag inte blivit klar :D..

Har precis käkat middag med syrran.. Jag körde faktiskt zumba idag och det gick jättebra, skönt att man inte tappat nått fast man varit väck en vecka :) Nu ska jag bara hålla i det med! hehe..

Nää nu ska jag chilla sen iväg :)
Ha det bra så länge!!
Kraaaam ♥


Mobilt inlägg!

Tjenixen.. Sitter just nu och har rast, känns segt idag.. Vädret är botten och känner att mitt humör är lika så.. meeen det är bara några timmar kvar så kan jag vila ut :) Hoppas ni har det bra idag! Kraaam

Just another day in.....

Gomorron, idag har jag en rätt lång dag framför mig.. Först jobbar jag till 16.00 sen efter det hem och fixa mig för att sedan dra vidare till restaurangen med tjejerna :) Ska bli trevligt..

Jag har fått lock för mitt högra öra så jag hör inget och det vill inte försvinna, gaaaah va jobbigt det är :/..
Men nä nu ska jag fixa och klä mig sen drar jag till jobb :)

Tvåå dagar kvar sen en veckas semester, lääääääängtaaaaaar!!
Ha en toppen dag!!
Kraam ♥


I´m walking on sunshine..

Åååh vilket härligt väder det har varit idag, jag har legat hela eftermiddagen i solen.. Mellan 13-17.15 låg jag och varvade mellan rygg och mage och jag tror banne mig att jag fick färg idag, kanon.. Jag älskar att va brun, men tyvärr så har jag väldigt svårt för att bli det...

Imorron har jag lång dag på jobb igen och på kvällen ska jag iväg och käka middag med tjejgänget, ser verkligen framemot det.. SKa bli så kul :)

Nää nu ska jag duscha sen ska jag se "Patch Adams", riktigt bra film :)
Kraaam ♥


Douglas Foleys böcker är såå sjukt bra, andra boken nu.. Finns en hel drös till..
Miro var såklart också ut men han fick min keps efter ett tag för han såg så lidande ut fast han älskar solen och att va ute :P hahah Jag är väll för mesig helt enkelt..!!

Mobilt inlägg!

Vad händer och fötter? Jag ligger ut i solen och läser boken "shoo len" så fruktansvärt bra är den.. Jag håller på att få värmeslag så jag solar just nu bara benen , men det funkar det med.. Jag tänkte ta itu med zumban sen för när jag gick hem från jobb trampa jag snett och fick halta hem.. skiit.. Men det löser sig.. Ha de så bra så länge, njut av solen! Kraaam

Godmorgon!!

Gomorron Gomorron!!
Sovit gott??


Vaknade halv fem för att hinna göra mig klar innan jag börjar jobba 06.00, öppningar är inget för mig egentligen.. Jag jobbar hellre tidigt men inte såååhääär tidigt.. Eftersom därinte är så många barn på föskolorna under sommaren, hoppas jag att jag får sluta ltidigare än vad jag redan skulle idag.. Jag menar, vad ska 4 fröknar till 9-10 barn göra?! Hehehe.. Aja vi får väll se helt enkelt...

Nu ska jag ta och äta frukost sen drar jag iväg..
Ha en bra dag!!
Kraaam ♥


Time to tune in!!

Sååådääär nu är jag duschad och klar, nu ska jag se filmen "Street dance" med lillsyrran.. eftr det blir det sängen för min del, ska ju upp redan halv fem och jag vill gärna kunna vakna imorron!!..

Sååå gonatt, sov gott!!
Kraaam ♥


Don´t you know you´r beautiful...

Tjingeling!
Hur är läget??

Jag har nästan precis kommit hem, har hunnit käka typ men det är i princip allt..
Nu sitter jag bara och chillar och lyssnar på massa musik (min drog).. Sitter även och funderar på när jag senast tränade :O I don´t understand.. Eller jooo, jag vet ju om att jag slutade när jag blev dålig men det är jag ju inte nu mer?? Men ändå så tränar jag inte :S såå jag bestämde mig för att IMORRON öppnar jag på jobb vilket innebär att jag slutar tiiiidigt så då blir det Zuuuuuuuumbaaaaa TIME!!! I wont miss it for anything!!
Inte ens solen ska få stoppa mig :)

På tal om solen, hur jäkla härligt väder har inte vi haft idag.. Såå fint och skööönt att slippa regnet, det enda som fattades va att man skulle va ledig och ligga och sola :D Meeen det tar vi nästa vecka när jag har semester, greeeaaat!! :D

Nu ska jag duscha och sätta mig och se en film.. Hörs kanske mer ikväll :)
Kraaaam ♥




Tisdag 5 Juni..

Gomorron!!
Sovit gott? Är ni lediga idag eller är det nån mer som ska iväg och jobba..
Jag jobbar idag till 17.00 och min trötthet har inte försvunnit än, det suuger.. Jag mår inte 100 heller meeen jag känner att jag måste jobba, finns liksom inget val :P hehe..

Såå idag på menyn står jobb, börjar tidigt och slutar sent så jag har inget annat planerat idag faktiskt.. Imorron öppnar jag så då måste jag gå upp redan halv fem hahaha :P Aja, nu ska jag gå och fixa mig..

Haa en jäääätteeebraaa dag allihopa, så hörs vi när jag kommer hem :)
Kraaaam ♥


Anywhere you are I am near....

.. Anywhere you go I´ll be there...

Gokväll!!
Hur är det med er denna afton?? Jag har kommit hem helskinnad, dock väldiiiigt trött med lite huvudvärk på det..
Fast kan bero på lite sömn och lite mat, just därför väntar jag nu på att syrran ska komma hem med mat till mig <3...

Jag börja så smått längta efter den riktiga sommaren och lite sommarledigt.. Jag jobbar denna veckan och v.29.. Sen e jag ledig fram till v.32.. Inte jättelåång ledighet men två veckor är bättre än inget.. Är ledig 28 och 33 med.. Lite tradigt bara att man jobbar emellan :D hehe.. Men sånt man får ta!!

Nu kom maten, hörs senare!!
Kraam ♥


Middags rast!

Hej Hej.. Allt bra med er?? Det är ganska bra med mig, känner mig fortfarande illamående men det får gå. Sitter på jobb och har middagsrast nu.. Känner mig så extremt trött idag och det är jag som stänger. Aja får vila när jag kommer hem :P.. Nää nu börjar jag igen.. Ha en bra dag! Kraaam

What are words if you really don´t meen them when you say them?!

Godmorgon!!
Vilken natt jag haft, har inte kunnat sova en blund.. Legat vaken och varit orolig, plus att Miro legat och gnytt heeela tiden.. Jag somnade halv sju imorse när jag varit ute med honom och sen sov jag typ 1.5 timme.. Great?!
Meen än sålänge känner jag mig inte trött, men jag mår inte alls bra.. Mår fruktansvärt illa, nått som går i luften förmodligen!..

Idag kommer iaf resten av familjen hem från Ullared, skrev precis att dem va i Staffanstorp.. Jag har saknat dem, eller mest min lillasyster.. Känns alltid ensamt utan henne, har alltid varit hon och jag enda sen dagis hahaha.. ♥
Men nä nu ska jag fixa mig och ta hunden på en runda innan dem dyker upp :)

Vad ska ni hitta på idag??
Kraam


Dagens köp..

Vi var som sagt i Malmö innan, jag hitta två par skor inne på skopunkten.. Gillade verkligen dem översta skorna, väldigt sköna och mjuka.. Dem andra är också kanon, vanliga och härliga att gå med..
Vi var även inne och kika på lite kläder men hitta inget som lockade direkt.. Sen var vi inne och handla hundgodis och leksak till Miro, min sötnos :)..

Innan vi åkte hem drog vi in på Maxi och handlade till taco:n som vi håller på att förbereda nu.. Hungrig som tusan men det funkar väll :P

Hur har ni haft det idag??
Kraam



What goes around comes back around...

Såå sjukt tråkigt väder just nu, har varit det hela morgonen och det verkar inte klarna heller.. Har städat undan ganska mycket här hemma men det är en hel del kvar haha.. Frida min älskade ängel är uppe i Ullared och hon försöker att hitta nått till mig, hon är så söt, hade hon inte behövt jue :)..

Jag och Petra hade tänkt köra in till Malmö för att se om dem hade nån skor, för dem andra har gått i sönder :P hahah.. Sen får vi väll se vad som händer resten av dagen :).. Men nu ska jag ut med Miro (hunden) och sen drar vi iväg..

Ha en bra dag!!
Kraaam


Alexandra & Jag.... Petra & Jag :) ♥

2 Juni...

Gomorron, sovit gott??

Jag brukar ALLTID vakna väldigt tidigt fast att jag inte vill, men idag då det var viktigt att jag kom upp i tid för att hunden skulle ut så bestämdemin kropp sig för att ta "sovmorron" :P Suck.. Om det inte hade vrit för att Miro som han heter hade skällt 07.58 så hade jag inte vaknat.. Jag är så fruktansvärt trött, men mår liiite bättre idag så det är skönt :)
Har iaf hunnit va ute med honom en stund, sen ställde jag mig och diskade för vi kan väll säga såhär att resten av familjen som åkte iväg lämna inte ett rent hus & fullpackat med mat till oss.. Nää igår fick vi handla mat till helgen, handla toapapper och disken låg som ett berg i diskhon så det har jag försökt få bort idag :(.. Dessutom så hyde jag och Petra film igår och sen visade sig att tv:n inte funkar :O Jag menar HALLÅ!! Slutade med att vi satt och såg vars en film på datorn, tradigt men enda lösningen..

Nää nu ska jag fortsätta städa, ha en bra dag!!
Kraaam ♥


When it was good...

Hur har er dag varit??
Min har varit kass, började dagen med värsta smärtan (that time of the month,hate it).. Sen har det bara gått utför tyvärr, jag ställde in min ullaredsresa.. Dem andra åkte, eller jag förutom då jag och min ena syster Petra.. Dem har hyrt stuga där och ska va där över helgen, tydligen har dem väldigt trevligt efter vad vi hört av updates:en :) Kul..

Jag har gödat mig själv här hemma hela dagen för jag varit så deprimerad så nu får det fanimej va nog... Imorron blir det upp tidigt och träna, äta ordentligt och träna ännu mer!
Nu ska jag se ny film..

Ha det gott!!
Kraaam


Just go with it!!

Har precis sett filmen nedan och den var faktiskt himla bra, längesen jag såg en bra kärlekskomedi.. Denna höll måttet, må jag lova :) Riktigt rolig och charmig, stundtals sorgliga scener men KANON BRA.. Rekommenderar verkligen den!!

Danny Maccabee (Adam Sandler) träffar drömtjejen (Brooklyn Decker), men måste värva sin assistentKatherine (Jennifer Aniston) i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets... Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?!