Huvudvärk, migrän, synproblem..

Hejhopp!!
Hoppas allt är bra med er?? :)

Har inte kännt alls för att blogga under hela dagen, igårkväll fick jag sjukt ont i huvudet och kunde inte kocentrera mig på något.. Låste istället in mig på mitt rum i mörkret och hoppades på att det skulle försvinna, imorse när jag vakna var det precis samma sak så skynda iväg till apoteket för att köpa tabletter som jag tog förra gången jag hade såhär.. Men tills det är bra är det inte bra o sitta vid datorn, se tv eller var runt för mycket ljus för då hjälper det inte :O Så jag ska ta och hitta på nått annat istället nu :) Men det blir film ikväll annars pallar jag inte kvällen :D

NI får ha en bra söndagkväll!!
// Hannah


With you is where I'd rather be....

Guuud vad dagarna bara springer iväg nu har det gått ÅTTA dagar på det nya året :O Lördagen är dessutom snart slut inom några ynka timmar, Martina vill så gärna ut och partaja.. Jag känner mig slut både fysiskt och psykiskt, att inte jobba gör att alla dagar blir slappedagar.. Konstigt nog vill jag bara hugga i på jobbfronten, tjäna massvis med pengar och förflytta mig fram i Maj månad.. Slutspurten inför mitt mål, sommaren och möjligtvis en resa till Turkiet, det hade suttit gött nu :D

I övrigt har min dag varit GREAT, slappat och städat heheh :D toppen dag :P
Resultaten av denna veckas kost och träning blev -3,1 kg på vågen, känns inte så fy skam :D Nu kan det bara bli bättre..

Ikväll blir det film iform av "John Tucker must die", ska ni se??
Ni får ha en mysig kväll !!
// Hannah


Let´s Dance avs 1

Har precis bara sett när alla kommit ingående och det ser lovande ut, får hoppas man hittar nån favoriter.. En ny Jury medlem Isabel(?), får se vad vi tycker om henne :)

Par 1: Frank - Charlotte (Cha Cha)
Helt ok om man säger så, lite stelt dock.. Men han rör ju sig iaf till skillnad från vissa deltagare tidigare år, Cha cha är inte direkt en favorit dans för den känns så okontrollerad.. Men för mig är det helt accepterat det är trots allt bara första dansen :)

Poäng: 11p

Par 2: Alexandra - Ludwig (Cha Cha)
Känns alltid som att tjejerna har det lite lättare.. Alexandra gjorde ett bra jobb, dock lite vingligt lite här och där, väldigt utspritt med stegen men hon levde sig verkligen in i deras dans.. Bra!

Poäng: 8p

Par 3: Jessica - Kristjan (Vals)
Vals är vackert när riktiga dansare dansar, men tycker Jessica gjorde ett bra jobb, hon flöt på golvet och det såg vackert ut.. Men man såg att hon va en aning vinglig på benen, men väldigt bra för att vara första gången!!

Poäng: 12p

Par 4: Figge - Oksana (Cha Cha)
Bara några steg in i dansen svägde man med för han har sånn inlevelse, rör sig väldigt lätt och bra.. Tycker han har varit bäst än sålänge, helt klart!!

Poäng: 17p

Par 5: Anders - Cecilia (Vals)
Trodde inte att Anders skulle vara så pass bra som han var, men eftersom han är så musikalisk så har han det i sig.. Han kan nog utvecklas på ett riktigt bra sätt!! :)

Poäng: 9p

Par 6: Hannah - Calle (Cha Cha)
Hannah förväntade jag mig skulle vara bra eftersom hennes syster var jätteduktig, men hon var inget och hänga i julgranen, såg ut som hon mest skämta på dansgolvet.. Nä ingen höjdare!!

Poäng: 5p

Par 7: Alexander - Malin (Vals)
Unga brukar ha förtid pågrund av att dem är mer rörliga, men vi har sett i tidigare säsonger att det inte alltid stämmer t.ex (Blondinbella), Alexander inledde väldigt starkt, flyter fint över golvet.. Väldigt bra för att vara första avsnittet.. Tony kommer allt som oftast med skit, han får gaska upp sig tycker jag! :D

Poäng: 20p

Par 8: Tina - Tobias (Cha Cha)
Tobias är alltid såååå bra och känns som att han kan göra vem som helst bra.. Tina hade jag inga tankar om hur hon skulle dansa, men Tina var ändå väldigt duktig.. Hon kan nog utvecklas riktigt bra!

Poäng: 17p

Par 9: Denise - Tobias (Vals)
Gick förvånansvärt bra faktiskt, hon dansa fint.. Dock var det lite vingligt här och där, men det kan väll bara bli bättre och bättre.. Tobias är ju en kanon dansare så..

Poäng: 13p

Par 10: Andreas - Sigrid (Cha Cha)
Bra låt fick dem, men Andreas var lite stel i sin dans.. Men helt klart godkänt, kan tänka mig att han inte lär åka ut i första taget eftersom många unga tjejer är smått förtjusta i honom.. Men med lite tid kanske han kan utvecklas?!
Haha men han är väldigt charmig iaf med sina skämt!

Poäng: 14p


Par 11: Helena - Jonathan (Vals)
Hehe gullig tjej som jag aldrig tidigare har hört talas om, kul kommentar med.. Tyckte hon började riktigt bra, bra flyt.. Dem höll ihop kanon, men i fortsättningen vill jag se lite mer go i henne!

Poäng: 14p

Par 12: Björn - Maria (Vals)
Björn dansade väldigt bra faktiskt, lika bra på natt dansa som han var på att prata :P haha.. Han kan nog gå långt om han fortsätter i samma takt.. Bara han blir lite mer glad och rolig så ska det nog funka, han känns väldigt gammeldags och tråkig just nu..

Poäng: 9p


Tyckte dem flesta var ganska bra idag, fanns några som stack ut mer och jag skulle nog kunna hitta några favoriter här.. Men det fanns dock några jag blev besviken på men speciellt på Hannah Graaf, tyckte att det kändes som hon bara tramsa mest.. Nä vi får väll se hur det hela utvecklas under programmets gång..

// Hannah



You got a look that´s bout to tell me what´s wrong!!

Ååh bara 50 minuter kvar tills Let´s dance, jag sitter och smålängtar.. Om det är något program jag följer slaviskt så är de det!! :D
Fick precis besök av kusin med familj, kul.. Tänkte ta en promenad med hunden snart så jag iaf får en promenad idag eftersom jag inte varit helt kry under dagen :)

Hörs snart igen!!
// Hannah


Bakslag!!

Hej Hej
Allt bra med er denna fredag??

Jag börjar känna mig lite bättre för varje minut som går.. Igårkväll mådde jag apa och kunde inte sitta, ligga eller stå det gjorde ont hur jag än gjorde, mådde illa och hade träningsvärk i magen och det kändes som att jag skulle spy.. Efter ett tag somnade jag och lyckade sova nån timme men det gjorde fortfarande förjäkla ont, imorse dock var det lite bättre.. Jag struntade i min morgonpromenad och sov nån timme extra så nu ska jag väll kunna bli bra igen, men denna fredag får bli en lugn dag :).

Har städat ur alla skåp här hemma för att vi hade sån oreda, men nu bara det ligger där för alla tröttnat så undra när vi blir av med det.. Jag längtar iaf till ikväll för då börjar nya säsongen av Lets dance :D, vet bara några av deltagarna men det ska bli spännande :)

Nån som kommer följa Let´s dance??
// Hannah

I wish our heart´s could come together as one!

Gomorron!! :)
Ååh vilken härlig morgon, skulle egentligen ut och promenera med Martina, Petra, Frida och mamma.. Men när vi vakna så var det full snöstorm utanför fönstret och Martina ringdes upp och hon kände sig inte riktigt manad för en promenad sådär kvart i 8 en ledig morgon :D Hehe Petra verka inte heller så intresserad med tanke på att hennes väckarklocka ringde och ringde men ingen Petra steg upp :D

Vi andra satte iaf på oss varma kläder och gav oss ut, 30-40 min i snöstorm och blåst.. Fysatan va det blåste motvind men extra kämparglöd när man fick all snö i face:et :D
Nu är vi tillbaka igen iaf så nu blir det en härlig frukost och sen ska jag iväg och åka skridskor :)

Ha en toppen dag!!
// Hannah

5 Januari 2011...

Gokväll!! ♥
Allt bra med er?

Kan ni förstå att det gått fem dagar på det nya året, nästan en HEL vecka??
Många av er har säkert redan börjat jobba? Dem som går i skolan, börjar väll nu den 10-11:e nån gång?
Jag börjar den 11, och det känns så härligt med några dagar ledighet till.. Jag behöver komma i balans med allt det nya som jag håller på med nu för att jag ska kunna köra fullt ut och verkligen hålla det på rätt bana :) Än sålänge går det KANON!!

Imorron ska jag äntligen ge mig ut på isen är det tänkt, ska iväg och åka skridskor med mina systrar och kanske kusin :) Kul..
Nu blir det middag iform av Bulgur, biffar, sallad och tzatsiki sås :D

Ha en härlig kväll!!
// Hannah


Nyår 2010/2011

Where there´s a will there´s a way!!!

Min dag har varit kanon, vaknade imorse och tog en promenad med syrran, sen blev det lite tv tittande (våra bästa år :D) Sen åkte vi iväg för att hämta Jenny och göra några ärende i stan :) Alltid trevligt med besök av Jenny, vi ska iväg och åka skridskor på torsdag *längtar* tycker det är hur kul som helst :D Nu ikväll hade jag ett väldigt trevligt samtal med Martina, vet om att om jag behöver stöd, peppning eller bara muntras upp att jag kan höra av mig till henne ♥..
Ska alldeles strax se det nya avsnittet av Biggest Loser (inspiration), hehe..

Någon som ska hitta p nått kul i veckan?
Hur går det med era nyårs löften?? :)


Jag känner mig mer taggad än någonsin för, och måtte jag hitta denna vilja som jag vet att jag bär nånstans inom mig.. Med mig på min färd tar jag några peppande ord som får mig att tänka efter..

♥Where there´s a will there´s a way♥
♥No fear♥
♥No pain, no gain♥
♥You gotta swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life♥
Nu den förmodligen allra viktigaste ♥NEVER GIVE UP♥

// Hannah


Frestelser

Ja det är det minsta man kan kalla det.. Överallt och alltid lär du möta det, oavsett om det handlar om att du ska försöka äta mer hälsosamt, sluta röka osv.. Frestelserna är överallt...
Vill inte bara ändra mitt liv nu 2011 men också ändra min kost och hur jag tränar och hur jag är som människa.. Ta mig framåt, meen lättare sagt än gjort :D Hahah.. Det har bara gått två dagar än sålänge så just nu känns det inte jobbigt med "frestelser" men tycker det är ganska komiskt att mina föräldrar sitter här bredvid mig och käkar chips och dricker läsk medans jag äter några vindruvor :P Hehe..

Nä nu ska jag fortsätta se "Godd luck Chuck"
Vad hittar ni på med ikväll??
// Hannah


Morgonpromenix!!

Gomorron!! ♥
Vaknade ganska tidigt idag (Haha enligt min klocka), släpade med mig Frida (lillsyrran) ut på en promenad.. Fysatan vad kallt det var alltså och kyligare lär det väll bli känns det som :D Men promenader får det bli nu när det iaf är så halt som det är, vågar inte ge mig på löpning :P hehe..

Hehe sen kom jag hem och hitta katten i grannen, hon är så himla go :)
// Hannah


Gott Nytt!!

Jaha då var det 2011, känns som 2010 gick alldeles för fort men roligt hade vi!!
Hur var ert Nyår? Vad gjorde ni?

Vi firade hemma hos Martina, åt middag, spelade spel, tog en massa foton och hande allmänt kul :D Hehehe..
För att tillägga vann jag spelet (rappakalja) :D Hehe  I´m the best!!
Med nytt år så hoppas jag att jag utvecklas ännu mer som person, vågar ta för mig mer, vågar ta mer risker, våga göra saker som jag annars inte brukar göra.. Vara mer öppen för saker och människor, främst vara mer framåt och vara mig själv.. Ja det är mycket jag hoppas med 2011 och jag ska försöka vara ordentlig med mitt bloggande så får vi väll se om jag lyckas..

Hade ni några nyårslöften? Nått ni hoppas på under 2011?

// Hannah*