"Good luck Chuck"

Sitter och kollar på filmen "Good luck Chuck" med Frida nu, får bli en myskväll idag.. Imorron är sista jobbedagen för denna veckan så jag tänkte att jag kunde sitta uppe aningen längre än dagarna innan :) hehe

I helgen vill jag verkligen hitta på nått, känner att jag inte har haft turen med mig på länge nu.. S var en diss som aldrig förr, sen fastna jag smått för en annan som det nu efter mycket flörtande osv visade sig inte va singel för fem öre :/ jag är såååå sjukt trött på killar.. Meeen "Never give up" som det står på min handled!!

Nu ska jag glo vidare och efter filmen bli det sängen!
Sov så gott allihopa..
Kraaaam


Brita <3

Gokväll!!
Åkte iväg till Staffanstorp direkt när mamma kom hem från jobb och sen var vi inte hemma förräns vid 20.00 :) Så blev en väldigt lång dag..
Jag och Frida stannade inte så länge hos Brita utan vi skulle istället gå och handla hem saker till henne, så vi gick inom D en sväng.. Eller en sväng blev det inte, vi stannade där ganska länge och snackade med honom och Michael :) Dem är så goa.. Haha där kom en äldre dam som stannade under deras persienn (eller vad det heter) för det regnade så jäkla mycket.. Då gick D fram och sa att hon kunde gå in i pizzerian för det va så kallt ute så hon behövde inte stå och frysa :) hehe N-A-W-W :D.. Konstigt nog så trivs jag verkligen där, kanske får byta jobb! He He...

Vi kom aldrig iväg till affären för det öste ner hela tiden så pappa fick komma och hämta oss och köra oss dit :P.. Vi fick handlat Britas varor efter många om och men sen körde vi och lämnade dem sen var det dax att dra hem :).. Regnade som tusan hela vägen hem men när vi kom in i härliga Trellehålan sken solen :) Häääärligt!

Vad har ni gjort idag??
Kraaam


I´m dropping like a fly around you..

You could be my it boy
Baby your the shhhh boy
Loving you could be a crime..

Viiilken daaaag, puuuh! Hahah jag förvånas nästan varje dag över hur slut jag är när jag kommer hem, främst i huvudet jag skulle kunna somna direkt meen det går inte idag :P hehe..
Idag på jobb snackade jag med Maria (en riktigt härlig tösabit) hón ska börja läsa spanska för att om ett år åka till Sydamerika och "hitta sig själv".. Jag skulle behöva göra nått sånt vet jag, ta mig ut i världen och våga stå på egna ben för jag är så fruktansvärt instängd i mig själv.. Så jag och Jenny tänkte börja nånstans och även vi tänkte börja läsa nått språk tsm, vi har funderat på arabiska :) hehe.. Många av våra vänner snackar ju arabiska och om man hade kunnat språket hade man sluppit sitta som ett frågetecken varje gång :D.. Meen det där med resandet har jag inte kommit sålång med, behöver ju inte vara så drastiskt som att åka till ett annat land.. Kanske ska sätta igång pluggandet i en annan stad i vårt avlånga land, finns så många möjligheter :)

Aja jag får väll gå och grunna lite till på det, det löser sig på nått sätt..
Läste ett citat som jag tycker är så jäkla bra:
Everything will be okey in the end, if it´s not okey.. then it´s not the end!

Nää nu ska jag lyssna på musik och fixa mig :)
Kraaaam


Can´t seem to stop you from running through my mind..


I´ve been looking under rocks and breaking locks...

Just tryna find you
I´ve been like a maniac insomniac
5 steps behind you..

Gomorron Gomorron
Har ni sovit gott??
Idag är det onsdag, sista onsdagen i augusti för denna månaden *sicked* hur fort går inte tiden liksom?!
"Värsta" av allt är att jag tycker vädret är så sjukt jobbigt, igår var det världens storm och det regnade emellanåt och idag är det sol och värme?? Palla..

Jag börjar jobba 9 idag och har en kort dag, vid 3 ska vi köra till Staffanstorp för då slutar mamma jobba :)
Så Frida, mamma och jag åker in och när pappa slutat vid 4 kommer han dit :) Trevligt!

Vad ska ni hitta på idag??
Kraaam


Liknelser?!

Tjingeling!!
Vi satt här hemma och snackade om vem som liknar vem, vad det finns för likheter? Näsa? Ögon? Mun?
osv osv.. Ja jag får höra att jag är lik först den ena och sen den andre, kanske beror lite på vad det är för bilder eller hur ens hår ser ut just den dagen eller hur man är sminkad osv :D hehe..
Vem tycker ni jag är mest lik??



I´ll fight for you!

Heeeeej :D
Hur är läget denna afton??
Jag har precis vaknat från en tupplur, gud vad trött jag blev efter att jag kom hem men jag försökte länge hålla mig vaken med vid 3 halv 4 pallade jag inte med och sov till kvart över 5 :P hehe *suck*.
Börjar man bli gammal eller va är det frågan om?!
Iof är en jobb ganska hektiskt och krävande så man blir en aning trött i huvudet, men annars har dagen gått bra.. Lagade mat till mig och Frida när jag kom hem (Taco) så vi satt och käkade i lugn och ro sen snackade vi och glodde lite på tv :)

Imorron ska jag inte sova dock för då blir dagen lite annorlund, vi ska till Staffanstorp och hälsa på Brita en sväng, det var rätt längesen.. Ska väll bli trevligt men jag lär väll dra över till D´s Pizzeria en stund också :)
Ja annars har jag inga större planer för morrondagen :)

Vad har ni hittat på med idag då??
Kraaam


I´m going down.. follow if you want toooo....

Gomorron
Hoppas ni sovit gott?!
Jag börjar känna mig smått stressad nu, ville egentligen inte alls gå upp meen måste ju iväg till jobb så det är bara till att svälja och ta det :) hehe
Meen jag slutar tidigt idag så vi ses förmodligen då!!

Ha en toppenbra dag trots att det är svinet kallt ute *BRRR*
Kraaaam


You are my very first thought in the morning..

And my last at nightfall
You are the love that came without a warning..
♥♥♥




Jaha va har hänt idag då??
Inte speciellt mycket, för inget gick enligt planerna.. Jag vaknade helt yrvaken för jag blev väckt typ 20 gånger imorse av alla som kom in på rummet och ställde en massa frågor och skrek :/..
Sen satte jag mig i soffan och glodde på film, käkade frukost och så såg i princip hela dagen ut.. Jag va ute med hundarna två gånger också men det är alles.. Vi skulle ju till Staffanstorp men det blev inställt :(
Känner att jag måste Get a life that doesn´t involve Staffanstorp, jag är så sjukt trött på att längta dit och önska att jag kunde spendera varje vaken tid i den staden som jag inte ens gillade speciellt mycket innan jag träffade S, det suger musten ur en.. Satt dessutom och funderade igår och kom fram till den jäkligaste slutsatsen på länge..

JAG är den enda i vårat gäng som är singel, ååååh I hate it!!
Jag är dock jätteglad för att mina vänner har hittat kärleken i deras liv men samtidigt är det en sån bittersweet känsla när man själv inte har nån.. Jobbigast tycker jag det är när vi hittar på nått eller främst sist vi var ute på Harry´s.. Det var Martina& Mark, Jenny&Basse och JAG, jag som i ensam :D hehe.. Dem försökte verkligen få mig att ändå inte känna mig ensam (TACK) det kunde varit värre, men man känner ju ändå av de.. Så nästa gång vi ska ut hoppas jag Petra vill hänga på (hennes kille bor inte här) såå då kan vi shake:a tsm!!

Jag sa till Jenny innan att man förmodligen inte ska "leta" efter kärleken för den kommer när den kommer liksom, fick höra av en anna person då att "Vadå ska man bara sitta hemma och vänta?!"
Läste ett riktigt bra svar på det, för exakt så tror jag det är!!

"Saying don't look just means don't go out searching everywhere, sizing up people to see if maybe they are meant to be your true love. If two people who aren't looking are perfect for each other they will know as soon as they meet. They will meet because of "love will find you" part. So there will be a chance meeting, there is no searching involved.

Don't look and love will find you. It isn't saying ignore it or anything, just don't try to search it out or conjure it up. It is just saying let it happen, live your life, and when the time is right your love and you will meet."

Haha jag har märkt att min blogg har blivit värsta kärleksbloggen av nått slag meen förtillfället är det mina känslor så ni får helt enkelt stå ut med mig :)
Ha en fortsatt bra kväll!!
Kraaam

Underbar!!

Åååh vilken underbart charmig film, "Hur många lingon finns det i världen" är deffinitivt en film värd att se.. Jag trodde att det skulle va en film jag satt och skratta mig igenom men den var så mycke mer.. Så vacker och ärlig och härlig på nått sätt, visst va den sjukt skoj på sina ställen men även väldigt sorglig!

Nu sitter jag och Frida som preci kom hem och ser "Blue crush", även den är väldigt bra :) Den handlar om surfning, vänner osv typisk "Hannah film" :D hehe..
Har ni nått bra filmtips till mig??
Kraam


Hur många lingon finns det i världen?!

Jahapp då är det dax för filmen får se om den är nått och se nu då :) Jag pallade inte se den igår men nuuuu är det dax!! :)
Ganska tradigt att sitta i all sin ensamhet och glo på en film men man tager vad man haver som dem brukar säga, får glo tsm med hundarna..

Vad hittar ni på med idag??
Jobbar eller går i skolan??
Kraaam



.....

Allt bra med er idag?
Här är det helt okej, sitter och kollar på en film.. Är ledig idag så jag tänkte bara ta det jäkligt lugnt idag, vi skulle egentligen till Staffanstorp sen för mamma skulle va ledig men det visade sig visst att hon fick jobb ändå och slutar för sent för att vi ska kunna åka dit :(.. Såå jag hoppas verkligen att vi kan åka på onsdag istället :)

Nä nu ska jag titta vidare :)
Hoppas ni har en bra dag!!
Kraam


Söndag 28 augusti..

Kalaset för lilla Oskar var jättetrevligt, han börjar bli så stor nu :)
Vi var där till typ 17 eller nått sen åkte vi hem och bestämde oss för att beställa Pizza, pallar inte göra nån mat ikväll :) Det var riktigt trevligt, Linda (vår halvsyster) hade gjort en massa bakverk, supergoda!!

Nu sitter vi och kollar på film från när mina föräldrar var på Kreta och sen även filmade dem när vi var på kala.. Usch hatar att se mig själv på film så jag hoppas att där inte är mycket film på mig :S *SUCK* haha..
Näää nu ska jag se vidare och sen ska jag förmodligen se filmen *Hur många lingon finns det i världen*, hoppas den är så bra som folk sagt!!

Kraaam


Petra, Martina, Jenny och jag idag på kalaset!!

Födelsedagsfirande :)

Hej Hej
Idag ska vi iväg till Köpingebro för att fira vår syster Lindas son Oksar som fyller 1 år på tisdag :).. Träffar dem så sällan så det ska bli väldigt trevligt :) Vi drar dit vi halv ett och det tar ca 1 timme att köra så lär nog bli en ganska lång dag idag :)..

Annars blir denna söndag lugn när vi kommer hem, imorron är jag ledig och vi ska till Staffanstorp och hälsa på Brita en sväng :) Kanske går in till våra vänner på deras jobb, vem vet :D hehe..

Nää nu ska jag se om jag kan hitta nått att ha på mig :)
Kraaam


Palmfestivalen aka Mikaeli...

Jahapp då är jag precis hemkommen från Mikaelimarknad :).. Vi gick först dit och såg Swingfly uppträda, jag gillar Swingflys låtar men fyfasiken va sega Trellehålan är när folk uppträder.. Knappt en jäkel som sjöng med, skrek eller hoppa och gunga, tradiga människor.. Vårat gäng stod däremot och shake:a vilt :) hehe..

Efter det drog vi in i vimlet och bestämde oss för att sätta oss på donken och käka, satt där ett bra tag och bara snacka och skratta hejvilt :) Sånna här kvällar med folk som gör en så glad är precis vad man behöver nu när livet känns som tuffast :).. så vi kan väll säga att kvällen blev lyckad!! :)
Tack allihopa!! ♥

Imorron är det dax för kalas för lilleman.. Oskar min systerson blir ett år så vi ska iväg till dem för att fira honom :) Trevligt.. Blir förmodligen en lång dag med tanke på att dem bor en bit här ifrån :)

Vad har ni hittat på med ikväll??
Kraaam




I bless the broken road, that led me straight to you!

Godagens!!
Hur är läget med er denna lördag??

Det är ganska bra här, sitter och lyssnar på massa braaaa låtar :)
Idag har varit en ganska stressig dag, var uppe ganska tidigt för att städa och strax där på åkte jag och Petra iväg till affären för att handla ingredienser till middagen och jag hann inte äta frukost för dte var så stressigt :P  Sen kom vi hem och städa lite till :)..

Meen nu sitter jag och pustar ut, har duschat och fixat mitt hår.. Mina föräldrar landar väll ganska snart med planet från Kreta, Petra ska iväg och hämta dem, ska bli kul att få hem dem igen :)..
Ikväll ska vi ner till Festivalen och se Swingfly uppträda LIVE, jag gillar dem flesta av hans låtar så det ska bli trevligt :), sen går vi väll en sväng om där nere tror jag..  Vi var där en sväng igår med men det märks att man börjar bli aningen för gammal för det för det är inte av intresse längre *tyvärr* hehe.. Men vi träffade Alexandra en sväng med, hehe hon såg ut som ett levande myggbett! :)

Nä nu ska jag fixa lite till.. Ni får ha en fortsatt härlig lördag, hoppas vädret håller idag för just nu ser det lite knivigt ut :D hehe..
Kraaaaam


....



I lift you up.. I will save you!!

Hur har ni det denna fredag??
Jag har precis duschat och nu håller jag på att fixa mitt hår, vi hade tänkt dra ner till Mikaeli eller Palmfestivalen ikväll som det så fint heter..
Nu när man har blivit "vuxen" så går man ju inte där nere för karusellerna eller så, nu är det ju mest för att kika på alla stånd (knallar) meen tråkigt nog så är det ju precis samma sak på alla marknader/festivaler så man tröttnar ju rätt snabbt.. Meen där lär väll va en massa folk man inte träffat på länge så det kan ju va rätt trevligt det med :)..

Vi tänkte bjuda hem Jenny och Basse ikväll men fick svar av Jenny att hon hade gått hem från jobb för hon hade spytt hela förmiddagen *suck*.. Vilket skiiit, hoppas hon mår bättre nu och att det går över snabbt.. För spyor och sånt är bara skiiiiit!!! Hate it!

Nu är det mindre än en dag tills mina föräldrar plus min syster kommer hem från kreta och det ska faktiskt bli skönt.. Jag börjar tröttna på detta nu, inget liv i huset alls.. Meen vi får väll se om jag får äta upp mina ord sen hehe..
Nää nu ska jag fortsätta fixa mig, så hlrs vi säkert mer ikväll..
Ha en härlig fredag!!
Kraaaam


What a night..

Rix fm festivalen då, jaa vad kan man säga.. Vi körde och hämtade Jenny aningen sent men vi kom iväg, körde för att hämta upp Basse.. När vi stod och väntade på honom kommer där en annan kille gående och Frida helt säker på sin sak "Där kommer han"..
Ja då öppnar Jenny dörren och skriker ut "Tjoooohoooo häääär".. Haha bara det att när killen kommer närmre ser hon att det inte alls var han :P hahah Det fick vara vår start på en riktigt rolig kväll :)..

Vi fick parkering ganska nära så vi strosa först runt och glodde, fick syn på en av killarna från första gången jag va på Harry´s som trodde på allvar att jag va intresserad, som han glodde occh log efter att vi sagt "Hej" men som tur va gick han inte fram till oss :P.. Efter många om och men så kom vi fram till stortorget och dem inledde showen med Jay smith, kände bara igen ena av hans låt och den va inte ens hans men den sjunger han bra!.. Sen kommer jag inte ihåg ordningen men Tove Styrke kom upp och hon är inte nån favorit alls, tycker hon är lite knasig och seg röst att lyssna på.. Sen var det dax för Stella Mwangi, hon sjöng inte låten från melodifestivalen som jag gillar så det var synd men hon fick verkligen igång publiken :)..

Seeeen koooom han, den sjukt snyyyygga och grymma MOHOMBIIII!! ♥ Ååh ALLA, precis  ALLA gungade med.. Fyfaaan va grym han är för att inte tala om hur smex han är när han dansar :O Gosh!! Jaa han var LOVELY rent ut sagt!!

Sen var det Chris Medinas tur, det var inte lika mycket action i honom.. Han låt är ju mer lugn och väldigt vacker men det kändes som att musiken kunde pumpats högre så man verkligen hörde men han var ju underbar.. Så käär!! :)
Vi hoppade Danny, han är inte riktigt någon favorit.. Vi drog istället till Gustavtorget och käkade, det blev lite olika men gott var det.. Förutom att min kväll blev till stress när där var en kille som följde efter mig och frågade om jag ville följa med honom och grejer.. Usch fy va jag retar mig på folk som inte kan ta ett NEJ!! Vafan liksom..
Som tur va skakade vi av oss honom och det var runt dent tiden då jag fick en chock av vad Jenny gjorde :O haha Meeen dte fick inte nämnas i bloggen så *scchhhh*..

Sen satt vi och snackade ett bra tag vid fontänen och sen avslutades kvällen med friterad banan och glass :)
Hade väldigt trevligt.. Meeen allt förstörs av att man fortfarande går och tänker på det jäkla skitet som hänt dem senaste veckorna.. Trodde jag skulle släppa det men det är FAST!! :(

Imorron kommer iaf mina päron hem och då ska jag även gå iväg och lyssna på Swingfly här i Trelle :)
Treeevlans..
Ha en trevlig fredag gott folk, bilder från MF kommer när jag lagt in dem :)
Kraaaaam

Yeaaaaaaaah it´s gonna be a bumpy ride!!

1 timme och 30 minuter sen står jag där och svänger med till Mohombi och Chris Medina m.fl på stortorget med tusentals andra :D
Faaaan va jag längtar, this is gonna be awesome!!
Haha vi ska hämta Jenny om en kvart, sen kör vi till Malmö där vi ska hämta upp Basse och sen mot torget :D
Vi hörs ikväll!!!

Kraaaaam


You will never find someone like me!!

Ååååh taggar stenhåååårt, sitter och lyssnar på massa Mohombi låtar :D Det ska bli så sjukt kul ikväll, lyssna på musik, umgås med tjejerna + Basse, honom får vi inte glömma :)
Rix fm festivalen startar 18.30 så vi får väll åka in innan så vi kommer dit i tid :) Lär vara muchooo folk ikväll så lär bli trångt, men vi ska nock komma fram på nått sätt!!

Annars så har det gått bra på jobb idag, sista arbetsdagen denna veckan så nu har jag en lång helg framför mig med massa roligheter :)
Ska ni till Malmöfestivalen idag??
Kraaam


MF toniiiight!! <3





Partyrock is in the house tonight...everybody just have a good time..

Gomorron!!
Har ni sovit gott??

Jag har inte sovit alls bra, mitt i natten vaknade jag av att jag höll på att få nackspärr :/..
Så jag fick stänga fönstret och lägga om en halsduk och börja massera, men som tur är så vaknade jag inte med nackspärr.. Men idag öser regnet ner och jag fryser som tusan, så vi får se hur det blir..
Känns aningen tråkigt med dettra vädret när vi ska till Malmö ikväll och se Mohombi shake på stortorget,
men det finns ju fortfarande chans att det vänder *hoppas* :)..

Idag är min sista jobbedag denna veckan *SKÖÖÖNT*, jag känner att jag behöver lite paus för jag har huvudvärk och magvärk som inte velat försvinna denna veckan ..
Meen nu ska jag se vidare på "vakna med the voice", sen blir det frukost
och sen drar jag iväg till jobb :)

Hoppas ni får en riktigt bra torsdag!
Kraaam


Malmöfestivalen & Eric Saade..

Frida och Petra åkte med kusin och hennes mamma in till Malmö för att se när Eric Saade uppträder, jag valde att inte följa med dock.. Jag hade sett framemot att åka till Staffanstorp men det dissade dem, jag trodde jag skulle få mitt "avslut" idag så därför känner jag inte för att gå runt bland tusentals människor..
Men imorron ska vi in på Malmöfestivalen och se Chris Medina och Mohombi :D Det ser jag framemot för dem är Awesome, iaf några av deras låtar!! :D Plus att Mohombi är så läcker! ;)..

Nu sitter jag och kollar på Glamour (mammas favorit serie) hehe känner väll lite saknad nu när dem varit borta sålänge kanske saknar allt bråk och att där alltid är någon hemma :).. Men på lördag kommer dem hem från Kreta :)..
Nä nu ska jag glo vidare, kanske hittar tillbaka in hit fler gånger under kvällen :)
Kraam





.....


On the days I can´t see your eyes, I don´t even want to open mine!

Gomorron!!
24 augusti idag då, tiden tickar på som bara den.. Onsdag idag dessutom vilket innebär att halva veckan är över snart, hehe och det är dagen som jag längtat lite halvt efter för idag ska vi iväg till Staffanstorp.. Jag har så många funderingar *Kommer jag våga mig in på hans jobb*, *Vad kommer han säga*, Kommer jag våga säga vad jag vill ha sagt*, *Kommer jag träffa E*, *Kommer det åtminstone att gå som jag kanske hoppas*, *Kommer jag åka ifrån med tårar denna gången med* .. Hahah so many questions men nada answers :D

Stay strong! Ja jag får helt enkelt skippa ALLA förväntningar och kanske till och med tänka på det allra värsta så att jag inte hamnar i nått bakslag utan att det bara kan bli bättre :) Nöja mig med det lilla helt enkelt..

Meen nu måste jag göra mig klar för jag ska ju först och främst till jobb innan vi drar till Staffanstorp :)
Lycka till på jobb och i skolan idag, håll ut det är snart helg!!
Kraaam




<3

"When Your Hut's On Fire"

The only survivor of a shipwreck was washed up on a small, uninhabited
island. He prayed feverishly for God to rescue him. Every day he
scanned the horizon for help, but none seemed forthcoming.

Exhausted, he eventually managed to build a little hut out of driftwood
to protect himself from the elements, and to store his few possessions.One day, after scavenging for food, he arrived home to find his little
hut in flames, with smoke rolling up to the sky.


He felt the worst had
happened, and everything was lost. He was stunned with disbelief,
grief, and anger. He cried out, 'God! How could you do this to me?'Early the next day, he was awakened by the sound of a ship approaching
the island! It had come to rescue him!

‎'How did you know I was here?' asked the weary man of his rescuers.
'We saw your smoke signal,' they replied.

The Moral of This Story:It's easy to get discouraged when things are going bad, but we shouldn'tlose heart, because God is at work in our lives, even in the midst of ourpain and suffering.

Remember that the next time your little hut seems to be burning to the
ground... it just may be a smoke signal that summons the Grace of God.

P.S. You may want to consider reposting this on, because you never know
who feels as if their hut is on fire today!!! :-)


Behövlig tupplur..

Ååh vilken dag, jag jobbade en otroligt kort dag idag men ändå var jag tröttare än jag någonsinn tidigare varit.. När jag kom hem var jag så seg att jag kände att jag var tvungen att gå och vila, kunde knappt hålla ögonen öppna.. Jag sov i typ lite mer än 2 timmar :P hehe, jag är fortfarande dödstrött men ikväll skulle jag passa vår kusin ett tag så fick försöka piggna till :)

Annars händer inget speciellt idag bara chill hela kvällen, jag längtar till imorron när vi ska till Staffanstorp (I hope it goes great) men har inga förväntningar :)..

Nä nu ska jag se vänner sen blir det väll datorn hela kvällen eller nått :)
Vad har ni gjort idag??
Kraam



Boy you had me hooked on that beautiful view...

Ännu en dag som passerat förbi och nu är det tisdag igen, kom på att snart är hela augusti också förbi och hur sjukt är inte det egentligen?! Men ja idag blir det jobb igen, börjar nu 9 så det är väldigt chill..
Sitter och glor på Vakna med the voice just nu och lyssnar på musik, det är guuld värt såhär på morronkvisten när man egentligen bara vill dra täcket över huvudet idag..

Tisdag: Idag är det zumba som gäller och sen absolut nada (inget) mer. 
Onsdag: Blir det Staffanstorp för att hälsa på Brita och gå över till killarna på pizzerian :)..
Torsdag: Malmöfestivalen med tjejerna och Basse för att se Chris Medina och MOHOMBI! :D Yeey
Fredag: Palmfestivalen
Lördag: Hämta hem päronen från sturup och sen Harry´s på kvällen ;P
Veckan har potential men vi får helt enkelt se, inga höga förväntningar för då slår det bara tillbaka :)

You just gotta ignite the light and just let it shine!
Ha en bra dag!!
Kraaam



I told you not to count me out!!

Halloooj!!
Har ni haft en bra dag? Gick det bra i skolan? På jobb??

Jag hade väll en skaplig dag, jag hann inte mer än innanför dörrarna förräns jag mötte av flera barns gallskrikningar för att dem blev lämnade.. Mitt hjärta krossas varje gång, meen när man är med om det varje dag så blir det ju enklare och det går ju över en liten stund efter föräldrarna gått.. Det är ju just den övergången som är den svåraste.. Meen iaf dagen var ju ganska kort så det gick fort :)
Efter att jag hade slutat cyklade jag hem till Jenny M och Basse en sväng, satt där och snackade ett bra tag hahah.. Dem två alltså, så jäkla roliga :)

Sen drog jag hem, har suttit lite på facebook.. Snackade ett ganska bra tag med S :O Kontigt nog svarade han och efter många om och men så kunde han skala av några lager på sitt kalla jag som han fått nu under dem senaste två veckorna.. Jag håller på och släppa det för jag vet om att ibland är det helt enkelt som dem säger "If you love something, set it free", det funka inte mellan oss (inte för att vi inte tyckte om varandra utan tyvärr pågrund av andra saker) och vi båda får gå vidare på nått sätt. Men bara för det vill jag absolut inte att vi inte kan vara vänner, men det är just det han har svårt med, han vet inte hur han ska vara "bara vän" med mig *suck*.. Äsch det löser sig väll på nått sätt..

Nu kom frida med mat så nu blir det käk :)
Ha en bra kväll!!
Kraam


Måndag 22 Augusti...

Gomorron!!
Sovit gott??

Jag har sovit så otroligt bra, förutom att jag hade gärna fortsatt sova när min klocka ringde halv sex.. Meen jag kom upp och nu sitter jag och käkar frukost, måste snart sticka till jobb för jag börjar om ca en halvtimme eller nått :)

Jag antar att dem flesta börjar jobba eller börjar skolan idag?!
Kan tänka mig att ni inte känner er så glada över detta, jag kommer ihåg att jag inte gjorde det när jag skulle till skolan :P hehe.. Gör det bästa av situationen så fixar ni ännu ett år och sen är det sommarlov igen, kan kännas långt nu men ha målet i sikte så ni inte tappar fokus på vad som är viktigt.. Er utbildning och alla lov ;)..

Nu måste jag bege mig..
Ha en bra dag!!
Kraaam


If we ever meet again..

Idag har vi varit hos min pappas moster Brita, vi åkte dit vid ett tiden, hon behövde hjälp med att dammsuga och plocka undan i sin lägenhet eftersom hon fortfarande inte klarar saker själv så fick vi snällt hjälpa till.. Vi hade även handlat med oss matvaror för vi skulle göra makaronipudding och äta med henne, tråkigt för henne att käka själv varje dag och vara själv i sin lägenhet alltid.. Såå när det var klart käkade vi, riktigt gott :)

När klockan var runt fem lämnade vi henne och körde till D´s pizzeria som ligger typ över gatan, gick in och snackade med honom och dem andra som jobbar där :).. Han var sur över gårdagen :P Haha för jag inte gillade hans vän som jag berättade var så jäkla slibbig.. Aja han får komma över det, han kan inte fösa ihop en med någon man inte gillar liksom, dock så kan han få fösa ihop mig med en som jobbar på hans pizzeria :) Så kär påg alltså, världens härligaste leende :D. Ja iaf vi snackade ett bra tag där typ en och en halv timme eller nått, tiden går så fort när man har roligt :)..  Nästa helg tycker jag dock vi ska dra ut igen, men på riktigt dåå ALLIHOPA så om ni läser tjejer så menar jag ALLIHOPA och ingen sviker för att dem ska snacka med sin kille *wink wink* :D... Då hoppas jag på bättre musik plus att jag ska försöka få med han från Pizzerian ;) ha ha..

Nää nu ska jag se lite på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" sen blir det väll sängen, jobbar imororn mellan 7.30-13, sköönt med kort dag och sen blir det hem och köra Zumba :)
Ni får sova så gott och ha en fortsatt härlig söndag!!

Kraaaam


Night of disaster..

Gokväll :)
Haft en bra dag??

Ja jag tänkte väll berätta lite om igårkväll/natt.. Petra körde mig in till Malmö där jag mötte upp Martina och Mark hemma i hans lägenhet, sen körde vi in mot stan.. Dem drog och käkade och kag drog direkt och mötte upp Jenny och Basse på Harry´s klockan var då runt 23 typ.. Det var tänkt att där skulle va 20+ men det ändrade dem tydligen sen och kastade ut alla som va yngre än typ 25 men jag fick stanna yeey :P..

Musiken var så sjukt kass, det va typ latinskt, reagge skit, jaa inget i vår smak direkt.. När klockan var runt halv ett, ett så var där typ 10-15 pers på dansgolvet för det va så kass musik :(.. Så vi bestämde oss för att gå och sätta oss ett tag och snacka lite, vi fick sällskap av Jenny H och hennes kompis (don´t remember the name) och jag kommer ihåg att jag sa till Jenny M "Klockan 2 sätter skiten igång, det måste den göra.
Haha klockan 2 sätter det verkligen igång, musiken kommer igång och allt folk bara shake:ar loss på dansgolvet, mina ögon glodde hela tiden på ingången dock (hoppades ju på att S skulle komma ingående).. Men acknä ingen S där inte But you can´t blame a girl for hoping däremot fick jag syn på D mitt på dansgolvet och han och hans kompis sökte sig in i vårt gäng *suck*.. Haha Jenny och Petra brukar berätta om en "slibbig" kille som har varit med nån gång, vi kan ju säga såhär att jag insåg snabbt att den där slibbiga killen var D´s kompis som var på mig :O Hahahah.. Så jäkla läskigt men samtidigt så kul .. Jag insåg sist vi varit ute att "pardans" inte är min grej, antingen smäller jag till dem eller också nått annat.. Självklart var det inget undantag igår, haha han skulle snurra runt mig och jag nockade honom i huvudet :P (Somliga straffar gud direkt).. Usch jag klarar inte av äckeldansare som juckar mot en och taffsar och sån var han :S :P.. Aja vi stannade inte länge dock, dem andra ville dra en stund efter att dem hade kommit och eftersom dem var min skjuts så skulle jag med dem.. Men det var folk starkt emot, D försökte med flera medel få mig att stanna och erbjöd sig att köra mig hem.. Om det hade varit förra gången vi var där när S var där hade jag lätt stannat men inte med slibbet :D  hahahah..

Jaaa det var typ kvällen i förkortad berättelse :D
Aldrig mer att jag åker dit som enda singel!!!

Kraam



My mood went from great to not so great..

Åååååh fyfan va jag retar mig.. Hela veckan och speciellt idag har jag längtat så sjukt mycket efter ikväll, att få dra ut och ha sjukt kul med alla tjejer som vi kom överrens med från början.. Meeen ack nä det blir aldrig som man hoppats, nu ville tydligen inte Petra hänga med :( tråkigt..

Detta får fanimej inte sluta med att jag inte kommer iväg för då gräver jag ner mig och jag lär bli jävligt besviken :(..
Håll tummarna!!
Kraam



Läktar proffs, yeeaah!!

Hahah tillbaka från Alexandras match nu, dem vann med 2-1 :P Yeeeey!!
Meeen shiiit, märks att jag inte varit på en fotbolls match sen jag skutade spela för 5 år sen.. Fyfasiken va sega dem va på planen, fibblade bort kanonbra chanser och panga bara iväg skott istället för att ta det lugnt och få med bollen på ett bra sätt.. Väldigt synd för dem va överlägset bättre och hade flera chanser som dem tyvärr bara gav bort..

Haha det roligaste var att jag och Petra stod utanför och retade oss på alla misstag och det fick mig att tänka på min pappa.. När vi spelade stod han utanför och retade sig och visste precis hur rätt drag skulle va..
Läktarproffs kan vi alla va :D hehe

Kraaam


Andra sidan är ni klara?

-Jajamensan fattas bara!! :D

Hahah, alldeles strax ska jag dra iväg för att se Skrutt stå i mål i deras match mot IFK, haha jag börjar redan känna mig taggad och jag ska inte spela men jag kan fortfarande komma ihåg hur nervig man var innan matchen och vilken adrenalinkick det gav när domaren blåste igång matchen :P hahah :D FUN!!

LYCKA TILL ALEXANDRA!!! ♥


We could be more then just amazing!! <3

Westlife´s sånger säger allt, ALLT.. Dem är så fruktansvärt vackra och ärliga!
Jag ÄLSKAR dem!! ♥








Taggad till tusen!!

Gomorron Gomorron!!
sovit gott?

Idag blir en ganska händelserik dag om den blir som planerat :)
Nu under förmiddagen blir den visserligen ganska lugn men vid 15.00 ska jag dra till Alexandras fotbollsmatch mot IFK Trelleborg, jag håller alla tummar och tår på att dem ska vinna sin match!! :D

När jag kommer hem blir det fix och don, sen ska vi iväg till Malmö och shake:a asset på Harry´s dem har tydligen 20+ så jag kommer jue in :D Wiiiiiieee!!.. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar och det kommer från mig som varit med tjejerna ute en gång tidigare för jag prompt påstått att det är "Så jävla tradigt" :D.. Men min debut var nått av det roligaste, det var då jag fann S, det var då Jenny fann B och det var DÅ vi hade så JÄVLA kul.. Nu hoppas jag vi kan göra om den natten idag :D hehe Men att det blir sjukt mycket roligare!! :P hehe

Vad ska ni hitta på idag??
Kraaaaam



When I look into your eyes it´s over....

You got me hooked with your lovecontroller
I'm tripping and I could not get over
I'm feeling lucky like a four leaf clover

Cause i´m into you
I´M INTO YOU!


Jag och Frida sitter just nu och ser filmen "Take the lead" med Antonio Banderas, den är väldigt bra.. Men samtidigt som vi glor på den sitter vi och snackar med folket som befinner sig nere på Kreta så man är lite halvt väck emellanåt :P hehe..
Efter filmen hade jag tänkt att jag skulle färga mitt hår, det har börjat få lite rödaktiga slingor i sig vilket jag inte diggar för tillfället :D Haha.. Meen det kan säkert fixas till ikväll!!

Nä nu ska jag kika vidare på filmen, hoppas ni får en härlig kväll!!
Kraaaaam ♥


<3


Zuuumbaaaa!!

Åååååh va häääärligt :) Det var 6 veckor sen jag körde Zumba sist och jag har verkligen inte känt för det.. Men ikväll så kände jag sånt sug och jag fick med mig Frida under den största delen av timmen :)
Fyyyyyfaaaan va bra vi är!!!
Jag har haft så mycket annat skit i huvudet den senaste tiden, jag hade glömt att jag kommer på andra tankar när jag tränar, att jag faktiskt mår bra för en gångs skull :) Jag längtar redan tills nästa gång jag ska Zumba gärnet!! ♥

Nu ska jag käka middag :) Sen blir det nog film med Fritte :)
Vad ska ni göra??
Kraaaam


Danzaaaaa Kudurooooo <3

TAAAAAGGAAAAAAAAA!!!



I always thought crying was a sign of weakness...

But now I know it´s a sign of strenght!! ♥

Hallååå i stugan :)
Hur har ni det idag??
Här är det BRA, jag känner ny kraft idag och jag är så sjukt taggad inför helgens bravader :) Planerna är att dra till Harry´s imorron kväll och dansa loss.. YEAH!!
Idag hade vi planer på Staffanstorp (eller jag ville) men jag känner bara för att DISSA dem stenhårt, jag kommer ingen vart där och jag vill inte förlora mitt positiva humör genom det.. Vi måste ändå dit i helgen och hjälpa Brita, så kan ta det då istället :)

Imorron spelar även Alexandra match och dem möter IFK, lite weired med tanke på att jag spela i IFK i sisådär 6 år eller nått :D Hehe.. Men jag Hejar jue självklart på Alexandra aka SKRUTT! :D ♥

Nää nu ska jag fixa mig så vi kan dra till affären och göra några ärenden :)
Ha en härlig dag gott folk!!
Kraaaaaam :D


I don´t know how to get over you...

Jävla skit dag, kväll, hela denna semesterveckan har varit den sämsta ever.. Jag kan inte komma på andra tankar, jag kan inte finna ro att kunna ha kul, jag kan inte hitta tillbaka till mig själv.. Det går bara inte, hur mycket jag än försöka att låta bli att tänka på det så vill det inte försvinna.. Allt löser upp det, vi satt i bilen och en låt kom på radion och tårarna ville bara ut.. Jag och Frida att och kollade på film och jag kunde inte hålla tillbaka då heller.. Vafan ska det va så jävla svårt för, varför kan man inte bara vrida tillbaka tiden, då hade jag inte ens gett mig in i detta helvetet!!!

Jag vill bara lägga mig ner och blunda, sova, tills smärtan går över.. Deprimerande skit!!!
Imorron blir en bättre dag *I hope*.. Sen är det helg och förhoppningsvis kan jag komma på andra tankar!!
Gonatt & sov gott!!!
Kraaaam


Just the way I feel.... right now!!!

This could really be a good life
A good, good life!!

I´m angry as hell, sad and confuse
Thought you said you liked me, I said the same to you
But right now, where we are NOW, this doesn´t feel right
thought liking someone ment you couldn´t be without them
not that we should break this thing up
I think you are a coward but at the same time I can´t be mad at you
You are the most beautiful thing ever

♥♥♥


This is gotta be the good life..

Gomorron!
Dags att gå vidare.. I helgen händer det massa roligheter, imorron börjar Malmöfestivalen och på lördag var det planer på att dra ut till Harry´s.. Efter denna skiten känns det som att jag måste hitta tillbaka till MIG och gå vidare, för att stå och stampa och inte riktigt veta vad som ska hända går inte i längden och speciellt inte om man heter Hannah!!

Idaag är det tänkt att vi ska till Sturup och haffa syster med familj innan dem åker ner till dem andra på Kreta, pappa och mamma behövde lite saker som vi skulle lämna :)
Efter det var det tänkt att vi ksulle köra till Staffanstorp för att hjälpa vår pappas moster med några saker :) Trevligt.. Synd bara att Staffanstorp gör mig så negativt påmind :(, det var förr bara positiva saker där ifrån :)

Nää nu ska jag se lite tv, ni får ha en toppen dag!!
Kraaaaam ♥


It didn´t go as planed..

Godagens.. Hur har ni det idag?
Har ni fortfarande sommarlov? Semester eller är ni iväg och jobbar, kanske sitter bakom skolbänken och pluggar gärnet??

Jag har semester denna veckan oxå men sen börjar jag jobba igen på måndag och sen har man inte ledig förräns till jul väll typ :D hehe.. Kuuul eller njaa kanske inte så mycket.. Hur mycket man än gillar sitt jobb så är det skönt att vara ledig också :D hehe.. Nää vi får väll se vad det blir av denna dagen iaf, inte lika fint väder ute men det är sånt man får ta :)

Vad ska ni hitta på med?

Hela helgen har dessutom varit kaos och igår fick jag reda på anledningen och det kändes som att en del av mig bara försvann, mitt hjärta gick i tusen bitar och jag kunde inte andas för en kort sekund.. Sån otroligt jobbig känsla, när jag till viss del känner att människa är det fegaste och jävligaste som finns.. Men samtidigt tycker jag om personen så sjukt mycket och det går inte att beskriva hur mycket han gett mig.. Jag började som en vilsen tjej, han fick mig att öppna mig, fick mig att se saker med andra ögon.. Ha mod till att göra saker jag ALDRIG skulle göra innan.. Jag öppnade mitt hjärta som varit stängt i såååååå många år, jag lovade mig själv att inte visa mig sårbar, att inte visa vad jag kände för det kunde slå tillbaka.. Men av någon anledning blev det tvärtom och nu är mitt hjärta så öppet och jag kan känna alla slag, jag kan känna att det gått i sönder att det lär ta tid att läka.. För trots allt betydde du mer än du någonsin kan ana!!!! ♥

There´s just no turning back, when your hearts under attack!
Kraaaaaaaaaam


One fine day!!

One fine day, you'll look at me
And you will know our love was, meant to be
One fine day, you're gonna want me for your girl

The arms I long for, will open wide
And you'll be proud to have me, right by your side
One fine day, you're gonna want me for your girl

Though I know you're the kind of a boy
Who only wants to run around
I'll keep waiting, and, someday darling
You'll come to me when you want to settle down

One fine day, we'll meet once more
And then you'll want the love you threw away before
One fine day, you're gonna want me for your girl



It´s my destiny....



2006 <-- --> 2011


I will never say never, I will fight...

Hej Hej
Allt bra idag??

Vilket väder vi har idag :O solen skiner som den aldrig gjort förr.. Lär väll bli en riktigt fin dag idag, kan hoppas att humöret kan stiga till topp oxå :)
Idag har vi inga speciell planer, Petra och Martina ligger fortfarande och sover.. Frida och jag ser på tv (våra bästa år) hehe :D.. Tänkte skriva och höra om Jenny M vill hitta på nått efter att hon slutat jobba..

Dramat som pågått i mitt liv dem senaste 4 veckorna lär få fortsätta, för jag ger inte upp så lätt.. Det är sällan jag ger mig in i nått sånt här för jag är inte "sån" men av någon anledning fick personen mig att släppa garden och nu är det för långt gånget för mig att bara ge upp det utan att verkligen veta om det kan bli nått mer..
Ja, vi får väll se hur det utvecklar sig.. Meeen I will fight to make it right!

Nu ska jag glo vidare på tv:n, hoppas ni får en bra dag!
Kraaam




Just let me know!!

Never in a million years did I think that I would end up here
missing you like crazy, thinking that what we had was strong enough to survive

♥♥♥


Egooooooo!!!

Goooosh, idag har varit världens seeeegaste och tråkigaste dag.. Jag har inte gjort ett skit och det har varit hemskt väder.. Sååå jag har ägnat dagen åt att fotografera mig själv?! Hahahah kuuuuul ..
Tänk vad ego man kan bli på en tradig söndag :D..
Meen imorron hade vi tänkt dra till Staffanstorp, jag hoppas verkligen att det blir av för jag vill inte ruttna i hemmet under min sista semester vecka för detta året :P haha..

Nää nu ska jag fortsätta glo på filmen som jag & Frida ser på "Nära och kära" den är väldigt rolig :)
Ni får sova så gott!!
Kraaam





I've got my mind set on you!


I wish that....

If I could just see your smile, then I would know everything is alright...
Because without your smile, I feel weak..

Resan hade gått bra för Petra och Jenny och nu är dem hemma hos oss igen.. Vi får ta och ta igen förlorad tid nu tycker jag.. Petra berättade en massa händelser från resan, alltid lika kul att höra om alla historier och se alla crazy bilder fårn deras resa :) haha..

Idag är det söndag, sista dagen för denna veckan och vi är redan inne i mitten av augusti *sjuukt*.. Idag blev vi bjudna till Staffanstorp för att hitta på nått meen känns som att det bara är jag som vill :P Haha ganska förståeligt med tanke på att dem andra inte har fastnat för nån där :D ha ha.. Men dem kanske kan offra sig för denna gången eller nått...

Nä nu ska jag käka lite frukost..
Ha en bra dag!
Kraam




I just wanna wake up from this nightmare!

Om sisådär 3 timmar står Petra och Jenny på centralen och väntar på att bli hämtade, innan vi kör och hämtar dem är det tänkt att vi ska hämta upp Basse så han kan hänga med oss :) Jag känner mig ganska trött redan men inte lönt att lägga sig nu innan för att sedan vakna om en timme..

Dagen idag har varit jäkligt seg, vi har inte gjort ett smack meen det är väll för det bara varit vi och att vi skulle iväg ikväll.. Kände för att dra ut med Martina om hon hade velat men det går ju inte idag.. Kanske kan bli nästa helg om tjejerna är på?! Plus att Malmöfestivalen har börjat då :)

Nää nu ska jag kolla vidare på filmen
Ni får ha en fortsatt bra kväll!!
Kraaam


Gomiddag!!

Sovit gott?
Jag har sovit sååååå bra och förutom hoevärken jag har så är allt annat bra..
Inatt åkte mina föräldrar och min syster Jenny iväg till Kreta för att stanna där 2 veckor, hääärligt..
Värsta var dock att jag vakna upp med ett sms från min pappa där det stod:

-Vi har landat. Sitter och väntar på att få gå av. De e nåt konstigt som lyser där ute..
Javisst ja, det är ju solen ;P

Snacka om att man blir avis och lagom irriterad, speciellt när man själv vaknar upp och kollar ut genom fönstret och ser att regnet öser ner :O.. LOVELY!.. Meeen ikväll/natt kommer Petra och Jenny M hem såå det ska ju bli sjukt kul :P..
Frida frågade mig vad vi skulle hitta på idag osså säger Martina den smart assen..
"Vi kan väll städa ditt rum Hannah, riva ner din garderob och införskaffa nya saker och fixa och dona.. Ditt rum har så mycke potential!!"

Omg kvinna, drop it.. Hon kan städa så gör jag nått annat :D hahah.. Städning är inget jag vill syssla med idag direkt!
Men nä nu ska jag ner och käka frulle, så får vi se vad vi hittar på med idag!!
Kraaaam


There ain´t no reason you and me should be alone tonight...

Dagen idag var lååång meen jag överlevde.. Direkt när jag sluta kvart i ett kom pappa och hämta mig och vi körde iväg till Staffanstorp, vi fikade hos Brita och satt och snacka ett bra tag.. Sen ville halva familjen hem så dem åkte och Martina, Frida & jag gick över till D´s pizzeria och snackade med honom, haha han är för go.. Han tyckte att vi skulle verkligen vara med dem på söndag och spela fotboll :P Fasen va kul det hade varit, köttat dem eller en person ordentligt :P ha ha ha..

S var a no show, han visste ju inte att jag skulle dit, fast fattar inte what´s up with honom liksom.. Lika bra att lägga ner detta eviga daltandet och ta nya tag :).. I feel so much better, nu när det gått några dagar och jag verkligen försökt lägga det vid sidan.. Meen kan inte tänka mig hur det kommer bli dagen då vi träffas face to face igen :/ nått att tänka på...

Näää nu ska jag hitta på nått kul :D
Ha det, kraaaam


Boy you know I miss you, I just wanna kiss you....

Haft en bra dag??
Vilket tråkigt väder vi fått, sommaren är över.. Det måste den väll vara när vi fått in detta höst vädret redan i början av augusti?! Tråkigt...

Imorron öppnar jag på jobb vilket innebär att jag måste gå upp kvart i FEM? Hallååå ja.. Pain!
Meen det innebär ju att det är kort dag och sen är det officiellt HELG :D.. Direkt efter att jag kommit hem från jobb imorron ska vi in till Staffanstorp för att hälsa på Brita :)

Seen blir det en väldigt lugn kväll, för på lördag blir det massa rundor för att lämna och hämta folk som ska till och kommer hem från semester ;P..

Sov gott o ha en härlig kväll ni som har chans att va uppe längre!!
Kraaaam


I never thought I would fall for you as hard as I did..

I never thought I´d be inlove like this
When I look at you my mind goes on a trip
Sometimes love comes around and it knocks you down
just get back up when it knocks you down




Off to work..

Gomorron
Ja, då är det dax att ta sig an denna dagen oxå.. Jag ska göra det med ett leende på läpparna no matter what, du ska inte få sänka mig med din frånvaro!!!

Jag jobbar lång dag och efter idag är det bara fredag (min öppningsdag) kvar sen HELG :D Då fasiken smäller det, mycket händelser under helgen och jag hoppas att det blir awesome! :)

Ha en jättebra dag!!
Kraaam


<3

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now
wish right now
wish right now

♥♥♥


Count your blessings to find what you look for..

Kan inte förstå att mer än halva veckan har gått och det har faktiskt gått väldigt fort ändå.. Onsdagar fasar jag alltid, det är dagen som balanserar på hälften av veckodagarna och det är även den dag som jag tycker går väldigt sakta.. Men inte idag konstigt nog..
Jag vaknade upp och kände att dagen kunde bli bra, på jobbet gick det ganska fort.. Bäst var det när Alexandra kom dit i slutet, du lös upp min kväll!!! ♥
Blir alltid glad när jag träffar dig, du får en på bra humör fast man kan vara nergrävd i världens håla :D hehe Vilket jag är och har varit nu i nån veckas tid, meen jag ska ta mig upp och sen ska jag försöka se till så jag aldrig hamnar där igen..

Imorron jobbar jag 9-17, såå ganska tradig tid.. Meeen jag ser det positivt vilket innebär att det bara är 2 dagar kvar på jobb sen kommer den efterlängtade helgen :) Jag HOPPAS på en braa helg.. Petra och Jenny kommer hem och kanske, KANSKE att nått annat har hunnit lossna tills dess..
Tyvärr eller ja, mina föräldrar och Jenny åker iof på semester.. Kanske blir semeser för oss här hemma att inte ha dem hemma i två veckor :) hehe äsch vi får väll se..

Nä nu blir det alldeles strax duschen, sen blir det väll sängen :)
Kraaaam


We could have had it all..


God damn your beautiful...

Gomorron, sovit gott??

Onsdag idag, vilket innebär att jag stänger på jobb och sen är det bara torsdag och fredag kvar.. Jag vill att dessa sista dagar ska gå undan för jag är trött på det redan :P

I helgen kommer Petra och Jenny hem och innan dess åker mina föräldrar och min syster Jenny iväg till Grekland (Kreta) i två veckor blir dem borta.. Såå jäkla härligt det hade varit om man hade bara kunnat åka iväg, ta sitt pick och pack och vara borta 2-3 månader :) hehe... Åka iväg och glömma skiten här hemma och komma tillbaka med ny energi och nya tag, inte låta någon trampa på en.. Jaa än sålänge får det förbli en dröm för så spontan är jag ännu inte :D.. Men det kanske kommer...

Nää om man kanske skulle ta och fixa sig för jobb, Alexandra kommer ju dessutom dit (YES) :D..
Ni får ha en toppen dag!!
Kraaam


Den osminkade sanningen, jisses!

Turn the music up in here, I still here his voice loud and clear..

Sitter och lyssnar på en MASSA musik, olika stilar, olika artister men dem alla berör.. Vissa sticker det till mer i hjärtat av när jag hör dem, men så är det jue :)
Jag stänger imorron på jobb vilket innebär att jag börjar lite senare då oxå, faktiskt sköönt.. Jag är inte direkt nån morgonmänniska, jag kan gå upp tidigt (no problems) meen inte för att gå iväg till jobb.. Jag är inte heller nån kvällsmänniska så jag går gärna och lägger mig innan 00 :P hehe gärna innan 23 med :P..

Imorron är det tänkt att Alexandra ska komma förbi jobb och underhålla mig sen när jag blir själv, kan behövas.. Jag känner att jag behöver lite positiv energi runt mig nu hehe :P..
Näää nu ska jag lyssna vidare och sen går jag och lägger mig!!

Sov gott!
Kraaam


I have an awesome pokerface..

Can't read my,
Can't read my
No he can't read my poker face


I promise...

Godagens
Allt bra idag??

Denna veckan jobbar jag, vilket märks ganska tydligt.. Jag har inte bloggat en endaste gång, jag känner mig segare än segast och vädret gör inte det hela bättre.. Här nere i Trellehålan öser det ner nästintill hela dagarna, trodde jag skulle vara Happy Happy pågrund av att jag fått träffa S både i lördags och igår meeen jag sabbar allt såå det gör mig bara mer depp.. Space hette det jaaa.. Sååå nää nu ska han få space så det kvittrar om det, jag ska inte skriva, ringa, åka dit, NOTHING.. They say that if you like something, set it free.. Kanske är love men såå långt drar jag ICKE detta..

Annars då, jag har inte hört från Petra och Jenny som befinner sig i Tunisien, dem har det säkert jäkligt härligt i värmen.. Dricker drinkar, solar, festar, jaa listan kan bli lååååång :D Jag ÄR avis... Meen dem kommer ju hem på lördagnatt så det är inte sååå länge tills dess.. Och nästa vecka har jag semester så då ska jag bara njuuuta, på fredagen sätter Malmöfestivalen igång och på lördagen den 20 augusti tänkte vi dra ute.. Får se vilka som är på när datumet närmar sig :)

Vad hittar ni på med idag??
Kraaam


This one´s for you and me, living out our dreams...

Gomorron!!
Har ni sovit gott??
Jag har sovit jättebra, vaknade upp för en timme sen och kände mig hur utvilad som helst..

Igårkväll drog vi iväg och spelade Laserdome, kändes lite segt med tanke på att vi bara va fem pers denna gången meen det var roligt ändå :) Efter åt var vi rätt hungriga, tänkte käka nånstans i Malmö men stället vi skulle till hade bara öppet till 21 så vi bestämde oss för att köra till Staffanstorp..
Martina och Mark skulle leda oss dit och jag vetifasen vad dem tog för väg för det kände som att vi körde i en timme för att hitta rätt :P Hahah

Väl där käkade vi, D från andra Pizzerian kom förbi en sväng och snackade.. Hahaha sååå roligt I think he has a thing för Jenza :P, hon var en version av mig när han ville prata med henne :D Ha ha..
Vädret var sjukt dåligt så jag ställde in planen om att S skulle köra ner till mig, vi fick ju träffas ändå.. Vi gick in och snackade och förvånande nog gick det hur bra som helst, ingen av oss stod och småfnittrade för vi var blyga :P.. Lättare när ingen annan är med och vi bara kan vara :) Go with the flow som Alexandra säger ;P..

Lite över elva drog vi hem i världens kaos väder, blixtra, åska och regnade som fasen, men långt om länge kom vi hem och jag somnade nästintill direkt :) Hääärligt :)..

Nuu ska jag se vad resten av familjen hittar på, inte förstöra dagen genom att sitta på mitt rum (trots att det regnar som fan ute) :D..

Vad ska ni hitta på idag??
Kraam



They´re leaving..

Vaknade för typ en halvtimme sen, sitter och lyssnar på musik..
Tänkte alldeles strax gå ner och käka lite frukost för snart är det dax att ta farväl av Petra och Jenny som åker till Tunisien, saknaaad!
Meen vi överlever väll här hemma ändå, veckodagarna jobbar jag ju ändå.. Låååånga dagar så det spelar ju inte så stor roll ändå..

Aja nu ska jag gå och fixa mig, kanske blir en sväng om till Marknaden idag plus att min faster kommer besök :) Trevligt..
Kvällen kanske, men bara kanske spenderas med S om han dyker upp och om jag pallar :P heheh

Näää ni får ha en toppen dag
Kraaam



Viiii


What a night...

Planerna för kvällen var Laserdome, men det blev ändrat vilket jag nu såhär i efterhand kan känna var skitsamma för jag kom på andra tankar.. Basse och Jenny kom förbi, vi satt och snackade ett bra tag och sen bestämde vi oss för att köra lite singstar haha (vilket jag är bäst på :P ).. Efter det dansade vi loss i vardagsrummet av nån konstig anledning meeen vi hade iaf riktigt roligt så :D

Imorron åker Petra och Jenny till Tunisien i en vecka och jag kommer sakna alla galna grejer vi hittar på meen jag jobbar ju i veckan så det är ju rätt chill :P hehe

Gonatt på er och sov så gott!!
Kraaaam






Snart slut på semestern...

Hej Hej
Allt bra idag??
Jag mår lite sisådär.. Meeen jag får tagga Laserdome ikväll med gänget, jag pallar inte med allt negativt och laserdome kanske kan få mig på braaaa humör som det fick sist! :) Vi får väll se vilken tid vi drar dit och hur det blir med kvällen :)

Jag har precis städat undan här hemma, kanske hänger med Petra till affären och handlar till maten annars blir det bara jäkligt lugnt.. Vädret är inte lika bra idag som det varit dem senaste 2-3 dagarna.. Sommaren har sugit ganska rejält detta året, vädret har varit katastrofalt, och mitt humör har varit förjäkla jobbigt.. 
Kom på att jag bara är ledig idag, lördag och söndag sen börjar jag jobba igen, vilket inte är särskilt lockande.. Som tur är har jag en semster vecka till v.33 :) Då måste jag ladda upp inför hösten inga distraherande saker som får mig att må dåligt, för det fixar jag aldrig..

Näää nu får jag fan ta mig i kragen och rycka upp mig :)
Hoppas ni får en toppen dag!!
Kraaaam

 

I don´t want to walk this earth if I gotta do it solo...

Har ni haft en bra dag??
Jag och Martina körde i förmiddags och hämta Brita, hon saknade oss och ville tillbaka (härligt) och vi tycker det är mycket roligare med henne här :).. Annars träffas vi alltför sällan, jag kan inte åka till henne hur jag vill osv.. Därför tänker jag ta vara på denna tiden! ♥

När vi hade lämnat av henne här hemma hängde jag med Martina ner till stan för hon skulle gå och få sina ögonbryn fixade :).. När vi var klara gick vi in en sväng om i olika affärer, hittade en tröja båda två som vi gillade men bestämde oss för att hoppa det.. Om den finns kvar nästa gång så satsar vi! :D
Efter det åkte vi hem då ville tydligen folket här hemma att jag skulle göra plättor till dem.. Vilket jag gjorde, måååånga dessutom eftersom vi är 8 pers i hushållet :)..

Efter det så har jag suttit och väntat ut tiden eftersom jag egentligen skulle träffa S ikväll, meeen det sket sig så istället spelade jag plump med dem här hemma.. Tankarna var på helt annat håll, men det har dem ju också varit enda sen den dagen då du rörde om i huvudet på mig.. Jag vet f*nimej inte var jag ska ta vägen, mina känslor är som en jäkla berg och dalbana, glad, lessen, glad, lessen osv osv.. *suuuuuck*..

Nää nu ska jag försöka se klart filmen....

If it´s alright with you, then it´s alright with me!! ♥
Käääääääärleeeeeeek!!!!



Baby let´s take this time, let´s make some memories..

Modet tryter på många, även på mig.. Men denna gången va fanimej inte jag boven i det hela..
Jag har tidigare (Jag tycker jag har blivit mycket bättre) fegat ur så fort nånting blir svårt eller jobbigt.. Speciellt när det kommer till vissa saker, men det är nått jag verkligen jobbar ständigt med för jag vevt om att det bara håller mig tillbaka i mitt liv.. Idag stod jag inför två utmaningar, först på förmiddagen och sen nu ikväll, i förmiddags förvånade jag mig själv över hur lugn och sansad jag var.. Det gick därför så mycket bättre än det brukar och jag kände att kvällen kunde komma att gå precis lika bra.. Men modet svek för andra parten, finns inget och göra, jag vet ju hur det är för jag var/"är" precis likadan själv.. Men det är bara så surt eftersom det är allt jag tänker på konstant och jag skulle vilja att det gick framåt :).. Men det kommer, det får ta sin tid helt enkelt.. Så länge det är värt det och det är det iaf just nu! :)

Vad har ni hittat på idag??
Kraaam


When I think of you my heart skips a beat..

Jag är så sjukt nervös, imorron gäller det och det får helt enkelt bära eller brista..


Malmö med töserna..

Drog iväg med töserna till Malmö i förmiddags en sväng.. Petra och Jenny skulle fixa nått med sin resa så under tiden körde Frida, Martina och jag till pappa som jobbar i Malmö.. Satt och snackade med honom ett bra tag, väldigt trevligt.. När vi var yngre var vi ofta på vår pappas jobb, hjälpte honom med små grejer och sprang runt i verkstan.. När vi blev äldre bruka vi sommarjobba på hans jobb, jag va inne på kontoret och hjälpte honom.. Jag fastna inte direkt för det jobbet :P hahah, men Petra däremot hade gärna fått fast jobb där med grabbarna ute i verkstan :P

När Petra och Jenny var klara så drog vi till Skopunkten för dem skulle kika på skor :), dem hitta inget men jag hitta ett par ballerinor, det är så fruktansvärt varmt så jag pallar inte gå i mina andra skor längre :P.. Sen drog vi in i varuhuset som är där och dem handlade grejsimojs.. Och efter det skulle dem käka friterad banan, jag hoppa dock det, förstår inte grejen med kinesiskt och allt det friterade, jag gillar helt enkelt inte det :P..

Sen var det dax att bege sig hem, Petra och Frida drog med en bil och vi skulle köra Jenny till Basse :)
Usch jag får kalla kårar bara jag tänker på vad som hände.. Vi stod ett tag och väntade på att han skulle komma cyklande hem från jobb, vilket han gjorde efter ett tag.. Han ställde cykeln en bit ifrån osså hälsa vi och stod och snackade.. Vi pratade säkert 15-20 minuter om inte mer och rätt som det var så snodde nån idiot hans cykel och började cykla iväg :O Som tur va så är Basse snabb som vinden och han ifatt honom och fick tillbaka sin cykel.. Usch så sjukt jag och Jenny blev helt hispiga och gick mot honom för att se hur det gick medans Martina stod en bit back och höll nästintill på att böla :p hahah .. Konstigt nog så påstår hon att hon är så stark och modig o kagig alltid, men när de kommer till kritan är det hon som står bakom om i panik :D Men ja sån tur va gick det bra och han var oskadd när han kom tillbaka!! :)

Nää vi får väll se vad som händer resten av kvällen!!
Kraaaam


God morgon!!

Har ni sovit gott??
Jag har sovit gott, men inte så värst länge.. Men jag vaknade iaf och såg att solen var påväg upp, igår såg jag den gå ner och idag upp :) Underbart!

Idag är planerna lite skeva, Petra och Jenny M ska in till Malmö och göra nått med deras resa och sen ska dem gå och kika runt.. Dem undrade om jag ville hänga på, såå antingen blir det Malmö eller oxå så stannar jag hemma och solar för idag verkar det till att bli riktigt jäkla varmt igen :) Så man får passa på helt enkelt..
Men vi får väll se hur jag gör, kan bli kul i Malmö med tjejerna med :).. Komma ifrån och sluta grubbla över allt som försigår runt om en OCH i mitt huvud, dte kan jag ju tyvärr inte rymma från men kanske kan få tänka på nått annat så länge :)

Vad ska ni hitta på idag??
Kraaaam


Maybe the sunset can heal my heart..

Gokväll!!
Har precis satt mig på mitt rum och kan slappna av för första gången under denna dagen, den har varit bra och fartfylld med underbart vackert väder.. Men jäktig på nått sätt.. I bilen tidigare idag höll jag på att få världens ryck och om jag inte hade tagit mig samman hade tårarna forsat (av nervositet) hehe.. Meen fast att det mötet inte gick precis som jag ville så är jag ändå glad på nått sätt..

När vi kom hem från Staffanstorp käkade vi middag och sen drog Petra, Frida och jag iväg till affären och sen ville vi bara ut.. Så vi drog till stranden (Dalabadet) Gick ut på bryggan och bara njöt av solnedgången som var påväg ner.. Jag kände mig helad, jag mådde bra, kände mig lycklig!

Det var så fruktansvärt vackert.. Jag tackar gud VARJE dag för en massa grejer som man ibland tänker är en självklarhet som att kunna se, höra, prata eller gå.. Att kunna känna sanden mellan tårna eller kunna lukta på blommor eller vad som helst.. Att jag har tak över huvudet och en säng att ligga i.. Att jag har en underbar familj, trots att vi bråkar en hel del så finns dem alltid där.. Mina underbara vänner som får mig att le när jag haft en förjäkla jobbig dag och bara vill få skratta.. Att jag fått en chans att vandra på våran jord, få uppleva saker, fått träffa nya människor, fått skratta så jag gråter, fått gråta så jag till slut skrattar..

Jag är evigt tacksam..
Jag hoppas att ni där ute som står mig nära vet om att jag verkligen älskar er och att jag alltid finns här för er..
Ni är bäst!!






Thought love was dead but now your changing my mind...

Har ni haft en bra dag??
Vi lämnade av min pappas moster och det kändes så hemskt att lämna henne i hennes lägenhet ensam.. Hon gick direkt och la sig.. Jag hoppas verkligen att hon vill komma tillbaka och bo här iaf under tiden hon har ett helt gipsat ben.. Hon var tvungen att åka hem nu för hon skulle sätta igång hemtjänst nu när hon är dålig och få en rullstol och grejs men förhoppningsvis är hon tillbaka i slutet av veckan :)

Staffanstorp nästa, mes Hannah klev ur bilen och i den riktningen fortsatte de.. Med alla andra killar och tjejer där är jag MIG SJÄLV, fjantiga jag.. Nä men snackar som tusan osv.. Så fort jag kollar på honom blir jag en wimp, jag känner hur mitt fejs blir rent rött och kinderna helt varma :P hahah.. Jaa och då ska vi inte ens nämna hur han blir, han vågar inte ens kolla på mig och när och om han gör det blir han helt generad och börja fnittra *sicked*.. Jag försökte ändå, med massa trick men det funkar inte att få det att smälta och kunna gå iaf någorlunda normalt.. Nää jag får väll helt enkelt komma över det faktumet att jag är blyg, en jäkla mes och att det helt enkelt får gå som det går.. För om jag inte tar chansen nu är det inte säkert att jag får fler!...

You'd better know that in the end, it´s better to say too much.
Then never to say what you need to say again..



My heart´s a stereo...

It beats for you so listen close, hear my thoughts in every note..


Plättor..

Brita tyckte vi skulle göra lite plättor idag, så jag fick sätta igång och röra ihop lite.. Meen jag tyckte det blev väääldigt lite smet jämfört med vad vi brukar göra :) hehe Men aja, hon vet väll vad hon gör!

Imorron är det dax för Britas hemfärd och jag ska få träffa S :), trevlans.. På eftermiddagen ska vi träffa Jenny en stund, snacka eller nått :)

Nää nu ska jag ta och hitta på nått, kanske rent av ta och börja läsa den nya boken som jag lånade idag.. Hoppas verkligen att det är precis lika bra som dem två tidigare :) hehe
Vad ska ni hitta på idag??

Kraaam