Film: Avatar..

Denna filmen har det snackats väldigt mycket om och jag har fått höra både positiv och negativ respons.. Egentligen har där intte funnits något mitt emellan utan antingen har folk tyckt den var jätte BRA eller jätte DÅLIG, vilket som stämmer tänker jag nu ta reda på.. Än sålänge tycker jag den är bra men litta slö..
Jag blev helt till mig när Jake förvandlades till sin Avatar figur, han såg så himla söt ut :P heheh, men får väll se om det håller hela filmen ut :) Jag kommer med en recension efter filmen :)

"En motvillig hjälte. En episk resa. Ett val mellan det liv han lämnat bakom sig och den besynnerliga nya värld han har börjat kalla sitt hem. Återvänd till James Camerons AVATAR - Tidernas största äventyr.."

// Hannah



Sunshine day!!

När jag skulle ta en promenad med hunden i förmiddags slogs jag av en rejäl värme, jag trodde jag hade stigit in i sommarårstiden och glad blev jag inte direkt, mer otroligt svettig och halvt ledsen :P Hehe.
Jag gillar vädret som det är nu, halv varmt, soligt och skönt.. Fick även höra från Jenza att vi skulle till beachen imorron på Valborg, skoj :) Undra vilket gäng som hänger på :P (Haha Polly om du läser så undrade "stalkern" om hon kunde hänga med dig imorron på Valborg ;P)..

Ska fortsätta kolla på tv nu, höres om en stund!!
Vad har ni gjort idag??
// Hannah


Haha Miro ser inte lika road ut som jag :P, jag tror inte han gillar att bli fotad :)


Crazy ride!!

Petra och jag åkte hem till Polly ikväll för att snacka lite skit, trevligt :)
Men det blev inte roligt förräns vi skulle iväg och hämta lillasyster och hennes kompis då dem varit i stan och lyssnat på Scotts.. Vi hämta upp dem och Petra började med att gasa på som sat*n och vi flög från vänster till höger och sen veva Polly ner rutan och skrek på killar, dem tutade hit och dit :D
Haha stackars Fridas kompis fick åka med en massa galningar, men roligast var nog att hon ksulle va hemma till en viss tid men vi körde runt och runt och runt och landade utanför hennes hus 20 minuter försent :P Aja det var iaf ganska roligt :)

Jag hade tänkt gå och lägga mig ganska så snart jag orkar knappt hålla ögonen öppna *suck*..
Hur har er dag varit??
// Hannah


Film: Motherhood

Sitter och kollar på en film vi hyrde i helgen som heter Motherhood, och så som hon (Uma Thurman) tar hand om sina barn förstår jag att hon tycker det är sjukt jobbigt.. Jag är lika trött som henne och jag har bara precis vaknat upp från att ha "sovit" :P.. Tänk då att hon har det så jäkla jobbigt med sina två ungar och andra föräldrar har ännu fler, mina hade 6 ungar att ta hand om när vi var små.. Jobbigt!!

"Det är inte lätt att vara tvåbarnsmor i dagens New york. Särskilt inte när äktenskapet ska hålla ihop, jobb ska skötas och ett storstilat barnkalas snart ska hållas för att fira en födelsedag. Eliza Welch är i vart fall nästan utslagen. Men lyckligtvis har hon en lösning på sina problem: cocktalils, sarkasm och en blogg på nätet därhon kan få utlopp för sina aggressioner! Uma thurman spelar huvudrollen i denna hejdlöst roande och oroande verklighetstrogna komedi om världens hårdaste jobb: att vara mamma!"

// Hannah


Bokad för jobb..

Ååh toppen!
Fick ett mail igår från kvinnan som har hand om bokningarna och hon skickade att hon hade fixat så jag bara fick jobb i centrum, kanon! :)
Så igår blev jag bokad här i stanså det var ju perfekt, och ännu bättre är att det är en kort dag, jag som sov så dåligt.. Jobbar mellan 10.00-15.00, skönt..

// Hannah


Jag tror på oss!!



Haha låten jag och Petter lyssnar på när vi cruisar runt i stan :P Heheheh :D
"Bensinen står på noll och motorn hackar, JAG TROR PÅ OSS!!"

// Hannah

Dax att rensa..

Nu börjar en ny årstid och jag känner att det är dax för mig att först och främst städa mitt rum, kasta allt skit jag inte använder som bara tar en massa plats.. Men även bland skorna jag trodde att jag inte hade mer än typ 2-3 par skor men det är ju betydligt många fler par, fast jag kommer ändå inte upp i Martinas antal för hon hade kunnat ha en egen skoaffär..

Jag letade iaf reda på mina favoriter, jag gillar ballerinor och låga tygskor och äger endast ett par med en pyttepytte klack..  Hahah

Vad gillar ni för skor??

// Hannah




Ny vecka!!

Ännu en helg har gått förbi och det gå så jäkla fort, men denna helgen har nog varit bättre än många andra iaf för min del :) Först grillkvällen och sen heldagen med Petra :)
Idag har jag än sålänge inga planer, kanske ska hänga med "Petter" och hämta ut bilen som varit på service sen in och hämta pappa i Malmö, fram tills dess ska jag ut i solen och hitta på nått!

Vad händer hos er idag??
// Hannah




Passning av kusin..

Idag har varit en av dem bästa dagarna på riktigt länge, solen har skinit precis HELA dagen och jag har mått SUPER!!
Början av dagen tillbringade jag med Felicia då hennes föräldrar höll på och fixa i sin lokal, vi gick en promenad, följde med Frida till bussen, lekte med sandsaker, trixa med bollen och tillsist åkte vi ner i stan för att kolla på djuren och äta glass :) Väldigt mysigt!! ♥

// Hannah








Grillkvällen..

Grillkvällen igår var väldigt trevlig, trevligt gäng och vi hade super kul :D
Det blev fotboll, hönslöpning (Jenza & Polly), kast med liten Vigge och sen avslutade vi det hela i Vigges röde bil på parkeringen :P Hahah

Men ja jag låter bilderna tala för sig själv :)
Tack alla som deltog det var hur roligt som helst :)
// Hannah











Even the best fall down some times!!

Åååh vilken härlig morgon :)
Jag vaknade upp lite över 8 imorse, tog en snabb dusch och sen tog jag mig direkt ut i trädgården :)
Har sopat, plockat upp, ja helt enkelt fixat och donat i trädgården, nu när värmen kommer med full fart känns det som att det är dax att få iordning trädgården och dte har den inte varit på HELA höst/vinter halvåret :D

Men duktiga som Martina, FRida och jag är så röjde vi upp i uterummet igår så där kan man nu komma in, gräset blev klippt och ställena där blommor och så står blev fixat :)

Ikväll är det grillning som står på schemat och vi blir ganska många, kanske för att vi är så jäkla många redan i vår familj men.. Jönssonligan kommer förbi och Victor även den berömde Polly hahah :D (Polly doesn´t want a cracker she want´s to flyyyy!) Haha internt skämt :P

Nä nu ska jag äta klart min frukost sen ska jag städa inomhus :) wiiie!!
Hur ser era helgplaner ut??
// Hannah





WTF det haglar ute?!

Stod och fixade mitt hår och hörde nått konstigt ljud som slog mot fönstret och när jag sprang för att kolla så såg jag till min förvåning att det hagla ner en massa små snökulor utan för fönstret.. Hur är det möjligt?
Jag trodde vi skulle slippa det skitet nu och att solen skulle stå högt och skina som bara den, men ja jag hade väl helt fel antar jag :/. Men solen tittar väll snart fram igen!!

Nu ska jag se sjunde himlen..
Vad händer hos er idag?
// Hannah


I hear them say love is the way...

...Love is the answer, that´s what they say!! ♥

// Hannah





Young artists for Haiti..

Först och främst GOD MORGON!!

Sitter och lyssnar på Young artists for Haiti - Waving flag, K´naan sjöng orginalet och nu har en grupp Kanadensiska sångare och sångerskor slått ihop sig och gjort sin version på den och den ger mig gås hud varenda gång.. Det är en sån låt som får ens tankar att verkligen vandra bort och tänka på det som hände i Haiti men inte bara där utan allt alla länder, städer osv är med om.. Tsm kan man göra skillnad!!

Lyssna på låten vettja, och tänk er dit, gunga med, tänk er in i situationen och få energi till att göra DITT liv till det bästa möjliga!! :)

We cannot wait for some faithful day
its too far away so right now Ill say


When I get older
I will be stronger
Theyll call me freedom
Just like a waving flag
(And then it goes back x3)

Uhh well alright
How come when the media stops covering
and theres a little help from the government
we forget about the people still struggling
and assume that its really all love again, nahh
see we dont have to wait for things to break apart
if you werent involved before its never too late to start
you probably think that its too far to even have to care
well take a look at where you live what if it happened there?
you have to know the urge to make a change lies within
and we can be the reason that they see their flag rise again





// Hannah

Gonatt!!

Ni får sova så gott!!
Imorron försöker jag komma med fler inlägg idag har jag inte ens haft lust och tid..

Hoppas er dag har varit kanon!!
// Hannah


One shot!!

You only get one shot so make it count
You might never get this moment again
The clock is ticking down, it's the final round
So tell me what it is thats stopping you now
You never know unless you try
You'll only regret sitting wondering why
You only get one shot so watch this moment go by ay
When love's on the line




Haha hade ingen annan bild som visade en ordentlig känsla :P

Sängen nästa..

Nu är jag helt trött och sista serien startade precis Christine.. Efter det blir det sängen för min del såjag får ordentligt med sömn och kommer upp i tid imorron :)

Så god natt och sov gott!!
// Hannah


Låång dag!

Denna dag har varat i evigheter känns det som, jag började lite senare så timmarna innan satt jag mest och stirrade bort på jobbet var det väll halvkul.. Stället låg en bit bort så blev en tid till körning där sen åkte jag med mamma och handlade och det tog sin lilla tid..

När jag ÄNTLIGEN landade i hemmets trygga vrå så blev jag bemött med världens största leende av kusin, hon kom springadens i regnet och för några minuter så kändes livet härligt :) Eller åtmistone så kände jag mig ganska frisk och kry :) HUvudvärken jag har haft vill fortfarande inte avta men jag tänker positivt och hoppas på att den försvinner snart!!

Nu ska jag se Desperate Housewives sen Cougar town följt av Christine sen slocknar jag förmodligen i min ärliga säng...
Hoppas ni haft en toppen dag trots att solen försvann och istället fick vi tydligen snöblandat regn, men jag slår vad om att det är solsken imorron :)

Ha det!!
// Hannah




Petra är påväg heeem!!

Trodde inte jag skulle bli så glad över att höra att Petra är påväg hem :D Hon åkte med flyget från Turkiet kl 15.00 idag och sen landade dem på Arlanda där dem ska bussa till Skånes byar :P hehe Visserligen lär det ta tid men fyfasiken va skönt det måste vara för henne och komma hem efter hennes utbrott både igårkväll och imorse :) hehe .. I miss ya!! ♥

// Hannah


This is the sound of freedome..

Ååh för nått år sen blev detta min absoluta favoritlåt och jag älskade videon så fort Bob Sinclar kom  i rutan :P heheh  ooh!! ♥

// Hannah


Uppe med tuppen...

God morgon!!

Sitter och kollar på Vakna med the voice där dem just nu pratar om vulkanaskan som spritt sig runt.. Varje gång det dras upp så tänker jag på att Petra sitter fast nere i Turkiet och tydligen så gillade hon inte läget nu mer, förstår att hon är orolig och ängslig men hon får helt enkelt rycka upp sig och ta det som det kommer.. Men jag hoppas det löser sig snart och hon kommer hem :)

Ja idag ska jag iaf iväg till Anderslöv vid middagstid typ elva halv tolv.. Sen jobbar jag hela eftermiddag kommer hem vid fem halv sex typ så lär väll inte uppdatera sen under dagen :)
Känns spännande att komma till nya ställen ibland, träffa nytt folk och det ger en så mycket.. Men samtidigt tröttnar man på att man får sånt långt bort så igårkväll skickade jag iväg mailet till "chefen" så hoppas hon ändrar min profil på sidan till bara centrum :)

Hur och vad jobbar ni med/som??
// Hannah


Jag är tjejen som kör en svart sporthoj!

Hej hej!!
Vad roligt att få gästblogga hos Hannah & Martina!! =)
 
Visst är det svårt att komma på nåt vettigt att skriva om, hahaha...
Jag heter iallafall Anne-Lie & är 24 år.

För 1 1/2 år sedan tog jag motorcykelkort då hade jag tjatat på min sambo ett bra tag innan om att vi skulle ta ett A-kort båda två.
Vet egentligen inte varför jag ville ta mc-kort men jag antar att det var för att jag älskar utmaningar.
Jag med mina 57kg visste inte om jag skulle klara av att handskas med en tung motorcykel eller inte men det gick, hösten -08 hade jag mitt körkort i handen!
Den känslan var enorm, ni som vet hur det är att ta B-körkort kan föreställa sig hur det känns, för det är faktiskt en otrolig härlig känsla att äntligen ha kortet!
 
Jag beställde en helt ny motorcykel vintern -08 som jag sedan hämtade hem våren -09, det blev en svart Kawasaki Ninja.
Men det är inte bara motorcykeln som intresserar mig, jag är eller rättare sagt har blivit på senare år väldigt intresserad av mode, smink m.m.
Jag är absolut inte tjejen som MÅSTE ha det senaste i klädväg men jag tycker det är grymt kul att shoppa och jag shoppar sånt som jag själv trivs i och tycker är snyggt!
 
På min blogg www.nakenhunden.blogg.se kan ni om ni vill följa mig i vardagen, när jag i sommar gör härliga motorcykelutflykter, vad jag tycker om att köpa, mina tips och idéer, även lite inredning i hemmet och mycket, mycket mer. 

 

Undrar vad min nästa utmaning blir?! =)
 
Hoppas ni får en fantastisk dag kramar Anne-Lie

Gästbloggare nr4: Anne-Lie

Martina har inte riktigt fått tummarna loss på vår nya kategori så som vanligt får jag ta tag i det..
Vår 4:e gästbloggare är Anne-Lie, jag läser denna tjejs blogg nästintill dagligen och tycker hon driver en väldigt bra och härlig blogg :)

Senare under dagen kan ni få läsa om henne som person och få en liten inblick i vad hon driver för blogg, tills dess så kan ni hitta bloggen HÄÄR!!

// Hannah


Waiting for you is like waiting for rain in the drought..




// Hannah

Bokad för jobb..

Blev bokad imorron trots att jag trodde jag skulle få va ledig :P hehe.. Men kan va bra det med enda problemet är att jag egentligen skrev in att jag bara ville ha i centrum eftersom att åka buss blir bara problem med tiderna, men dem skrev inte in centrum så nu kan jag bli bokad lite varstans.. Imorron är det Anderslöv sån tur att Martina och mamma jobbar i Alstad för då kan jag åka med dem, men sen får jag nog fixa det med centrum :)

Ja då får jag njuta av dagen idag istället lär väll vara däckad imorronkväll :P Haha
Hur har ni det i värmen??
// Hannah


Another sunny day!!

Det enda trevliga jag kan komma på att skriva om är hur jäkla fint vädret är idag, massa plusgraderoch solen skiner som bara den!! ♥

Frida mådde inte bra idag så hon stannade hemma från skolan så nu sitter vi och kollar på nån film i väntan på att Våra bästa år ska börja :P hehe.

Vad ska ni hitta på för kul idag??
// Hannah


Suck på killar!!

Haha snackade med nån på msn som ville ut en sväng och hitta på nått, Polly känner tydligen denna kille med och i sista sekund vågade han inte ens komma dit :P MEEES!!

Aja Jenza, Martina och jag stack till lekplatsen idag igen, va härligt det är.. Inte varje dag man gungar och åker på kasebanan liksom :)
Nu ska jag sova hade jag tänkt, imorron är det inget jobb eller så bara lugnt.. Jenny skulle komma över vid lunch, så det blir nog trevligt :)

Hur har er helg varit??
// Hannah



I väntan på Jenny..

Sitter och väntar på att Jenny ska komma förbi, men jäklar vilken tid hon tar på sig.. Har redan ringt henne nåra gånger men om jag fortsätter ringa lär hon bli förbannad :P Tråkigt att bara sitta och vänta, tar och ringer henne igen hehe..

Vad händer hos er idag??
// Hannah


Ungdomar...

Åååh va irriterande dagens ungdomar är, jag skulle vilja påstå att jag INTE var så när jag var "ung".. Min lillasyster sitter och snackar med sin kompis i telefon och dem har snackat en bra stund nu men det roliga är väl egentligen att dem pratar både på msn, facebook OCH i telefonen?! Hur är man funtade? :D
Dem är otroligt jobbiga sitter och skriker och skrattar i telefonen *suck*!

Ska gå iväg och hämta en film nu så lär väl se den senare :)
Vad gör ni ikväll??
// Hannah




Brown eyed girl..

Hehe härlig låt :) Låten hade kunnat vara till både mig och Martina men till min förvåning upptäckte jag för nån år sen att jag inte alls var brunögd :O
Jag har ALLTID fått höra att jag har så fina "mörkbruna" ögon.. Men en dag bestämde jag mig för att kolla ordentligt hur mina ögon såg ut då såg jag att dem INTE var bruna utan gröna :P hahahah

Dem är gröna med bruna smala streck ut så det bruna tar väl över alltihopa :) rätt komiskt för jag har alltid velat ha nån annan färg och när jag fick reda på att jag hade det så önska jag att jag hade bruna.. Men egentligen ÄLSKAR jag mina ögon, dem är så fina ♥!!

// Hannah


Haha :D


There´s no way to hold it in..

Hur har ni denna lördag??

Jag mår ganska bra förutom huvudvärken som fortfarande inte försvunnit.. Men det finns en massa andra saker som är bra så det spelar ingen större roll :)
Idag blir förmodligen en lugn dag, hyrde inga filmer så ska sticka iväg och göra det idag.. Nån som vet någon bra film??

Vad händer hos er idag??

// Hannah




Gillar denna låten, egentligen främst texten tycker den är sjukt bra!!

Fler läsare?

Känner ni som vi att ni inte har nog med läsare och vill att andra ska hitta till eran blogg?!
Gör då som vi och gå in här och bli medlem och vips så hittar flera personer till just DIN blogg :) Tycker det är kanon och jag tror att ni skulle tycka det med..

Bli medlem här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hannnah90http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hannnah90

// Hannah

Walking on sunshine ooh...

Haha ååh om bara resten av kroopen hade kunnat må som jag gör mentalt så hade det varit awesome men tyvärr är det inte så just nu :) Men det kan väll tänkas kunna ändras :)

Var ute på promenad med Frida innan ikväll och det är så himla fint väder förutom att det är lite kyligt, tråkigt att man ska behöva klä sig i "vinterkläder" :P
Nu ska jag glo på så ska det låta, här finns inte direkt något annat att göra så..

Vad gör ni denna kväll?
// Hannah


Fixat och donat i trädgården..

Gomiddag!!
Hur har ni det i solen?


Jag har varit ute och röjt i trädgården med Frida.. Sopat, klippt gräset, torkat av bord och stolar, satt i dynor, krattat löv osv osv.. Städade dessutom inne i huset innan dess och nu är jag slut i rutan, vill bara bli av med huvudvärken så hade min dag varit kanon.. :)

Idag börjar äntligen helgen (wiie) och jag hoppas på att vi ska hyra nån film innan vi ska iväg :)
Har ni några planer för helgen??
// Hannah



....




// Hannah

You got it, but I wont give it up "shawty"!!



Haha roligt, med tanke på att familjen spenderar man ju typ mest tid med.. Men visst :)

Ååh huvudvärken håller i sig och vill verkligen inte försvinna, tråkigt speciellt när det finns så mycke skoj att göra.. Håller tummarna på att den försvinner under helgen!!

Har ni några planer för helgen??
// Hannah


Uppe med tuppen...

Gomorron allihopa!! ♥
Vaknade väldigt tidigt idag, ganska skönt :) Tog en långpromenad med vovven och nu sitter jag och kollar på Vakna med the Voice, tyvärr så är inte vädret lika fint idag :/.. Ska ge mig iväg om en stund hade jag tänkt :)

På söndag kommer syrran hem från Turkiet eller det var sagt så, men tydligen har det blivit nått Vulkanutbrott så många flyg är avbokade?! Jag hoppas hon kommer hem säkert och att det här skitet inte stöter på henne :)

Vad ska ni hitta på idag??
// Hannah


Bildbomb!!







Fika..

Morbror och kusin kom på besök så vi satte oss i trädgården och fikade en stund :) Väldigt trevligt..
Det är ju så himla fint väder nu så trädgården kommer väl till pass, nu är det bara att temperaturen ska höjas lite till sen är det perfekt :P

Har hunnit med mycket idag både städat, varit ute två lååånga rundor med hunden.. Nu sitter jag och kollar på tv med syrran vi hade tänkt gå en promenad senare :)

Vad har ni gjort idag?
// Hannah


13 timmars sömn..

Hur har ni det i solen?? ♥

Jag fick sova ut rejält och det behövdes verkligen, jag har aldrig i mitt 19 åriga liv kännt mig så trött som jag gjorde igår.. Har haft huvudvärk i snart en vecka och att komma till ställen med barn är ingen bra kombo så det resulterade i att jag mådde skit när jag kom hem.. Jag gick och la mig 17.55 och sov till 07.30 haha :P

Idag har jag varit ute mesta dels av dagen, men hinner inte skriva mycke mer ska ut igen :)
Vad hittar ni på med denna torsdag??
// Hannah


Jag älskar det fina vädret!!


Trött i huvudet..

Heeeeej!! ♥
Pappa kom och hämtade mig när jag slutade jobb osså drog vi till Maxi för att handla, fyför va tung jag känner mig i huvudet.. Jag är helt slut och har ingen kraft till att koncentrera mig, jag vill bara sova i en vecka nu :P hehe

Usch jag orkar inte ens sitta här och skriva, skriver samtidigt på msn med Petra som är nere i Turkiet och lever loppan, men hon verkar ha jäkligt kul så det är ju toppen!!
Nä nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, kanske hör av mig senare..

Hur har er dag varit??
// Hannah


Ingen bra morgon..

Har ni sovit gott?
Jag har däremot inte sovit nått vidare bra, jag har mått så jäkla dåligt i både magen och huvudet och kom inte ordentligt isäng förräns vid 04.00 vilket innebar att jag endast fick sova tre timmar.. Jag hattar att vara nervös och stressad vilket jag har varit hela natten, usch!

Ja jag ska varva ner och ta det lugnt nu iaf, börjar inte förräns 09.30-16.00 så jag hinner bara sitta och koppla av.. Ååh jag håller tummarna för att jag kommer må bra under dagen och det är ju bara sex timmar så.. :)

Vad ska ni hitta på idag?
Ni får ha en underbar dag så ses vi!
// Hannah



Fik med Jenzan..

Gokväll!!
Åååh vad underbart väder vi har, kan tänka mig att både jag och Martina är mycket gladare när solen och det varma vädret kommer fram vi fick dessutom nån "energidrink" i affären för ett tag sen så man skulle bli mycket piggare osv.. :P Haha..

Jenzan kom hem från Tyskland imorse så efter lunch nån gång kom hon hit på fika och vi hade ett ganska intressant samtal :P Hon har såå många frågor och tankar och ibland förbluffar det mig att hon ställer dessa frågor till MIG, till MIG av alla oss systrar av alla människor.. För det första är jag nästan 7 år yngre än henne och många människor ser mig oftast som den där skojiga typen den som skämtar och livar upp folk, den som försöker få andra att le och må bättre.. Så det känns alltid speciellt när någon kommer till en för andra saker, för jag ser mig själv som en väldigt intelligent och djup människa men det är inte ofta jag låter andra ta del av den sidan..
Jag är iaf glad att hon ville ha mina råd, jag ser verkligen upp till henne och hon är en underbar människa..

Nä nu ska jag glo färdigt på Dating in the dark..
Vad gör ni för nått?
// Hannah


Bokad för jobb..

Idag har det varit hur härligt väder som helst och jag fick precis ett samtal om att jag blev bokad för jobb på en förskola, känns så läskigt när folk ringer upp och frågar om man är ledig och kan jobba :) Hehe..
Men nä det ska väll bli spännande, får hoppas det går bra :)

Hoppas bara på att min huvudvärk ska försvinna under kvällen och natten så man kommer dit på bra humör..
Plus kom jag på att imorron firar vår blogg ETT ÅR tänk att vi haft den i ett helt år.. Spännande..

Vad har ni hittat på idag??
// Hannah


Älska vädret!! <3

Ååh vilket underbart väder vi har här nere i södra Skåne!! ♥
Solen skiner som bara den och jag ÄLSKAR att sommaren är på g.. Nu vill jag bara ha lite tur i mitt livså löser det mesta sig väl..

Hur har er dag varit?
// Hannah





Converse tävling...

Var inne på Mathildas blogg där hon har en tävling där man kan vinna ett par Converse skor och vem vill inte göra det liksom?!

Jag har aldrig ägt ett par Converse skor, för dte första är dem ju väldigt dyra och om man lever i en stor familj så är inte direkt det dyra ens första val, man får hitta budget varianter.. Därför så hade jag blivit MEGA GLAAAD om jag hade vunnit!! :)

// Hannah

Vilket kex är du?

Det har kommit många nya sorter bland Ballerina och singoalla kexen och när vi var i affären så såg vi några av dem.. Vilken chock egentligen, så många olika smaker och hälften av dem känns konstiga?!

Så vi valde ut 5 st, så vilken är eran favorit??
// Hannah



Promenad med Fritte..

Var ute på en promenad med Frida och vovven, för tillfället känner jag mig mycket piggare.. Har lust att skratta och inte böla så fort nått går på tok.. Idag kan nog bli en bra dag och imorron blir ännu bättre!! :D

// Hannah




Osså var vi bara tre!!

Godagens!!
Idag mår jag lite bättre, men fortfarande inte kanon.. Men så länge jag inte sitter och tänker på det så funkar det rätt bra..
Då har två av fem systrar tagit sitt pick och pack, den ena är i Tyskland och den andre i Turkiet.. Det konstigaste är att dem två är inte dem man i första hand hittar på saker med, den ena är oftast bort hos en kompis medans den andre är hos sin kille. Men ändå så känns det när man fattas någon i gänget..

Fast Frida, Martina och jag kan säkert hitta på nått kul att göra, tror jag..
Nu ska jag kolla vidare på filmen sen ska jag försöka ta mig ut och få lite frisk luft :)

Vad händer hos er idag??
// Hannah


Släpat ass:et bort från soffan..

Ja det är vad jag har gjort nu efter att ha legat där en hel dag och sovit, kollat på film osv.. Jag mår fortfarande inte vidare bra men jag hoppas på att jag kommer må bra imorron :)
Syrran åker till Turkiet inatt klockan 03 nån gån? Palla?! Hehe.. Jag hoppas hon får jäkligt mycket roligare än vi lär få här hemma :D Och att hon kommer hem med nått kul till oss, det är ju ett måste på alla resor *haha*..

Jag ska försöka ta mig utanför huset en stund så jag får lite frisk luft, och om jag inte ligger medvetslös senare så kanske det kommer ett inlägg till, dock inte med några bilder.. För idag känner jag mig som en rutten banan, mest för att Martina tyckte jag såg förjävlig ut :D

Vad har ni hittat på med denna lördag??
// Hannah

Mobilbloggning!

Ligger i sova helt slutkördå dem andra är tydligen påväg hem från Malmö.. jag slummrar tii emellanåt men dem senaste 4 timmarna har de varit samma jäkla program p mtv *suck*. Disaster date heter det, visst är det halvt roligt men efter ett tag blir det bara jobbigt.. Jag mår nog lite bättre än innan (knacka ta i trä) jag mår inte lika illa men har sjukt ont i huvudet.. meen nu ska jag fortsätta vila.. ni får ha det bäst.. // Hannah

Kräksjukan tillbaka??

Igårkväll mådde jag helt okej, nästan bra.. Jag gick och la mig och somnade ganska fort, vilket jag aldrig annars gör.. När jag vakna till mitt inatten trodde jag att det var morgon men klockan var typ bara två, halv tre och då satte det igång, jag mådde och mår sjukt dåligt.. Fick kuta till toan var 5-10 minut och sen sitta där ett tag, när det väl hade slutat gick jag och la mig med en hink bredvid sängen och sen fick jag springa upp igen..

Även nu när jag sitter här känner jag mig kräkfärdig, som att det skulle kunna komma precis när som helst och jag HATAR att spy det är så jävla heeeemskt..
Usch vill inte sitta vid datorn om det skulle komma upp nått, såvi hörs helt enkelt..

Ni får ha en toppen dag!!
// Hannah

Natti Natt!!

Jag känner mig fullkomligt SLUT, jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre.. Imorron ska vi till Malmö för att besöka våran faster, kan säkert bli väldigt skoj :) Resten av dagen har jag inga planer än men jag hoppas på något skoj, syrran fick sin resa på söndag istället så blir sista dagen med henne på en vecka :P haha

Nä usch, ni får sova så gott..
Och ni som är ute och svänger, var försiktiga och ha sjukt kul!! :D

Gonatt!!
// Hannah


Film: All about Steve

Hyrde några filmer och denne gången verkar det som att vi fick tag på några som faktiskt var bra :P
Vi börjar med "All about Steve" med Sandra Bullock & Bradley Cooper och det är en Komedi..

"Sandra Bullock (The Proposal) och Bradly Cooper (Baksmällan) spelar huvudroller i denna hysteriska komedi om en blind-date som slutar helt galet.
När den exentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en Tv-kameraman som jobbar på Nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra.
Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter oh blir själv intrasslad i storyn. Mediecirkusen till trots väcks hoppet om att Mary hittar sin plats på jorden... och mannen i sitt liv!"

// Hannah


I can´t help, wanting you more!!



Sådär bilderna där uppe är det nyklippta håret, trots att det är kul och så med långt hår kan jag känna att det är väldigt skönt med det korta luftiga och lätta håret :D hehe

// Hannah

Tillbaka..

Hur har ni det i vårvädret?? ♥
Martina och Frida hängde med till frissan och jag klippte mig riktigt kort, redan saknar jag mitt medellånga hår som jag kan både locka och krulla :P hehe.. Meen det kan nog bli nått bra av detta med och som sagt det är bara HÅR !! Bild på håret får ni ikväll :)

Nu ska jag sätta igång med städningen för jag fick precis ett sms av pappa där det stod
Pappa: Har ni städat? Lämnat in filmerna?
Hannah: Nej, Nej, Nej och än en gång NEEEEJ!! :D

Haha dålig stil?
// Hannah


Aerobics & promenix..

Dagens "workout" fixade jag imorse, blir förmodligen flera promenader under dagen men nu är iaf aerobicsen avklarad :)
Snart får jag nog köra nivå 2 så det blir extra jobbigt :P hehe

Har precis fixat till mitt hår, får vara lite fin när jag ska till frissan :P hehe Gud jag börjar bli smått nervös, jag drömde inatt att jag gjorde ett stort misstag.. MEN egentligen så är dte bara hår OCH det växer ut, det gör verkligen det, tror jag :D Hehe

Aja nu ska jag se sjunde himlen och klä på mig.. Vi ses efter jag varit hos frisören tror jag, så får vi väll se om jag snaggar mig eller vad jag gör?!:P

// Hannah


Haha kanske kommer hem med nått sånt här :S :P

Spänningen stiger..

Gomorron allihopa!! ♥

Sitter och kollar på våra bästa år som jag trodde skulle gå tillbaka till nått bra men då kommer nästa minnesförlust och nära döden upplevelse fram :P..
Efter "VBÅ" så ska jag se sjunde himlen osså får jag fixa till mitt hår.. För idag ska jag till frissan, jag har bestämt mig tillslut för att jag ska klippa mitt hår.. Hur fint och härligt det än är att ha långt hår gillar jag att ha kort hår med.. Och i värsta fall om jag inte skulle gilla det, så är det HÅR, det växer alltid ut :D..

Vad händer hos er idag??
// Hannah



Kardashians!!

För ett tag sen blev jag helt förälskad i systrarna Kardashian, tycker dem är väldigt vackra men samtidigt väldigt roliga.. Dem har en realityserie på E!
Mest känd av dem är ju självklart Kim Kardashian men det är ändå inte henne jag gillar bäst utan den yngsta av dem Khloe, kanske mest för att hon är så friskpråkig och äkta.. Kardashian familjen påminner på många sätt min egen familj, dem är en stor familj på 8 pers vilket även vi är.. Enda skillnaden är att dem har en bror och vi är alla tjejer :D hehe..

Tycker iaf dem är väldigt underhållande och deras serie "keeping up with the Kardashians" har fyra säsonger som  jag titta igenom på typ två max tre dagar :P hehe.. Khloe och Kourtney har även en egen serie som heter "Kourtney och Khloe take Miami" och även den har jag sett klart :D åååh jag vill ha nya avsnitt NUUUU!! :D

Har ni sett någon av serierna? Vad tycker ni?
Vem av systrarna gillar ni?

// Hannah



Ny design..

Vi har länge snackat om att vi velat ha ny design för vi haft den gamle så länge, och nu är det snart ett år sen vi startade våran blogg.. Närmare bestämt på onsdag 14 april 2009 startade vi bloggen och har insett att det är mycket jobb att hålla på med en blogg.. Man fixar och donar flera timmar om dagen, laddar in bilder, lägger in bilder, skriver kommentarer, svarar på kommentarer .. Men ändå så är det otroligt spännande och roligt att skriva i bloggen även fast man hamnar i gropar ibland som gör att man inte har "tid" att skriva.. :D

Nu har vi iaf fått en ny design som ni kanske ser.. Evelina som driver bloggen ladykora.blogg.se fixade vår första design och hon fixade även vår nya..
Så vad tycker ni??

// Hannah




Syrran drar till Turkiet..

Men med endast 3 dagars väntan.. Hon boka precis sin resa och hotell och hon åker med flyget på lördag, nu på lördag den 10/4, jäklar vad snabbt det kan gå..

Haha så roligt hon sitter och hoppar av nervositet och glädje och ringer sin vän.. Dem babblar på om resan osv och sen får hon mailet om att allt är bokat..
Hon tar luren och ringer pappa och här ska ni få samtalet.. Kan säga att hon lät lycklig från början :P..

-Hej
-Hej, nu fick jag bekräftningen :D
-Ja va bra, vi får ta en titt på det när jag kommer hem.
-Ja jag skickar det till dig nu :D *Haha*
-Ja så får vi snacka allvar när jag kommer hem

(Tystnad och syrran säger ett svagt "Ja")


Jag kunde se hur hon sakta men säkert föll ner i sin grop när han sa att dem skulle snacka "allvar", vad menas med det liksom?
Pappa och mamma och vissa av oss systrar har inte varit helt på med hennes besked om att hon ska åka till turkiet så fort utan planering osså vidare.. Hon påstår att hon vill "Testa sina vingar", och göra något som hon vill för "ones in her life".. Aja nu är det ju bestämt att hon ska åka ner där och hon åker med kort varsel..

Hoppas bara att hon verkligen känner att detta är rätt och hon följer sitt hjärta och inte gör något dumt..!!

// Hannah


Anna Anka söker assistent..

Sitter och kollar när Anna Anka söker assistent på 3:an, och blir lite smått förvånad.. När hon var med i Svenska Hollywood fruarna fick jag avsmak av denna kvinna då hon hade så dålika kommentarer om än det och det andra, sånt man kn tycka som man inte bör säga vräkte hon ur sig titt som tätt..

Jag gillar frispråkiga människor men nånstans får det gå en gräns.. Det jag egentligen ville komma fram till var att än så länge har jag inte sett denna attityd från Ankan och jag börjar istället se en normal människa som verkar förnuftig (Vid vissa tillfällen), ille inte uttrycka mig helt än för jag lär säkert reta mig någon gång igen på henne så :D

Vad tycker ni om Anna Anka?!
// Hannah


Ladada..




// Hannah


Film: Så olika

Har sett filmen "Så olika" nu och gud vilken fin film.. Den är helt annorlunda än filmerna jag "brukar" gilla, för det första var den svensk och för det andra var den en komedi.. Men trots detta så var den otroligt fin gjord och jag tykte den var kanon bra.. Den får ni helt enkelt ta och se..
Filmen är gjord av Helena Bergström och heter "Så Olika"..

"Så olika är en komdei om kärlek. Det kretsar kring två syst´rar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra är en självständig TV-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen -Nu mitt blanddjuren!

Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika.För här övervinner kärleken allt - från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen."

// Hannah


Gudomliga sol..

Åååh vilket härligt väder.. Vaknade ganska tidigt imorse och då gick jag driekt ut på en 45 minuters promenad med hunden, solen sken och för första gången på väldigt länge så kändes vädret otroligt härligt och jag ska göra allt för att detta ska bli en toppen dag..

Sen blev det aerobics även det gick kanon, skönt och komma igång och inte köra bara en dag och sen sluta utan fortsätta köra på fast det tar emot..
Nu sitter jag och kollar på Våra bästa år och efter det blir det crosstrainern tror jag sen duschen och sen ska jag ut i det fina vädret :)

Vad gör ni idag??
// Hannah


I´ll be there for you!!




// Hannah

Claaaudias.blogg.se.

Hej alla fina läsare.

Jag heter Claudia och jag är seriöst helt beroende av bloggar. Jag har en egen blogg som jag skriver i oftast hela tiden. Jag är aktiv och svarar på kommentarer. Har alltid kämpat för att bli en stor bloggare och det hoppas jag att jag blir en dag.

Jag går fortfarande i grundskolan och jag simmar 5 gånger i veckan eller mer. Jag har simmat sen jag var 4:a år och har inga planer för att sluta än. Jag älskar att shoppa och min blogg är fylld av mode! Men förutom bloggen så är jag beroende av ego bilder. Haha, det finns så många så att man kan bläddra i flera dagar för att hinna se alla. Men något jag har stort intresse för är photoshop.

Vill du veta mer och se mer så är det bara att klicka in dig HÄR PÅ MIN BLOGG!

Tack för att jag fick gästblogga!
En stor kram till bloggen och dess underbara bloggare :)

Fortsätt läsa bloggen och ha det bra :)
Det var allt för mig, Puss!<3


Gästbloggare nr3: Claudia

Då var det dax för nästa gästbloggare, undar påsken hade vi ledigt och hoppade över det men nu kommer nästa gästbloggare med sitt inlägg.. Claudia som driver en blogg här på blogg.se kommer under dagen dela med sig av sitt inlägg här på våran blogg så glöm inte kika in om en stund :)

Kram H&M

Första träningspasset på länge..

Godmorning Sunshines!!

Hur mår ni idag? Jag mår kanon och är på hugget idag, verkligen på hugget.. Är på gott humör och mår toppen denna underbara dag, det är dessutom väldigt fint väder med, +14 grader och sol :)..

Jag började min dag med en långpromenad med hunden, alltid skönt och komma ut direkt på morgonen.. Sen körde jag aerobis och gud va längesen det var jag gjorde det, men det var som att cykla man har rörelserna och rytmen i kroppen, det är bara konditionen som sänkts ett steg men det fixar vi tillbaka nu igen..

Hur går det för er?
Vad gillar ni att träna? Hur många dagar i veckan osv?


Kram Hannah


Biggest Loser..

Ikväll börjar en ny säsong av Biggest Loser och jag blir så taggad varenda gång jag ser på det.. För snart ett år sen så började jag och syrran vårt löparprogram och nu när jag ser Biggest Loser känner jag att jag ska FAN sätta igång med löpningen igen..För efter varenda träningstillfälle så känner man sig riktigt jäkla stolt så nu sätter jag och Martina igång..

Är ni med oss? Tsm kan vi ta oss hur långt som helst..
Berätta om er och er träning så kör vi tsm!!

Nu kör vi!!
Kram H&M


Annandag påsk..

Hur är det med er idag?
Här är det väll skapligt, har ont i huvudet men annars är det nog kanon..
Har två av hyr filmerna kvar att se så lär väll se dem någon gång under dagen, alla i familjen är ju hemma även idag så lär väl bli full rulle..

Jag har inget planerat idag ska försöka se till så huvudvärken går bort bara.
Vad ska ni hitta på idag??
// Hannah


Påskhelg

Jag har varit ledig 3 dagar redan och har två kvar eller 1,5 rättare sagt och absolut ingenting har hänt. Har ni gjort något roligt dessa påskdagarna?

Händer det nått kul idag?


Film: American Virgin..

Haha jag och Martina var iväg och hyrde tre filmer innan ikväll och en av dem var "American Virgin", gissar på att den är upplagd som American Pie filmerna :P haha

"Priscilla är förmodligen den snyggaste plugghästen i hela USA men hon har svurit dyrt och heligt att bevara sin oskuld till bröllopsnatten. Men efter en blöt natt på campus vaknar hon upp med vagt minne av att ha strippat för hela skolan. Och att någon hade en videokamera!
Priscilla måste få tag på filmen till varje pris - hon var tjejen som hade allt, men nu har hon plötsligt inget att förlora.. Utom en sak förstås!"


Westlife-Obvious

You don´t ever notice me turning on my charm
Or wonder why i´m always where you are..

I made it obvious, done everything but sing it
(I´ve crushed on you so long, but on and on you get me wrong)
I´m not so good with words, and since you never notice
I say it in a love song..

You are my very first thought in the morning,
and my last at nightfall..
You where the love that came without warning...

http://www.youtube.com/watch?v=-IBGcbvtiqM


Starstruck feat. Katy Perry!


Love it!!

Godagens!!
Åååh älskar vädret idag, det är så himla härligt.. Kan få bli lite varmare typ upp mot 20 grader men mer vet jag inte om jag känner mig redo för jag som egentligen gillar kyla :P haha
Men dem senaste dagarna har det verkligen varit vårväder, solen har skinit som bara den och folk går inte runt med sina stora vinterjackor längre, HÄRLIGT!!

Vad händer idag?
// Hannah


Back when I was young..

I remember when we.. use to play fool around I was all gone!
Mom and Dad would say -Don´t be home to late
Oh lord I wish, I was a kidd again...


// Hannah


Tävling!

Ronjazorina har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett eget porträtt ritat av henne. Vem skulle inte vilja vinna det? Tjejen är ju hur duktig som helst. Det skulle vara väldigt kul om vi vann så Ronja kunde rita av Hannah och mig. Kika in på hennes blogg och titta vettja!

Hoppas vi har turen med oss!



Film: Sorority Row

Nu är jag inne på min tredje film, Skräckfilm och jag fick sällskap av syrran annars hade jag väll inte vågat se den :P Sorority Row heter den och Audrina Patridge från The hills har en lite roll i filmen, rollen kan inte vara speciellt stor med tanke på att hon dör nästan direkt hehe :P
Har ni sett den?

"Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna fö at gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examenbörjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?"

// Hannah


Film: Veronika bestämmer sig för att dö..

Martina såg en film för ett tag sen och tyckte den var väldigt bra.. Så igår när vi hyrde filmer så fick vi även med oss den.. Jag har bara hunnit se en halvtimme och just nu känns den väldigt mörk och sorglig men jag hoppas att när det väl kommer igång ska även jag kunna finna ett djup och någonting meningsfullt med filmen..

"Veronika har allt man kan önska sig. Hon är vacker och framgångsrik, och en lysande framtid väntar henne. Men trots det bestämmer hon sig för att ta sitt liv. Hon vaknar upp på en mentalklinik där hon får veta att hon bara har fem dagar kvar att leva. Och först med vetskapen om att hon snart ska dö, börjar Veronika till slut lära sig att leva"

// Hannah


Det slår aldrig fel!

Gomorron vänner!!
Hur mår ni idag? Jag mår inte direkt super var uppe alldeles för länge igår, skulle städa hela nedanvåningen för det såg ut som någon kastat en handgranat. Självklart skulle jag ge mig på och städa det mitt i natten och idag mår jag väll som jag förtjänar..
Igår var en toppen dag och jag mådde inte dåligt en endaste gång (vilket jag oftast alltid gör) vilket gjorde att vi hade väldigt skoj.. MEN idag mår jag förjävligt, jag har ont i både huvud o mage och är så jäkla trött.. Blir så trött på att man ska känna så när det är något man har velat följa med på ett tag, därav orsaken att jag inte gillar att planera i förtid.. :)

Men iaf, ska ni hitta på något kul denne långfredag?
// Hannah


Åååh jag saknar!!

När jag lyssna på låten fick jag tillbaka ALLA mina skolminnen, alla underbara människor man spenderade dagarna i ända med.. Högstadiet var min absoluta favorit tid, jag hade världens bästa lärare (egentligen bara en, BJÖRN!) och jag trivdes som handen i handsken, underbar tid!!

Gymnasiet var oxå toppen eller ja människorna var toppen resten var väll sisådär men alla hyss vi höll på med allt skit man sysslade med.. Kommer minnas det resten av mitt liv och trots att det var hur skönt som helst och sluta skolan så kan man inte hjälpa att längta tillbaka till dagarna då man hängde i skolan.. Spanade på killar, skrattade, snacka skit och bara hade allmänt skoj!!


April April..

Haha har ni lyckats lura någon idag?
Jag har kört några prank men någon har även försökt lura mig, började med att Maria en vän skrev på msn typ "Vafan har du snackat skit o så om mig, du kan glömma att du ska bla bla bla"
Min reaktion va typ Hahahhahahah, för det första så skulle jag inte snacka skit om mina vänner. Men rädd hade jag nog blivit om de hade varit någon jag faktiskt hade snackat om :P .. Sen några andra som försökte sig på, ahha jag är anti mot sånt, jag går inte på det :D

Jag lyckades lura en annan av mina vänner (Li).. Hahah jag körde dock lite elakt och låtsades ringa från skolan där hon går.. Haha typ såhär gick samtalet..

Li: Hej det är Li
Hannah: Hej mitt namn är Eva, jag ringer från ssg.. Du läser några kurser hos oss, religion bland annat?!
Li: Eeh ja precis.
Hannah: Ja jag pratade med din kurslärare för ett tag sen och hon berättade att det inte går bra för dig i kursen och att du kommer bli avstängd innan nästa vecka.
Li: Vaa, (hon tog en paus och hon va helt skakig på sin röst) hon har inte sagt nått till mig..
Hannah: Nä det va ju konstigt, hur känner du för detta då?
Li: Jag tycker det har gått bra för mig här och jag har fått godkänt på alla prov.. Detta känns konstigt
Hannah: Det kan inte vara så att någon ringer och lurar dig?
Li: Eeh va, nej. Eller va menar du?

Sen brast jag ut i skratt, stackarn trodde hon skulle bli utslängd och om jag gått längre så hade det slutat på allt annat än ett roligt sätt.. Så förlåt bästaste LI!!! ♥

Martina lurade sin jobbarkompis och det var väldigt roligt, hon berättar säkert sen :D

// Hannah



Great minds think alike!!

Mekonomen... Det gör ditt bil liv enklare!!

Haha spenderade förmiddagen i Staffanstorp hos släktingar, vi blev bjudna på plättor och sen drog vi iväg till pang för att se om där fanns nått kul :)
Sen drog vi hem igen fixade och dona litta.. Körde även lillasyster till stan för hon skulle träffa sin pojkvän haha, så gulligt.. Egentligen skulle hon och hennes kille vara med en annan tjej och kille men det slutade med att hon var ensam med TRE killar :P hehe Där satt Martina och suktade så avis som hon var denna kvinna :D

Och just det överskriften, jag och Martina hade varit hemma i hennes lägenhet och var påväg till bilen..Precis innan vi når fram till bilen börjar båda sjunga.. Mekonomen.. Det gör ditt bil liv enklare! Hahah så kul att vi båda tänkte på exakt samma låt och en sån skit melodi dessutom :P

Vad har ni hittat på denna underbart soliga dag??
// Hannah