Skönt gung i denna låten ....



//Martina

Jag gör det imorgon istället.

Hannah lånade min mobil och fotade sitt nya hår. Sa åt mig att lägga in bilderna på datorn men jag orkar inte. Här är varmt så jag kreverar snart. Jag lägger in dom imorgon istället, så ni får hålla ut.

Ska snart köra hem och sova tänkte jag. Detta ger ingen utdelning.
Ska förövrigt börja träna och simma tänkte jag. Peppa mig så jag kommer igång.!

//Martina

Höjdpunkten idag! Inget för känsliga läsare....

Vår kusin hon har haft en period där hon alltid skulle bajsa i blöja vill varken göra det på toaletten eller i pottan. Men idag så bajsade hon faktiskt i pottan. Hon är rent stolt. Dom tog en bild som hon sa att dom skulle skicka till hennes pappa. I sms:et skrev dom " Titta pappa jag har bajsat i pottan, släg blöjorna i väggen".

//Martina

Min bloggkompis!

Nu har kusinen kommit och det är alltid lika roligt när hon är här. Nu har hon blivit äldre och har börjat förstå mer. Jag är inte längre på hennes bitch lista vilket jag var tidigare, men det berodde mycket på att mina systrar snacka massa skit om mig till henne. Vilket dom gjorde även idag när vi var ute i trädgården. Sa till henne att hon skulle skvätta massa vatten på mig och springa och hoppa i poolen så jag blev rent blöt. Trist men sant att dom håller på så.  Nog om det. Det blev hon och jag som var kvar sist i trädgården hon fick bada lite extra med mig. Dom andra ville in men det ville inte hon så jag stannade kvar ute med henne. Nu sitter jag i köket och bloggar jag fick sällskap av henne på golvet med sin dator.

//Martina

         

Dagens mat!

Ugnsbakad lax med citronpeppar steckta potatis och gräddfil med hackad lök.



Jordubbar åhh så gott!

När jag kom hem efter min lilla runda så hade mamma köpt jorgubbar gud va gott. Hannah stod och rensade och skar i bitar till sig själv sen åkte där lite socker och kaffegrädde på. Därefter gjorde jag likadant till mig själv  för det såg så gott ut.

Hur gör ni med era jordgubbar?

 
Hannahs                                                                Martinas


//Martina

Vackra vyer!

 
 

Var ute och körde en sväng igår kväll. Helt underbart kvällsväder solen var framme och det var precis sådär lagom varmt ute. Det är sådana kvällar jag älskar.

//Martina

Gårdagens outfit!

 
  

Bilder kommer strax..

Ska snart ladda upp massa bilder som är tagna igår och idag. Återkom om en stund så är dom uppe.

//Martina

Skrattattack..

Hahah sitter och läser Martinas senaste inlägg om att vår lillasyster "stjäl" maten.. Såå himla överdrivet med tanke på att hon inte ens bor här, hushållet borde ju först och främst ha mat! :)

Och en sak till, hon skrev att hon skulle räkna till 10, det är något hon INTE lyckas med!! :D
Vi har varit ute och badat med kusin *kuul*.. Nu ska jag snart se på Gossip Girl

--> Rebecka om du läser :D.. Det var kul att träffa dig idag, det var riktigt längesen!! hehe

// Hannah

Ibland vill man bara .......

Håller på och laga mat nu så kommer resten av ungarnahem och ska sätta in sina köpta pizzor i micran. Då får vi stänga av vår mat vi har i ugnen för båda kan inte va igång samtidigt. Dessutom ska den ena smaka på vårt trots att hon har eget och vi inte har så mycket.. Jag säger bara SUCK på sånt. Palla med den lilla..........

Nä räkna till 10 istället Martina!!

//Martina

Soldyrkare..

Shit va varmt det är idag! Jag sitte rute i solen medlinne och underkläder men gud va varmt det är. Jag har lite svårt för att sitta still i solen trots att jag älskar solen. Tror jag älskar solen på kvällar och mornar mest när det är lite svalt och solen tittar fram. Springer här fram och tillbaka in och ut. Har precis smörjt in mig, det är något många missar en sån här dag.

Hoppas allt är bra med er och att ni har lika fint väder som vi.

//Martina

Värmeslag..

Hejsan! :)
Är allt bra med er?
Jag och syrran är ute i trädgården och solar, men jag har just nu en paus ifrån värmen. Jag känner hur den sakta men säkert suger ut all min energi och svetten bara rinner av en :P Hahah.

Idag har jag en massa skolarbeten framför mig, så har bestämt att nu på förmiddagen ska jag va ute i solen så mycke som möjligt, sen får jag skriva alla arbeten! :)
Hur ser er dag ut?

// Hannah


Dagens fråga!

                                                  Har ni ätit era första Jordgubbar än?


                                        




Måste göra min plikt...

Vaknade vid tolv för att min pappa irngde och väckte mig.  Dem skulle iväg till farmor o fira morsdag. Miro (hunden) mår inte så bra tydligen är helt hängig så jag fick bli hemma och ta hand om han. Sitter nu här framför datorn och har allmänt tråkgit. Suck! Jag vaknade med värsta huvudvärken och ont i hela kroppen kan det bero på gårdagen haha. Har inte varit ute och dansat på år och dag så det kankse tog ut sin rätt. Det ska dock bli ändring på det nu.

Lyssna på denna låten den är helt underbar. Ger så mycket inspiration.


//Martina

En helt underbar människa som gör kvällen till sååå bra!!

Nu har jag varit iväg med jobbet  på bowling. För en gångs skull så spelade jag faktiskt Väldigt bra. Vann i min grupp, tänka sig. Av erfarenhet så vet jag att det finns ett dansgolv där vi var och jag längtade hela kvällen till detta dansgolv då det var väldigt längesen jag var ute och just dansade. Vi var iallafall påväg där ifrån, gick ner för trapporna och till vänster hörde man musiken dunka. Jag blev rent exalterad, det var igen på dansgolvet men jag ville bara upp. Frågade två av mina kollegor kan vi inte dansa en liten stund, men det ville dom inte. Sen kom nästa min favorit, även där tjatade jag kn inte du o jag gå upp o dansa lite. Det ville inte hon heller, suck jag ville ju verkligen dansa. Men jag gav mig inte där. Fortsatte att tjata på dom och tillslut sa min favorit - Jag ska inte va den som e den. Så tog hon mig i handen och vi gick till dansgolvet. Det riktigt lös i mina ögon så lycklig jag var och hon var lika glad. Det var verkligen pricken över i:et när vi dansade tillsammans.  Gud vad lycklig jag var!

//Martina


The Guardian..

Tjohej!!
Allt bra mer er ikväll? Med mig är det toppen, sitter och får mitt hår "fixat" av syrran :P hehe får se hur det blir sen, jag färgar det om igen om ni nu inte förstod det :D..
Martina är på Big Bowl med jobbet idag så Petra och jag ska mysa i mitt rum och se på The guardian :).. Har ni sett den tidigare? Om inte så tycker jag att ni ska sitta bänkade nu klockan 21.00..

Idag har jag varit ledig, riktigt härligt.. Kusin med familj kom och grillade ikväll ännu härligare..
Imorron bär det först av till massa affärer för att hitta utstyrseln till vårt spex, sen drar vi till farmor för att picnika i parken *mysigt*..
Vad händer i helgen?

// Hannah


Solen - I love it!

Tittade ut igenom storarums fönstret och till min förvåning såg jag att solen lyste helt underbart ute i mina föräldrars trädgård. Jag var tvungen att ge mig ut och fota lite. Här kommer bilderna.

//Martina

 
 
 
 

Feels like in Im a race, but I´ve already won first place.

Gokväll!
Hur är läget idag?
Jag är sjukligt trött, vi har nu blivit klara med våra globaliseringsdagar *pust*.
Nu sitter jag och skriver klart alla arbeten så att jag kan få betyg i alla olika ämnen :P Har 6 arbeten kvar att skriva :O Haha ja jag vet att jag ligger back, fast egentligen inte för sista datumet för inlämning är på söndag..
Vad har ni hittat på med idag då?
Som sagt så har jag avrit i skolan mellan 08.00 - 16.00. Efter det gick jag och la mig idag igen :P Man behöver sömn efter dessa dagarna.. Men vet ni vad, vi har baran 15 dagar kvar tills vi slutar skolan så jag skiter i princip i att det är mycket nu.. Sova får jag göra på "sommarlovet" :)..

Tror inte det är nått kul på tv idag så ska gå ner till Martina och se om hon vill köra ut en runda :P
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
//
Hannah


Vädret har avrit ganska urkasst dem senaste dagarna..

Under dag 1 av globaliserings dagarna var där en en workshop som hetter "guidning". Det var en tjej som berättade om en massa olika religioner..





Allt det där man måste göra när man blir vuxen....

Sitter just nu med telefonen i örat, ringer ett sånt där tråkigt samtal där man får stå i kö hur länge som helst.
Skulle ha lönesamtal och skriva på papper idag men det blev aldrig av, för mycket att göra. Gillar inte att ringa alla de samtal man måste ringa för att ändra på saker eller om något har blivit fel.

Det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna, det har varit för jag har varit så trött när jag kommit hem fårn jobbet så jag har inte orkat. Det har såklart gjort att vår besöksstatistik har drabbats lite tråkigt men så är det ju. Men det hade varit kul om ni hade velat komma med förslag på vad ni vill att vi ska ta upp eller om det är något ni undrar över.

 
 
Jenny (till vänster) min syster och jag vi har varit iväg på 2 resor tillsammans bland annat till Kreta och Bulgarien. Sällskapet har jag inte alltid kommit överrens med men Jenny och jag vi har ofta rätt kul. Vi testade massa olika drinkar även alkoholfria men ingen var direkt så god förutom den röda stora drinken.

//Martina

Hur kan man .....

Nu sitter jag framför datorn äntligen. JAg började tidigit idag kl 7 och slutade därmed också tidigit kl 15. Körde hem för jag skulle hämta lite räckningar men var väldigt hungrig så jag började mecka med omelett. Det var så längesen jag gjorde det men hade köpt hem grejor så jag kunde fixa med en. Efter en stund var den klar och jag var rätt trött så efter maten däcka jag i soffan. Sov där till 19.30 när jag vakna va jag så mörbultad så jag gick raka vägen in till sängen, sen somnade jag där med. Vaknade 22 o var väldigt groggy.. Körde hem till mina föräldrar för min datorn har jag ju oarkerat där numera.

Jag tänkte att ni skulle få följa med mig på min omelett making i köket med bilder.

 
Massor av svamp ska det finnas i min omelett som steks med vitlök. Sen ska det även finnas ost, skinka, purjolök och lök.
 
Man måste steka svampen i god tid för dom ska steka länge glöm inte lägg ner hackad vitlök.
 
Svampen lägger man på sist. Börja med ost så den smälter sen skinka, lök o purjo därefter svampen. På min omelett har jag alltid rostade pinjenötter men ta inte för mycket.
 
När pinjenötterna är gyllenbruna så är det bara att strö dom över omeletten dock inte för många som jag sa. Jag fick en aning för många idag som ni kan se, tog även för många ägg.
 
Sen är det bara att vika ihop den och tada ni har en supergod omelett.

//Martina


Sometimes love comes around...

Hejs!
Haha efter att jag skrev inlägget tidigare idag däckade jag i syrrans rum, hela det här globaliseringss*itet har gjort mig urtrött.. Den är dock inte över för imorron är det en lång dag till, sen lovar jag att jag kommer ligga däckad resten av helgen... Jag vet inte om någon annan skola haft sånt där? Meen jag kan garantera er att det är lååångtråkigt..
Men jag ska inte ge upp så imorron kommer jag sitta där i Aulan i först 4 timmar och lyssna på föreläsning sen gå på två workshops i 3 timmar och till sist reflektion.. Yey *SUCK*

Nu ska jag gå in och lägga mig och somna till Sex and the city... Vi hörs mer imorron eftermiddag..
Hur har er dag varit??

// Hannah


Klippning..

Hej och hå..
Nu är jag hemma från första globaliseringsdagen.. Guuuu va tråkigt, förutom att jag haft massa kul med Maria och Joanna! :D
Mamma skulle ringa och beställa klipptid till mig idag men jag chansar på att hon inte gjort det, men jag vet inte ens hur jag ska klippa mig(?). Vill inte bara ta topparna för det är inte lönt, hade page sist och det blev jag ganska nöjd med..
Har ni nån förslag?

// Hannah

Over and out!

Då är det dax för mig att falla ihop..
Blir nog sista inlägget på läänge nu.. För imorron har vi globaliseringsdag vilket håller på från 08-16  suck på det!
Men ni får ha en toppen dag imorron så skriver jag när jag kommer hem!! :)

Sov gott!!

// Hannah

Filmstjärna för en dag !!

Nu har mina bilder laddats in och ni ska få se två filmstjärnor som var på Entré idag kom ut ur limousinen o gick på röda mattan.

//Martina

 

Håll ut!

Trött som tusan och ont i rumpan av dessa stolarna. Var som jag sa iväg på Entré tog nån bilder men inte många för min mobil laddades ut. Har dne på laddning nu ska gå och kika om den är färdig så jag kan lägga in bilder. Håll ut!!

//Martina

The Hills

Nu är det nya avsnittet av The Hills uppe på hemsidan, guud vad spännande det va..
Nästa vecka är det dem två sista avsnitten sen hoppar Lauren av och istället hoppar Kristen Cavalleri(?) in.. Buhu på det, jag gillar inte henne för fem öre, har aldrig och kommer förmodligen aldrig göra det heller.. Jag tycker Lauren är så jäkla bra.. Men ja vi får väll se hur det blir..

Ni kan iaf kolla in det senaste avsnittet här!


// Hannah


FN Rollspel...

Heeej :D
Gud vad jag har saknat att sitta här och skriva och få kontakt med alla er!! :) Men nu är jag hemma igen..
Vi har som sagt haft det där Fn rollspelet idag Li och jag representerade Burkina Faso i konflikten Kashmir och konflikten Sri Lanka.. Det va rätt kul och vi har iaf ett garanterat G mer får vi reda på måndag morron :)..
Och vet ni vad(?) Idag, nu är jag super mega mega mega glaaaaaaad :D..
Vår vikarie i Svenska hade fått tillbaka våra nationella som läraren hade rättat.. De andra i klassen fick reda på hur det gick igår så när hon kom och gav mitt satt alla och kollade (i hopp om att få reda på vad jag fick)..
Min reaktion på det hela va typ att första tappade jag hakan sen kom tårarna forsandes och efter det hoppa jag runt av lycka.. Jag fick MVG, gaaah MVG på nationella i Svenska :O.. Va inte ens i närheten av det under högstadietiden.. Nä jag är så lycklig idag att det inte går att beskriva med ord :D.. Gud vad jag känner mig duktig just idag! ♥

Några frågade vad det blev för hårfärg igår och det skulle bli ljusbrun men ´självklart så blev det inte det då jag har jättte mörkbrun färg.. Men lite ljusare blev det och lite ljusare till ska jag väll kunna fixa.. Bild är under granskning! Kunde inte få till nån då det syntes att det va färgat så ska jobba på de :D..

Hur har er dag varit? :D
Kram Hannah


Hektisk heldag = Slut i rutan

Igår var en hektisk dag för mig, började jobba 8 och slutade 21.00 på kvällen snacka om en heldag. Jag var rent slut i kropp o knopp när jag kom hem så jag orkade inte blogga igår. Idag började jag halv 8 för vi skulle på ett studiebesök väldigt intressant var det. Slutade halv 2 därinne ifrån men det tog tid hem. Nu sitter jag här o tar en liten paus innan jag och min lillasyster ska åka in och handla på Entré. Jag tänkte köpa ett ar jeansleggins, har inte hittat några sådana på andra ställen men på cubus hade dom tydligen.

Jag får skriva mer när jag kommer hem kan ju kanske visa vad jag har köpt då om min mobil hålle rt så länge.
Ni får ha en fortsatt trelvig dag så hörs vi sen.

// Martina

 
                                          

Hårfärgning...

Japp känner att det är dax igen... Alla andra har gjort det förutom jag och nu vill jag med har lite förnyning, har haft några olika färger under min livstid.. Tyvärr så har jag inte bild på alla, men har väll haft ljusbrun, mellanbrun, mörkbrun, svart och kastanjebrunt/rött *Haha*. Om någon lyckats se nått samband så kanske ni greppat att jag håller mig till den mörka skalan medans Martina kör på den ljusa (inget fel på den, men tror inte jag passar i det).
Eller förresten vad tror ni? Nån kanske vet nån kromilur sida där man kan leka lite med hårfärger? Hade varit riktigt kul att se hur man hade sett ut som blondin eller varför inte eldigt röd? :P Hahah.. Jösses det hade faktiskt varit superkul :D

Nu sitter iaf färgen i och är klar om ca 40 minuter, om det syns på bild så lovar jag att ni ska få en före och efterbild :)
Va så mycke jag hann med och göra idag så har inte alls haft tid att blogga om det, men om ni vill ha en lite inblick så


Fart och fläng..

Hej Hej Hej!!
Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit ganska bra, började med att jag fick följa med syrran hem till vår kusin. Hennes mamma hade blivit biten av en katt igårkväll så hon behövde hjälp i huset.. Deras hus ska säljas och det va såndär besiktning idag.. Så det är vad en del av min dag har bestått av, städning.. Sen tog vi lunch på Svea i Svedala och efter det drog Petra, Frida och jag till Entré i Malmö för att shoppa.. Nu har jag hittat hela studentoutfiten nu är det bara spexkläderna kvar..
Är det någon som vet var man kan hitta ett par kamoflerade leggings eller trekvarts byxor? :)

Snart ska Li ringa (Klasskompis)vi hade tänkt fixa det där med Fn rollspelet som ska redovisas imorron.. Gaah det börjar bli bråttom! Men vi ska nog kunna klura ut något ... Jag ligger redan på halvt MVG i den kursen och ett G-VG skulle faktiskt inte gräma mig alls med tanke på att jag i början av kursen knappt hade ett G.. Så Wish us good luck!!

Nu ska jag färga håret! :D
// Hannah

Semesterplaner!

Nu börjar det dra ihop sig inför sommaren, man har fått önska semester på jobb och många har bokat en solsemester som man snart ska åka iväg på. Mina föräldrar ska åka till Grekland den 18 juni så det blir bara Hannah och jag hemma den veckan, skönt ! Hannah och jag har inte bestämt några planer än men något ska vi vekrligen hitta på. Jag tog ledigt den veckan för jag skulle egentligen åkt med dom men det blev inte så. Tänkte att jag fortfarande kunde va ledig eftersom Hannah annars skulle va ensam.

Har ni några förslag på vad man kan hitta på?

//Martina


Söndagkväll...

Gu va dagen har varit skiftande, först va det sol imorse sen började de regna och nu är det underbart kvälls väder, soligt och skönt i luften..Känner för att gå ut en sväng men har tyvärr en massa plugg att göra som jag skjutit på nu i säkert en vecka..
På tisdag ska vi ha FN rollspel i skolan. Li och jag valde att representerar Burkina Faso.. Hmm vet inte alls va det ladet står för så nu under kvällen har jag försökt leta en massa fakta.. Tänkte att det va en sån där 2 timmars uppgift som jag kunde göra dagen innan men än en gång trodde jag fel.. Så det blir väll förmodligen det jag kommer sitta med resten av kvällen, försöka bygga upp lite argument och åsikter så vi blir ett aktivit land(?) :P

Vad har ni gjort idag då?
Jag har mest flängt runt lite här och var sett en riktigt bra film "Taken". Sen åkte jag och syrran ut på ett litet äventur..
Nä men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna få nått gjort.. Suckar bara jag tänker på vilken lååång vecka jag har framför mig..

// Hannah


Solen kikar fram....

Sitter på min sedvanliga plats, dagen har gått från skit till helt okej.
Solen börjar titta in genom fönsret och det är ju härligt. Synd bara att
man inte sitter ute i det vackra vädret. Hannah är en riktig lurendrejare,
hon gör det dessutom så bra så jag går på det varje gång. Hon berättar
säkert om det sen.

Har ätit vitlöksbröd och druckit coca, lyssnat på musik och chattat lite.
Bättre än så blir inte min söndag tyvärr.

//Martina

Fika eller äta ute..

Godmorgon gott folk!
Gårdagen blev inte direkt som jag hade planerat/hoppats på.
Sa ju att jag skulle gå ut men det gjorde jag aldrig för jag satt och
jäspade för mycket. Tänkte jag kunde sitta framför datorn istället.
Gissa om den la av så jag inte ens kunde göra det. Suck!
Det får bli nästa helg istället. Ska ut med jobb då dessutom.

Dagen ser inte så ljus ut, när jag vaknade så var det regn. Hannah
hade skrivit att dom åt bullar ute i solen, inget jag fick uppleva.
Vad händer för er del idag? Ska ni hitta på nått kul?
Jag ville att vi skulle åka in till malmö o fika eller äta ute men vi får
väll se om det blir något av det.

//Martina


Frukost ute i solen..

Gomorron..
Allt bra med er idag? Jag sitter just nu och skriver ut massa papper till vårt Fn rollspel *Suck*
Min morbror med fru är påväg hit för att hämta upp kusin, så blir frukost med dem ute i solen.. Otroligt häärligt :).

Jag har jättemånga bilder från igår när vi va i Tommelilla(?) menlägger inte in dem på datorn från ikväll så då får ni se på dem.. :)
Nej nu ska jag gå ner och äta frukost, hoppas ni får en toppen söndag!!


// Hannah

Kvällsmys innan utgång..

Sitter hemma hos Hannah och company innan jag ska ge mig av in till malmö.
Vår kusin är också här och hon är för härlig. Har börjat snacka som tusan nu det märks att hon börjar bli en stor flicka. Varje gång jag ska gå ut ensam så är jag så taggad innan på dagen för jag känner hur tråkigt det skule bli att sitta hemma. Sen när jag väl ska göra mig klar innan utgång så känner jag lite ångest, ska jag verkligen. Sen när jag åker med bussen så sitter jag där o jäspar och är rent trött, tänker varför gjorde jag detta. Men sen när jag väl är framme så brukar det bli väldigt roligt. Hoppas på en helt underbar utekväll idag.

//Martina

 
 

Dagens outfit..

 
       

Ingen respons..

Nu är jag uppe igen, eller jag har varit det ett tag nu.. Min huvudvärk är nästan borta och Petra, Martina och Jag sitter i köket och snackar en massa skit..

Men det jag tänkte skriva var om det jag tog upp innan idag om EU-valet.. Tyvärr så har vi inte fått nån respons alls, tråkigt men så blir det ibland.. Har ni inte kommenterat pågrund av att ni vill hålla det hemligt? Eller har ni helt enkelt inte vågat berätta var ni står i valet?
Både jag och Martina kommer rösta på sossarna för vi tycker dem står för de bättre sakerna, vi tr även att dem kan föra fram våra argument i dem olika frågorna.. Men som jag skrev innan så är det ju upp till var och en att rösta på vad dem känner för, bara man röstar så är det ju bra..

Så sista chansen för er nu att berätta vad ni kommer rösta!? :)
// Hannah

Utgång it is....

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar bänkad i deras kök framför datorn. Hannah ligger och sover med värsta huvudvärken *Stackars henne*. Dom andra syskonen plus kusin sitter ute i uterummet och spelar kort. Föräldrarna sitter bänkade framför tv:n som vanligt. Jag tänkte att jag skulle gå ut och spela lite kort med dom innan jag ska fixa mig för ikväll tänkte jag gå ut och skaka rumpan riktigt. Det får dock bli ensam men *what tha heck*. Vägrar sitta hemma idag också.

Vad ska ni hitta på för kul?

//Martina

 
 
 

Promenaden i bilder!

 
Det var väldigt vackert i skogen på marken kunde man hitta sånna här små djur. Usch!
 
Det fanns även en bro man fick gå över där var jag tvungen att fotografera och Jenny tog på mig.
 
Eftersom jag inte gått i denna skog innan så var dessa skyltarna min överlevnad. Det tog lite tid innan jag vågade fråga hur långt dem brukade gå. Sen kom det att dom brukade ta 7 km. Gaahh. Det blev en klump i min mage, jag e ju otränad till max. Men på dessa skyltarna stod det hur mycket man hade kvar tills man var i mål.
 
Himmelen såg inte så trevlig ut när vi skulle promenera upp för detta berget, men det ändrades ju mer klockan blev.
 
När vi var på denna sidan av backen var jag mer nöjd, haha.
 
Mördarsniglar är inget jag är så stort fan av. Man fick väldigt många fina bilder.
 
Vackert upp mot himmlen. Nu var det snart mål bara 500 meter kvar. Ni kan ju gissa vem som hurrade.
 
När vi hade gått klart hittade vi ett "gym" där man kunde träna bla lyfta stockar i olika tyngder, ribbstolar, gå armgång det är där Jenny sitter och göra situps.

//Martina

Flås, träningsvärk och erotikfilm...

Nu är jag hemma igen, jag berättade ju igår att jag skulle ut och gå med kusinen o Malmgren. Jag är jävligt otränade så igår när jag anmälde mig till detta trevliga hade jag inte i tankarna på vilken stärcka det skulle bli. Dagen startade ju väldigt bra dessutom. Jag skulle hämta min kusin kl 12 för att sedan köra vidare. Jag ställer min klocka på 9.30, men när klockan är 12.14 ringer min mobil då är det Rebecka som ringer och undrar var jag är. Oj ehh jag är påväg, då har jag precis kommit upp ur bingen på med kläderna och ger mig iväg. Vi hade mycket at ta igen eftersom vi inte träffat på länge, det blev snack om både det ena och det andra. När vi är mitt inne i skogen och har vandrat en bra stund kläcker Malmgren ur sig - Här skulle man kunna göra en film. Javisst Både Rebecka och jag tänkte naturfilm men då kommer nästa replik fårn Malmgren - Asså en erotikfilm. Haha visst jag kan filma er. Tog massa bilder när vi var där och tillsist hamnade vi på ett "gym" där jag skulle lyfta en stock och Rebecka ta bild men dom kom inte med det var ju synd. Lägger in bilderna när min mobil har laddats klar.

Ni får ha det så bra sålänge!
Tack för idag Rebecka och Jenny!

//Martina


EU - Valet..

Fick syn på mitt röstkort nu imorse när jag gick upp, tänkte att nu får vi allt ta och skriva om det här..
Överallt vi gick under hela gårdagen så fanns där chans att förtidsrösta och jag försökte få Martina till att hänga på.. Meen tror största anledningen till att det inte blev av är för att vi inte är eller var tillräckligt insatta..
Jag bestämde mig nu för att läsa igenom vad alla partierna stod för.. Jag tycker det är rätt viktigt att man vet vad det är man röstar på och att man inte röstar på någon bara för att föräldrar, kompisar, syskon osv röstar på nått..

Läs igenom, gå in på olika sidor och skaffa dig lite kött på benen.. Jag gick in och läste ALLA, sen solla jag bort så där bara var två kvar.. Ni kan säkert gissa vilka två som var kvar(?) Jo ärkerivalerna.. Moderaterna och Socialdemokraterna.. 
Så här ska ni få två sidor där ni kan läsa om vad just dem står för..
-Socialdemokraterna-   -Moderaterna-
Tänkte att jag och Martina ikväll ska berätta för er vem vi tänker rösta på :)

Vem ska ni rösta på??
// Hannah


Ska köra hem nu ...

Nä nu e klockan mycket jag måste gå och lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorogn för jag ska ut och promenera som jag sa tidiigare. Måste först köra hem för att lägga mi i min egen sköna säng. Knappt så jag orkar.

Men ni får sova så gott iallafall så hörs vi senare.

Kram Martina

Fredag!!

Haha tänkte att jag lika bra kunde ta dagen i bilder då med.. Har ju inte haft tillgång till nån dator på hela dagen så nju när jag har chansen får jag lägga in bilder..
Såhär har ni de.. Vi var i Malmö och shoppade på Entré :)


Haha var tvungen att ta en bild på mig med min "parfym" Eller det är inte parfym, för jag är allergisk mot det. Men poängen med det hela är att Imorse spruta jag på mig sånt och Martina börja gnälla för det luktade enda in i köket :P

Var inne på nån affär där det bara var en massa smycken i olika färgglada färger..
Martina köpte ett nytt "indianband".. Ser ni henne där mitt i med sin bruna väska? haha

Sen var vi inne på Lagerhause(?) eller vad det heter.. Martina köpte nån sorts klubba som där var två i en :P

Har sett både kudden och dem där katterna i andras bloggar och vår lillasyster har alltid undrat var dem köpt det och nu fick vi svaret.. Även de inne på Lagerhouse(?)..

Ha nu ska ni få höra en historia, när jag och Martina för ett tag sen var på Maxi för att handla godis så stod där en mamma med sina två barn.. Barnen pekar då på chokladen till höger och säger att dem vill ha sådana.. Och gissa va den här mamman säger då! - Gumman det är fattig choklad, vi kan köpa riktig choklad i nån annan affär :O Hahah.. Och precis då var jag påväg att sträcka mig efter just dem chokladbitarna :P.. Och idag när vi va på Entré gick vi i en affär osså såg vi chokladen på bilden till vänster ovan,... Om ni inte ser vad det står så står det: "Fina Bitar".. Vi gapflabba :P

Såg en spikmatta i nån affär, skulle sitta perfekt nu när man har fått datorrygg :P Ni vet så när man sitter och böjer sig lite fram hela tiden :D..

Laserdome! Påvägen hem och dit var det vägarbete på motorvägen och eftersom Martinas bil är lite trög i spurten så kan ni ju gissa att folk gasa förbi oss ganska så snabbt när det blev 110 :P

Home sweet home.. Så va vi tillbaka i vår egen hemstad..
       
Var hemma om hos Martina för att lämna sakerna vi handlat..

Sen blev det mat.. Ris, biffar, sallad, gurka och tzatsikisås *MUMS* Och efter det mys i soffan med film :)

Vad hittade ni på idag?
// Hannah

Gårdagen i bilder..


Vaknade ganska tidigt (12) eftersom vi skulle iväg till kusin, men eftersom jag åkte med Mamma dit
så körde vi inte förräns vid halv 3.. Dem har sjukt stor trädgård, riktigt härligt..

Kusin satt och lekte med sina sandsaker mesta dels av tiden :P En bit av deras trädgård
påminner lite om en labyrint..

Sen skulle Martina ringa ett samtal så Felicia, Miro och jag hängde med ut och lyssnade..

Miro gillar inte vattnet så jättemycke, men när Felciia kastade i en badanka gjorde han allt i sin
makt för att få tag på den :P

Martina med sin rosa lur :P

Är nog inte bara jag som är Ego iaf inte mer än Martina :P Vi var vid en å och tönt som jag är
skulle jag springa fram och fota dem :D Dem fick fart på röven ner i vattnet..

Sen va det dax för maten vi grillade *Mums* Klyftpotatis, och massa olika sorters kött till det..
Och när vi var på väg hem öste det ner än en gång.. Tråkigt men kan va skönt att få renat luften
i den här värmen vi har..

Jag och Märtisfjärtis i bilen :)

Sådär då fick ni gårdagen i bilder..
// Hannah

Long time ago...

Imorgon ska jag ut och promenera tillsammans med Kusinen och Malmgren. Det ska faktiskt bli väldigt trevligt. Längesen jag träffade dem. Ända sen innan nyår, det är lite dåligt faktiskt.

Gillar denna låten väldigt mycket. Lyssna och se vad ni tycker =)

// Martina



Skriver från soffan....

Hej Hej. Sitter och kollar på -ensam hemma 2-. Martina skulle egentligen ha åkt för 1 h sen, men hon sitter här bredvid mig just nu. Får väl se om hennes planer sätts i rullning ändå. För mig blir det en lugn kväll, hittade en funktion såhär från mobilen så jag kanske kan lägga in en video :) vad hittar ni på med för kul ikväll? Kram kram // Hannah.

När det inte blir som man vill...

Hade planerat för en sak idag. Men så blir det inte av, av någon anledning. Så jäkla tråkigt, vad beror det på. ??
Hoppas personen hör av sig så det blir som planerat. Så tråkigt när man har ställt in sig på det så blir det inget.

Nog om det, får göra något annat helt enkelt.

//Martina


*Skrattar*

Läste precis Hannahs inlägg, haha, vi får väll se vad vi hittar på idag.
Ni får ha det så bra så hörs vi senare. 

TjingTjing
Martina

Entré

Nu är vi båda uppe och har ätit, då går starten snart.Vi ska in till malmö till ett nytt varuhus som ska vara gigantiskt. Det ska tydligen finnas bio och bowling där inne också. Jag sov hemma för en gångskull i natt, det var skönt. När jag satt i köket hos mina föräldrar pecis såg jag grannarna komma cyklandes, mannen cyklar upp för kanten och in i trädgården medans frun hoppar av och ler in cyklen varför är det så? Började skratta lite för mig själv också för vår mamma hon gillade inte riktigt frun där inne för hon stod alltid och tittade bakom gardinerna när vi var ute och lekte. Då brukade hon kalla henne något som vi såklart snappade upp. En gång när min ännu yngre syster också var med ute och lekte så kom grannfrun ut då sa min syster det som mamma hade kallat henne. Haha det gäller att passa sig som förälder vad man säger när barnen är med. Nog om det.

Hannah och jag har ett späckat schema framför oss:

* Köra till Entré och shoppa.
* Handla till Martina.
* Tanka bilen.
* Städa bilen.
* Städa i Martinas trapp.

Vad ska ni göra idag?

// Martina


Pappa och jag innan vi åker till Lindas bröllop.

So long my friends..

Nu ska jag och Martina dra till Malmö och kolla runt lite..
Vi blir nog bort ett tag så får blogga när jag kommer hem om det nu inte funkar med mobilen idag :P
Man kan ju alltid hoppas..

Vad ska ni hitta på idag??

Haha Läser vad Martina skriver i sitt inlägg :P Hon tror att VI har massa saker framför oss idag, Ha hur kul är inte det? Jag ska bara till Malmö medans HON ska städa, handla hem matvaror, städa i lägenhetstrappen osv.. Som vanligt förväntar hon sig att jag ska slava under hennes vingar.. Nu drar vi!

Hejs!
// Hannah


Deprimerande Svacka..

Rubriken säger väll allt om mitt humör just nu..
Som jag skrev för ett tag sen så har min dator pajat och funkar inte alls.. Så under den senaste veckan har jag lånat syrrans dator men idag sa det stopp! Jäkligt tradigt med tanke på att man för det mesta alltid brukar va tillmötesgående med henne.. Meen det va sista gången de..
Så nu sitter jag här vid familjens dator långt bort från omvärlden, den är på ovanvåningen och alla andra är där nere. Hur kul är det liksom?!

Oftast när jag blir på sådär deppigt humör flödar tankarna runt i huvudet i 190.. Så jag satte på en gammal låt med Blue som länge har varit en favorit och nu kommer alla minnen och skit tillbaka.. Vill ställa mig ute i regnet med musiken i öronen och bara gråta tills tårkanalen är tömd :P Haha..



// Hannah

Tänk när man var så liten...

Igår när vi var nere på konsum så var lilla fialoppan med oss. Hon skulle ju såklart ha en liten vagn som hon skulle köra varorna i. Hon traska på i full fart framåt och vi stannade upp för att se om hon märkte att vi inte var efter henne. Hon vände snabbt om för att söka upp oss. Var vi taskiga där?

Ni vet sådana små kundvagnar till barnen dem är ju inte stora. Vi skulle testa och se om Felicia fick plats i en sådan och det fick hon med måtta. Tänk när man själv var så liten, då hade man ett bekymmerlöst liv.

//Martina


Dagen i bilder..


Vi åt en underbart god middag hos familjen Jönsson. Rökt kyckling, flintastek och snitzel. Till det hade dom gjort potatis i ugnen riktigt gott och pepparsås.


Miro var också med, han gillar inte att åka bil sitter och gnyr under hela resan.


Hannah hittade ett Daim som hon tyckte verkade gott iallafall texten var intressant. Någon som smakat?


Vi körde iväg för att handla, det öste ner och åskade som tusan. Jag tycker det är lite läskigt.


Avslutar med en bild i bilen innan vi springer hem i regnet.

//Martina


Påväg hemåt

Sådär, då ska jag testa om det funkar att mobilblogga. Vi är nu påväg hem, mätta och glada :) skriver när vi kommer hem. Kram

We are of tooooo..

Nu ska vi dra till Kusin och grilla, så detta blir väll sista inlägget nu på ett tag.. Men vi lovar att återkomma med massa fler inlägg när vi är tillbaka vid datorn :) Ska försöka fixa allt vi har lagt åt sidan nu den senaste veckan..

Vad ska ni hitta på idag?, Nått kul? :)
Vi ses..
// Hannah & Martina


Vingabrytt till max....

Nu har jag vaknat somnade hos päronen igår i soffan igen. När jag är så trött så brukar jag gå och lägga mig i deras soffa och det är inte speciellt skönt för man blir så vingabrytt när man vaknar.  Vaknade av att mamma tränade på en maskin som låter som ett helt sågverk. När hon ser att jag har vaknat säger hon att jag får gärna gå in och lägga mig i hennes säng.  Gick in där och somnade och vaknade nu. Fick reda på att vi ska åka och grilla hos vår morbror et kan bli rätt trevligt.  Men nu måste jag gå och duscha, äta, klä mig sen e jag fit for fight.

Ni får ha en jättetrevlig dag, hoppas ni hittar på något roligt.

// Martina

 

Gomorron..

Allt bra med er idag? Är det någon mer än jag som tycker det känns som lördag idag? :P
Blev helt besviken när jag vaknade och trodde att min långa ledighet snart va slut *hehe* Men den har precis börjat såklart..
Det är sjukt varmt ute idag igen och vi blev frågade om vi ville komma och grilla med kusin och hennes familj, så tror det är vad som står på schemat idag.. Tänkte att jag skulle gå och väcka Martina, som somnade i soffan igårkväll.. Nu ligger hon inne i mammas och pappas rum och snarkar som tusan :P

Drömde värsta (mar)drömmen inatt.. Vaknade vid 5 och trodde jag skulle skita på mig, va helt inne på att det va på riktigt men sen ser jag att jag är i mitt eget rum :D
Fick en konstig fråga igår, eller konstig och konstig men den löd ungefär såhär:
-Eftersom ni skriver två stycken i er blogg, måste ni då kolla med varandra först om vad ni skriver? Eller alltså får ni lov att skriva vad ni vill?

Ha jadu, jag skriver precis vad jag vill och Martina har knappt ett skvatt att säga till om osså tvärtom.. Dock har vi nån regler, typ jag får inte prata om hennes "privatliv" och hon om mitt om vi inte själva tar upp det... Men det är nog alla eller den enda regel vi har.. Tycker den räcker gott och väl, kan bli tråkigt om vi måste kolla varandras inlägg innan vi postar dem och vad den andre har skrivit.. Jag menar ibland kanske jag har skrivit nått skämmigt Martina har gjort, jag får ju ändå det tillbaka i hennes nästa inlägg så :P..

Nu ska jag äta frukost sen tror jag nästan att vi ska iväg.. Så om jag inte hinner med ett inlägg innan vi åker, så får ni ha en MEGA bra dag!! :)
// Hannah

Retucshering(?)!

Nu ska ni få titta på två bilder så ska ni få avgöra vad som är olika på dom och vilken jag har gjort om.

// Martina




Nu tar vi tag i det!!

Sorry för denne kassa uppdatering och vår totala ignorans till bloggen..
Vet inte riktigt varför det har blivit så, eller jo kanske för att min (Hannahs) dator typ totalt pajade sig för nån dag sedan och jag inte ens kommer in på den :S.. Därför även vår tidning inte kommit med något nytt..
Meen deppa inte ihopa, de kommer.. Vi har bestämt att vi har dessa fyra helgdagar på oss att ställa allt till rätta igen, det ska vi väll kunna fixa :)..

Lättast hade nog varit om man hade fått nån respons faktiskt, vi får lite då och då vilket är jätte kul :)
Men hade varit ännu roligare om ni hade kunnat berätta vad ni hade tyckt var kul att läsa om, och även som vi har efterlyst innan.. Om ni har lust att berätta något om er själva eller ställ frågor.. Vad som?
Vad tycker vi om dittan och dattan osv :)


Nu ska jag spåna på lite nya ideér, så jag återkommer ..

Hejsvejs!!
//Hannah & Martina


Dagen i bilder..


Gick i skolan 1 h, då lyssnade vi på Cashguiden, tankvärt faktiskt.. Efter det stod jag ute i solen
och väntade på mamma som körde en massa ärendet.. Men det va ju fint väder så :)

När jag kom hem satte Fritte, Petra, Felicia och jag oss ute i solen.. Eller vi sprang mest runt och
tramsade oss.. Ibland är det skönt och ha småbarn på besök så man har en anledning till att
få flamsa runt.. :)

Haha Jag försökte ta foton så att hon va i luften, men det gick inte såå jättebra när hon bara
kastade sig ner på madrassen..

Meen sen lyckades jag få henne att hoppa :D Haha.. Hennes kommentar var:
-Nu kan du hoppa Hannah så fotar jag!  *Va det ett skämt? :O*

Hon hade med sig sina ridhandskar osså fick hon låna mina solisar :)

Martina hade köpt ett "indianband" som hon kallar det, tänkte att jag skulle ta o se hur man såg
ut med de..  Och sen stack vi till affären för att molla :P Hehe
Och nu sitter jag här framför datorn och bloggar och med mobilen i högsta hugg, för att försöka hinna med att svara på dagens sms..

Hur har er dag varit?
// Hannah

Indianband inne eller ute?

Hannah och jag körde ner till stan för att handla på Tasty house. Var sugen på lite cashew nötter med ost. Smakade på Macadamien nötter också och dom var faktiskt väldigt goda. Men shit va mycket dom kostade, hon la upp i en påse till mig för 15 kr och det var typ 10 nötter. Ehh nä tack det ska jag inte ha sa jag, shit va dyrt.

Var inne på Glitter också för jag har letat efter ett sånt band man kan ha i håret, typ som ett indianband. Hittade ett Jippiee. När jag kom ut i bilen så berättade jag för Hannah vad jag hade köpt, då sa hon sånna band är ute. Jaha, det bryr jag mig inte om.  Är dem banden verkligen ute?

//Martina
   
                  

Livsnjutare när solen e uppe....

Var ute och gick med Miro innan i det underbara vädret. Jag är inte den som tar eget initiativ till att göra det. Men idag då ville jag hellre gå ut och gå än vara inne och städa. När jag är ute o solen njuter jag till max, jag går och pratar inom mig själv och säger hur vackert och underbart väder det är ute. Jag hade mobilen med mig så jag tog lite bilder under min promenad. Fotograferad så fina buskar med fina blommor på. När jag hade kommit en bit på min runda upptäckte jag att utefotbollen hade kommit igång. Jag blev så avundsjuk, hade velat spela. Sista bilden är tagen på stället där vi lekte mycket när vi var små. På vintern var där massa snö så man kunde åka pulka och på sommaren var det röret som gällde. Solen lyser upp där länge på kvällen, helt underbart att sitta och njuta på en filt där med någon man tycker om.

// Martina

 
               
 
 
            

Mardrömmar!

Då har jag slutat, det har varit en trevlig dag. Som Hannah skrev innan så har jag gått parad med våra stora barn. När jag körde till jobbet imorse så sa dom på radion att det skulle bli regn idag. Lyssnade på NRJ med Knappen och Hakim. Dom har ju ett moment där Hakim sjunger vädret och Knappen spelar. Då sjöng Hakim idag att det skulle bli regn. Jag satt i bilen och sjöng för mig själv. "Nä det ska inte alls bli regn, det går jag inte med på." Haha det blev inget regn.

Drömde imorse att jag hade försovit mig på en tisdag då börjar jag 8.00 och det blev värsta uppståndelsen runt detta i drömmen. Jag var rent förtvivlad. När jag vaknade imorse så somnade jag om igen efter klockan ringt. Vaknade igen kl6.00 och ska köra 6.30 så jag fick lite bråttom ändå.

Är ni morgonmänniskor eller ni har precis som jag svårt att komma upp på morgonen?

// Martina


Parad och Bowling..

Gomorron :)
Hur är läget med er idag? Det är bra med mig för det är sista skoldagen denne veckan :P
Vi ska ha nån föreläsning om/med Cashguiden 11.45 och efter det ska vi fylla i nån elevenkät.. Men innan dess hade jag tänkt åka ner i stan lite tidigare för att kolla när Martina går med i 5 år Paraden med barnen på hennes förskola :) Dem ska va utklädda till katter och igårkväll satt jag och sydde Martinas kattöron för vi hitta inte dem vanliga :P hehe..

Efter dem "vanliga" lektionerna så ska jag hem och sen kl 14.00 ska vår inriktning spela bowling, jag suger på det :P hehe Men kanske ändå blir kul..

Vad händer hos er idag?
// Hannah


Förstörelse = så respektlöst!!

När jag var ute och gick med Miro (hunden) innan så gick vi en runda där vi brukade leka när vi var små. Helt underbart kvällsväder var det. Där vi lekte mycket när vi var små finns ett rör som man kan åka kasebana genom. Väldigt kul var det, vi klättrade och åkte i olika konstelationer. Men det som är så tråkigt är att folk förstör. Ritar på röret och bränner i träet, fimpar sina cigaretter och kissar nerför röret. Hur kul är detta, tänker dem inte på barnen som har det som lekplats. Så dåligt tycker jag der är och så respektlöst.

//Martina

                  
 
 
              
 

The Hills..

Nu har där kommit upp ett nytt avsnitt av The hills..
Jag sitter just nu och kollar på det, sååå spännande!!
Så det kan ni kolla på Här!




// Hannah

ZZzzzZZzzzz......

Började jobba 8.00 idag vaknade vid 7.00 men somnade om och gick upp vid 7.15.  Trött som tusan var jag när jag vaknade. Har gått hela dagen och varit rent slut i hela kroppen och framförallt i huvudet. Jobbade till halv 5 sen hade jag ett möte. Körde hem, eller körde rättare sagt och satte mig vid havet och hade solen mot mig. Sänkte stolen och öppnade upp fönstren. Skönt väldig skönt, så jag somnade där. Satt där till 19.30 det blev en stund. Nu är jag hemma hos mina föräldrar, dom skulle kolla på nån film så jag drog nitlotten att gå ut med hunden.

// Martina


På väg mot varmaste sommaren ever...

Heej :)
Hur är läget med er idag?
Med mig är det toppen! Har ni varit ute idag? Vi har haft 38 grader varmt här idag, stekande hett..
Så för det mesta har jag legat och solat  sen tidigt imorse och varit ute och promenerat.. Lägger in massa bilder ikväll istället för nu ska jag gå och se på en film min morbror hade hyrt :)

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag så hörs vi senare :)
// Hannah

Soliga Måndag..




Gick i skolan 1,5 timme idag sen låg jag ute i solen med Petra och Felicia ett bra tag..
Riiktigt härligt väder, får gärna va det imorron med.. Snart blir det Ballar av stål..
Tror att vi är lediga imorron iaf enligt rykten men annars får vi väll reda på det imorron bitti.. Så blir iaf sovmorron :D
Hur har er dag varit?

// Hannah

Lejonkungen!!

Satt och pratade om Lejonkungen tillsammans med Hannah och Frida. Jag kan komma ihåg första gången jag såg den filmen. Det var pappa och min storasyster och jag som smög iväg och såg filmen på bio. Hur mysigt som helst. Jag var nog typ 9 år och kan komma ihåg att jag satt och gråt när Mufasa blev nerknuffad från klippan av Scar. Har aldrig hört denna låten innan men den är tydligen med i en av Lejonkungen filmerna. Jag gillade verkligen dessa låtarna tycker att ni ska lyssna på den och säga vad ni tycker. 

// Martina




Yrvaken...

Ställde min klocka igårkväll på 6.30 till imorse. När klockan är 6.43 så ringer mobilen vilket jag tror är alarmet men det var min kollega som ringde. Yrvaken som jag är får värsta tankarna i huvudet att ag försovit mig eller nått eftersom hon ringer. Men riktigt så var det inte utan hon berättade att ho var ensam på jobbet fram till 8.00 och det är länge med mycket barn. Så hon bedjade om jag kunde komma in lite tidigare. Javisst jag ska bara slänga mig in i duschen. Så jag var på jobbet 45 min innanjag skulle. Men det funkade.

Hur har eran dag varit? Har ni hittat på något roligt?

//Martina


Up and runing..

Go morron alla glad (och ni andra med för den delen)..
Har ni sovit gott? Jag sov som en gud hehe.. Vill bara gå och lägga mig igen.. Meen har insett att det är inte lönt, speciellt inte eftersom jag bara går 2 timmar idag. Lika bra att stå ut med det..

Kusin lär väl vara här när jag kommer hem med så blir väll lek med henne..

Vad ska ni hitta på med idag?? :)

Vi hörs senare!
// Hannah

Tiden går så fort...

Nu är det dags för mig att köra hem. Klockan är mycket o jag ska upp tidigt imorgon. Kort veck JIPPPPIEEEE!! Jag ville bara säga godnatt till er så får ni sova så gott. Hoppas på bättre uppdatering och anslutning från våra läsare imorgon. Vi försökte fixa en videoblogg ikväll med våra röster för det var en läsare som ville höra hur vi låter haha.. Men vi kunde tyvärr inte få rätt på det idag. Det kanske kommer .

Sov så gott så höres vi.
// Martina

Nattning..

Nu är jag helt klar för sängen, har duschat osv..
Vet inte riktigt om Martina är kvar där nere eller om hon osså stuckit hem.. Jag börjar iaf 8.00 imorron så får se om jag hinner blogga innan.. Annars så blir det när jag kommer hem :)

Såå Ni får sova så jättegott så hörs vi imorron :)
// Hannah

Att se ut som skit...

Haha jag brukar oftast va fixad i hår och face osv, men idag har jag helt enkelt inte pallat..
Inget smink, håret upp i en toffs och det står ut på alla håll och kanter :S Schoull på det!

Är det ett måste för er att sminka er när ni ska gå ut (med gå ut, menar jag utanför dörren typ till affären osv) eller är det helt enkelt no big deal?

Sitter på facebook just nu och snackar med syster, hon ska ner och sjunga kareoke i baren tyckte jag hon skrev :) Kuul.. Vi snackar om min student med, hon kommer ju inte vara hemma när jag går ut *tråkigt men så är det* så får berätta istället vad som kommer ske.. Kommer väll inte träffa henne förräns i november..

Martina hittade denne låten och det ser så roligt ut när dem barnen dansar så vi sa till lillkusinen  att dansa likadant :P Hahaha..


// Hannah

En tapper insats..

Som jag skrev i nått inlägg tidigare så blev det en massa utbrott i vår familj innan idag, det mesta berodde på städning och att folk inte hjälpte varandra..
Så nu gjorde jag ett ordentligt försök att snygga till.. Städa hela köket och hallen, stora rummet får jag ta tag i imorron kanske om det nu va så att vi skulle sluta tidigare :)

Är ni så att ni vill ha helt rent omkring er? Eller gör det inget om där ligger lite kläder och annat dylikt på golvet, stolar osv?
Eller ser där ut som någon tappat en handgranat som det kan göra här ibland? :P

Jag är nog lite både och.. Jag gillar att städa ibland, oftast så är där helt rent på mitt rum men som nu när jag befann mig i en protestvecka så ser där ut som skit rent ut sagt.. Ska ta tag i det ikväll :)
Plus att systern som befinner sig nere på Kreta ska komma in på facebook ikväll så vi kan snacka lite skit :)
Så om du läser bloggen Jenza,
JAG ÄLSKAR DIG I MASSOR!!!

// Hannah







Martina från liten till stor..

Lovade ju igår att jag skulle visa bilder från när jag var liten. Tyvärr så är det dålig kvalite på bilderna men jag hoppas att ni kan se lite iallafall. Här börjar bildshowen titta och njut !
               
              Martina som en liten bebis på 4 månader.
              
      Här var jag en liten tjej på ca 1.5 -2 år. Det var på julen min syster är tomte.
               ¨'
     Hade och har stora bruna ögon. Vilket syns väldigt på denna bilden.  2,5 år.

              
      Här har jag blivit lite större och redan då var jag en riktigt sjusovare. 4 år
              
               Här är jag ca 5 år och gillade att bada redan då. 
              
              Vi var på semester och jag hade fått nya solglasögon. 6 år. 
               

 Jag i mitten Petra till vänster o Jenny till höger. Fortfarande på semester ca 6 år gammal
              
           Fortfarande på semester här poserar jag med glassgubben. 6,5 år.
              
              Här har jag nog 7 års kalas.
             
               Första skolfotot. Älskar mina ögon på detta foto. 7 år.
             
              Hemma hos farmor och farfar. Jag var ca 9 år på detta foto.
             
         Kommer ni ihåg när dessa fleecemössorna var inne? haha jag var 9 år ca.
             
Jag i mitten, spelade fotboll med start när jag var 5 år och fortsatte till jag var 15 med korta avbrott.  Därefter har jag inga fler bilder som jag vill visa. Det är ett svart moln i mitt liv. Återkom när jag började på Högskolan.
             
  Här är jag 20 år och har precis börjat på min utbildning på Högskolan
            
     Tror att jag är i 20 års åldern här med men är inte säker. 
           
            21 år har jag blivit här .
           
            Lite äldre och 22 år skulle jag tro. 
           
            Förra året så här är jag 22 år.
           
           Nu har jag äntligen fyllt 23 år. Detta är i julas.
           '
           Nu ser jag ut såhär. A grownup women.!
          
  Så då har ni sett mig växa från liten till stor. Med tyvärr ett glapp mitt i.

// Martina

Morgonsol = Guld

                  
När jag körde hem imorse vid 5 nånting så var det helt underbart väder ute. Solen var redan uppe och det var ite speicellt kallt ute. När jag kör hem så är det en speciell väg jag alltid kör men imorse var jag tvungen att ta en annan väg för att kunna njuta av det underbara vädret och ta bilder.

                  
Jag är en riktig soldyrkare njuter som tusan så fort solen är uppe. Speciellt på morgonen och sen kväll det är då det är som härligast. Funderade på om jag inte skulle gå och lägga mig för att inte missa den underbara dagen som jag hade framför mig. Men såklart somnade jag när jag kom hem och vaknade inte förrens kl 13.00. 
                   
                  
Har en skön vecka framför mig. Bara 3 jobbedagar och det är ju hur underbart som helst. Jag slutar tidigt på Onsdagen och det är dessutom en rolig onsdag som går m ig till möttes så livet leker. Nu ska jag verkligen ta vara på dom dagar som man är ledig inte bara kasta bort dom.

                  

                                                                    // Martina

Suck med stort S..

Har ni lika soligt väder som vi har här nere i Skåne tro?
Har varit ute ett tag nu, för en stund sen kom kusin hit och ska sova hr tills imorron ..

Vi hade världens psykoutbrott här i familjen för en stund sen och alla börja gala (skrika), den ena springer ivåg åt ett håll och snackar en massa nästa springer iväg till annat ställe och gnäller.. Ni som trodde att jag menade vi barn trodde fel, jag menade våra föräldrar :S Hahah sååå sjukt..
Sen folk i vårt hushåll började blogga har dem använt det som nått sorts "hot".. Dem menar på att om man gör nått mot dem så ska dem skriva om det i bloggen och outa ens namn(?) Haha.. Precis som att jag skulle bry mig!

Nu har ni fått en lite inside story om hur vår crazy family är.. Sorgligt men sant..
Jag är tonåring och vet om att jag kan vara otroligt jobbig ibland t.om förjävlig, men de finns stunder då jag faktiskt försöker hjälpa till mycke och göra en insats, men det tas bara förgivit..
Ni andra som läser och är tonåringar precis som jag, förstår säkert vad jag menar med att man blir ännu mer motsträvig och trött när föräldrar bara tjatar.. Och ni som har barn, ha tålamod, det vänder.. Vi är jobbiga av naturen men vi försöker faktiskt göra vårt bästa för att vara alla till lags, men det blir det motsatta av det.. I slutet av dagen så älskar vi er lika mycke som när vi är snälla, om inte mer.. Vi vill bara bli förstådda :)

// Hannah
 


Ville bara inflika i detta inlägg som Hannah har skrivit. När man bor i ett hus där man är 7 personer så går man varandra på tårna efter många år. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle alltid bo hemma. Men nu när jag har flyttat hemifrån så är jag så glad att jag äntligen är borta från permanent boende hos familjen Nilsson. Jag älskar verkligen min familj men ibland blir det för mycket. Då är jag glad att jag har mina lilla lya som jag kan fly till.

// Martina


God Morgon..

Go morron :D Sovit gott?
Jag har det iaf och nu ska jag ut i solen och göra nått, får se vad det blir..
Vad händer för er idag?? :)

// Hannah

Godnatt!

Det blev en väldigt sen natt idag. Tänkte att jag skulle köra hem nu.
Har haft en trevlig diskusion med en person.  Vilken avslutades med:

Man ska aldrig ha några förväntingar på första dejten, för man blir bara så
besviken om det inte blir som man tänkt. Vad säger ni?

Godnatt och sovgott
//Martina

En liten Martina på intågande...

Sitter fortfarande hemma hos Hannah har gjort det hela kvällen.
Hannah kom precis in i köket med massa bilder från förr.
Gud va glad jag blev, så imorgon ska ni få se lite bilder på en
liten Martina.

Vad händer imorgon då?

//Martina

Såååå tråkigt när det blir såhär..

Jag brukar vara såå laddad när  folket i min omgivning väl nappar på att hitta på nått.
Men sen blir jag så nere när dom ångrar sig i sista stund. Hatar när det blir så. Då får
man sitta hemma och tråka denna lördagen med JIPPIEEEEEEE!!!!!

Vad ska ni göra?

//Martina

Vågar du utmana oss!?

Kvällen lider mot sitt och vi har inte kommit på vad vi ska hitta på än.
Det lutar mot att vi ska åka in till Malmö och spela laserdome men
vi är inte säkra än. Vill ju inte komma in där så är det bara Hannah
och jag som ska springa runt i det mörka rummet och skjuta på
varandra. Är det någon annan som ska dit? Hade ni vågat utmana
oss??

Eller har ni något annat förslag på vad man kan göra.?!

// Martina

 
Hade du vågat möta oss i mörkret med laservapen :P

GratisSkor.se

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=9405 

Ni glömmer väll inte att ni kan bli medlemmar på GratisSkor.se och samla ihop poäng som du senare kan byta till presentkort på bl.a Nilson, Din sko, Jerns och Bianco..

Det enda du behöver göra är att trycka på länken och bli medlem gratis, hur bra är inte det!



// Hannah

Nu ska vi ut och grilla i reinet (regnet)!

Godmorgon eller ska vi säga Godmiddag. Jag vaknade för ett tag sen somnade hemma hos mina föräldrar igår kväll och vaknade rent mörbultad i deras soffa halv 6 i morse. Det enda rätta i det ögonblivket var att köra hem och lägga mig i min egen sköna säng. Det gjorde jag och vaknade 8 timmar senare. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar igen, tråkigt väder och alla är upptagna med sitt. Det gick rykten om att vi skulle åka in till Malmö för att äta middag idag men det blev inte så istället skulle grillen fram. Men man kan ju undra om den kommer fram i detta vädret. Hannah var och spelade Laserdome igår och hade hur kul som helst. Jag spelade detta med mitt jobb o våras och det var hur kul som helst. Har försökt att få med mina systrar och kompisar på detta min ingen som nappat. Nu när Hannah har varit där och vet hur det är så finns det större chans.

Vad händer hos er idag?

//Martina

Hannah och jag var på Willys i veckan så pantade hon burkar. Detta meddelandet
kom upp på skärmen haha. Hon är visst våldsam med sina burkar.

Regnet ställer alltid till med trubbel..

Fan fan fan va jag seriöst hatar människor som inte förstår när man inte vill något!!
Om man inte vill något räcker det att man säger att man inte vill, kan osv.. Och sen är det nog, ingen ska behöva berätta varför man inte vill eller kan.. Tycker det är upp till personen i fråga själv.. Det hela retar gallfeber på mig och jag är nära på att bryta ihop nu :(..

Meen shit the same.. Vad händer för er idag?
Jag tänkte först sola en stund men när jag vakna öste det ner så det kunde jag ju bara glömma, synd för mig... :D
Så har varit ute på en långpromenad med hunden och nu sitter jag bänkad här..
Hur är vädret hos er?

// Hannah

Laserdome!!

Först och främst vill jag bara säga att det va SJUKLIGT KUUUUL!!
Förväntningarna innan var låga och negativa (sorry, men jag är sånn tyvärr).. Det var vår Fritidsinriktning som åkte dit efter skolan idag som en av elevernas enskilda aktivitet.. Vår grupp består av 2 tjejer och 11 killar, en helt annan nivå jämfört med när det är mer blandat.. Till det positiva menar jag då, mycke mer sammanhållning och man slipper allt skvaller och skitsnack som tjejer håller på me..

Vet inte hur många som testat på det tidigare(?).. Men man får iaf gå in i ett helt mörkt rum och rätt som det är kommer där upp en kille på skärmen som berättar om utrustningen och hur det hela går till. *Haha* Vi i vår klass börja små snacka (eller rättare sagt killarna gjorde det) Så killen på skärmen sa *Nu får ni va TYSTA* Vi trodde det va inspelat men han stod tydligen inne på andra sidan och snackade :P. Men det gäller att  man valt vilka som är vilken färg när man kommer in där (jag hamna i röda laget) Det är sen det hela börjar..
Man kommer in i nästa rum som är lite ljusare men fortfarande mörkt, där får man nästintill springa och ta på sig sin utrustning som består av en väst med ett vapen hängande framför.. Framme på västen står där även vilket namn du som spelar har på din väst (Jag fick Modesty Röd 6).. Det hela går ju ut på att samla poäng genom att skjuta på människorna i andra laget, på axlar,mage eller rygg :)

 

Iaf vidare till nästa punkt.. När man sen fått på sig västen ställer man sig med sitt lag på vars en sida..
Sedan blir första laget iväg skickat och dem får då 10 sekunder på sig att springa ut och gömma sig i ett stort mörkt rum med en massa olika gångar och skrymslen.. Sen skickas nästa lag ut och då är matchen igång :D..
Tvisten med det hela är ju att om du blir träffad slutar ditt vapen att fungera i 7 sekunder.. Det verkar lite men det känns som en evighet..
Adrenalinet flödar och det känns som att man är i värsta kampen, det enda man har sikte på är vinsten, man gör i princip vad som bara man vinner och skjuter så många som möjligt :)



När vi väl hade kommit in så sprang vi som ett par yra höns, första rundan så sprang man in i väggen eller så misstog man avståndet på rampen och fick värsta språnget ner.. Som jag berättade att ens vapen stängdes av i 7 sekunder om du blir träffad.. I vissa fall så blev jag träffad sen stod personen kvar bara för att skjuta mig igen eller oxå sprang den efter så den skulle kunna skjuta igen *Hahaha* Men sen fick jag grepp om det och tog dem jäklarna :P
Men till slut fick jag grepp på det och under sista rundan när det kom in andra spelar oxå så gick det sjukt bra..
Till slut var vi 32 spelar och av dem kom jag på 11:e plats :P Woohooo..

Har bestämt med Martina att vi ska spela det snart
*kuuuul*
Och ni som ännu inte testat på det, jag har bara en sak att säga.. GÖR DET SNARAST!! :D

  

// Hannah

GratisSkor.se

Vill du få gratis skor?
Bli då medlem här och få presentkort på 200 eller 300 kr hos Nilssons, Bianco, jerns eller din sko, du väljer:D

klicka på länken här under för att bli medlem. Superenkelt :D


http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=9405 

// Hannah

What am I suppose to do when the best part of me was always you(?)

Sitter och lyssnar på The script, guud va fin text.. Jag bara får massa flashback´s från  en,två eller tre förresten av flera killar som kommit in ens liv och sen bara försvunnit ur det... Eller mer tagit sig ut ur bubblan man oftast befinner sig i..
Sjukt hur kärlek funkar.. Då menar jag inte bara mellan dig och en partner utan även dig och din familj, vänner osv..
Att man kan älska någon en massa och sen av någon konstig anledning så föraktar man den personen om de inte funkar(?) Självklart är det inte så i alla fall men i många (iaf för mig)..

Cos when a heart breaks no it don't breakeven!

Har alltid undrat varför jag känner och får sån konstig relation till nån jag tyckt om en massa.. Har kommit på att det kan bero på att det är lättare att inte tycka om en människa än att tycka om den halvt bara för det inte är direkt tillåtet att tycka om den lika mycke som när det inte var "vi"?

Iaf någon jag aldrig kommer sluta älska som kommer hem idag är Friiiiiiiidaaaaa :D Gud va jag har saknat henne!!
Spelar ingen roll om hon är borta en dag eller 10 veckor, jag klarar mig helt enkelt inte en längre tid utan att snacka me henne konstant.. Hon är my partner in crime ;) Och idag kommer hon heeeem :D
Fan va kul vi ska ha det! Älskar dig Fritte!!


// Hannah


Fin dag...

Har haft en bra dag ida.. Jobbade från 9-15.30 därefter hem o städa och sen till mina föräldrar där vi skulle äta Pizza tillsammans med vår morbror och hans familj. Nu ska jag hem och titta på film. Så det blir ingen mer uppdatering från min sida ikväll. Det blir desto mer imorgon.

// Martina


Heemmaa..

Äntligen säger jag bara.. Har varit en heldag med skolan idag..
Först hade vi religionsprov sen redovisade vi på hälsopedagogiken and then.. Så körde vi till Malmö för att "lira" Laserdome och fy för va kuuuuul det va.. Var precis så kul som jag mindes att det va om inte ännu roligare :D
Men jag skriver mer om det ikväll för just nu är jag helt sve**ig och ska duscha för sen får vi gäster :) Trevligt..

Blir pizza och mys, förmodligen masar Martina here butt over here med.. :D

Vad händer hos er idag/kväll?

// Hannah

Käärt återseende ...

Dagen har varit jättebra. Jag vaknade upp men la mig och somnade om som jag har jättelätt för.  Vaknade 40 min innan jag ska va på jobbet och måste köra 15 min innan. Så jag fick lite brått och dessutom så hade jag glömt min dricka och frukt hemma hos mina föräldrar igår. Så jag fick ringa till Mamma och be henne fixa det till mig så jag bara kunde köra förbi och hämta det.

Väl på jobbet samlade vi ihop oss för att sedan åka bussen till utflykten. Jag har tagit massor med bilder under dagen så jag tänkte ni skulle få se dom. Jag och min kollega fick sköta grillen, tvärs över (det var en bäck emellan) stod en lärare och skulle grilla till sina barn. Rätt som det är så säger han  - Har ni mycket glöd där över. ( Det hade vi ju men skulle vi bjussa till dom) Jag tittar upp och ser att det är min gamla högstadielärare (som man var "kär" i på den tiden) och blir rent glad. Men Hej är du här.  Sen får dom komma över och grilla på vår grill för dom får inte igång sin. Kul att träffa han igen. 

         
 
 
 
 
        
                    Hoppas ni har haft en likabra dag som jag.

//Martina


Nagellack..

Är ni precis som jag lite halvt beroende av nagellack, om det är färg eller plain and simple helt genomskinligt spelar inte så stor roll.. Bara jag har nagellack på..
Svart har väll dem flesta kört på de senaste halvåret men nu till sommaren så tror jag att dem ljusa färgerna kommer dominera..

Men vilket märke ska man använda sig av då? Jag kör på Mavala eller depend, tycker färgen lägger sig finast och håller längre.. Men självklart funkar vilket som lika bra! :)



Kör du med Mavalas lack?                   Kanske du kör mest med dem ljusa tonerna?

Eller kör du med Depend´s mer vågade?        Eller kanske du vågar köra glittriga nagler, som jag helst undviker?

// Hannah


Nackspärr..

Det är typ allt jag har att säga. Idag har det blivit ännu värre och nu kan jag knappt röra på huvudet :(.
Är det någon som vet hur man lättast blir av med det? Jag har testat att vila, röra på huvudet, lägga om en halsduk där men inget verkar hjälpa ?!

Undra hur det ska gå i skolan imorron me denne värken :/
Snälla låt det gå över!!

Haha hur har er dag varit då?? :)
// Hannah

Beroende(?)

Vet ni vad jag nog har kommit fram till? Att jag är nog eller förmodligen beroende av bloggen på något sätt och vis..
Kanske inte det hela med att lägga in inlägg utan att läsa kommentarer --> svara på kommentarer..
Kika på statistiken --> Hoppas på att den rört sig lite eller mycke.. Få folk att prenumerera osv osv.. Listan can go on forever and ever..
Stora bloggare som Blondinbella och Kenza mfl. Säger att det är som ett jobb dem lägger ner ca 6-8 timmar.. Jag skulle kunna lägga pengar på att jag lägger ner så mycke mer än det men emellanåt vill man bara kurra ihop sig och kasta datorn under sängen.. Hur hinner man med allt annat? Tycker att jag sitter framför denne datorn 24/7 :S..

Är det ingen annan som känner sådär? Eller ni är kanske beroende av nått annat?


Slut i rutan
// Hannah

Puppy eyes..

Haha och återigen Haha :D
Jag och Martina fick sätta eld i farten för att vi skulle hinna till affären på 8 minuter, väl framme och betalt i kassan så står där en dam efter oss.. Så kommer hon på (för att tillägga så var klockan typ 3 minuter över stängningsdax) att hon glömt velling... Butiksbiträdet kollar som om hon vore ett freak men säger åt hene att hon får SPRINGA in och hämta.. Gissa då vad vi kommer på, jo vi glömde juice till Pappa haha.. *Kan vi me rusa in och hämta(?)*  Nä vi fick snällt köra iväg till nästa affär..

Jag och Martina brukar köra nån runda i stan ibland men det var ganska länge sen nu.. Så jag lyckades övertala henne om att köra EN runda..Vi satt i bilen och gjorde massa freakmoves och börjar vifta med händerna i luften och utanför kommer en kille gåendes och vinkar till oss :O Hahah han trodde vi vinkade till honom :P..
Sen ville Märta hem men inte jag så jag körde puppy eyes på henne, blinka lite nätt och fixade fram tåriga ögon och vips så va vi ute på ny runda :P
Underskatta inte Puppy eyes!!

Förresten ni glömmer inte vår länknings tävling vaaa? :O Ni kan läsa om den i nån inlägg ner!!
// Hannah

 

Helt underbar morgon!

Jag öppnade imorse på jobbet och var tvungen at köra hemifrån halv 7 det är ganska tidigt för att vara mig. När jag kom ut så möttes jag av strålande solsken och varmt var det också. Jag riktigt njöt när jag körde till jobb. Tog ett par bilder som jag tänkte ni skulle få se. Är det någon annan som var uppe imorse och kunde njuta av denna underbara morgon?

Hoppas på lika fint väder imorogn för då ska vi på utflykt. Längta till nästa vecka då kommer det hända massa roliga saker plus att det är en kort vecka. Vi är ju ledig på torsdag och fredag med. SKönt som tusan!


                      Bilder från när jag är påväg till jobbet imorse kl 06.30
 
 
              

                               Bilder från när jag kör hem från jobbet 15.30

 
 

// Martina

Dagens mat...

     Måndag                                                                 Tisdag
 
Kyckling med potatis och Jensensfavorit sås.   Kålpudding med potatis och sallad.

                    Onsdag
        
     Fiskgratäng med spenatsås med mos och sallad. Ingen höjdare precis.

//Martina

Dagens outfit..

 


Vitamin well!

Var inne på Storstadspojkens blogg idag och tittade och då hittade jag att en tjej rättare sagt Mogi hade en tävling att man kunde vinna ett kylskåp fullt av vitamin well. Vad passar då inte utmärkt om jag som har ett tomt kylskåp är med i tävling. Då får dom ju plats med alla dessa drycker där. Dessutom har jag aldrig smakat denna dryck och är väldigt nyfiken på den. Jag hoppas att det är jag som blir den lyckliga vinnaren av denna vitamindryck.


Om du vill vara med och tävla är det bara att trycka på bilden så kommer du rätt!


//Martina


Länknings Tävling...



Då var det dags för en länkningstävling i vår blogg. Vi har sett att andra har
haft det och nu har trenden även kommit till Skånes sydligaste delar.
Såklart finns där en vinst i det hela, man blir länkad på vår blogg samt att
man får en framsida i vår tidning (om man vill).

Det ända man behöver göra är att kommentera så många gånger som möjligt i
DETTA inlägg. För att vara med och tävla måste man kommentera minst 3 ggr.
Så nu är det bara att sätta fart att kommentera. Tävlingen kommer att avslutas
på lördag då även nästa nummer kommer ut av vår tidning. Så det är bara att
kommentera för fulla muggar.

//Martina och Hannah

Jag är inte människa idag...

Hej alllesammans!
Skriver ett kort inlägg i dag för jag är inte människa känns det som. Är så fruktansvärt trött så det är inte klokt. När jag slutat körde jag hem, tankade bilen sen körde hannah och jag o fixade en sak. Jag var nära på att somna på vägen. Satte mig en stund framför datorn men orkad einte länge. Jag gick in och la mig bredvid Miro (hunden) i mamma och pappas säng. Det var ju skönt men sen vaknar man upp med ett ryck och när man går upp e man tröttare än man var när man la sig. Någon som har varit med om detta?

Får se om jag blir människa snart igen så jag kan blogga ordentligt. Annars får ni ha en trevlig kväll.

Kram Martina


It´s so ironic that I had to loose to see...

Yeey för Westlife - Looking like that :D Hahah jag har fått halvt nackspärr på höger sida men inte ens de ska få mig att sluta svinga huvudet fram och tillbaka och sjunga med till låten :P  *How am I suppose to leave you noooooow*, *I don´t wanna live my life without you* Haha.

Kom hem från Thaiboxningen för en stund sen, shiiiit :O Ska det verkligen vara sådär jobbigt :P
Vi tog oss igenom det iaf och lite styrketräning körde vi med..
Fick inbjudan till Klint i helgen oxå och för en gång skull så ska jag nog fan ta och pallra mig dit, man lever bara en gång right! Massa trevligt folk som skulle dit så kan ju inte va helt fel..

Snaaaaart helg!! :D
Vad har ni hittat på me idag då? Blir det Grey´s anatomy för er med ikväll?
// Hannah


Halva veckan har gått...

Gomorron!
Hur är läget? Jag är helt spänd inför hur dagen kommer ta form.
Vid 14.00 ska vi tydligen Thaiboxas med inriktningen(?), har aldrig testat på om det nu inte är som vanlig boxning vill säga :P Så ringde en klasskompis i panik om att hon måste dyka upp för jag vill inte vara ensam tjej. Vi har valt en kurs där det bara är killar förutom oss, visst det kan va kul men samtidigt not  so much:P haha.. Iaf fick tag på henne och min dag är räddad för hon kommer och vi ska mötas innan :D..

På fredag ska vi tydligen spela laserdome med inriktiningen oxå, meen det krockar med ett prov så är skeptisk till hur det kommer bli.. Jag hoppas vi får chans att göra de nån annan gång snart... För laserdome är kuuul :P

Vad händer idag? Något kul?
Förresten ni glömmer inte rösta på oss till månadens blogg va, det gör ni genom att trycka på bilden.
Sen kommentera genom att skriva att ni röstar på Hannah & Martina!! :D
// Hannah


Förälskad!

Hörde denna låten 2 gånger när jag körde hem från jobbet och jag älskar den.
Om ni inte har hört så tycker jag att ni ska göra det nu på studs.



// Martina

Tävling!!

Vill du ha chansen att vinna ett Presentkort värde 250 kr då ska du trycka på bilden nedan. Matilda Fritz har tävlingen i sin blogg. Kika in och tävla för det har vi gjort!



// Martina

Månadens blogg = RÖSTA!

Nu är vi (Alltså TACK till ALLA ni söta underbart rara människor som röstat på oss så vi ens har haft chans att komma dit) i final och vi vill så jäkla gärna vinna denne gången.. Så gå in och rösta på oss här inne på Jantras blogg.
Så hjälp oss ännu en gång och rösta i finalen ;)

Haha jag och Martina är upptagna med att kommentera inne på nåns blogg för att vinna  :P Haha märker hur tävlingsmänniskan inuti mig kommer fram, I´m going insane sooon :D Hahah

Glöm inte gå in och rösta på oss!


Tryck på bilden så kommer du raka vägen dit!

// Hannah & Martina

Oh My God, your on the cover Martina...

Dax för andra utgåvan av vår tidning och vi är stolta att få presentera omslags tjejen (i detta fall)
Såå Grattis till dig Martina som blev dagens omslag..

Här nedanför har ni
Martina och nu har ni chansen att läsa lite mer om vad hon är för någon filur! :)






Tyck till!! :)

// Hannah & Martina

The Hills..

sådär då var det nya avsnittet uppe på hemsidan och det kan ni hitta här.. Ska själv sätta mig ner nu och kika på det.. Hoppas det är riktigt spännande idag :D hehe..

Vi hörs om en stund med tidnings omslaget osv :)

// Hannah

Uppdatering!

Blank!
Jag har absolut ingen livslust, allt är så dött och tråkigt.. Visst skolan är snart slut men ändå så ligger det som ett stort grått moln ovanför hoet och det bara öser ner en massa skit och man försöker bära allt det på sina axlar.. Skit skit skit skit, take me away from this crap!!

Sådär då har jag gnällt :) Har varit ledig idag, var precis och hämtade syrran från sin vft. Hon skulle tydligen in till Malmö för att hämta pappa, tror seriöst jag hänger med för att komma iväg :)
Annars idag har jag i princip inte gjort något alls.. Förresten hur dåligt är det inte att detta är mitt första inlägg idag, gosh sorry.. Ni ska få en massa inlägg ikväll. Plus att idag kommer nytt avsnitt av vår tidning ut Jippi :P
Tror den kommer ut 18.00 så kika in då och kolla vem som är på framsidan :D hehe..
Ni vet om att om ni hade velat vara med så har ni fortfarande chansen, bara att skriva en kommentar där ni presenterar er själva :)

// Hannah


Gonatt och sov gott, gott folk!

Nu är det sängen för min del. Det blev sent igår så idag orkar jag inte vara uppe så länge. Jag måste ju trots allt köra hem innan jag kan lägga mig i min säng.

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

Kram Martina


Dags för Ballar av stål...

Nu är det dags för Ballar av stål synes efter det.

// Martina

Kafferep!

Sitter här i köket hemma hos mina föräldrar med mina systrar. Riktiga töntar är dom. Speciellt Hannah och jag kan vara ritkigt flippade ibland. Den ena systern hon blir så arg varje gång vi avbryter henne och hon inte får berätta det hon vill. Då kommer det massa glåpord ut fårn hennes mun. Den andra sitter och gör ett armband som man gjorde i när man gick i 6:an.  Jag blir rent trött på dom, Hannah kommer snart att sticka upp på sitt rum för att se ballar av stål. Kul för mig ch sitta här nere själv om Hannah tar upp sin dator.

Märker att detta inlägget är bara massa skit, har inte skrivit nått vettigt i detta inlägg.
Haha *skrattattack* Vilket kafferep vi har här asså. Nån som vill joina? 

//Martina


Lever fortfarande..

Aah det gör jag trots att jag varit tyst hela dagen :P
Dagen tog ut sin rätt och jag däckade när jag kom hem, sen sov jag väll till halv 7.. Jag är inte den som sover länge på morgonen men det händer att jag sover"middag" haha :D
Vi hade tydligen 30 kommentarer eller nått i förra inlägget och tydligen så har vi chansen att bli månadens blogg, kul :)

Jaha vad händer nu ikväll då?:/ Tror bestämt att det blir Ballar av stål för min del, sen ska det komma ut ett nytt avsnitt av The hills ikväll Yeey :) Uppdaterar er om det imorron när det kommer in på sidan :)

Haha måste bara berätta, vet ni vad jag fick höra idag.. Att jag borde bli nån sorts politiker :O Whaat! Va nog mitt gensvar på det.. Är inte så insatt i politik men visst har jag åsikter om mycke och har tusen ideér som skulle vara bättre än vad vi har det nu.. :) Får väll se om jag slutar som er näste Reinfeldt :D Hahah..

Hur har er dag varit?

// Hannah


Månadens blogg!

Vi har hamnat där igen! Nu har vi lyckats bli månadens blogg på den här tjejens sida.
Om det nu är så att ni gillar vår blogg, vilket vi hoppas att ni gör. Då ska ni självklart
gå in och rösta på oss. Det är bara att skriva jag röstar på blogg nr 12 för det är vi, sen
är det klart och ni har gjort oss en supertjänst.


Tack på förhand
//Martina o Hannah






Då var man hemma igen ...

Nu har jag jobbat klart för idag. Körde hem till Hannah och dom men har inte sett skymten av henne än.
Det har varit underbart väder nu i eftermiddag. Tur man har ett jobb där man får lov att vara ute mycket.
Har fått ont i mitt huvud, inte kul alls. Får hoppas det går över snart.

Hur har eran dag varit?

// Martina


Ny vecka..

Gomorron Gomorron
Hur är läget idag? Här är det hyffsat, lite magont men det ska väll kunna gå över under dagen får jag hoppas..
Sitter och kollar lite på tv sa snart till skolan för att ha arbetsmiljö, tradigt men får gå.. Nått som jag märkt som är otroligt jobbigt nu dem sista veckorna är att ju färre dagar det är kvar ju mindre lektioner har man.. Vissa kurser avslutas osv, men det gör att man kommer i sånn obalans. Vi går typ en lektion sen lång håltimme sen lektion sen håltimme och lektion. Blir liksom så onödigt och springa och datta med det. Men nu ska vi inte gnälla :D är typ bara mellan 20-35 dagar kvar (Har tappat räkningen) *Heheh*

Ska snart äta frukost sen drar jag till skolan pallar inte sitta här och höra mammas eviga gnäll:S *SUUUUUUCK*

Hoppas ni får en kanon dag..
// Hannah

Nya tag imorgon!!

Imorgon ska jag öppna upp mitt sinne för nya saker. Det kommer att bli en underbar dag. Inget ska få mig på dåligt humör. Jag ska vara världens gladaste tjej. Jag tror att det sitter i huvudet. Eller jag vet att det sitter i huvudet.

Har tänkt mycket på att tiden går så fruktansvärt fort vi är redan inne i snart mitten av Maj. Skolorna slutar i mitten på Juni det är inte alls länge kvar. Snart är det riktig sommar och alla kläder kan lättas det är ljusare längre på kvällarna vilket jag älskar.

Är det någon mer än jag som längtar till sommaren?

//Martina


I never give up hope, when things get me down..

Tjohoo :)
Gud vad jag älskar Boyzone, ett tag för jääkligt längesen så var det Boyzone för hela slanten. Nu har det ju ändrats lite men dem är fortfarande så grymt bra :D Just nu pumpar "Working my way back to you" i öronen såå braaa..

Som ni kanske har sätt så har vi lyckats fixa en massa saker på bloggen, typ så man kan lyssna musik uppe på höger sida, vi fick även in det där med bloglovin.. Men det jag iaf har märkt är att många människor man frågar dock INTE alla är väldigt så hemliga och vill inte berätta, förstår inte varför(?) Jag menar varför inte hjälpa varandra istället!
Så om ifall det skulle va någon som inte har fått grepp på det än så hjälper vi eller jag gärna till, mycke roligare när man kan få in en massa roliga saker :)

Förresten vi hade ett mål idag att få 20 prenumeranter på bloglovin innan dagen är slut, men det har gått väldigt segt tyvärr. Fast å andra sidan så är dagen inte slut förräns om typ 35 minuter.. Så va säger ni? Tror ni att ni har lust att hjälpa oss, det är inte långt dit!

Tack till Maja som hjälpte oss iaf. En röst är alltid något! :D

// Hannah

Bloglovin = Prenumerera på vår blogg

Hej alla underbara läsare!!

Nu har vi en utmaning till er. Vi har som mål tills kvällen är slut att ha 20 prenumeranter på Bloglovin. Men för att kunna uppnå detta så behöver vi er hjälp. Det enda ni behöver göra är att klicka på ikonen på sidan uppe till höger så kommer ni in till vår blogg, därefter trycker ni på följ bloggen.

Ni kan hålla utkik hur många vi har genom att titta på ikonen. Vi skulle bli jätteglad om vi tillsammans med er skulle uppnå detta mål.

20 Prenumeranter det klarar vi tillsammans kom igen!!!

// Martina o Hannah


Sitter gränsle......

Nu har jag varit hemma hos Hannah en bra stund, vi har ätit frukost och fikat. Suttit och fixat en hel del med vår blogg. Vi har bland annat satt dit en Mp3 spelare så det är bara att trycka på den om ni vill lyssna på låtar som vi gillar.
Nu är huset fullt av folk igen och vi kan inte längre sitta ostörda och fixa. Det har varit underbart väder idag, dock har jag inte varit ute så mycket. Vi tänkte flytta ut våra datorer i uterummet sen, det kan bli mysigt.

Har rätt mycket att fixa till jobbet, så kvällen lär bli fullspäckad av hårt arbete. Ska ju inte glömma att titta på Wipeout som är i kväll klockan 20.00 på 5:an.

Glöm inte om ni vill vara med i vår tidning CHIQUE så är kan ni läsa mer om det här. Sen är det bara att lägga en kommentar där du berättar lite om dig själv.

// Martina

 

Solen bränner..

Jäklar vad solen står på, har suttit ute en ganska bra stund eftersom alla andra drog till Svedala idag och jag väntar på att Martina ska komma med bullar :)
Det är så himla varmt nu att jag får krupp av att sitta en längre stund, måste göra nått under tiden.. Jag är inte direkt den som bara ligger och träcker :P.

Men nu precis kom Martina så nu blir det frukost/lunch, lite sent men what the f*ck :D..
Så vad händer idag denne härliga söndag?

Förresten glöm inte kommentera och berätta lite om dig själv om du vill ha chans att komma på omslaget till vår nya tidning CHIQUE :) Mer om det kan du läsa här.

// Hannah

Kvällens bravader..

Gokväll Gokväll!!
Hur är läget med er?
Här är det faktiskt rätt bra, ska inte klaga allt för mycke.. Har suttit nu under nån timmes tid och jobbat med vår nye tidning och näste person ut på framsidan är redan vald *spänning*. Dock kändes det jättehemskt att kvaliten på förra var väldigt dålig så under tidens gång är det möjligt att vi fixar det och får in den igen.. För på den vi håller på med nu så är kvaliten kanon, tycker det ska bli så kul att publicera nästa :D..

Idag blev det grillning med kusin och hennes familj *trevligt* och efter det körde jag och syrrorna lite frisbee tävling i trädgården :P Hahah.. Ni skulle bara se vilken rivalitet det är mellan oss systrar, det blev allt hårdare och vi skällde på varandra, kastade så lågt och snabbt som vi kunde :P Känner nån igen sig? hehe..
Ikväll har jag även hunnit med en lång promenad med hunden, härligt känns som att de där med promenader blir försummat ibland.. Men man får ju börja nån gång..

Hur har er lördag varit annars då?
Glöm inte skriva in en kommentar där ni berättar vem ni är osv om ni vill ha chans att vara på framsidan av våra nya tidning, ni får en sida inuti tidningen med. Kul!

// Hannah

Nere i gruvan....

Har mått dåligt hela dagen, det blir inte bättre. Imorse hade locket för örat släppt men nu har det kommer tillbaka igen. Det är nog för att jag snyter mig så mycket. Vaknade imorse av att jag hade jätteont vid knäet precis i knävecket. Kunde knappt gå på benet när jag skulle upp. Fick massera och sen somnade jag om, när jag vaknade var det borta igen.


Som ni ser har första nummret av vår tidning CHIQUE kommit ut. Så om du vill hamna på första sidan är det bara att droppa en kommentar så blir det kanske du som hamnar där nästa gång tidningen kommer ut. Det är inte försent att vara med så var inte blyg.

// Martina


Oh My God, your on the cover Josie.....

Här har ni detta första nummet av vår tidning CHIQUE!!
Det är Josie som är först ut och nu får ni chansen att veta mer om henne.





Tyvärr blev kvaliten inte den bästa hoppas ni har överseende med det.

// Hannah och Martina

DÖM ALDRIG EFTER HUR NÅGON SER UT!!

Pratade med en kompis precis som sa att jag skulle lyssna på denna tjejen som var med i Brittiska Talang 2009. 
Alla skrattade och praktiskt taget hånade henne innan hon började sjunga men efteråt då var det ingen som skrattade.

Lyssna på denna 



//Martina

Stay updated...

Vi är nu i full gång med att fixa klart tidningenens första nummer.. 
För att se vem det blir som hamnar on the cover får ni hålla utkik här i bloggen under eftermiddagen..
Vi är glada över resultatet vi har fått ihop och över hur många som vill vara med i tidningen..

Vi hoppas på fortsatt intresse så vi kan hålla tidigen i liv under hela sommaren.. Så bara droppa en kommentar om du har lust att vara med.. Det ända du behöver göra är att berätta vad du är för en filur och hur du ser på din framtid och namn, ålder. Ju fler som vill vara med ju bättre kan det bli!!


Kram
Hannah & Martina

Oh My God, your on the cover..

Sådär då kickar vi igång en ny kategori i vår blogg som heter..
"Oh My God, your on the cover of CHIQUE"

Du har chans att få din story berättad och hamna på omslaget av vår nya tidning, hur coolt är inte det!
Det ända du behöver göra är att droppa en kommentar med en beskrivning av dig själv, så har du chansen att hamna som framsida.. På så sätt får du en promotion man bara kan drömma om!
Givetvis måste du ha en blogg där du har bild på dig själv :)

Lycka till nu, vi håller tummarna på att det blir just DU!
För mer information är det bara att fråga..

(Glöm inte att
länka till oss, med bilden vi väljer.. Om valet skulle hamna på just DIG)

// Hannah & Martina

Mina Mål 2009!

♥ Börja träna styrketräning regelbundet

♥ Sluta äta skräpmat/godis/läsk/kakor etc

♥ Spara på mina pengar inte köpa massa onödigt

♥ Göra något jag tycker är roligt minst 1ggr/ vecka

♥ Sätta upp gardiner i mitt matsalsrum

♥ Vara nöjd med mig själv

♥ Tvätta mina fönster

♥ Städa/tvätta min bil

Vad är era mål för det fortsatta 2009?

//Martina

Martinas och Hannahs tankar........

♥ Lev för stunden ♥                                                  ♥ Your not alone ♥
                             
                                         ♣ Ta ingen skit ♣ 
    
                                                                                            
     ♥ Ge aldrig upp ♥                                               ♥ Nöj dig inte med det lilla ♥ 

                                            ♣ Var stark ♣ 

                                                                                      ♥ You can do it ♥
 ♥ Gör det du vill ♥ 

                                       ♣ Ångra aldrig något ♣ 

♥ Håll inget inne ♥                                                      ♥ Säg vad du vill ♥ 

                                             ♣ Go for it ♣





Sköt ditt så sköter jag mitt !!
Bry dig inte om mig så bryr jag mig inte om dig
Slösa inte tid på mig, så behöver jag inte slösa tid på att försvara mig !!
Tro inte att du är nått, för jag är alltid bättre
Så bry dig inte!!

Kenza i fredagsbilagan...

Var i affären innan idag och fick syn på Fredagsbilagan, Kenza var på framsidan och hon poserade glatt iförd bikini :)
Hon såg ut som en riktig livsnjutare och jättefin var hon på bilderna..
Brukar läsa Kenzas blogg varje dag hon av väldigt få bloggare tycker jag verkar vara en helt vanlig tjej precis som vem som helst annan men som har ett uns glammigare liv.. Hon verkar helcool :)






Vad tyckte ni??
// Hannah


Diggar!!

Okeej nu är det dax för mig att droppa mina absoluta favorit låtar från den gamla goda tiden..
Jag är såndär tjej som älskar Dans band och gamla härligt svängiga låtar :P Hehe
Alltid när jag och min pappa är ute och kör skruvar vi upp ljudet och bara svänger med, häärligt..
Såhär har ni låtarna.. Lyssna och njuuuuut!!
 




Kommentera gärna, hade varit kul om ni berätta vad ni tyckte.. Om det va nått ni gillade eller totalt spottade på :P
// Hannah

Förfallit totalt!

Satt och tänkte tillbaka på förr i tiden idag. Mina pappa skulle göra en tatuering där han ska ha våra egenskaper som kinatecken och lite andra saker med. Så frågade han mig vad jag hade för egenskap så sa jag ENVIS och STARK. När jag var liten var jag ett riktigt energiknipe nu känns det som att jag har förfallit totalt. Jag är fortfarande envis och stark men inte på samma sätt som när jag var liten. Min pappa berättade en historia om när jag var liten. En liten sprinter var jag då vilket jag absolut inte är nu. Det var speciellt ett lopp som han berättade om. Jag och min storasyster sprang detta lopp tillsammans. Pappa cyklade med bredvid min syster för jag stack i starten, men sen ville han köra för att se hur det gick för mig. Han kom ifatt mig en bit ifrån mål där sprang jag med händerna i luften kunde knappt andas och böla haha. Han sa till mig stanna så du kan andas ut. Jag fortsätter springa och säger nä det kan jag inte jag måste i mål. Snacka om envis, I never give up!

Har ni några roliga barndomsminnen att berätta?

//Martina

Dålig uppdatering..

Hej Hej
Gud vad vi är dåliga på att uppdatera :P Det är inte alls meningen..
Jag vet inte var Martina har tagit vägen, men nyss var hon här hemma..
Jaja så kan det gå.Hon har fortfarande inte gett mig sladden så jag kan lägga in bilder, kankse därför det inte är så kul att lägga in en massa inlägg :/. Aja ska försöka bättra oss..

Vad sysslar ni med ikväll?
// Hannah


Hemma igen...

Hej Hej :)
Är hemma igen, gick hyffsat bra i skolan. Direkt efter kom mamma och hämta mig så körde vi in till pappas jobb, då fick jag chansa att sno med mig hem whiteboard pennor till min tavla haha :P

Ringde Martina innan och frågade var hon blev av med maten, har inte ätit sen frukost..
Så nu sitter jag här med en varm kopp choklad té och ett äpple *suck* det gör mig inte mer mätt :P
Får väll stå ut tills Martina kommer..

Har några planer denne fredag? Kanske nån härlig plan till helgen?
// Hannah

Vad händer?

Det har varit en trevlig dag ida. Jag vaknade upp vid halv 6 och körde hem till Petra för att hämta en kjol jag skulle få låna. Sen bar det av till jobb där jag skulle servera frukost idag, dukade upp sen kom nästa personal men inga barn.
I helgen blir det mycket arbete från jobbet som jag får sitta med.
Har inget planerat för helgen så vi får väl se vad som inträffar. Nått kul hoppas jag. Tiden bara flyger iväg vi är redan inne i Maj, snart halva borta. Jag hinner knappt med nu för tiden.

Ska ni göra nått roligt i helgen? Eller har nått bra tips på vad jag kan hitta på.

Ska strax köra hem till Hannah och dom, ska ta med mig datorn så vi kan blogga där hemma. Har med mig mat hem till dom. Är det någon som har haft lunginflamation? Hur känns det?

//Martina


Uppe och springer..

Gomorron! Sovit gott?
Jag sov alldeles utmärkt och nu ringde klockan så bara till att sätta fart..
Ska ha nationellt prov idag och sen slutar vi så blir kort och härlig dag...
Därför hade jag inte tänkt blogg mer nu för då blir jag bara stressad :P hehe
Men ni får ha en toppen dag så hörs vi sen!!

// Hannah

Godnatt och sov gott!

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon blir det en intensiv dag på jobb. Börjar 6.45 men slutar 13 skönt. Därefter ska jag hem och fixa lite saker, sätta upp gardiner i matsalsrummet och tvätta mina fönster. Dom är smutsiga om något.

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.

//Martina


Studenten närmar sig...

Snart snart snart dax att ta studenten, men det är inte riktigt det som jag längtar mest till utan att man får vara ledig och göra precis vad man vill..
Något som fick mig att längta ännu mer var att plakatet kom idag.. Gaaah va nöjd jag blev Hahaha :P
Lite skämmigt att behöva ha en bild på när man var liten, jag menar ingen eller väldigt få människor vet hur jag såg ut när jag var lite och nu ska hela skolan se det :D haha
Så tänkte att ni skulle få en lite tjuvtitt här..

Mitt plakat, lite svårt och se men :P Och Martinas när hon tog studenten för nått år sen..

// Hannah

Vivianne Tam Laptop..

Läste på vackra Anna Hibbs blogg att hon tävla ut en Vivianne Tam Laptop och det skulle inte sitta alls fel att få en sånn :P
Att vara 7 människor i en familj med en nått sånär halvt fungerande dator är pest och pina, just nu känner jag tur att jag har en dator där jag kan blogga.. Men tyvärr duger den inte till ett hjälpmedel för skolan osv.. Word/wordpad fungerar inte, knapparna är sega och internetet är slött.. Så för mig skulle det vara toppen att vinna den där sjukt snygga laptopen..

Jag menar när man går skolan och ska kunna klara sig på studiebidraget är inte en dator man har råd att lägga pengarna på trots att man mycke väl skulle vilja det.. Såå jag hoppas ju såklart att det är jag som tar hem vinsten!!

// Hannah

Både Anna och Datorn är sjukt snygga!!

Utflykt...

                            
Började jobba klockan 8.00 idag, vi skulle på utflykt. Så jag var tvungen att vara där lite innan för och fixa med lite saker. Jag hade stället min klocka på 6.15. När klockan är 6.58 hör jag hur klockan ringer. Den har alltså stått och ringt i 45 min utan att jag har hört den. Snacka om däckad. Har inte sovit så bra inatt vaknat och hostat för jag fick knappt luft.

 

Dagen började med regn inte så kul eftersom vi skulle befinna oss i en skog. Det blev till att ha på sig regnkläder och varmt blev det. Men efter ett tag så lättade det och slutade regna. Skönt då kunde man ta av sig regnkläderna.

 

Vi gick på upptäcksfärd i skogen och det är så underbart när man är där ute i det gröna.Att man inte åker iväg till skogen oftar på egen hand och promenerar. Himmlen blev klarare och klarare allt eftersom dagen gick och tillsist kunde man känna solens varma strålar värma ens kinder.

 
 
 

Barnen hittade stora sniglar kommer inte ihåg vad dom heter. Någon som vet? Längst in i skogen hittade vi en koja som var byggd med grenar upp mot ett träd. Mysigt! Därefter gick vi tillbaka och åt vår matsäck. När jag körde hem var jag tvungen att ta foto på rapsfältet. Dem har en sån fin färg. Älskar gul!

         

// Martina

Utbränd..

Gokväll, hur är läget?
Har varit helt ur balans nu dem senaste dagarna, men det är dags at jag tar mig i kragen nu så jag inte hamnar i samma håla som jag varit så många gånger tidigare..
Dels därför jag varit dålig på att uppdatera bloggen, har ingen energi.. Men nu är det bara en skoldag kvar och sen helg..
Imorron är det nationellt prov igen på engelska b, ganska spänd och nervig inför det.. Men det lär säkert gå bra..
Efter det blir det snack med en vän inför vår diskussions övning, kan bli toppen eftersom vi inte setts på typ en vecka..

Sitter och kollar på The Hills på tv:n nu, det är visserligen gamla avsnitt meen det går alltid..
Efter det hade jag tänkt ta fram stången :P hahah så jag kan köra lite styrketräning (Haha va trodde ni) :P..
Kanske att jag kör lite situps och cykling med :/ Får se vad jag hinner med :D..
Jag är så less på att man faller bort från träningen emellanåt, tycker det är så kul när man väl är ingång.. Skönt som tusan när boxsäcken kommer upp till sommaren och jag kan börja hoppa hopprep :) Längtar!..


Vad händer hos er ikväll?




// Hannah

Dagens outfit...

 
                          

// Martina

Vilken ser godast ut?

 
Köttfärslimpa, kulpotatis och sallad.      Tacofisk, ris, sallad och rivna morötter.
 
Kassler med chillitäcke, ris och sallad.  Lax med dillsås, potatis och sallad, morätter.

Vilken ser godast ut?
Jag tyckte kasslern var godast!

//Martina

Gomorron..

Tråkigt väder än en dag, kan det inte vända snart(?)
Jag hoppas det blir varmt i helgen annars är de inte lönt med helg :/
Martina skrev igår att hon varit dålig med bilder.. Det har jag med, kanske på grund av att hon har sladden som gör att man kan ladda in bilder överhuvudtaget.. Så Martina (GE DEN TILLBAKS) jag behöver den..

Nu går jag igen..
Hoppas ni får en toppen dag!!
// Hannah

Bloglovin...

Hannah och jag är medlemmar på Bloglovin och prenemurerar på en del bloggar.
Jag undrar hur man får en sådan ikon till sin blogg så folket bara kan trycka på den
för att komma till sidan. Det går lättare så ju.

Är det någon som vet hur man gör ?? Vi vill gärna ha hjälp!!

// Martina


Bild lånad från Filippa Lund

God Natt och sov gott!!

Nu måste jag säga godnatt för jag är så trött, somnade i soffan i nån timme.
Börjar 8.00 imorgon och vi ska på utflykt. Så det gäller att packa matsäcken och klä sig bra imorgon..
Jag ska duscha innan jag kör till jobb också så jag får gå upp i tid. Om jag dessutom ska hinna blogga innan så måste jag va duktig och gå upp.

Vad ska ni hitta på med imorgon? Något kul?

Jag har inte orkat lägga in bilderna så det blir massor med bilder en dag framöver, ni får ha tålamod med mig.
Så jag säger godnatt nu och kryper ner i min sköna säng.

Har mycket att göra imorgon när jag kommer hem kan antagligen inte blogga förrän på kvällen.

Kramar Martina

Dags att bege sig...

Sorry för att vi har varit väldigt dåliga på att uppdatera idag, har inte ritkigt haft lust och sen har bara saker kommit upp..
Men imorron ska jag försöka bättra mig.. SKa spela pingis med killarna i klassen för jag e tydligen enda tjejen av två som ska gå på lektionen :P hehe..
Så ska försöka ta lite bilder så ni kan få se lite fiasko:)

Men nu ska jag gå och lägga mig.. NI får sova så jättegott så hörs vi mer imorron!!
GO Natt...
// Hannah


Size zero och allt där till..

Har ni tänkt på hur kändisar jojobantar?
Och inte bara det, utan att size 0 idealen som alla försöker nå är något människor seriöst vill sträva efter..
Ursäkta men jag fattar in det!
Är det verkligen det man vill nå och det man vill sända ut till nya generationer?
För oss "vanliga" människor är det något vi ser över allt, i tidningar, på tv osv.. Vi kommer inte undan det, men borde vi inte ändra idealen till något mer hälsosamt? Det är ju ändå inte alls hälsosamt att svälta sig själv för att nå en omöjlig storlek eller siffra..



Lindsay Lohan är en av dem, hon gick från normal till överdrivet smal.. Kolla bara på hennes armar, smala som tändstickor. Bilden i mitten var väll när hon var normal skulle jag gissa :) Tyckte hon va finare där..

När reklamen till bilden ovan till vänster kom ut, kommer jag ihåg att jag blev eld och lågar förbannad..

Ni måste ha reflekterat över det någon gång, jag menar det finns runt om er.. Denne dödliga trend..
Vad är era tankar om det?

Någon som visar dubbelmoral om allt det här är Blondinbella. Jag kommer ihåg när någon hade hackat sig in på hennes blogg och hon skrev sen ett inlägg, där hon kontrade med att det var förmodligen en tjock kille i tonåren bla bla bla.. Som alltså hade gjort detta..
Samtidigt som hon några inlägg tidigare sitter och skriver om både självkänsla och om hur många människor det finns med ätstörningar osv.. Jag anser att det är människor som henne som gör att idealen är som dem är i vårt samhäll.. Först vill dem printa in i våra huvud att man duger som man är men i nästa sekund trycker hon ner en viss målgrupp, dem som har lite mer kött på sin kropp.. Men även så drar hon på dem som har som hon själv ibland skriver om dålig hud.. Förhelvete försök inte va någon förebild som står emot de ena efter det andra och sen pågrund av att man vaknat på fel sida hoppar man på just dem man försökt skjuta i höjden..

Det jag vill säga är att hon först ville höja människors självkänsla och självförtroende, men drar sen till med ett inlägg som får en att sjunka till botten igen..
Stå på en sida och håll dig där!

// Hannah

Dilemma!

Körde mina ärende och avslutade på apoteket. Träffade en gammal kollega som jag började prata med. Vi pratade en lång stund och sen skulle hon hämta ut pengar. När hon tittar på bankomaten så sitter det pengar kvar. Då frågade hon mig hur gör man nu. Så hon gick in och frågade i köpcentrumet om dom kunde ta hand om det men det ville inte dom för det var SEB. Jaha så hon gick in i nästa affär som ringde efter vakten. Han kom och vi fick va vittnen på hur mycket pengar där satt kvar, sen fick jag följa med in till köpcentrumet igen där pengarna nu förvaras. Om igen hämtar pengarna tills imorgon så får upphittaren dom.

Hur hade ni gjort i en sånn här situation? Tagit pengarna eller lämnat in dom?

 

//Martina

Trolleri konstnär..

Nu har jag kommit hem från jobbet slutade "tidigt" idag.  Det har varit en helt okej dag trots min förkylning. Nu på slutet had vi en trollei konstnär på besök. Det var väldigt uppskattat bland barnen och vi vuxna bara satt och gapade över allt han gjorde. Han körde bland annat det med repet att det kan delas mitt av och få det runt och sen sätta dit knutar så det blir helt igen. Innan han började med det så fick min kollega känna på det så det inte var någon magnet, hon gjorde det och det var det inte. Sen gick han fram igen så delade han på det och fick av en liten bit rep sen trollade han bort repet och trollade fram en klocka. Då hade han tagit den från min kollgeas arm när han var borta hos henne. Hon hade alltså inte märkt något och blev rent chockad när hon märkte att klockan var borta. Riktigt roligt var det!

Nu ska jag köra ner till apoteket och köpa lite läkemedel. Vad har och vad ska ni göra idag?
Kommer lägga upp kort sen när jag kommer hem till mig.


// Martina

Gomiddag!

Hur är läget idag?
Med mig är det bra, sitter och letar efter en låt på youtube.. Men verkar inte alls hitta den..
Någon som kanske vet vilken det är? Intro låten till serien Providence?
Om ni vet så får ni gärna kommentera, tycker den är så himla bra :)

// Hannah

Tidiga mornar = inget för mig..

Nu är jag vaken och har satt mig framför datorn. Jg mår inte speicellt bra blev så fruktansvärt förkyld igår mer än innan. Och halsen e kass. Men det är min tur att öppna på jobb så jag får snällt pallra mig upp. Men jag slutar i alla fall tidigt idag. Regnet slår mot mitt fönster och sängen ser så skön ut i sovrummet. JAg skulle bara vilja gå in och lägga mig i den. Men det är inte värt det för då somnar jag bara så försover jag mig.

Vad tyckte ni om Hannahs sista inlägg igår?
Jag vet om att det är skrock men ändå "måste" jag skicka vidare alla sånna mail. Jag kan inte skita i det när det står så att om du inte gör det så kommer din mamma dö eller liknande.
Och jag vill tro att det finns en kille/tjej för alla för jag vill inte vara ensam hela livet.

//Martina


Kvällsnap..

Och än en dag så lyckades jag somna mitt på dagen för att sedan vakna lite senare nu ikväll *suck*.
Nu sitter jag och kollar på Brothers and sisters som börja nu precis och sen efter det är det seinfeld, två bra program efter varandra :)..

Fick precis ett sms av någon där det stod:
Den perfekta killen... Det är killen som säger "älskling" till dig och inte "sexy" när ni har slutat ert samtal. Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med rufsigt hår. Han som tar din hand när ni är med vänner och han säger hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner "Hon är den rätte..."
Om du öppnat detta måste du skicka vidare det till alla på din kontaktlista. Minst 15 personer på 15 min. Om jag inte får tillbaka något är du ingen kompis.I natt kl. 1.45 kommer någonting fint at hända dig och personen du älskar. Du får inte bryta kedjan för då kommer du ha otur i kärlekslivet..

Jag fårstår inte riktigt innebörden av dessa kedjemail som skickas och speciellt inte när dem slutar med typ.
- Om du inte skickar detta vidare till si och så många människor kommer någon råka ut för en olycka..
Tycker det är barnsligt, det om något är skrock.. Eller är det någon som verkligen tror på sånt där?
Och en annan sak det där med den perfekta killen, den finns inte.. Alla har någon spricka i sin fasad, men det är väll det som gör den unik? Vem vill egentligen vara "perfekt"?

// Hannah

Ballar av stål....

'

Jag älskar Ballar av stål och just detta klippet där Björn blir lurad
att ha trekant med tjejen och hennes kompis är så roligt.


Sen måste jag också slå ett slag för Bitterfittan hon e för härlig.
Speciellt islaget som var med i måndags det var för roligt.

Är det någon annan som tycker Ballar av stål är roligt?

//Martina

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma, har städat lägenheten för min kollega kommer över för vi ska planera.
Vi ska börja md vars en pizza för vi har inte ätit sen mellis på jobb. Det ska bli gott, sen får vi
göra lite nytta. Vi brukar vara rätt dåliga på det för vi snackar mest skit och skrattar massor =D

Förkylningen har blivit sämre o halsen är inte bättre trots at jag har tagi tablett. Ska följa rådet som
någon sa i kommentarerna att glass var bra =).
Jag återkommer senare ikväll med lite bilder men nu måste jag leta upp nummret till pizzerian.

Vi hörs senare sköt om er!
//Martina


The Hills..

Tjoohoo!
Idag kom det nya avsnittet med The Hills upp :)
Ska ta och titta på det nu, för er som oxå vill se det så finns det här..

Enjoy!!

Söker något, finner nått annat..



Letade efter intro låten till Providence men hittade denne, riktigt jäkla bra är den..
Sån låt som passar mig perfekt.. Kan sitta och sjunga med i evigheter..

Svininfluensa

I tidningar, radio, TV och på internet skrivs och talas det just nu väldigt mycket om svininfluensa, en virusinfektion orsakad av viruset H1N1 som tidigare endast har kunnat smitta från gris till människa, men nu har det utvecklats så att det kan smitta från person till person. Detta är på väg att utvecklas till en pandemi, och effekterna av det är svåröverskådliga. Positivt är att dödligheten är låg och tillfrisknande sker ofta inom 10 dagar. Det finns också nackdelar med att att man inte blir helt däckad av viruset, det ökar smittspridningen då folk kan bära på viruset utan att ha drabbats särskilt hårt.

Okej då tar vi itu med detta, jag har och är egentligen inte jätte informerad om denne sorts influensa. Men när jag nu läst igenom på lite olika bloggar och artiklar osv så har jag väll fått lite grepp om det här. Men ärligt talat så får jag värsta paniken när jag läser om det. Att vissa skriver att det inte finns nått botemedel och att detta kan få mänskligheten att dö ut, bara det får mig att tappa hakan och vill sitta inlåst i ett rum till det försvinner. Speciellt när några källor säger att det redan kommit till Sverige och att där var nått fall i Stockholm?!. Men sen läser jag artiklar som den biten ovanför och känner att det kanske inte är JÄÄÄTTE FARLIGT(?).. Typ att tillfrisknande sker oftas inom 10 dagar, den känns ju lite som en lättnad..

Jag var ganska sjuk för ett tag sen och hade influensa, men vet inte vad för sorts influensa.. Men jag var iaf sjuk i nästan 3 veckor, det gick aldrig över och det blev bara värre och värre med hög feber.. Det jag vill komma till är att man kan ju aldrig veta vilken källa som är mest trovärdig (förutom att man kan hoppas på att det är en bra) utan man får helt enkelt vänta och se..
Är det någon mer än jag som är helt nervig av att det ska komma till en?

// Hannah

The women..

Det är titeln på filmen jag och mamma ska kolla på nu :)
Den är Sex and the city inspirerad och handlar om 4 väninor som möter på livets svårigheter, men som till sist väljer att följa sina hjärtan.. Och då kan ni säkert gissa att slutet blir toppen :D

Martina har tydligen lååång dag igen och det blir jag som sköter bloggningen, men det funka väll bra igår?
Ha eller ni tröttnar på mig och mina tankar och allt skit jag har för mig :P Isf är det bara till att säga till..
Är inte det lättaste att komma på vad man ska skriva om faktiskt..:)

Hörs snart igen!
// Hannah

Fit for fight = NOT

Vaknade för en kvart sen och kunde knappt ta mig ur sängen. Hade så ont i hela min kropp och då menar jag inte bara för att jag gick lopp igår. Jag har ont i hela kroppen och har blivit dunderförkyld på bara en dag. Det slog emot mig, dessutom har jag fått nått konstigt med halsen. Jag vet inte riktigt vad det är, om det är som jag har ont eller vad.

Är det någon som har nått bra tips på en dunder medicin som ni kan berätta för mig så jag blir frisk? Så snabbt!

Ni kan v'äl hjälpa migså jag blir frisk!!

Nu ska jag inte sitta här och klaga. tänkte berätta för er vad som händer idag. Sk börja jobba 8.00 idag och jobbar till 16.30. Därefter ska jag hem och städa snabbt som tusan för min kollega ska komma hem till mig så ska vi planera lite.
Det lär bli en sen kväll även idag. Så Hannah får sköta uppdateringen, det fixade hon ju så bra igår.

Vad ska ni hitta på med ikväll?

//Martina


Gårdagen när vi gick vårruset. Solen tittade fram trots att det inte verkade troligt.

Sov gott!

Nu är det dags för sängen.
Ni får sova så gott så hörs
vi imorgon igen.

Kram Martina

Frihet.....!!!



Akon - Freedom denna låten är så skön och lyssna på. Älskar den!

//Martina

Vårruset...

                                 
Ikväll har jag och 6 kollegor gått/sprungit vårruset. Det var 5 km och det var uppdelat i olika starfält.
Jag behövde såklart gå på toaletten precis innan så jag och min ena kollega stannade o ställde oss
i kö medans dom andra gick och ställde sig i startfältet. NÄr vi sen var färdiga så gick vi bort och skulle
ställa oss men hamnade lite utanför uppe på trotoaren. Vi upptäcker till vår förvåning att vi står bland
dom som ska springa.  Precis då räknar dom ner 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Spring. Under nerräkningen hinner
 vi diskutera fram och tillbaka om vi ska gå med i detta starfältet eller om vi ska vänta. Men vi ville komma
i väg så vi smet med. Fnissandes började vi gå i ganska rask takt bland dom som sprang. Hade lite
funderingar över om vi hde kommit iväg före våra kollegor för det hade varit kul och vinna över dom ;)
 
Jag har min mobil framme i högsta hugg för att jag skulle kunna ta lite bilder som ni skulle kunna få se.
Vi passerade 1km därefter kommer en av kollegerna springades o hejar på oss :) Sen kom 2km och 3 sen 4 och då började vi inse att snart var det mållinjen. När vi är så nära så vi ser mållinjen börjar jag få återblickar från min barndom.
Har sprungit massor med lopp som liten. Tiden stod på 59.39 och jag sa til min kollega ska vi klara det under timmen
men vi insåg att vi var för långt ifrån mållinjen. Men när vi kommit närmre så säger jag till henne nu spurtar vi sista och det gjorde vi. Tiden blev 1.00.45.
 
Därefter fick vi medalj, banan och dricka och en liten påse med lite grejer i. Våra kollegor var redan i mål så vi vann inte över dom. Men de satt och väntade på oss med fikakorgen som vi fick för att vi ställde upp. Mycket trevlig fikakorg med god mat i .
 

// Martina

Dagens outfit..

 

                                      

                                                              // Martina

Ballar av stål..

Sitter just nu och kollar på Ballar av stål, hur kul som helst :P
Är det någon mer som kollar på det nu?

För er som ännu inte riktigt förstått vem som är vem av Mig och Martina för utom att våra namn oftast står längst ner i våra inlägg :P hehe..
Så får ni en bild här som förklarar .. Lättare att komma ihåg är oxå att Martina är blond och jag (Hannah) är brunett ..



// Hannah

Dagen i bilder..



Hittade denne skjortklänningen långt in i garderoben när jag städade.. Tror det är dax
att jag börjar använda den, det är inte jättemycke min stil. Men jag kan väll göra det till
min stil :)

Vädret idag har inte varit jättedåligt men kunde varit bättre..


Affären..

Vaknade precis efter min nap :P haha Dagar då jag är ledig är slöare än vanligt..
Martina ska off to Vårruset nu :P Haha spännande, tänkte först att vi skulle in och kolla
men vet i tusan:) Får väll se..

Men nu ska jag till affären med Petra, så bloggar väll när jag kommer hem.. Ser dessutom
ut som att solen ska titta fram en stund nu.. Härligt.

Vad hittar ni på med idag?

// Hannah

Hemma och vänder...

Är hemma om och vänder innan jag ska köra till min kollega så vi kör till loppet.
Har lite ont i mitt huvud, känns som jag hade velat hoppas över loppet men får
göra mitt bästa ändå. Hoppas bara att vädret håller i sig för jag tänkte ha korta
byxor. Annars kan det bli kallt.

Har ni haft en bra dag?

Jag berättar mer sen och lägger in bilder när jag kommer hem, det lär bli sent.
Jag la in en en låt oxå vi får väl se om jag fick rätt på det eller inte. Överraskning!

// Martina

Yeeey...

Tack snälla Sofia  som hjälpte oss så vi kan sätta in youtubeklipp :P
Får värsta glädjeruset när man lär sig nya saker här med bloggen ..

Nää nu ska jag fortsätta städa mitt rum..

// Hannah

Testning..



Fattar inte riktigt hur man ska göra det här med youtube.. Men någon sa att det va såhär man gjorde?
Undra om det funkar :D haha..

Huvudvärk och magont..

Gomorron.
Sovit gott? Det har iaf inte jag, har varit helt varmt i rummet och jag har bara sovit allmänt dååligt..
Och nu när jag vakna hade jag värsta huvudvärken och på det magont *AJ* Men trots detska min dag inte få bli förstörd. Har märkt att det inte är någon sol ute, mer regnmoln som ligger och väntar på att få komma ner.. Jag har inget emot regn men mycke skönare med sol...

Satt och funderade på olika tävlingar som florerar runt här, typ veckans blogg.. Sen att man kan vinna en massa saker. Jag och Martina satt och snackade omvi skulle testa ha veckans blogg, så ni som läser med blogg har chans att vara med :). Skulle det intressera någon?

Hör isf av er med en kommentar :)
// Hannah

Gomorgon alla glada människor!

Nu har jag vaknat klockan är 06.44 och klockan ringde 06.22. Jag brukar aldrig gå upp direkt men idag hade jag bestämt mig för att blogga på morgonen eftersom jag inte kan blogga på hela dagen.

Jag vill säga välkomna till alla nya läsare vi har fått under helgen, det har varit jätteroligt med så höga tittarsiffror.
Ska berätta lite vad vi är för filurer. Vi är två skånetjejer som bestämde oss för att driva en blogg tillsammans. Hannah och Martina heter vi och är 18 respektive 23 år. Vi är syskon och kommer väldigt bra överrens, men även vi har våra dagar då vi kan bråka. Jättekul med nya besökare hoppas att ni vill komma tillbaka. lägg gärna till oss på BLOGLOVIN det är lättare att hålla koll på om vi har lagt in nått inlägg då.

Tänkte jag skulle berätta för er hur min dag ser ut . Börjar jobba 8.15 - 16.00 därefter ska jag hem äta något snabbt och byta kläder. Sen ska jag hämta upp min kollega och köra in till malmö för vi ska gå vårruset. Loppet är 5 km långt och därefter ska vi äta fikakorg som vi får för att gå loppet eftersom vi är ett par stycken.

Vet inte riktigt hur dags det är färdigt men jag och min kollega vi ska lunka varken springa eller gå i rask takt haha. Men i sinom tid kommer nog även vi fram. När jag kommer hem så ska jag berätta för er hur det har gått och jag ska ta många bilder så ni kan få se under dagens lopp.

Glöm inte att gå in och rösta på oss HÄR. Vi har chansen att bli veckans blogg och vi behöver er hjälp för att vinna. Vi är blogg nr 4 och om ni gillar vår blogg så ska ni självklart gå in och rösta på oss :D

  

Ni får ha en underbar dag!
// Martina

Snälla ni måste hjälpa oss!!

Det pågår en tävling och vi har chansen att bli veckans blogg.
Glöm inte att gå in och rösta på oss HÄR vi är blogg nr 4.
Vi skulle bli så glada om vi vann. Tack på förhand =)

//Martina o Hannah


Kyssar - helt underbart!

                        


Nu är filmen slut Never been kissed, det var längesen jag såg den men det är något med den som är så himla bra. Den speglar verkligen hur det är i highschool. Det jag vill komma till är slutet, jag kom inte ihåg att det slutade just så men jag fick gåshud när killen kom inspringades och hon stod där mitt på planen och väntade på att bli kysst. Helt jäkla underbart.

Nu fick jag sagt det med och då väntar sängen.
Gonatt och sov gott våra underbara läsare.

Kramar Martina

   

Kvällen lider mot sitt slut..

Sådär nu har kvällen kommit mot sitt slut, jag hade tänkt gå upppå mitt rum och kolla klart på filmen jag inte hann se slutet på igår.. Den va väldigt bra så ska bli spännande :)
Imorron har jag studiedag, hade planerat att sola men det ska tydligen bli regn och har regnat hela kvällen..
Plus att vårt varmvatten har tydligen försvunnit, brukar bli så här i vårt område *suck & duck* Så imorron måste tydligen jag och mamma städa undan så vi kan få hem nån sånn reperatör? ännu mer suck på det :P

Så får väll se vad man har att vänta sig imorron.. Martina ska tydligen springa (GÅ) vårruset imorron med sina kollegor, hoppas det går bra för dem haha :D..
Men nu blir det sängen, vi hörs mer imorron..


Hoppas ni får sova så gott!!
// Hannah


Fick byta kläder när vi skulle ut, eftersom det    *Gu va jag gillar mina nya skor, längtar tills
börja dugga.                                                                   jag kan börja använda dem ordentligt :P


Aj som .....

Sitter här och kvider över hur ont jag har i min nacke.
Har suttit framför datan typ hela helgen, man blir ju
rent besatt. Imorgon ska jag gå vårruset med jobbet
så det kommer inte bli någon uppdatering för min del
imorgon. Hannah får sköta det.

Min data klyddar (strular) dessutom ikväll, det är ju Hannah´s
dator som gör det inte min. Vi fick svarat på era frågor ni
ställde till oss. Det var roligt många fyndiga frågor.

Sitter just nu och tittar på Never been kissed, jag kommer
ihåg när jag aldrig hade blivit kysst. Såna tankar man
hade i huvudet. Någon mer som hade såna tankar?



//Martina

Svar på frågestunden..

Såg att ni hade tatueringar, väldigt fina. Gjorde det ont?

Hannah´s svar: Tack så mycket :). Eftersom det var min första tatuering visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig så lite ont gjorde det allt :P

Martina´s svar: Ja det gjorde väldigt ont, iaf på handleden, mer än på foten.

Varför valde ni att ha era tatueringar där ni har dem?

Hannah´s svar: Jag har alltid velat ha en på handleden, och när jag fick se någon ha en text där så blev jag än mer inspirerad. Plus att det är lite tänkt att det ska styrka mitt och Martinas band som systrar..

Martina´s svar: Jag har alltid velat ha nånting på handleden, men ibörjan hade jag velat ha ett kinatecken.. Men ändrade mig snabbt när vi kom på texten.. Jag gillar mina fötter så därför tyckte jag att det skulle vara fint med en tatuering där :).

Varför dem motiven på era tatueringar?

Hannah´s svar: När jag kollar ner på min handled och ser det här "Never give up" så får jag extra styrka och känner att jag har kraft nog att kämpa lite mer..

Martina´s svar: Mitt namn för att det representerar mig.. Never give up för att man aldrig ska ge upp.. Och om jag nån gång skulle ge upp så tittar jag ner på handleden så fortsätter jag kämpa ändå..

Bor ni i Malmö eller?

Båda: Näe vi bor inte i Malmö, men kan ju hända att du såg oss på Valborg då vi var där..:)

Hur gamla är ni?

Hannah är 18 år
Martina är 23 år


Fin blogg ni två har, gjort den själv?

Båda: Nej, önska att vi fatta hur man gjorde :P. Men vi fick hjälp med den :)

Om ni fick resa till ett land och sommarjobba där, var skulle ni då åka? och varför?

Hannah´s svar: Skulle inte varit fel att åka till nått varmt semester land. Men skulle nog välja LA eller New york, händer en massa där och det hade varit jäkligt kul.. Plus massa kändisar bor där ;)..

Martina´s svar: Till Hawaii. För det är mitt drömland :)

Går ni på någon sport?

Hannah´s svar: Precis som Martina så har jag gått på en hel del sporter fram tills skolan tog upp all min tid.. Så nu blir det styrketräning för min del med..

Martina´s svar: Nej, har gått på massa sporter när jag var ung. Men nu är det bara styrketräning som gäller.

Vad tusan är en ollonborre?

Hannah´s svar: Det är typ en insekt(?) som är stor som en humla.. Den trivs i mörka och varma ställen som typ att krulla in sig i ens hår.. Du kan läsa mer om den HÄR..

Martina´s svar: Ett djur som Hannah är väldigt rädd för. Förlorade sin mobil pga av detta djur haha

Om ni skulle färga ert hår till en riktigt tokig färg, vad skulle det vara då?

Hannah´s svar: Hehe Orange

Martina´s svar: Svart, hehe nog bara för jag är blond nu :P

Vilken stad bor ni i?

Båda: Vi bor i Södra Skåne (mer än så säger vi inte ;))

Favorit högtid?

Hannah´s svar: Julen, det är då man samlas liksom.. Massa kärlek i juletid :)

Martina´s svar: Julen det är en underbart mysig tid, med ljus och så.. Snö ibland hehe

London, Paris eller New york?

Hannah´s svar: Då blir det ju såklart New york!

Martina´s svar: New york, det verkar vara en underbar stad. Iaf vad man ser på bilder..

Godis eller glass?

Hannah´s svar: Godismonster!

Martina´s svar: Det är lite för stunden, ibland är man sugen på det ena och sen det andra.. Kan inte riktigt välja..

Hur långa är ni?

Hannah´s svar: 1.74 m

Martina´s svar: 1.65 m. Står det i passet iaf, kan ju ha växt :P

Vad är era framtidsdrömmar/mål? Familj, jobb, fritiden?

Hannah´s svar: Jadu det växlar hela tiden..Vill så mycket.. Jag vill resa och vidga mina vyer en massa.. Men tror jag vill vänta med att skaffa familj tills jag hunnit "leva". Drömfamiljen skulle väll vara man, två barn(en pojke och en flicka) och en bullterrier :P Gärna i ett stort och härligt hus, med löpande veranda runt om och en stor trädgård där ungarna kan springa fritt.. Just nu har jag siktat in mig på att antingen bli låg/mellanstadielärare eller oxå psykolog :) På fritiden vill jag nog fortsätta vara kreativ, som att rita och pyssla..

Martina´s svar: Jaa, familj? Att skaffa familj ligger några år fram i tiden, men när jag väl har hittat den rätta vill jag gärna skaffa familj.. Jag vill ha två barn och bo i ett stort fint hus med stor trädgård.. Jobb? Jag hoppas jag får jobba med det jag trivs med, vi får se vad framtiden utvisar.. Just nu älskar jag mitt jobb som förskollärare. Fritiden? Resa i massor och uppleva nya saker, göra det som jag tycker är kul.. Umgås med vänner och familj..


Sådär det var den frågestunden, kul att så många kom med frågor..
Det blir mer nån annan gång för er som kanske inte fick med era frågor..

Kram
// Hannah & Martina

Sista chansen nu!!!

Som ni kanske såg så har vi haft FRÅGESTUND under helgen.
Nu är det sista chansen att fråga något för klockan 21 stänger
vi frågestunden. Om det är något du undrar så tryck
HÄR


//Martina o Hannah

Sitter och skrattar, gör ni?

Nu sitter jag och tittar på Wipeout. Har precis kommit hem och laddat upp datorn.
Slog på tv:n och Wipeout står på schemat. Det programmet kan gå lite i vågor, sista
var det inte så roligt men idag är det faktiskt roligt. Temat för kvällen är muskelknuttar
ME LIKE !

Är det någon mer som tittar på Wipeout ikväll?

Dom är så tuffa innan men sen när dom väl är ute på banan så åker dom på den
ena smällen och ramlar på dom mest konstiga sätt haha.

// Martina


Uttråkad....

Sitter framför datorn och är uttråkad, Hannah har gått upp och det är ingen sol ute.
Dessutom är det söndag och jobbedag imorgon.

Vill kunna lägga upp låtar fårn youtube på vår blogg men jag vet inte hur man gör.
Är det någon som vet som skulle vilja hjälpa mig?  Pretty please

Glöm inte att titta på Wipeout ikväll det börjar kl 20.00 på kanal 5.

// Martina

Att hysa agg mot sin/sina grannar..

Idag är jag sketans arg! Och då menar jag att jag är så j*vla arg just idag, nu menar jag inte på vem som utan på våra grannar.. Jag förstår inte hur man kan gnälla så mycke, att man ens orkar me det(?)
Vi har en hund som är väldigt liten och pågrund av tramautisk "barndom" för denne så skäller den när det kommer folk utan för trädgården, speciellt folk som cyklar.. Men vi kan ha honom lös i trädgården för han springer liksom inte iväg och attackerar någon utan bara göra ljud från sig..
Överskriften nu då, en av våra grannar. Ursäkta men en gammal otrevlig och sliskig gubbe har fått för sig att han stör sig så mycke på detta att han typ skällt ut oss och säger att om vi inte kan få tyst på hundskrället så får vi ha honom inomhus. Jag menar vafan är det? Han har aldrig stört sig på det innan, han har iaf inte ens påpekat det..

Det skulle vara som att vi gick på honom med en massa, speciellt eftersom han ALLTID sitter och glor in. Brukar ställa sig vid avgränsningen till våra tomter och glo.. SNUSKGUBBE! Meen acknäe, det har vi inte gjort för vi har känt att vi inte vill gnälla.. Eller faktumet att han har ett stort äppleträd som går in på vår tomt, och alla äpplena faller ner så VI är tvugna att plocka upp dem.. Det är bara några av sakerna jag retar mig otroligt mycke på just nu..

Va tycker ni om det? Är inte vissa grannar otroligt störiga?
Vad ska man liksom göra i sånna här tillfällen?
Jag har lust att ta vår stora vattenpistol eller vår vattenslang och bara spruta ner han tills han vissnar..


                                     
USCH OCH FY FÖR HEMSKA GRANNAR!!
// Hannah

Vad är inne i sommar?

                                            

--> Vad är inne?
--> Vilka färger/ former är det som gäller?


                              Vilken bikini ska man ha i sommar?
                            - Triangel, behåliknande, halterneck, sportbh,
                               tubbikini, utan/med bygel, utan/med fyllning
                            - Hur matchar man färg/form. Kan man blanda?
                            - Binkinitrosa, hipster, boxer, string, höga bikinitrosor
                           

Ändras det varje sommar vad som är inne?
- Kan man gå i vilken man vill?
- Måste man följa modet?
- Kan man mix matcha?

                                                                            Baddräkt vilken sort ska man ha?
                                                                            - Sport, trendig, vanlig
                                                                            - Är det inne med baddräkt?
                                                                            - Vilka färger gäller på baddräkter?


Vad kommer du ha på dig i sommar?


  

  
 


// Martina och Hannah




Old pics..

Gick igenom massa fotoalbum innan och hitta till min förvåning MASSOR av bilder på mig som liten.. Haha gud vad rolig man såg ut, tyckte både jag va söt men samtidigt inte speciellt söt när jag va liten.. Fast man känner direkt igen mig, såg totalt olik ut mina syskon.. Eftersom vi inte har dem bilderna inne på datorn så fotade jag dem så nu ska ni få se hur Hannah (Jag) såg ut som liten skit :D hehe








 

// Hannah
  

Nu är även jag frälst...

Nu har även jag tittat på Twilight, har länge vleat det men först nu den kom ut på film.
Jag hade inte möjligthet att gå och se den på bio så jag fick vänta till nu.
Alla har snackat om hur snygg Edward är men när han först kom in i matsalen tänkte
vad är det alla snackar om. Tyckte inte han såg något speciellt ut. Men sen ju längre filmen
går och man får se hans karaktär och personligheten där så blir man ju förälskad.

Tänk och ha en sånn beskyddare det hade ju varit underbart.
Synd man inte har det. Men det kankse man får någongång.

Glöm nu inte att rösta på oss i veckans blogg det kan ni göra här vi är blogg nr 4.
Skulle vara så kul om vi vann =)

Händer det något speciellt för er idag?
Själv ska jag inte göra speicellt mycket.


Vilken är er favvorit? Är det någon av dessa sorterna? Själv gillar jag den
med dinosaurier men vet inte vad den heter. Är det någon som vet?

//Martina

Film..

Vi såg precis på Twilight som jag skrev igår at jag skulle se..
Guuuuuud vad bra den äääär, jag får en massa gåshud av hur bra den är..
Så mycke kärlek i den filmen.. Precis sådant förhållande som Edward och Bella har vill jag ha.. Han ger henne den tryggheten som hon borde få, och dem älskar varandra villkorslöst.. Jag trodde först inte att filmen skulle va så bra men den är verkligen fängslande..

Tror dem flesta har sett Twilight filmen, men ganska många har även läst boken/böckerna(?)..
Jag hoppas verkligen att där kommer ut en 2:a på filmen oxå :)
Och för er som inte har tagit chansen att se den än, GÖR DE! Det är såååå värt det... :)

(Bilden jag tänkte lägga in vill inte komma in just nu, så lägger in den sen)

// Hannah

Veckans blogg!

Gud va kul, vi har nu chans att bli veckans blogg, så det hade varit jättekul om
ni hade röstat på oss.. Ni kan rösta
här ...
Så sätt nu fart så vi har chans att vinna :D Vi är er evigt tacksamma :)


Kram
Hannah & Martina


Pigg som en nötkärna....

Nu är jag hemma hos mina föräldrar och Hannah igen.
Har instalerat min dator så vi kan sitta mittemot varandra och blogga =)

Hannah sitter på övanvåningen och skriver till mig på msn hon tror nog
att jag fortfarande är hemma :D

Jönssonligan har ju kommit med bullar gud va gott det ska bli med
söndagsfrukost.. Får se hur långt tid det tar innan Hannah upptäcker
att jag är här hemma.

Körde ner till stan kl 10 för jag har fått ett uppdrag att handla en batteriladdare
men vad är det jag ser dom öppnar inte från klockan 12 snacka om störigt.

Ni får ha det så bra sålänge i solen så hörs vi senare
Kram Martina


Dagens..

Är så dålig på att lägga upp dagens men även på att ta en dagens..
Så här får ni en direkt på morgonen :P


En rosa top(?) från Gina och ett par svarta harem byxor..:)

Nu fick vi besök, så nu ska jag ut och vara lite trevlig :P hehe
// Hannah

Gomorron!

Nu har jag äntligen kommit upp :) Tror knappast Martina är nära vaket tillstånd meen:P.
Hur är det med er idag? Sovit gott?
Själv sov jag inte så värst bra, hade så konstiga drömmar.. Människor som inte alls borde
vara med i mina drömmar nu,människor som försvann hur mitt liv för nått år sen bara ploppade upp.
Varför ska dem komma tillbaka och haunt you for life.. Hehe

Ja idag kommer familjen Jönsson till oss nu vid 10 tror jag, så då blir det bulle till frukost *mums*.
Och sen ska jag väll försöka sola som jag skrev igår :)..

Vad ska ni hitta på med idag? :)
// Hannah

Sängen väntar..

Är inne på andra filmen nu, men efter den så blir de sängen direkt..
Två ganska bra filmer idag, berättar mer om dem imorron :)
Imorron måste jag försöka komma upp tidigare för att soooolaaa :D hehe

Såå ni får Sova så gott så hörs vi mer imorron :)


Kram
// Hannah

Film --> Mys

Nu har vi varit tysta för länge här i bloggen :P
Martina gick hem för en stund sedan, hon skulle packa ner datorn i sin väska och
vänta med att ta upp den till imorron.. Så antar att jag är er talare för kvällen :D hehe

Jag och Frida har satt oss i mitt rum nu för att kolla på film, The Clique föll valet på..
Får se om den är bra, är typisk sån tonåringsfilm..
Jag ville se på Twilight men den har vi tydligen lånat ut till imorron så får se den då :)

Återkommer om en stund :)
Vad hittar ni på med ikväll?

// Hannah


Gu vad kul!

Tack tack tack, och återigen tack till Evelina som fixa på vår blogg..
Vi blev sketans nöjda med det hela :D Hehe

Nu har vi nästan allt vi vill ha på bloggen förutom det där i kommentarsfältet
så om ni vet hur vi fixar det hör av er..

Kram

Skrattattack..

Hahah så jäkla kul, vi fick en väldigt bra sida av Melle som visade hur man fick in klockor på bloggen
(här hittar ni den sidan)..
Så vi började fixa och dona och Martina skulle sätta in den och vips så va den inne meeeeen :P
Haha den va längst upp i vänster hörn, hur kul som helst såg det ut.. Men vi fixa in den nu precis..
Vårt tips är att sätta den över (.navheader) då får man den ungefär där vi fick den :)

Nu är det inte mycke kvar tills vi är ganska nöjda med bloggen :D
Våra föräldrar sitter och skriker inne ifrån soffan och undrar om vi kan gå iväg och handla åt dem..
Är det nån mer än vi som har sådär störigt jobbiga föräldrar?
Men som man trots allt älskar ända ut i fingertopparna!

// Hannah

Ny Header..

Som ni kanske inte har undgått så har vi fått en ny header, och den snälla tjejen
som fixa det åt oss är
Evelina . Så tusen tack för det.. Blir så mycke roligare när
det är något annat än dem vanliga, nu blir man ännu mer ivrig att fixa en massa annat nytt..
Så nu är vi på jakt efter en massa andra saker, typ hur man fixar en klocka på bloggen?
Eller bilder där uppe? Hur man ändrar rubriker inne på kommentarsfältet?
Om det är någon som kan eller någon som vet någon annan som kan detta och kanske har
lust att hjälpa så är det bara att höra av er :) Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få :D..

Kram
// Hannah & Martina

Svea nästa...

Nu drar vi och handlar mat. På återseende..

//Martina

Tack....

Det var en gullig läsare som ville rita av oss, ni kan hitta hennes blogg här www.ladykora.blogg.se (vår länkning funkar inte) Tack så mycket =) Såhär blev reultatet. Vad tycks?


Ligga eller sitta det är frågan...

Nu har vi fått gäster och dom sitter runt bordet där ute. Jag tänkte jag skulle sola men det blir inte så mycket av det nu när dom är här. Kan ju inte direkt ta av sig till solkläder nu. Springer här fram och tillbaka för att kolla hur kall min dricka har blivit i frysen.

Vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll har inget direkt bestämt så vi får se. Ska jag pallra mig iväg ut ikväll eller blir det ännu en hemmakväll. Vad ska ni hitta på med ikväll?

Nä nu ska jag checka frysen igen måtte den va kall nu ..
Ni får ha det så bra så höres vi .


Kramar Martina

Konsten att vakna efter tolv..

Ja den gåvan brukar jag inte ha, men tydligen idag.. Visst att jag va uppe väldigtsent igårnatt och snackade med en viss speciell :P Men iaf nu är jag vaken och klockan är 13.16, hade tänkt gå ut en stund och sätta mig i solen idag men fick höra att kusin kommer.. Får väll se vad vi får för oss att göra idag :) Har några olika förslag jag har fått förfrågan om men vet inte riktigt hur jag ska göra..

Ska iaf börja nu med att äta upp min frukost, Martina hade med sig nått bröd hit som smakade gudomligt :)
Så vi hörs väll lite mer senare :)

Vad ska ni hitta på för kul idag då? :)

// Hannah


Planerar inför framtiden...

Sitter hemma hos Hannah har gjort det hela kvällen.
Vi planerar våra STORA inlägg. Skriver ner vad vi ska
ta upp senare i bloggen.

Är det något ämne som ni tycker att vi ska ta upp och diskutera?
Droppa en kommentar så gör vi såklart det.

Kommer sitta här en stund till men ni får ha det så bra
och sova gott när ni lägger er.

Glöm inte att ställa en fråga om ni undrar något,
frågestunden finns i ett inlägg längre ner :)
Lägg gärna till oss på Bloglovin.

Kram Martina

Viktiga ämnen skall diskuteras!!

  1. Barn misshandel
  2. Kvinnomisshandel
  3. Djurmisshandel
  4. Mansmisshandel

--> Var förekommer det?
                  - Hemmet
                  - Ute/gatan
                  - Arbetsplatser/skolan
                  - Fester


                                                                 --> Varför förekommer det?
                                                                                - Osäkerhet
                                                                                - Känslan av att ha makt
                                                                                - Psykisk obalans


--> Vad görs åt saken?
                 - Vågar personen ifråga be om hjälp

                 - Människor runt omkring, gör dem något för att hjälpa

                 - Vad gör polisen


                                                                 --> Vad händer sen?
                                                                                - Får man gå och prata med någon? T.ex: Kurator?

Komigen nu diskuterar vi, släng en kommentar i fältet så vi får veta vad just du tycker!
En sammanfattning kommer upp senare..
Take Care!
Hannah & Martina


Våra Bekännelser...


Uppdatering på titten i min lägenhet...

Nu har vi kommit så långt som till mitt sovrum med titten..
Jag städade ju i veckan så jag kunde ta lite bilder på sovrummet.
Så här kommer det tre bilder. Titta och njut. =)



// Martina

Ted Gärdestad..

Enda sen jag va liten har Ted Gärdestad varit en stor favorit, kunde dem flesta av hans låtar utan till..
Jag och min pappa bruka köra runt i bilen till olika tävlingar när jag spelade badminton och det var
Gärdestads låtar vi lyssande på, då blev man riktigt taggad..
Och nu svepte en av hans låtar förbi i huvudet och det slår alltid till som en blixt när jag tänker på han
och hans musik, såå underbart vacker..
Där finns ju så många att välja bland men just nu lyssnar jag på
För kärlekens skull :)


 Folk brukar säga att för att må bättre så lyssnar dem på låtar som får dem att gunga med och nått som får en att vilja dansa och hoppa.. För mig är det helt annorlunda, lugna låtar får mig att må bra, dem får mig att känna mig stark och lycklig. Som att jag klarar allt jag tar mig för, lugna låtar får mig att vilja bli en bättre människa än vad jag redan är :)
Hur känner ni?
   
        


Följ oss!

Sådär nu är vi medlemmar på bloglovin, så gå in och följ oss :)
Kan ju va så att vi följer er då med ;)..

Nu ska vi ut på äventyr.. Glöm inte ställ en fråga i inlägget under!!

Kraaam

Frågestund!

Nu är det äntligen dax för FRÅGESTUND
Droppa en fråga i kommentarsfältet, fråga om allt mellan
himmel och jord. Vi svarar på det mesta :)
Ni har till på söndag på er, missa nu inte chansen att få reda på just det DU vill veta!




Kram
// Hannah & Martina

Gårdagen i bilder..

Påväg in till Malmö så fick vi oväntat besök på framrutan, en jäkla kalkon sprang rätt ut på vägen och det va nästan så att vi kunde ätit den istället för Hamburgaren på BK.. Men den hann veja undan efter att den slått i fönstret så vi tacka gud efter den traumatiska upplevelsen.:P
Hannah trodde hon skulle få en käftsmäll eftersom det var mitt framför henne :)..

Kvällen var underbart fin när vi var på väg in,* Vi blev hungriga så vi körde inom BK
En stor rund sol lös på himlen.

I Pildamms parken, tusentals människor samlades för att se Majbålen..

Och även vi stod där förväntansfulla..

Hannah fixade till Martinas hår.. Det var lite väl platt, så lite volym fixades till..

I bilen påväg hem, efter majbålet körde vi en sväng i Malmö..

// Hannah & Martina

12 timmar...

Nu har jag vaknat efter 12 timmars sömn.
Vaknade halv 10 och gick på toaletten men
jag orkade inte gå upp då. Så det blev 4
timmars sömn till. Jag tycker det är skönt att
sova men det är inte skönt att missa hela
dagen på grund av att man sover.

Dagen bjuder på grillning fick jag höra av min
mamma som ringde o väckte mig ett par gånger.
Sen vet jag inte mer vad vi ska hitta på, men som
Hannah skrev så ville hon göra nått kul så vi får
hitta på nått.

Nu har jag bäddat min säng lagt in ett vitlöksbröd
i ugnen och nu sitter jag här och väntar på att det
ska bli klart. Sen blir det kläder och köra hem till
föräldrarna.

Ha det bra sålänge bilder kommer upp senare
jag har ingen sånn sladd man behöver för att ladda
in dom så jag lånar Hannahs.

Bye bye .. //Martina

Solig fredag..

Hejsan Hoppsan :)
Allt bra idag? Själv mår jag super, kom upp redan 09.30.. Satte på mig hmm kläder eller kläder och kläder jag gick ut för att sola så blev inte en massa kläder ju :) Är typ 20 grader idag *Looovely* Blir solen hela dagen för mig, bäst att passa på när den är framme.. Inte så länge tills alla kommer gå runt helt bruna och själv är man vit som ipren :P
Idag står grillning på schemat och sen hade man ju kunnat hoppas på att det blir nått mer kul men I guess time will tell..
Just nu sitter jag och laddar in bilderna vi tog igår så får väll se om jag lyckas få in dem här på bloggen, denne datorn jag sitter på nu verkar alltid klydda när det är dax att lägga upp :)..

Såå återkommer när alla bilder är inlagda! :)
Vad händer idag då? :)

// Hannah


ZzZzzzz....

Gonatt och sov gott!
Uppdatering när jag vaknar...

//Martina

The night must come to an end...

Tjohoo alla nattugglor :)
Nu är vi hemma igen, men är så satans trött att jag däckar när som..
Hade jäkligt skoj ikväll, fulla människor i en park med elden i mitten kan gå hur som helst
antingen blir man uppraggad (höhö pik åt Martina) eller osså får man dampanfall/skrattattack
till tusen :P I vilket fall som helst så va det en toppen kväll :)

Får lägga in bilder i morgon och berätta lite mer ingående :)
Hur va er kväll?
Nu kallar min säng, för att komma hem och se nått avskräckande på datorn som får en att dö av
irritation slutar aldrig bra.. Bäst jag lägger ner det.. ( klyddigt I know! )

Gonatt partypeople!
// Hannah