U make me wanna!!

I know that this is a feeling I just can´t fight
You´re the first and last thing on my mind
Don´t fail me you´re all i know..

Heej Heej :)
Hur är läget??


Vilken afton jag hade igår, kände mig extremt seg innan vi senare på kvällen drog iväg till Törringe trots en del bortfall.. Meeen shiiit pommes va kul vi hade :) Jenza, Pidra, Maria och sen träffa vi på Ingrid där :) Perickles var awesome och vi hoppa och dansa hela kvällen lång, många kända ansikten där som vi träffade på..

Vi kom dit lite efter det hade börjat och kön var låång, roligast var det med alla Petras uttrycken och hur hon såg ut när hon såg vad det var för ställe hon hade landat på :P hehe.. Meen Törringe slår nog fan lätt Harrys som vi brukar gå till, där finns liksom både kasedans och clubdans vilken kombo :).. Enda negativa är allt folk som är så jäkla packade, stötte på en som höll fast mig och vägrade släppa mig fast jag typ knuffade bort honom.. Som tur va så kom Ingrid och Petra till undsättning :) hehe ..
Annars under kvällen hade vi sjukt skoj, om jag får säga så roligare än någon gång innan :) Vilket jag inte trodde men detta börjar nog bli min grej och nästa gång blir den 9:e så alla som vill hänga på.. HÄNG PÅ!!

Nu ska jag käka middag, ha en trevlig kväll!!
Kraam


My wish...

I hope that the days come easy and the moments pass slow
And each road leads you where you want to go
And if you're faced with a choice, and you have to choose
I hope you choose the one that means the most to you.
And if one door opens to another door closed
I hope you keep on walkin' till you find the window
If it's cold outside, show the world the warmth of your smile

But more than anything, more than anything
My wish, for you, is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, and your worries stay small
You never need to carry more than you can hold
And while you're out there getting where you're getting to
I hope you know somebody loves you, and wants the same things too
Yeah, this, is my wish.

I hope you never look back, but ya never forget
All the ones who love you, in the place you left
I hope you always forgive, and you never regret
And you help somebody every chance you get
Oh, you find God's grace, in every mistake
And you always give more than you take.


If you´re down, then the only way is up!

Gokväll!!

Idag känns det som jag är nere och vänder på botten, att allt som kommer härnäst kan bara va bättre.. Men säkert att det skulle kunna slå ännu mer fel än va det gjort/gör.. Jag är så extremt trött på att behöva kämpa för minsta lilla grej, små som stora saker, oviktiga eller viktiga, whatever liksom..
Dem säger att hundra positiva saker blir som bortblåsta om där kommer EN negativ, vilket stämmer på pricken.. Jag skulle kunna berätta minst fem positiva saker jag kännt och varit med om idag, men pågrund av två negativa så känns dem där FEM som bortblåsta, hur mycket man än försöker borsta bort det så sitter det där som en fästing..

Det värsta är nästan att dem här negativa sakerna inte bara påverkar mig, vilket jag känner är mer jobbigt.. Jag vet om att jag kan klara mig igenom dem, jag menar jag har aldrig fått nått serverat så jag kan väll lika bra kämpa mig igenom dem med på nått vänster.. Men att andra är iblandade och bara tanken av att dem känner ens hälften av vad jag känner gör det extremt smärtsamt.. En grej hända tidigare idag under min lunch, min mor och jag jobbar på samma ställe och där sitter jag på lunchen och just då kände jag inte av det jag gör just nu.. Det kom när hon brast ut i tårar över just en av dem här negativa sakerna, fick och har fortfarande världens klump i magen av att se henne må dåligt.. Främst för att vi är varandras motsatser men samtidigt på vissa sätt slående lika, hon är mer pessimist och jag optimist men vi båda är extremt envisa när det kommer till vissa saker.. När jag som optimist försöker se det från den "ljusa" sidan och vet om att hon tänker exakt tvärtom kan ni ju tänka er att man vet precis vad hon känner med.. Men I guess time will tell all...

Med det andra vet jag inte ens vad jag ska ta mig till, halva jag vill inget hellre medans andra halvan är totalt lost.. Jag hatar att va lost, att inte veta, att inte kunna sätta fingret på vad jag vill, känner eller nått.. Åååh frustration på hög nivå!!

Aja sov gott!!
Kraaam


Jag tror jag söker efter mer än jag ser..

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig...


11/11-11

Hejsan hoppsan
Allt bra??

Jag mår super, är glad idag eller iaf än sålänge :P Hehe.. Man vågar inte säga för mycket för det kan vända extremt fort, som med allt annat här i livet..
Har städat som en dåre idag men tog en paus i eftermiddags så jag hann med min zumba :) Såå kul :).. Tränat zumba 4 ggr denna veckan, lär nog inte bli mer zumba denna helgen med tanke på allt som ska hända :)

Jag och Pidra ska ut imorron och det ser jag verkligen framemot :) Har dessutom kommit på att jag får antingen hitta nya vänner eller verkligen ta tag i dem vänner jag har som jag hade massa skoj med förr.. I wanna live a little och det gör man inte hemma i soffan vilket jag vet av erfarenhet :P.. Ransakning!!

Vad händer hos er ikväll?
Kraam


It´s gonna take sometime, but you´re worth fighting for..

Tjingeling!
Jag ber om ursäkt för mitt extremt dåliga bloggande, intresset för det har svalnat extremt när det börjat hända saker i mitt liv :D hehe..
Dem senaste helgerna har jag varit ute med tjejerna och om vi inte är ute så händer annat, söndagar har jag mys med Jenza så helgen går åt till annat :).. Om dagarna jobbar jag och tränar, så härligt att ha kommit igång med zumban igen I love it haha och nu kom jag av tråden men det är just därför jag inte bloggat :) Så det får väll nöjas med lite instickare emellanåt..

Påtal om helg så var min helg vääldigt trevlig, fredagen var jag på "avskedsmiddag" för en kollega på jobbet, lördagen var det Törringe yey sjukt kul och söndagen blev det först fika med Petra,Jenny,Mark&Martina.. Sen drog vi vidare sen på kvällen blev det middag på Istanbul med Jenny,Petra, Jenny&Basse :) Myys

Idag jobbade jag kort dag, vilket var skönt med tanke på att det var en extremt stressig dag.. Snabbt hem på med träningskläderna sen zumba, dusch och sen iväg med moder och syrran för att handla till helgens kalkonmiddag med släkten :)..
Så på lördag blir det första middag med släkten, sen på kvällen hoppas jag det blir utgång och på söndag kommer storasyster med mosters lilla goding:) Fredagen har varit lite halvt bestämd på Staffanstorp, men får väll se lite hur vi gör :)

Nää nu ska jag fixa lite, ha en härlig kväll!!
Kraam


My heart is freakin´out..

Gokväll, hoppas allt är bra?!

Är typ en vecka sen jag skrev senast och jag har inte haft tid att sätta mig här faktiskt.. Visst har jag varit vid datorn men inte pallat dratta ner en massa ord här :).. Veckan har varit bra men bäst var det igår (lördag) när vi var på Törringe, har fått värsta dille på att gå ut nu vilket inte direkt känns som jag men ändå har det blivit jag :D hehe.. Vi lyckades t.om få dit D och H vilket var trevlans, sjukt längesen jag såg D vilket är synd för han är så himla go.. Han droppa dessutom världens grej och jag är fortfarande i lite chock tillstånd but I wish only the best for you.. Trots allt skit så, det mesta löser sig ju alltid :)..

Jag vill bara distanser mig från allt skit och leva livet, är trött på allt som har med killar och falska människor att göra.. Jag trodde seriöst att det var slut med sånt när jag slutade skolan för ungdomar är ju ungdomar men det finns tydligen i alla åldrar osv osv..
Jag taggar redan nästa helg då blir det middag med släkt på lördag och sen utgång på kvällen, YEEEY!! :D
På söndagen blir det fika med Syster och lille Oskar :) Under veckan ska jag och Petra försöka hitta en dag då vi kan åka och hälsa på D med..

Ikväll blir det lugnt, känner fortfarande av gårdagens bravader.. SKrattar fortfarande så fort jag tänker på allt skit som hände :) hehe..
Ha en fortsatt bra kväll!!
Kraaam