Solat gärnet...

Gomiddag!!
Hur har ni det ute i solen??
Här har det varit varmt som tusan HELA förmiddagen, jag har legat och pressat 2 timmar på varje sida så nu har jag fått en hel del färg faktiskt and I LOVE IT!! :D Men nu har jag dragit mig in igen, ska duscha och fixa håret hade jag tänkt.. Ska dra iväg och spela minigolf med gänget vid halv fyra är det tänkt, skoj :)

Nää nu måste jag gå och göra mig klar, Ni får bilder ikväll :)
Ha en bra dag!!
Kraam ♥



(Gammal bild)

So how come when I reach out my fingers..

..It feels like more then distance between us! ♥
 
Favoriterna från Rihanna...





I´m ready for change, go on...

.. Be gone, bye bye so long!!

Vilken härlig dag, solen har skinit som bara den :) Mötte upp Alexandra nere i stan innan idag, vi gick och köpte en ny stegräknare till mig hahah, för den andre badade jag i poolen med och sen stod det ERROR över heeela skärmen :p.. Köpte även ny klocka, gillar inte stora maffiga men Jenny hade en gummiklocka från glitter som inte känns när man har den på så det blev en mörkblå sådan :)

Sen gick vi vidare och köpte kulglass, satte oss i skuggan och snackade.. Trevligt :)
Gick vidare in på Gina för att se om dem hade något men det var inget bra urval idag, gick vidare till Deichmann och kollade :P Jag och Petra modella skor, hemska skor dessutom.. Som jag INTE kunde gå i hahah..

Sen vankades det mat, kebabrulle *mums*.. Tur jag körde min zumba imorse efter denna dagen :P hahahah
Nää men mat måste få njuta nån gång, jag menar man lever bara en gång! ♥

Hur har er dag varit??
Kraam


Take what you want, steal my pride..

I´m only one voice in a million, but you ain´t taking that from me!!

Godmorgon solstrålar!
Hur är det med er idag??

Jag ficklite sovmorgon, vilket är otroligt skönt.. Ska strax ner och köra lite zumba så jag kommer igång med dagen, sen blir det dusch och seeen iväg till stan med töserna :) ska bli trevligt..
På hemvägen tänkte vi titta inom på Jennys jobb och tracka henne lite :P hahaha

Nää men då är dte bara till att kicka igång dagen.. Vi hörs sen!!
Kraaam


Kvällsmaud..

Hur är läget denna afton??
Här är det toppen, har ju varit en riiiiktigt härlig dag här längst ner i Skåne.. Solen har skinit som bara den och jag har hunnit med att både bada och sola en hel del..
Jag har även hunnit med och sätta band på min Bandeau topp heheh.. Vi som inte direkt har smått upptill har svårt för att hålla det uppe :P hahha.. Så jag fixa till band och nu sitter den som en smäck, KANON!!

Nu hade jag tänkt äta lite kvällsmat sen se någon film :)
Imorron blir det en heldag i stan med lillsyrran, trevligt !!

Ha en trevlig kväll!
Kraaam ♥


Såååå hääärligt!!

Fy farao va härligt det är att bada, riktigt svalkande..
Inne på paus nu men tror jag ska bege mig ut en stund till :D

Ha de bra sålänge!!


Baaaaadaaaaa!!!

Jag hade en extremt kort dag idag på jobb, slutade redan halv elva otroligt skönt..
Såå när jag kom hem la jag och Petra oss och solade ett bra tag, men det är så fruktansvärt varmt så vi håller på att fylla massa värme i poolen så vi äntliiiigeeen kan ta först pooldoppet för detta året :P heheh.. Jag sitter här och längtar för jag älskar att bada ;p..

Jag funderar dessutom på att ta en extrem vilodag idag för jag pallar knappt träna, såå bada och kanske en powerwalk ikväll.. Kan nog bli perfa..

Är det bra väder hos er med??
Kraaam ♥


Feeeliciiiaaa hääääär!!!

Hej!
Jag är Hannahs kusin, idag är jag på besök hos henne.. Vi skojar med varandra mest, just nu tarjag bilder på henne hahah :D. Jag var innan ute med Petra och Frida, mina andra kusiner..
I helgen var jag här med min mamma och pappa och vi firade midsommar, det var jättekul :)
Nu ska jag fortsätta leka :)

Heeeeej dååååå!! :)


From this moment on!

Trots att jag inte jobbat många timmar idag så känner jag mig helt slut just nu, vill bara lägga mig i sängen och glo på tv resten av kvällen.. Jag är ändå glad att jag hunnit med min träning idag, zumba 1 timme och iforms dvd i 1 timme :)..

Jag är ledig ons-fre denna veckan, hoppas på att det blir massa sol så jag kan få lite färg igen :)
Vad gör ni om dagarna? jobbar eller har sommarlov??

Kraaaaam!




Måndag 27 Juni..

Godmorgon, sovit gott??
Jag har sovit ganska gott iaf, gick upp halv sju för att träna zumba vilket jag precis blivit klar med..
Såå skönt och träna direkt på morronen och veta att man har gjort det så slipper man få dåligt samvete under dagen :P..

Tänkte strax gå ner till affären, öppnar klockan 8.. Måste köpa frukost, idag börjar jag inte jobba förräns 13.00 så jag har gott om tid att bara ta det luugnt på :) Skööönt ..

Vad händer hos er idag??
Kraam


Alexandra aka Lillfisen!!

Här kommer inlägget som är dedikerat till dig Alexandra, så slit det med hälsan!! :)

Jag träffade Alexandra precis som hon skrev på förskolan där jag jobbar, hon hade några veckors praktik.. Jag hann bara träffa henne max två timmar första gången vi träffades men redan då kändes det som att vi fann varandra på nått sätt :).. Hon är precis som jag va, älskar fotboll som jag gjorde, väldigt rolig & sprallig och inte som jag ENORMT LÄTTLURAD!
Under alla hennes veckor på praktiken träffades vi bara 3 dagar, och hon var inte ens på min avdelning så vi träffades bara under timmen då vi var utomhus.. Men knasigt nog har jag fått en vän för livet! :)

När vi är tillsammans händer det ALLTID sjukt konstiga saker, som en dag på jobb.. Hon har fått för sig att jag alltid är så snäll och glad.. Men just den dagen var inte min dag om vi säger så, jag var sjukt irriterad och trillade i backen för att det hade regnat :P hahha.. Nästa gång vi träffades och satt utanför affären var det en äldre man som backade rätt in i en bil :P hehe Sååå roligt!!..
När jag träffar henne blir jag alltid glad, hon har sån positiv energi trots att hon gnäller MYCKET :D hahhaha.. 
Men roligast av allt var nog innan ikväll när jag och en vän skulle lura henne över telefonen.. Hon ska på en resa till spanien om nån vecka och vi sa att flygbolaget hade gått i konkurs, lättlurad som hon är hörde man hur hennes röst gick från jätteglad till riktigt stressad.. :P Efter ett tag la vi på och då ringde hon tydligen upp sina föräldra och sa till dem :D hahahah.. Dåligt samvete som vi fick var vi tvungen och ringa upp och berätta, roligast hade varit om jag hade kunnat lägga upp klippet här så ni fick höra för jäklar vad vi skrattade :P hahahah...

Vi har så jäkla roligt när vi träffas eller när vi snackar överhuvudtaget.. Du är sjukt underbar och du blir VISST bra på bild din kylling!!! Såå just därför kommer jag trots att hon kommer gnälla över det lägga in en bild här nedan :D

Kraaaam på dig Lillfisen!! ♥


Choose Love!

Jag är nu nyduschad och redo för käk med tjejerna :), jag är såå hungrig så jag håller på att smälla av.. Vi tänkte ta Mc donalds idag, lättast och snabbast heheh :)
Enda problemet just nu är att vi försöker få tag på Jenny via telefon men hon svarar inte..

Jag har inget mer att skriva just nu förutom att ikväll kommer inlägget som är dedikerat till dig Alexandra!!
Sååå tune in to seeee!! :D

Ha en fortsatt bra dag!
Kraaam ♥





Zuuuumbaaa..

Tänkte ha söndag som vilo dag denna vecka men eftersom jag inte tränade igår så körde jag en timmes zumba ändå och när det var klart kändes det väldigt skönt att jag tog mig i kragen ändå :P hehe

Yeeeeah.. Nu börjar en ny vecka med maaaasssaaa nya träningstillfällen :)
Looking forward to it! :)
Kraaam


Powerwalk...

Va ute på en 50 minuters powerwalk för en liten stund sen, skönt att komma ut på morgonen.. Speciellt eftersom det är så tyst och lugnt, dessutom var det väldigt vackert väder idag :) Häärligt :)

Har precis sett Kenza på nyhetsmorron, hahaha jäklar va bittra dem som intervjuar verkar.. inte bara dem utan även typ min mamma satt här hemma och man såg hur irriterad hon var över det faktum att Kenza är så framgångsrik.. Haha jag tycker bara det är sjukt kul..

Nää nu ska jag käka frukost..
Ha en bra dag!!
Kraam


I´m gonna be by your side forever...



Rööööstaaaaaa!!

Mina designade klänning på NELLY.COM

Rösta på min klänning från Nelly!

Love is in the aiiiiiir <3..


Petra, Jenny & Jag, andra bilden är så rolig.. Jenny vill verkligen inte, men jag kan inte hålla händerna i styr :)

Alla töserna innan vissa ska ut och partaja :) Sen Jenny (me långt hår) & jag :)

Håruppsättningen som jag gjorde på syrran, gilla den verkligen :) Sen Jenny & Jenny!

Kolla där :O!

Käääääääärleeeeeeek ♥

Dagen efter...

Jösses alltså, så sliten jag känner mig idag... Kom isäng väldigt sent inatt vilket resulterade att jag kom upp sent imorse nu vid 10 :S heheh.. Meen vi hade så fruktansvärt skoj under hela dagen så det gjorde inte mig så jätte mycket :).. Nu får jag väll dock ta tag i denna dagen, ska äta frulle nu hade jag tänkt.. Sen ta en promenad, gå bort all mat, huvudvärk och grejer :D hehe..

Hade ni trevligt igår? Hur firade ni, med vänner, familj??
Kraaam

Finns mååånga fler bilder men det får räcka för denna gången :) Nu frukost!!



Glad midsommar!!

Ja dagen har kommit till sitt slut.. Det har varit en riktigt härlig dag, på väldigt många sätt.. Firade dagen med morbror och familj, faster och pappas moster, Martinas kille Mark och Jenny :) Väldigt skoj.. Åt en massa gott och bara njöt.. Måste säga att vi har haft en väldig tur med vädret idag, trots att det legat regn i luften så har det inte brytit ut en enda gång idag :) *skööönt*

Vi har tagit en maaaaaaassaaaa bilder, men jag har inte hunnit lägga in alla på datorn än :) Så det kommer fler imorron :)
De "äldre" gästerna drog sig hem runt 21-22 nån gång.. Kvar sitter vi ungdomar och snackar om hårborstar (Jenny M) hahaha och en massa annat sjukt :)

Meeen snart drar jag mig inåt och söker upp min bed, börjar bli en aning trött :)
Hoppas ni haft en toppen dag
Kraaaam ♥





Om Hannah ;)

Jag träffade hanna på ett dagis där jag praoa och visst va det lite blygt och så först men sen gick allt bra när vi börja prata med varandra . Hannah hjälpte mig mycket under min prao och det uppskattar jag verkligen . Och Hannahs syster Petra va även där som jag fick mycket god kontakt med som också hjälpte mig mycket ! :).. Ett tips är att börja inte skoja med dom två !! dom ligger alltid ett steg före så det är inte ens en idé att göra något mot Petra & Hannah , själv va man så dum och skulle skoja med dom och viss dom spela med men när sen man skulle hem ja då hitta man inget ! och allt tack vare systrarna  Nilsson ! ;D  . Well har fått än jätte bra vän ! som jag alltid blir glad av att få träffa och får mig alltid att ha ett leende på läpparna :) Det sjukaste är att alltid när vi träffar varandra händer något konstig men ändå roligt . :p och en dag när vi va på dagiset och Hannah hade en sjukt dålig dag så va hon egentligen inte så arg fööör jag va där ;) hahaha …  well kan inte beskriva så mycket med ord men du vet vad jag tycker om dig Hannah :) !!!

Kraaam
// Alexandra




Life is a flower so precious in your hands...

Allt bra idag?? Här är det kanon just nu..

Har precis käkat lunch och sett en bit på filmen Holiday som gick på tv:n :)
Har städat och donat här hemma, får strax fortsätta igen.. Imororn vankas det fest så bör ju ha någorlunda städat och fixat i hemmet.. Måste till affären dessutom.. Förutom det så ska jag även klämma in ett pass zumba idag så jag verkligen gett allt denna vecka, enda fram till mållinjen liksom :D heheh..

Ååååh pallla, det funkar inte att lägga upp bilder på bloggen, så jädrans tråkigt..
Nää nu drar jag..
Ha en trevlig torsdag!!
Kraaaam ♥


I´m going down, follow if you wanna....

Fix färdig, blir tyvärr ingen midsommar fest på förskolan.. Kom upp andra grejer så jag får helt enkelt försöka ta mig dit imorron om jag har tid :)

Har precis ätit lunch så nu klarar jag mig ett tag iaf, ska ner till stan med mamma och fixa beställningen till fredag när vi ska ha midsommarfest här hemma.. Ska bli så trevligt.. Det är sällan vi alla träffas och bara umgås så det ska bli skoj när alla kommer till midsommar.. Bjöd även in vår kära vän Jenny Malmgren för hon inte hade nån planer, kuuuul ♥..

Nä nu ska fixa det sista sen drar jag :)
Här får ni en låt jag diggar som tusan!
Kraam




Uppe med tuppen..

Insåg inte förräns precis hur lite klockan faktiskt är denna morron.. Snaaaart 7, den har alltså inte ens blivit det än.. Hur är det möjligt??
Jag är ledig idag, har inga planer och ändå vaknar jag såhär tidigt.. Jag får väll ta hunden eftersom jag är först uppe :D hehe..

Jag blev så lycklig när jag insåg för en stund sen att jag gptt ner 2KG på 2 dagar :) Det visar verkligen att kosten faktiskt spelar någon roll och även att man måste skifta träningen lite då och då för att få resultat :) Bara tre dagar kvar, undra vad jag kan lyckas med under dem dagarna :)Yeeay..

Nä nu får jag ta en runda med hunden..
Hoppas ni får en riktigt härlig onsdag, ser ut som vädret ska va någorlunda bra :)

Kraaam


Zuuuuumbaaaaa!!

I just love it!!
Har precis käkat middag, riktigt jäkla gott :D Försöker hålla tillbaka på maten denna vecka ju, det är svårt men en vecka ska jag väll klara, hahah..

Innan dess tränade jag zumba i en timme (Cardio Party), såååå fruktansvärt jäkla roligt.. Fick med mig Frida på ett hörn och hon verka digga det en del, dock inte lika mycket som mig vilket är synd.. Jag har verkligen funnit min inre glädje med zumba.. Det tänder den där gnistan som fanns lååååångt lååångt in men inte vill fram, nu äntligen är den framme.. Trots träningsvärk, lite ont i foten, enorm rumpvärk och ryggvärk av alla roliga rörelser så tänker jag fasen inte ge mig.. Har jag kört detta nu i 3.5 månad stenhårt och överlevt så överlever jag ännu mer :)..

Zumba är faktiskt en väldigt lindrig träningsform jämfört med annat, jag får inte ont i knä och leder, ryggen osv.. Träningsvärk kommer lite då och då men i lidrigare grad.. Det var inte förräns igår när jag var ute och sprang som all värk kom för första gången på länge, speciellt ryggvärken ger mig plågor.. Så jag föredrar och förespråkar ZUMBA starkt!! Testa, jag garanterar att du rycks med :)

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!!
Kraaam



Äldre och bilar :S..

Var iväg och skulle möta upp Alexandra innan ♥ Då hände en riktigt sjuk grej.. En man backade rätt in i en bil bakom, bromsa inte, kolla inte sig för utan rullade bara rätt in i bilen.. Det lät riktigt illa och tydligen blev det en rejäl buckla :S Kan tänka mig att ägaren till bilen blev riktigt förbannad där han stod och viftade med sina armar..
Vi hamna i världens chock och bara börja skratta, det var så konstigt som att sånt aldrig skulle hända liksom :S..

Borde va striktare regler på äldre som kör, jag menar synen blir sämre, hörseln blir sämre, medvetandet i sig blir sämre och trots att dem kunnat köra förr så är det svårare ju äldre man blir och ibland inser tyvärr inte dem äldre det själv.. Så efter en viss ålder eller nått borde man få göra nått test för att se om man fortfarande är kababel till det :D Jösses alltså, som det kan gå :P..

Vilken tur att jag än sålänge kan köra bra. Kör ni bra? he he he :D
Kraaam

Rise and shine!!

Gomorron, sovit gott? Jag känner mig utvilad men har fruktansvärd träningsvärk :D Men det kan jag leva med så länge jag känner det vet jag att jag lever!

Idag tänkte jag börja morronen med en av iforms cd-skivor, längesen jag körde det så får väll se om jag fortfarande har takterna :) hehe..
Sen hade jag tänkt umgås med min lillasyster som äntligen fått sitt efterlängtade sommarlov och jag är ju leidg så det passar ju perfekt.. Får se vad hon vill hitta på sen när hon stiger upp (lagom till middag typ)..

Nä nu får jag sätta igång med min dag.. Hoppas ni får en riktigt bra tisdag!!
Kraaaam ♥


Run for your life!!

Guuuuuud, kom nästan precis hem från min och syrrans löprunda, känns verkligen att man inte sprungit på 1.5 år.. Jag trodde jag skulle falla ihop efter första varvet meen jag gav INTE upp, just då kändes det jäkligt tungt.. Men nu känns det bara toppen, att jag bara gav mig ut och att jag fortsatte.. GRYMT!!

Får väll se om jag ger mig ut två dagar i veckan i fortsättningen, zumba är som sagt mer min melodi men om jag tränar upp min springning igen så kanske gnistan kommer tillbaka :)

Nu ska jag lägga mig och se lite tv och ta det lugnt..
Ha en trevlig kväll!!
Kraaam



Dax för lite zumba!!

Har precis kommit hem från jobb, så nu hade jag tänkt sätta igång zumba (cardio party).. Dansa loss en timme, hääärligt :)..
Denna vecka hade jag tänkt förändra min träning en aning om jag nu vill ha resultat så är det vad som krävs :).. Så jag tänkte köra igång med min löpning igen, iaf minst två dagar denna vecka och byta ut några zumba pass mot iforms träningsdvd:er som jag körde förr :) Vi får väll se hur det går med det :)

Nu är det gäääärnet som gäller, bra mat (inte överdrivna mängder), frukt, vatten och nada skit :D hehe Fast det brukar jag iof inte äta om vardagarna men ja...

Vad tränar ni? Har ni nån inspirerande träningsform jag skulle kunna testa??
Kraaam


If there´s a will there´s a way!!

Gokväll :D
Hur har ni det? Jag mår kanon & guuud jag är så fruktansvärt taggad :D

Imorron (måndag) jobbar jag hyffsad dag sen är jag ledig resten av veckan och då är det fan i mig gärnet.. Jag har en vecka på mig (eller 5 dagar) och den veckan ska gå super bra!! :)

Idag har varit en ganska lugn dag, körde zumba imorse och nu ikväll :) Lagade makaronipudding eller jag gjorde inte det, syrran gjorde det åt mig :P hahah :) Sen fick jag köra akut upp till kusin och fixa hennes hår :P Hahaha..
Min kusin (5 år) Fick för sig att fixa sitt eget hår eller rättare sagt klippa det själv och det gick ju lite si och så... Klippte bort all lugg och nästintill snagga sig själv på sidan :P hahah :D Det får helt enkelt växa ut för det gick inte att rädda!

Nu ska jag se film hade jag tänkt, ha en fortsatt bra kväll!!
Kraam


Söndag 19 Juni...

Gomorron!

Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit riktigt bra, men när jag vakna kom min huvudvärk tillbaka så det va ju mindre bra :)

Hade tänkt ge mig ut och sola för det var så soligt när jag vakna.. På med bikini och skulle smörja in mig, men ack nä.. Nu har solen försvunnit och det är massa grå moln på himlen :( SUCK..

Får ta och träna lite zumba istället då :)
Vad händer hos er idag??

Kraam


En välbehövlig paus!!

Är hemma på rast nu och det är såååå fruktansvärt skönt.. Idag har varit en riktigt jobbig förmiddag, en massa skrik och gnäll *SUCK*..
Så jobbigt att jag har lång dag dessutom 8-17 snacka om seegt.. Meen jag längtar tills jag slutar, bara 3.5 timme kvar nu :D Kääärlek <3

Direkt efter jobb ska jag köra ner till stan för att se studenternas utspring :) Min barndomsvän tar studenten idag :) Blir ingen studenfest för min del iår, ikväll blir det bara chill :)

Nää nu måste jag bege mig tillbaka till jubb..
Ha en bra dag!!
Kraam


Ett gott skratt förlänger livet!!

Ja dem säger iaf det och det tror jag starkt på.. Satte igång camen med lillkusinen och hon tyckte det var hur roligt som helst :P Riktigt roliga bilder fick vi till :D HA HA HA

Kraaaam



Hoevärk...

Hur är läget idag?

Med mig är det INTE bra idag, har världens huvudvärk och är allmänt hängig.. Allt skrik på jobb sätter sina spår :(..

Har tränat zumba (Cardio party) innan och nu sitter jag och väntar på att min kycklingsallad ska komma hem till mig <3 hehe (HUNGRIG)

Ha en fortsatt bra dag!!
Kraaam


Trööööttt som bara den..


Tatuering <3

Ååååh va glad jag är.. Hemligheten var min andra tatuering som jag gjorde idag, ett HJÄRTA :)
Jag blev supeerduper nöjd, hjärtat blev precis som jag ville.. Jämt och fint och lagom stort.. Kunde inte bli bättre :)

Lillsyrran gjorde sin första tatuering och gud vad duktig hon är, sa inte ett knyst.. Pappa gjorde sin andra, blev riktigt fin!

Har ni nån tatueringar??
Kraam


Är man glad eller vadå???




Zumba fitness: Cardio Party

Ska strax dra igång zumba Cardio party på tv:n och dansa loss :) Det finns några olika skivor som tränar olika delar av din kropp osv..

Zumba Basic bör ni börja med om ni vill ha grunden, där skivar dem ner det till olika easy beats så du lär dig stegen ordentligt :P

Zumba 20 min express: Där skivar dem ner basic i 20 minuter så det är ingen paus osv och du kör på hela tiden :) Väldigt rolig ..

Zumba Sculpt and tone: Kör du olika dans stilar.. Salsa, samba, belly dancing osv.. Där blandar dem även in lite styrketräning :)

Zumba Cardio party: Är skivan jag börja med idag, den är väldigt intensiv och kör igenom hela kroppen :P hahah Så himla roligt att du inte vill sluta :)

Här nedan får ni två av delarna i cardio party..

Fitness is a battle, welcome to the frontline!!


American mix


Calypso

All my life i´ve been good, but now i´m thinking what the hell!

Gomorron :)

Allt bra idag?
Här är det hyffsatt, lite småtrött och hängig.. Men förhoppningsvis går det över under dagen :)
Ska alldeles strax köra zumba, (Cardio Part) Sprillans ny, har inte testat den innan så vi får helt enkelt se hur det kommer gå :D hahah

Ikväll smäller det dessutom, jag börjar bli lite nervig, inte lika mycke som sist jag skulle göra det men ändå.. Fast det kommer säkert gå bra och med lite tur fixar jag det galant :)

Vad händer hos er idag??
Kraam


I´m a fox on a mission...

Precis varit ute på min kvällsrunda, tog med mig hunden dessutom (två smällar i en).. Skönt att promenera när det blåser lite lätt men ändå är väldigt fint väder :) Gick inom parken och såg att Friskis och svettis har satt igång med sin utegympa, kanske bör köra de denna sommaren med, brukar vara tradition :)

Nu hade jag tänkt se på Big bang theory och sen blir det en rad andra program med :)
Trevlig kväll på er!!

Kraam


"För vi ska ta studenten.."

Tjingeling!!

Vilket tråkigt väder det har varit om vartannat idag, regn, sol, vääääärme, regn, sol och nu ser det ut att bli regn när som.. Buuuh..
Gick ner för att möta syrran när hon sluta skolan kl 11, mitt i allt sätter orkestern fart och studenternas parad går av farten rätt emot oss :P hahah.. Vilket jubel, skrik och visslande, kan fortfarande komma ihåg känslan :D..

Mitt i allt säger lillasyster - Tänk att det är jag om två år :P (Helt lycklig)
Hahaha jag kan inte förstå att det va JAG för 2 år SEN, shiiit alltså.. Men fick tillbaka min ungdom när folk på facebook börja skriva hur många år sen det va dem tog studenten, allt från 8, 13, 25 till 40 år sen :D Såå jag får ta och stryka att jag skulle va gammal :D

Men jag unnar dem verkligen glädjen för den får man bara vara med om en gång i sitt liv och det är lycka på hög nivå, sista veckan på gymnasiet (skolan) är fantastisk.. Nästan så man kan längta tillbaka, men endast för just den delen :P

Kraaaam ♥






Uppe med tuppen!!

Gomorron!
Sovit gott? Jag har sovit ganska så bra faktiskt :)

Fast förstår egentligen inte varför jag är uppe såhär tidigt med tanke på att jag är ledig idag :) Meen tänkte köra lite zumba och sen ta min morronpromenad så är det klart iaf ;P
Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på, för just nu är det riktigt mulet och duggar lite..

Vad ska ni hitta på idag??
Kraam


Snabb lunch..

Ska strax sticka till affären med Mammi och syster :) Pallar inte stå och laga nån lunch så det får bli en tråkig måltidsersättning, (i form av naturdiet shake) dem funkar precis lika bra men håller min strikta regel att man INTE bör köra bara sånt.. Kan inte se att det är bra nånstans i längden, men nån gång då du inte hinner så är det kanon att man kan välja det som alternativ :)

Vad händer för er del idag? Har ni sol??
Kraam


All night long!!! <3


Zumba för hela slanten...

Gomorron!!
Gick upp klockan 7 imorse för att köra zumba, känner att det är bättre att ha det gjort direkt än att gå och vänta och sen känner man ändå inte alls för det :) Det gick jättebra och jag blir så jääkla taggad så det inte är sant :)
Efter helgens "katastrof" med maten så är det nytt upplägg!! :) Detta kommer gå bra!

Idag är jag ledig från jobb, skööönt :) Tänkte gå ut och sola om solen nu vill hålla sig framme för min skull :D Sen blir det en lång promenad ...

Förutom det så är jag såå exremt spänd över en sak som kommer hända på onsdag, bestämde mig igår och redan på onsdag är det dax :S Guuud så nervöst :).. Ni får veta efteråt!!

Ha en bra dag allihopa!
Kraam ♥


10 Juni!

Hallå!
Allt bra??
Finns det någon kvar som kikar in på vår blogg egentligen?
Kommer knappt ihåg när jag skrev här sist, mer än att mitt liv var skit just då allt var upp och ner och jag la ner allt som jag inte orkade stå i med..

Nu är jag på det igen, livet... Det mesta känns bra just nu, mer än bra t.om.. Jag älskar "mitt jobb", eller det jag jobbar med.. Man får så mycket tillbaka när man är på förskola med en massa små glädjespridare :)..

Jag har hittat tillbaka till min träning och fått världens kämparglöd och tränar 6 dagar i veckan, underbart!!
Jag hade svårt att hitta nått jag tyckte var kul men det har jag verkligen gjort nu och det kallas ZUMBA!! Sjuuukt kul och det känns verkligen inte som att du tränar förutom allt du svettas bort jue :D heheh..

Sommaren har dessutom landat så smått och bara det gör en ju fruktansvärt glad, alla människor som är ute.. Alla grillkvällar med familj, släkt och vänner... Jag som älskar att bada lär väll ta ett topp snart med, kan ju inte bli bättre..

Men nu är det dax för mig att ta mig till jobb, ha det bra!!
Ta hand om varandra!! ♥