Godnatt och Sov gott

Nu ska jag gå in i sängen och lägga mig, jag är rent slut i maskineriet.
Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon.

//Martina

Märker skillnad när man tar i, sluta med tramset!

Jag har tränat styrketräning i många år från och till. Men det är först nu jag känner att det ger nått. Jag har nog inte tagit i riktigt förr så som jag gör nu. Jag har så ont i mina armar efter ett pass för jag tar verkligen i för kung och fosterland. Folket som är och tränar har nog roligt åt mina miner jag gör när jag tar i som ett troll. Det är ju för min skull jag gör det inte för någon annan så varför inte ta i och göra det rätt då? Man ser så många som gör fel så det är inte klokt. Men det behöver ju inte jag bry mig om.

//Martina

Somnat i soffan två kvällar i rad

I måndags slutade jag jobbet 17.30 och var hemma vid 18.00. Jag tänkte att jag skulle köra iväg och träna vid 19.30 för då är det inte så mycket folk på träningen. Sagt och gjort satte jag mig i soffan för att vänta ut tiden lite. Blev tyvärr lite trött så jag skulle vila 5 minuter, la mig ner och vaknade 23.30. Hur är det möjligt?

Dagen därpå hade vi möte på jobb så jag kom inte hem förrens klockan var 21.30. Satte mig en stund i soffan och klockan hann bli 00.30 då tänkte jag gå och lägga mig men la mig ner i soffan vilket jag tänkte skulle vara 5 minuter även där. Vaknar 05.30 och reser mig upp rent mörbultad. Går in i min säng och får sova där i en timme innan klockan ringer. Suck! Jag ska verkligen inte göra om detta misstaget fler kvällar.


 

//Martina

Partay med Jenny i lördags

I lördags var jag ut med Jenny och dansade det var väldigt trelvligt. Det blev dangolvet direkt och det uppskattade jag väldigt. Annars kan fröken i fråga vara lite blyg, men i lördags var det två partypinglor som var ute på gatorna. Det är alltid lika kul och se hur desperata en del killar är. När vi kom ut på dansgolvet taffsa en kille mig runt midjan när ja inte var intresserad så gick han till Jenny. Hur patetiskt är inte det? Det som tog priset var när han drog handen mellan benen och upp på ändan på mig. Då blev jag tossig och skrek efter han. Hade jag tänkt en gång till så hade han fått veta att han levde. Sånt tycker jag inte att man ska respektera. Varför gör folk så?

Kvällen fortsatte och det blev massa dans, dock fick Jenny ont i sina fötter så jag dansade lite själv. När Jenny står där och tittar kommer en brutta o ställer sig bredvid och rätt som det är så har Jenny ett helt glas vin över hela ryggen. Tjejen säger att hon blev puttad men det undrar vi. Jenny blev tossig hehe och in på toaletten för och torka tröja, det gick rätt bra för sen var vi igång igen.

Kvällen var lyckad, det var väldigt länge sen jag var ute senast så det var kul. Jag behöver gå ut lite då och då och bara släppa loss. När min syster Jenny kommer hem då skulle det bli Party sa hon sist vi snackade så det ser jag framemot :).


 

Tack för en trevlig kväll Jenny!

//Martina

Tävling på gång!

När jag sitter framför datorn varje kväll klickar jag upp ett 20 tal bloggar som jag läser. Bland dessa bloggar så tittar jag självklart in hos Linda "Lily" Blom. Till min glädje när jag kikade in där idag så hade Linda en tävling där man har chansen att vinna en mysig dress som finns i massa olika färger. Självklart är jag sugen på att vinna en sådan så jag håller tummarna för att jag blir den lyckliga. Skulle behöva en sådan när jag sitter ensam alla höstkvällar som väntar.

För att komma till tävlingen klickar ni på bilden nedan.//Martina

Kusin på besök..

Ja nu har hon trampat in på min hemmaplan igen och gör uppror :P Det är inte det allra lättaste att få henne att säga hej de dagar då hon är butter, tur är väll att man har sina knep att öppna upp henne.. Trots att hon kallar mig bebisHannah, men det är väll sånt man får ta när man får gäster? hehe

Nää nu hade jag tänkt dra mig härifrån och göra nått annat, börjar bli en aning rastlös..
Men vi hörs säkert senar igen :)
// Hannah


Grey´s Anatomy..

Äntligen, äntligen är det tillbaka i allas tv rutor.. Som jag har längtat hela sommaren på den spännande upplösningen som det slutade med.. Sista avsnittet innan dem gick på uppehåll var ju att Meridith listade ut att det va George som låg där helt kvaddad i ansiktet .. Idag kl 21.00 på Kanal 5 får vi äntligen se hur det kommer gå, kommer George fixa det och kommer Izzi överleva från sin hemska sjukdom??

Jag vet inte med alla er men jag kommer sitta bänkad och kollla med spänning :)

// Hannah

Wiiie!!

Äntligen säger jag bara :P Nu är äntligen den nya "säsongen" uppe på The Hills så det ska jag ta och kolla på genast.. :)

Ni kan hitta det här..


Oh My SHIT God :S Haha I smelled trouble redan från början men jag trodde inte det skulle komma redan i första avsnittet :S Haha Jag har ALDRIG gillat Krisitn men nu HATAR jag henne mer än någonsin.. Faan Lauren borde komma tillbaka, detta kommer gå utför fort som fan heheh :)

// Hannah 

4 Myter om magträning, del 1..

Myt: Magövningar får bort magfettet

 Nej, dessvärre inte. Du ökar risken för att bli tjockare om magen om du är stressad, sover för lite eller dricker för många öl. Men det omvända gäller inte: inte ens 100 situps om dagen kan få just magfettet att försvinna.

Hudfett märker bara i mycket liten omfattning vad som händer i musklerna inunder, och särskilt inte på ett sätt som får det att försvinna.

Så gör du i stället
Det enda sättet att nå dit är med energiunderskott: att förbränna fler kalorier än du äter och dricker. Det tär på fettet över hela kroppen – också på magen.

Rätt magträning påverkar ändå hur din mage ser ut. Inte på grund av fettminskning, utan på grund av bättre hållning. Om du kan träna upp de nedersta musklerna, de över buken, särskilt transversus abdominis (den djupa tvärgående magmuskeln), så att den hela tiden upprätthåller en viss spänning kommer den att pressa in din mage och räta ut dig så att du ser smalare och hälsosammare ut – och ofta blir du 3–4 cm längre. Du kan inte heller bara svälta dig till en snygg baywatch-mage.

Du ska kombinera två insatser:

1) Du ska ha tillräckligt med muskelmassa. Det får du genom att hela tiden utmana dina magmuskler med övningar,
som är så tuffa eller tunga att du bara kan göra 10–12 stycken åt gången.

2) Du ska gå ner så mycket fett generellt att också dina magmuskler blir synliga. Som kvinna kan du uppnå en platt och fin mage med en svag muskelmarkering om du har en fettprocent strax under 20 och om du har tillräckligt med magmuskler. Män ska ner till en fettprocent på cirka 15. Båda ligger inom det sunda spektrumet.Ja då vet ni det, du går inte ner bara genom att ligga och göra 1000 situps varje dag.. Det krävs mer du måste röra på dig.. En annan myt som alla faller på är dem där electropuls apparaterna som man sätter runt magen för att slippa träna "Den gör allt jobbet apparaten".. Faktum är att det hjälper inte dig att använda den flera gånger om dagen heller, man måste kämpa för att det ska visa resultat! Så fortsätt kämpa på :D

// Hannah

Träning (del 32 av 36)

Hallooj!! :)
Idag känner jag på mig att jag har en toppen dag framför mig, jag mår mycket bättre i både ryggen och foten.. Vilket underlättade jogging rundan idag väldigt mycket :) Det gick riktigt bra så det va härligt..

Åt lunch med Petra precis och märkte att jag får nog minska mina portioner för jag äter ju inte ens upp de och om jag gör det så är det bara för att det ska så va :P Haha.. Märker ni inte själv det med ibland att man äter med ögonen :S.. Aja nu ska jag kolla om den nya säsongen av The Hills kommit upp på mtv..
Ni får ha en härlig dag!!

// HannahMin mat till vänster och Petras till höger :P Hahahah.. Någon som testat bulgur? eller kanske äter det alltid? Måste bara tillägga att det är sååå jäkla gott.. Har bytat ut det mot ris helt nu, när jag någon gång får ris tycker jag det smakar illa :P.. Man måste bara vänja sig för nått :)


Hej i stugan

Läser vår blogg varje kväll för att titta om där är några kommentarer eller om Hannah har lagt in något inlägg. Såg att hon hade klagat lite på mig för att jag inte hade skrivit något i bloggen på några dagar. Tyvärr har jag varit väldigt trött flera dagar i rad och har inte orkat eller haft något att skriva om. Igår somnade jag i soffan 19.15 och vaknade 23.30, jag som skulle iväg och träna. Idag har jag haft möte på jobb och kom hem väldigt sent. Så ärligt har jag inte orkat.

 - Gillar denna låten, lyssna och säg vad ni tycker.

//Martina

Kallsvettning(?)

Gomorron Gomorron :)
Sitter och lyssnar på en massa härlig musik och försöker vila ut ryggen och foten så de blir bättre snabbare..
Har dessutom märkt att jag kallsvettas undertiden, vilket jag endast brukar göra när jag är sjuk(?) Snälla säg inte att jag kommer bli sjuk snart det skulle ju vara toppen :S.. Aja jag får kämpa på!

Satt och kollade igenom lite på bloggen och insåg att Martina är så frånvarande som man kan bli, visst hon jobbar och går i skolan men jag gissar på att hon sitter vid datorn ganska mycke med vilket gör att hon iaf kunde visat sig lite aktiv.. Men men annars får väll jag öka på inläggen en gnutta, men jag märker att jag inte har något alls att skriva(?) Så är det något speciellt ni vill läsa om??

// Hannah

What to do??

Usch kom precis hem från en runda med hunden och nu börjas det igen med foten, palla att det har varit så bra som det ändå har varit och nu kommer det när jag väl är igång.. Vet inte heller vad jag ska göra åt det, någon som vet? Det är under foten framme vid stortån precis där det är typ en bula eller nått(?).. Gör så ont när jag trampar ner på den.. Jag fattar att jag verkligen borde vila den men sen finns det idioter som sitter i mitt huvud och pressar och påpekar allt jag gör och allt jag INTE gör.. Ääh får helt enkelt bara bli löpning denne veckan och en jäkla massa vila och omhändertagande :)

Nää nu blir det sängen för min del, orkar inte sitta eller stå mycke längre..
Sov så gott!!
// Hannah


Träning (del 31 av 36)

Sådär då sitter jag och äter yoghurt och en passionsfrukt för att återhämta mig efter springningen.. Var ute med Petra på en välbekant runda som vi kör emellanåt och det gick väldigt bra, så mitt humör ligger fortfarande på TOPP.. Kom att tänka på att nu börjar det bli verkligt att vi hållt på i snart TOLV veckor, snart iaf har bara 5 gånger kvar nu ju :D Jag är LYCKLIG!!

När jag ätit upp hade vi tänkt ta och cykla och handla till maten ikväll, ser ut som det kommer bli Tonfisksallad *mums*.. Enligt den nya källan så är det bara 5 VECKOR kvar tills syrran kommer hem från Grekland, läääängtar!! :D

// HannahIt´s a game of give and take....

Gomorron alla härliga människor :)
Idag är jag på toppen humör och jag hoppas på att det ska hålla mesta dels av dagen, mycke beror nog på låten här under med The supremes den får mig att bli på sprudlande humör :P hehe..
Nu snart ska jag kolla på Våra bästa år och efter det Sjunde himlen, någonstans sen ska jag klämma in dagen löparrunda vilket förmodligen kommer bli det enda träning jag gör idag så jag kan bli av med min onda fot..

Vad ska ni hitta på idag? :)
// Hannah


Someone to lean on..

Gonatt allihopa!!

// Hannah

Besöket i Staffanstorp..

Sådär då var vi hemma igen, har ätit och hunnit ladda in bilder osv..
Vi var som sagt i Staffanstorp och besökte för att fira Farmors födelsedag som var i fredags, och det var väldigt trevligt faktiskt.. Det är ett tufft gäng där som klarar av alla skämt som vi radar upp var och varannan minut, fast det är otroligt kul speciellt eftersom både Martina och jag är så som personer, skämtar och har oss :)..

Jag och Petra hade tänkt dra iväg och köra lite aerobics om en stund, vi har valt att testa på nivå 2 nu för nivå 1 börjar bli för lätt :P hehe
Vad hittar ni på med idag?
// Hannah
Barn på besök..

Hehe eller inte vilket barn som helst utan världens bästa lillkusin :), tydligen så hade det hänt något med deras katt så dem fick åka till veterinären.. Men iaf så vaknaden jag lite i 8 av att Felicia satt på kanten av min säng och skrattade :P hehe.. Fast det positiva är väll att jag kom upp i tid och har hunnit med både att duscha och äta frukost..

Idag ska hela familjen dra iväg till Staffanstorp för att fira farmor som fyllde år i fredags, kan säkert bli väldigt trevligt.. Så nu hade jag tänkt ta och fixa till mig, så lär väll inte bli nån inlägg förräns senare idag när vi kommer hem :)

// Hannah


Sängen väntar..

Nä nu tänker jag ta mitt pick och pack in i mitt rum, jag orkar inte vara vaken längre så det var förmodligen tur att jag inte följde med Martina ut.. Jag förstår ärligt talat inte hur dem orkar vara upp tills det är ny dag *suck*..
Jag ska iaf sova nu, ni får sova så gott!!

// Hannah

Godkväll gott folk

Godkväll!

Allt bra med er hoppas jag, det är bara bra med mig. Jag har precis duschat gjort mig redo för lite lockande i mitt hår. Hannah kom precis upp från sängen lite vila innan utgång om hon följer med.
Har inte skrivit på mitt arbete i dag och inte heller tränat för jag sov ända till 16.00 så slut var jag. Har iaf tränat 3 gånger denna veckan så det är inte fy skam kommer en till vecka. Imorgon blir det kalas hos farmor och därefter ska jag skriva klart mitt arbete som ska in imorgon.

Ni får ha en super kväll så hörs vi senare!
//Martina


Hoppas på en crasy utekväll, följ med Hannah.

Intervallträning..

Har ni det bra denne lördag?
Jag har precis kommit hem efter att ha kört lite intervallträning, gick väldigt bra jag förbättra mig för varje gång och det är väll det som är meningen.. Tyvärr så får jag nu lida för det genom att ha jäkligt ont i foten, men med lite vila ska väll den kunna bli bra igen :)..

Nu blir det duschen för min del och sen en jäkla massa viiiila :D
Vad händer hos er idag??
// Hannah


Gomorron!!

Sådär nu har även jag öppnat ögonen och stigit upp.. Hade tänkt äta lite frukost med FRida som är den enda personen hemma i hushållet nu :) Efter det så ska jag träna styrketräning och när pappa kommer hem sen så ska vi ut och springa, sen blir de en jäkligt chill dag för mig.. eller visserligen vill Martina ha med mig ut och dansa ikväll med Holkan, men jag får helt enkelt se hur jag gör..

Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah


Favorit i repris :P Hahahahah

Pluggat

Nu säger jag godnatt har suttit och pluggat i två timmar nu. Var hemma hos mina föräldrar innan och tittade lite på tv. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon för då ska jag iväg och träna. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.

//Martina

Vakna med the voice...

Haha jag missade dagens Vakna med the voice men tydligen så var rapattacken tydligen om Kissie :P Hahah så jäkla bra var den!! Älskar det gänget dem är för härliga!!

// Hannah


Skrattanfall till tusen..

Hahaha nu ska ni få se någt som gör att jag och Martina brast ut i skratt innan ikväll, det ser sååå jäkla roligt ut.. Speciellt min bild till höger :P
Hahahhahahahahha :P
// Hannah


Träning (del 30 av 36)

Tjohopp :)
Vi drog ut innan på en långrunda, Petra gick och jag var ute och sprang ikväll för att jag skulle slippa morgondagens om ifall vi väljer att åka in och köra bodyjam :) Så jäkla stolt över att jag sprang rundan 5 minuter snabbare än sist, 5 minuter det är fan sjuktbra speciellt när man heter Hannah :D hehe
Nu sitter jag och lyssnar på musik och laddar in bilder som jag har varit tvungen att spara på mobilen eftersom datorn inte funkat..

Resten av kvällen blir det väll msn och facebook för hela slanten, imorron ska vi kanske till Svedala för att se lilla Felicia när hon är och rider :) Ska bli sjukt kul..
Ni får ha en toppen kväll!!
// HannahDagens kluring...

- Flyter en krona?
- Nej..
- Flyter två kronor?
- Nej?
- Flyter tre kronor då?

Svar: - Ja, naturligtvis, Tre Kronor kan ju simma!

Hur många skor har den som har flera fötter än skor?

Svar: En..

Hahahah hmm ja det var dagens!!

// Hannah


Barnvakt..

Hej Hej..
Nu har datorn kommit på plats i hemmet igen, väldigt skönt för nu ska det väll förmodligen kunna bli lite fler inlägg av mig.. Vi har besök av lillkusinen eller vi passar henne medan hennes föräldrar jobbar ikväll, riktigt kul hon är såå himla goo :P.. Hon berättade att hon skulle ha fotografering imorron på dagiset, haha hon berättade eller visade även hur hon skulle sitta på fotot.. Himla kul hon skulle ha huvudet helt snett åt höger och gapa med hela munnen, men det satte Martina stopp på och visade henne några av sina egna poser istället *hmm*.. Ja vi får väll se när hon får fotot sen hur det gick :)

Martina stack för en stund iväg och tränade, hon skulle gymma idag.. Jag är riktigt glad att hon satt igång nu, det är så kul att hon äntligen tagit steget och valt att sätta igång, en STOLT lillasyster är jag :D. Kämpa på Martina!!
Nu ska jag och kolla på christine, ska kanske ta en joggingtur sen idag istället för imorron *hmm* får se hur det blir :)..

// Hannah

Idol & True blood..

Gokväll.. är hur trött som helst ikväll så tänkte att jag bara skulle kolla på idl och sen sova men kom på att true blood är väll på onsdagar kl 22 så får väll stanna uppe lite längre :P
Imorron ska jag upp tiiiidigt och köra pappa till jobb och hämta hem datorn :D äntligen kan jag skriva inlägg och vara inne på datorn när jag känner för det..

Meen vi hörs väll imorron om inte tidigare :)
Ni får ha en fortsatt härlig kväll!!
// Hannah


Träning (del 29 av 36)

Hej på er denne onsdag, hur är läget?
Med mig är det kanon och mitt humör är på topp.. Var ute och sprang imorse, riktigt härligt förutom att det va nån skum gubbe som cykla bredvid och snackade med mig :S Läääskigt.. När jag kom hem tänkte jag kolla på Våra bästa år men tv:n funka inte, dem håller väll på i området så jag körde aerobics istället.. Har märkt att träningen inte längre något jag känner mig "tvingad" att göra utan något jag tycker är kul, så det är toppen!! :)

Nu ska jag duscha sen försöka komma ut i det fina vädret en sväng..
Va hittar ni på med denne onsdag?

// Hannah


Läser

Sitter här i soffan, skriver på msn och läser under tiden i en bok till skolan. Ska ha skrivit ett arbete tills på söndag. Förstod inte riktigt förrens för en stund sen och nu känner jag hopp igen.

Jag gick i skolan för 1,5 år sedan och på den tiden jag har jobbat har jag kommit ur gängerna. Jag har inte längre motivationen att sätt amig ner och plugga. Kan ju bero på att jag jobbar heltid samtidigt. Är det någon av er som pluggar som kan ge mig några tips? Skulle verkligen behöva lite motivation.


Syster Jenny, Polly och jag på min föedelsedag. Snart är det tid igen.

Hela gänget samlat, längtar tills nästa gång!

När vi träffas lbir det alltid massa med foto. I alla möjliga poser. Här i min säng, uppmärksamma min panda som Christian håller i.

//Martina

Dagens kluringar..

Varför gör tandläkare bryggor?
För att tandvärken ska gå över..

Vem håller alltid modet uppe?
Mannekängen

Hahah förstår om min humor inte roar alla våra läsare på samma sätt som det roar mig :P Meen nu ska jag gå tillbaka till tv:n och kolla om jag hittar nått som lockar..

Ha en fortsatt trevlig kväll!!
//Hannah

Nu är det bara att fortsätta

God kväll gott folk!


Somnade fort som tusan igår och vaknade väldigt trögt idag. På den senaste tiden har jag varit väldigt trött. Kan bero på att jag inte träna nått speciellt.
Men nu är jag igång var på personlig träning igår och efter jobb idag åkte jag in till malmö för att lämna böcker. Därefter körde jag till träningen och sen shopping till matsäck imorgon. Fullt upp alltså.


Hur har er dag varit?


Veckoplaneringen..

Hallåå i stugan, har varit dåligt med uppdatering idag då jag inte kommit till någon dator..
Har precis kollat på Idol, börjar gå mot sitt slut och där finns väll en hel del som är ganska duktiga.. Usch jag hade nog alldrig vågat ställa upp trots att det hade varit ganska kul och göra det :P..

Aja min veckoplanering har jag än så länge följt vilket är kanon.. Bara 3 träningsdagar kvar på denne veckan, fr väll se hur mycke resultat det egentligen ger :/..
// Hannah

Du är duktig Martina!!

Nu har jag varit iväg på personlig träning. Gud va skönt att ha varit där. Det kändes verkligen tungt att gå dit men det var inte så farligt när man väl var där. Jag kan ju detta jag har gjort det i så många år men har bara inte fått tummarna loss på detta gymmet. Men nu är pluggen utdragen så nu kör vi. Jag fick ett styrketräningsprogram där jag går igenom hela kroppen vilket är bra för det behöver jag. Nu ska jag bara pricka in dagar då det inte är så mycket folk. Idag träffade jag på 5 personer som jag kände så lär säkert göra det fler gånger.//Martina

Kärlek..

Man klarar sig utan mycket här i livet så som pengar, bilar, smycken, kläder osv.. Men något som man inte klarar sig utan är KÄRLEK, om det så är kärlek till sina familjemedlemar eller till sin partner eller till sina vänner, det spelar ingen större roll. Bara man har något av det, kan mycke väl även vara till ett husdjur. Men om man inte har någon att dela glädje och sorg med så kommer man gå under i det långa loppet.. Alla människor behöver någon, någon som får dem att skratta, någon som klappar dem på axeln när dem gjort nått bra, någon som ger dem en kram emellanåt oavsett om dem har gjort något bra eller dåligt.. Alla människor behöver någon som dem kan prata med när dem mår dåligt, någon som dem kan luta sig mot när det blåser motvind, någon som tar emot en när man faller..
Självklart känner man sig helt ensam på jorden ibland trots att man har en massa människor runt om sig, men det är väldigt viktigt att man vet om att där faktiskt kommer finnas någon om man sträcker ut sin hand och vill att någon tar tag i den.. Just därför tycker jag att ni ska som jag alltid hålla extra utkik om en vän eller familjemedlem är ledsen och fråga hur det är, jag lovar att det kommer betyda otroligt mycke för den personen, när någon visar att den bryr sig..Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har så många underbara vänner som jag skrattar och har kul med, som har världens bästa familj som stöttar och finns där i medvind och motvind.. Men det allra bästa jag har är MIG SJÄLV, jag behöver ingen annan för att ha roligt (men självklart är det roligare om där är någon annan).
// Hannah

Träning (del 28 av 36)

Hej på er idag, haft en bra dag hittills?
Jag har hunnit med ganska så mycke denne förmiddagen, var ute och sprang vår löparrunda md Petra.. Efter det städade jag, pappa kommer hem frånMallorca idag så tänkte att han kunde komma hem till ett någorlunda rent hur :P.. Och för en stund sen var jag och körde aerobics, härligt.. Nu ska jag duscha så jag blir klar innan vi ska köra och hämta pappa :)

Ni får ha en fortsatt bra dag!
// Hannah


Är det mycket att göra eller?//Martina
Dagen som gått

Vaknade i tid idag körde hem till mamma och dem. Åt bullar och tittade lite på idol sen körde jag och Hannah o Frida iväg och handlade till tacos. Sen ner till stan där jag handlade två par byxor. Hem och fixade med maten, åt och sen tittade på tv. Har haft så ont i magen idag så jag somnade i soffan i 2 timmar. När jag kommer hem funkar inte tv:n ringer till boxer och dom säger att jag ska vänta i en timme för d ska komma igång. Ringer efter en timme igen men det funkar inte. Så dom ska skicka en tekniker (hoppas det är en snygging) höhö.

Hur har eran dag sett ut?

//Martina

Alla växer upp..

Ja förr eller senare så gör vi faktiskt det, just nu menar jag mest utseendemässigt..
Ni ska nu få se hur jag såg ut som liten och hur jag "förvandlades" :P Hehe.. Eller helt enkelt växte upp och blev "vuxen" på något konstigt sett..

Vad tycker ni? Har jag förändrats nått?
// Hannah


"Used to"// Hannah

Hårdträning veckan som kommer!!

Japp det blir hårdträning denne veckan som kommer, eller hårdträning kanske det inte är, brukar va så här veckan ser ut men man hoppar över nått ibland för man inte "pallar" :P.. Fast nu är det bara 7 veckor kvar tills vi ska ha nått vårt mål så nu kan jag inte slappa ihop :P.. Så veckan kommer väll ungefär se ut som här under, ska försöka iaf(?) Lördagar och söndagar är för mig FRIA dagar och jag har rätten till att dega ihop om jag så vill :D

Har ni några bestämda dagar då ni tränar och vad tränar ni isf?
Hade varit kul att få höra, så kanske man hade fått lite inspiration :)
// Hannah

Middag --> Taco

Sådär nu blir det middag här hos familjen Nilsson, blir taco idag vilket var väääldigt längesen vi åt.. Tyckte t.om att mamma kallade att det va klart :P hehe..

Så vi hörs väll lite senare, men måste säga att det är sjukt kul att så många hittat hit till vår blogg :D
// Hannah

Godmorgon

Godmorgon alla läsare!

Nu är jag vaken, vaknade av att någon ringde till mig. Ibland vill man bara sova. Det är underbart väder ute så varför sova bort dagen. Nä idag ska jag ge mig ut i det fina vädret i tid. Annars brukar jag sitta länge framför datorn. Det ska tydligen vara varmt och skönt idag.

What to do today:

* Åka ner till stan och köpa ett par byxor.

* Äta Tacos hos mina föräldrar.

* Organisera min böcker till skolan.

* Skriva mitt arbete till skolan.Ni får ha en strålande dag så hörs vi lite senare ikväll.

//Martina


Julklappslista

Jag har kommit på vad jag önskar mig i Julklapp. Något jag verkligen behöver känner jag. Är det någon som kan gissa vad det är?

Det säger bara klick
och är över på ett ögonblick.

//Martina

Trevlig fest ikväll


Fick rätt så stressigt precis innan jag skulle iväg för jag var ju tvungen att göra massa plocka ögonebrynen, duscha, föna håret o platta det.

 
Rebecka hämtade mig så körde vi till Johan. Vi åt hamburgare. Johan och Jenny  på bilden men Johan vill inte vara med.
 
Polly och jag fastnar alltid på bild. Det var gott med hamburgare men vi blev så mätta allihopa.

Efter maten gick vi upp på Johans rum, jag gick på toaletten där var det bra ljus för att knäppa några bilder.

 
Johan och Stellan till vänster. Jenny ska hem så Polly får hjälpa henne på med skorna haha.
 
Det blev för varmt på rummet så kläderna åkte av på en person hehe.
 
Jag och Johan till vänster och Jag o Polly till höger.

Tillsist lite bil bilder kunde inte låta bli när jag satt där och lyssnade på lite bra låtar.

 

Tack allesammans för en mycket trevlig kväll!

//Martina


Lååång mörk gränd..

Hejhopp!!
Var precis ute på en promenad med Petra, vovven behövde gå :P.. Är ju riktigt mörkt nu på kvällarna och vi körde en grej vi brukade köra när vi var yngre.. Den ena får va "blind" och den andre för så man måste ju verkligen lita på varandra.. Jag tänker ofta när jag möter på människor som inte ser att gud vad jobbigt och tufft det måste vara, självklart är dem ju ganska vana vid det men ändå.. Det är ju som att gå igenom en mörk gränd hela dagen, tänk att du är ute och går, du ser absolut ingen och rätt som det är kommer där nån som attackerar dig.. Otrooligt läskigt jag tackar gud för att jag har ögon att se med, öron att höra med och en mun som jag kan säga ifrån med.. Jag är otroligt tacksam!!

Vilken uppväckelse, har ni haft en bra dag?
// Hannah


Duschen nästa

Då är det dags för duschen, paus på filmen och återkommer om 15 min.//Martina

Svar på en kommentar


Hej Moa!
Om du tittar in i vår blogg igen så får du gärna skriva vad man ska skriva som användarnamn och lösenord. För jag kom inte in på din blogg men kikar gärna in där och tittar.

//Martina


Äntligen hemma

Nu har jag äntligen kommit hem efter några timmar på stan, suck. Hade så svårt för att hitta något bra. Hann ju tyvärr inte se alla bra tips som ni läsare kom med. Så det hela slutade med en tröja.

Nu sitter jag och tittar på The Guardian min älsklings film. Någon som inte har sett den?


Var inne på en killes blogg som bad mig lyssna på denna låten, skön tycker jag den är vad tycker ni?

//Martina

Tjejkväll

Igår var jag på tjejkväll som Hannah har skrivit innan. Det var väldigt trelvigt. Det började med att jag blev väldigt sen. Men sen kom vi iväg. Polly ringde efter mat sen bar det iväg i deras vita bil. Ner oh hyrde film vilket blev en katastrof höhö, men vem var det som valde ;) Jo Polly!

Sen körde vi hem till Polly och påvägen hem fick vi se en helt otroligt vacker himmel. Så vi var tvugna att gå av bilen och fotografera. När vi kom in ringde telefonen och det var en granne som frågade om hon var hemma för dom hade sett någon stå o fotografera på deras tomt. Haha bra grannar det som håller koll. Sen satte vi oss för att äta, gott. När vi sitter där vid bordet hör vi hur det knackar på fönsterrutan. För att tillägga så bor Polly på landet tycker det är såå läskigt. Det var iaf Petra och Hannah som skulle skämta lite. Massa snack sen bar det iväg till soffan där vi åt efterätt. Polly hade bakat äpplekaka supergott. Filmen sattes igång och direkt från början upptäckte vi hur dåligt inspelad den var. Tuff vecka på jobb gjorde att jag somnade i soffan.

Sen körde Hannah och Petra hem då satte vi oss för att se The panicroom jag tycker den filmen är så bra. Någon som har sett den? Tack för en helt underbar kväll tjejer det får vi göra om.

 
                     
 
 
 


//Martina


HJÄLP

Idag ska jag på 31 års fest en killkompis fyller år. Nu till problemet vad ska man köpa? Jag har lika stora problem varje gång jag ska köpa något till en kille. Är det någon som sitter där ute och har någon idé på vad man kan köpa så tar jag mer än tacksamt emot förslagen. Klockan är 12 och jag ska vara där klockan 18. Måste hinna ner i stan också och handla. Så skynda er, hjälp mig!

//Martina


Denna knäppjönsen kommer inte ikväll vilket är tråkigt för det blir alltid mycket roligare när han är med.


Godmorning

Jag väcker mig själv och er med denna underbara låt så lyssna och vakna.
Jag tycker hon tjejen som spelar mot Basshunter är väldigt vacker vad tycker ni? Är det någon som vet vad hon heter?

//Martina
Uppe och hoppar..

Gomorron på er allihopa, sovit gott?
Idag ska lillkusin på gympa så jag hade tänkt ta mig dit när jag ätit frukost, hade nog blivit kul..
Annars idag så har jag nada planer, ska nog bara ta det lugnt.. Igårkväll va väldigt trevligt, vi snackade och såg nån konstigt film som jag inte riktigt kommer ihåg va den hette.. Men när Pollster väljer saker så kan det ju bli vad som :D

Ni får ha en toppen dag!

Men iaf tack för igår, va jättskoj!
// Hannah


Drar till Pollster...

Sådär nu ska Petra och jag hem till Pollster där Martina, Rebecka och Pollster herself befinner sig..
Vi hörs senare så ni får ha en fortsatt trevlig kväll..


See yaa
Hannah

Hungrig som ett hus..

Mår ni bra idag(?) Själv mår jag väll okej men börjar dock få ont i magen för jag är så sjukt hungrig, är så dålig på att äta under regelbundna tider *suck*.. Tuur är väll att syrrorna åkt iväg nu för att handla hårfärg så dem skulle svänga in och köpa mat med, braa för jag är hungrig!! :D

Ikväll så ser planerna ut så att vi förmodligen ska hem till Pollster och se på film och snacka, Martina ska dit och jag vill och ska så länge jag mår bra.. Så jag håller mina tummar hårt på att jag ska må fortsatt bra :)..
Vad händer hos er idag??
// Hannah


Vakna med the voice...

Först och främst Gomorron på er allihopa som är vakna såhär "tidigt", vissa ska ju säkerligen till skolan eller jobb.. Jag sitter och kollar på Vakna med the voice av EN anledning att ingen mindre än Kissie aka Alexandra Nilsson ska vara med :P Och i någon tävling Josefine och Jakob haft så förlorade Jakob så nu ska han tydligen ställa en massa roliga frågor till henne :P Han läste upp några exempel inn och ett var.. "Du ser ut att ha gått upp lite i vikt" Hahahha.. Ganska taskigt men ändå roligt med tanke på att de är spinkiga som pinnar och säger att dem äter en måltid per dag för att inte gå upp.. Aja vi får väll se vad det blir av det här, ska iaf lägga in klippet när det kommer upp..

Men tills dess Gomorron!!
// Hannah

Kär och Galen

Väcker denne låten några minnen för er? För mig väcker det otroligt mycke känslor och minne, för ganska lång tid sen så älskade mamma Lotta Engberg och när vi lånade bilen och körde runt så satte vi speciellt denne låten på hög volym och bara gungade med.. Hehe ganska rooligt ändå.//Hannah

Idol..

Hahahha, det är allt jag har att säga faktiskt.. Sitter och kollar på Idol nu men det tror jag ni fattade, jag håller på att dö av skratt emellanåt och sen rätt som det är får man gåshud :P..
Men dock måste jag tillägga att jag tycker att denne juryn är såå mycket bättre än dem andra, dem är hårda men inte respektlösa..

// Hannah


Hjärnsemester..

Ja jag tror nog faktiskt att det är dax snart, att få vila upp sin hjärna fast egentligen allt i allmänhet.. Jag är så trött psykiskt av allt gnäll jag tvingas lyssna på varje dag, att va nån soptunna som mina föräldrar kan slänga sina känslor i.. Säkert att ni alla någon gång varit med om något liknande så ni vet hur jag menar och vad jag känner(?).. Ja som sagt, en hjärnsemester skulle sitta fint nu att få vila :)..

Men nu ska vi ner till affären och se vad dem har sen blir det idol :P
// Hannah


"En roll som hjältar"

Kollar på Tyra Banks show just nu. Det handlar om en tonårstjej som har en mamma som är alkoholist, och hon har väll antagligen bett om hjälp hos Tyra nu för att mamman behandlar henne illa och skämmer ut henne bland folk.. Jag förstår att Tyra Banks vill hjälpa till och hon har mycke pengar som gör att hon kan låta dem åka in på avvänjning och hon står för kostnaderna och så.. Visst oerhört bra att hon hjälper, men jag kan störa mig på att hon sitter där i sin soffa och berättar vad dem gör för fel när hon egentligen inte har någon aning om hur det är.. Just nu sitter hon och nästan gör påhopp mot den här mamma som är missbrukar och vet om att hon har problem och som försöker lösa dem.. Jag menar det händer inte över en natt och visst förstår jag att dottern är oerhört ledsen och trött på att behöva vara den vuxna.. MEN jag tycker ändå inte det är rätt att göra påhopp utan att man försöker förstå och lyssna och i slutänden hjälpa om det nu går..

Men det är faktiskt inte bara på The Tyra Show jag har märkt detta utan på Oprah och alla de andra talkshows:en(?), varför försöker dem ta på sig en roll som hjältar när det handlar om saker som är så otroligt stora och starka.. Jag menar dem kan inte så mycket om ämnena men ändå..
Va tycker ni?

Aja nu ska jag kolla vidare och sen hoppa in i duschen..
// Hannah


I learned to depend on ME..

I decided long ago, never to walk in anyone's shadow
If I fail, if I succeed.
At least I'll live as I believe
No matter what you take from me
you can't take away my dignity..

The greatest love of all
Is easy to achieve, learning to love yourself
it is the greatest love of all


Guud jag tycker texten är såå otroligt bra, speciellt det som står här ovanför.. Det är precis jag känner, oavsett vad som händer så klarar jag mig. Oavsett om människor tror att jag klarar saker eller inte oavsett om jag har människors stöd, jag klarar mig bra själv.. Bara JAG själv tror på MIG..

// Hannah


Gratis är gott ellerhur!

 
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=206507

Klicka på länken och bli även du medlem på Gratisbio. Har hört att det är hur bra som helst testa du med. Man kan vara med i tävlingar, undersökningar och sedan få presentkort hemskickade när man samlat en vis poäng.

//Martina


Man måste vara medveten om

Jag hade en väldigt trevlig och givande diskussion med en kollega idag om hur olika människor är. Hon och jag är motsatser till varandra. Hon snackar och är väldigt social medans jag är en tänkare. Tänker efter innan jag säger något. Det gäller att man är medveten om att människor är olika annars kan det bli som min kollega sa att man kan bli irriterad över att en person bara sitter och säger aldrig något. Kanske tror att personen är lat eller tänker andra tankar om den. Samma med den som alltid snackar kanske kan tyckas vara jobbigt ibland att den alltid snackar. Men som sagt vi måste tänka på att vi människor är väldigt olika.

Jag gillar inte att diskutera med folk jag inte känner egentligen inte heller med folk jag känner. Samtal gillar jag där man snackar om saker som jag är bekant med. Känslor det är en svår sak, jag har väldigt svårt att visa och prata om känslor det blir som en spärr på mig och jag får inte fram något. Detta är väldigt jobbigt för jag vet inte hur jag ska komma över det. Är det någon som har något tips?

Vad är ni för personer det finns så många olika sorter. Berätta gärna jag är nyfiken.

//Martina

Hollowood´s not America..

Då var det dax igen för mig att berätta om en låt som jag lyssna på för ett tag sen men som jag hittade tillbaka till idag igen.. Det finns en viss del i texten som jag tycker är så otroligt bra och som verkligen stämmr, men tyvärr så inser inte människor det..
Va tycker ni om låten?

Everybody hears, from somewhere else
You could make a million dollars, but you might lose yourself
And you can take the heat will your heart go cold
They say acting's just pretending, but even that gets old

// HannahAll for you..

Nu ska ni få höra en av mina all time favorit låtar :P Det började med att syrran konstant lyssnade på den och jag verkligen ogillade den men sen konstigt nog så blev det min favorit och jag tog överoch lyssnade konstant på den.. Ur härlig röst som påminner mig oturligt nog om en viss kille jag brukade gilla :P hehe, aja lyssna och berätta va ni tycker..

BRA? DÅLIG?
// Hannah


The bitch is back...

Haha japp ni läste rätt, den 26:e/29:e september har tydligen The hills premiär för säsong 6 på MTV.. Jag har följt The Hills sen det började och enda tillbaks till Laguna beach, japp jag såg det med, ALLA avsnitt.. Det är något med det som lockar, kanske allt drama eller faktumet att dem lever ett helt annorlunda liv än jag eller kanske du gör(?).. Synd dock så kommer inte Lauren Conrad vara med längre utan istället så får vi tydligen Kristin *BLÄÄÄ*, jag gillade henne inte när hon va med i Laguna Beach och jag kommer säkerligen INTE gilla henne nu heller. Falska tjejer som tror att dem kan köra med alla är bara så äckligt, faktiskt så påminner Kristin och alla dem andra "bad girlsen" där om Kissie, dissie och pussie :S I don´t get it... Men här under ska ni iaf få se trailern för säsong 6..

Så vad tycker vi? Kommer någon mer än jag se det när det börjar eller ni lägger ner The hills??

// Hannah


Träning (del 26 av 36)

Så nu har Petra och jag varit ute på joggingrundan, vi sänkte tiden och ökade tempot idag istället :) Trots att det kändes ganska tungt så gick det kanon :)
Upptäckte att idag var dagen då alla tv apparater i området skulle vara av så vi fick snällt låna tv:n hemma hos Martina så vi ska rusa dit där nu fort, så uppdatering kommer om nån timmar..

NI får ha en fortsatt bra dag!
// HannahVadskamanskriva(?)

Gomorron på er allihopa, har nästan precis vaknat sitter och väntar på att "Våra bästa år" ska börja på 3:an.. Idag blir det springning som vilken annan onsdag som helst, men när vet jag inte än får se..
Fick en otroligt lång kommentar innan om en massa olika gratis sidor(?) Är det många som är medlem på dem?, va tcker ni om dem?.. Jag och Martina har varit med på 2 tror jag men det har inte gått nått vidare så vi strunta i det efter ett tag känns mest som att det bara är skit?!

Vad är er åsikt om dem?
// Hannah


Tjingeling

Sådär nu hade jag tänkt dra mig till sängs eller snart, ska först bara fläta Petras hår så det är krulligt imorron :)
Ser på filmen "Girl next door" tror jag, faktiskt bra och ganska rolig..
Imorron blir det springning och styrketräning. 

Ni får ha det så bra och sova så gott!!
// Hannah

Godnatt och sov gott

Imorgon är det skolan så jag ska lägga mig redan nu och läsa en bok. Kommer inte in på datorn så jag kan se slutet av föreläsningen så det får bli lite läsning istället.

Ha det gott och sov gott
/Martina

Motiveringsperson..

Ja då va det dax, nu ska jag berätta för er vem mina såkallade "motiveringspersoner är.. Inte direkt som man vill se ut som men som motiverar en till att kanske träna hårdare och som gör att man inte slutar förrens man mår bra och är nöjd med sig själv.. Jag kan tänka mig att en sådan person är bra att ha, mest som motiveringskälla och inspiration.. Självklart kommer man inte sluta så eller se ut som personen för den delen men man får en bild på hur man vill se ut. Jag har dessutom 2 stycken, det började med en men sen hittade jag en annan och egentligen ser dem helt olika ut...

Tjejerna som jag tycker är otroligt vackra, denne ena är en skådespelarka och den andra är en fitnessprofil.. Skådespelerskan är Kelly Monaco och Fitnessprfilen är Linda Fodor som säkert nån känner igen..
Har ni någon motiveringstjej eller kille?

// Hannah

-KELLY MONACO-

-LINDA FODOR-


Hej hopp..

Sitter just nu och kollar på General Hospital och tänkte ringa till Jenny eftersom hon strunta i att höra av sig igår :P.. Martina kom hem hit efter jobbet och berättade om sin dag på jobbet, tydligen att dem haft nån ute grupp som hon och kollegan hade spexat för och tydligen vill dem att jag ska va med(?) Hmm kunde varit kul, så rolig som jag är Ha Ha Ha :P.. Men vi får väll se..

Väntar på att Christine ska börja kl. 19.00, tycker hon är så jäkla rolig :P
Om en stund ska jag outa min motveringsmänniska inom träningen, säkerligen inte många som känner till personen, ska höra efter vem Martina har så får ni se bådas :) Ganska bra och ha en sådan, varför berättar jag sen..

// Hannah

Bullbak..

Aerobicsen gick kanon, mamma hängde på idag vilket var kul.. Just nu håller Petra och jag på att bakar lussebullar, eller vid skrivande stund står dem och jäser.. Vet om att det kankse inte riktigt är dax för det än men vi var så jäkla sugna den ena dagen så idag var det dax.. Men dem tar ju ganska lång tid att göra känns det som så det lär väll ta ett tag tills man kan smaka på dem *MUMS*..

Saffransdeg 1 sats:

  • 50 g 1 pkt jäst för söta degar
  • 150 g margarin
  • 5 dl mjölk
  • 1 burk à 250 g kesella (valfri fetthalt)
  • 2 frp à 0,5 g saffran
  • 1,5 dl strösocker
  • 0,5 tsk salt
  • ca 17 dl vetemjöl

Pensling: 1 st ägg

Garnering: Russin

Gör så här:

1. Smula ner jästen i en degbunke.
2. Smält matfettet (d.v.s. smöret eller margarinet) i en kastrull. Häll i mjölken, rör om och värm till 37 °C (fingervarmt).
3. Häll en del av degspadet (d.v.s. mjölken och det smälta matfettet) över jästen och rör tills den är upplöst
4. Tillsätt resten av degspadet, kesella, saffran, socker och salt. Arbeta därefter med maskin eller för hand in det mesta av mjölet så att degen släpper bunkens kanter och är smidig. Täck bunken med en bakhandduk och låt jäsa ca 30 min.
5. Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk. Knåda den slät och blank. Dela den i 5 delar. Baka sedan ut 10 lussekatter av varje del, genom att rulla ut varje liten del till ca 20 cm och därefter forma till en lussekatt. Lägg lussekatterna på plåtar med bakplåtspapper och tryck i russin ordentligt. Låt jäsa till dubbel storlek 20-30 minuter.
6. Pensla brödet med uppvispat ägg.
7. Grädda lussekatterna mitt i ugnen 225 °C i ca 8 minuter.Ska hoppa in i duschen nu, sen ringa Jenza och se om hon slutat jobba än :)
Vad hittar ni på med?

// Hannah


Days of our lives...

Japp det är dax igen hehe.. Jag kollar på det varenda vardag mellan 10.30-11.25, sitter som bänkad och har gjort det sen evigheter tillbaka.. Jag är inte så bortkommen som min mamma att jag sitter och skriker när dethänder saker :P hehe, förstår visserligen att det är liksom inspelat och dem bara spelar sina roller medans mamma retar gallfeber på sig själv och MIG.. Någon annan som brukar kolla på det? Det måste väll finnas någon?

Iaf efteråt ska jag köra aerobics, blir väll själv om inte Petra hinner komma upp i tid..
Vad ska ni hitta på idag?

// Hannah


Träning (del 25 av 36)

Jösses tiden springer iväg när jag ser att jag bara har 11 gånger kvar på vårt träningsschema, men det går som smörat(?) Haha..
Idag fick jag dra ut och springa själv, blev klydd med att Petra skulle iväg osv men jag klarade det själv :) Har även körtstyrketräning idag imorron blir det aerobics, häärligt :)

// Hannah


Svenska Hollywoodfruar...

Haha jösses alltså, sådan här program lockar oftast mitt intresse pågrund av att man kan få sig ett gott skratt och få reta sig lite på hur jäkligt töntigt det låter, verkar och ÄR!!
Att dem tror dem är nån speciella pågrund av att dem är gifta med någon miljadär så dem får allt upplagt på ett silverfat, dem har säkert inte behövt kämpa speciellt för att få det dem vill i sitt liv.. Deras kommentarer är bara over the top! Iaf så går det just NU på tv 3 mellan 21.00-22.00..

Anna Anka - Jaug dromde att dooom schaarde av mitt fiiinger nar jaug låg o saov.. Ha Ha Ha
Seriöst, jag dör av skratt varje gång jag ser den reklamsnutten :P..

Maria Montazami - Jag sätter på mig läppglans typ femtiiiiiooo gånger om daaagen! (Smattra med läpparna)

Aja jag ska kolla vidare och reta mig på dem, folk tror dem lever sånt lyxliv men det enda dem har som ingen annan har är en massa pengar.. Speciellt lyckliga kan dem inte va när dem lever i en bubbla varenda dag....
Va tycker ni som ser på det?
// Hannah
VMA under söndags natten..

Gomorron :) Hur är läget idag? Såg ni på VMA inatt?
Jag såg faktiskt lite grann men jag somnade sen, oturligt nog för precis efter så hände det tydligen en massa skit med Kanye West inblandad.. Usch va pinsamt för både hans egen skull och för alla tittare men hemkst att behöva stå där som Taylor swift och bli dissad inför så många människor.. Usch va dålig stil av Kanye West, nu sjönk han som f*n i mina ögon!! Ni kan ju kolla här under om ni missade det..Men där fanns ju självklart en massa höjdpunkter med, detta senaste året har jag fått upp ögon ordentligt för Twilight hetingarna och även dem befanns sig på vma.. Så vem gillar vi mest då?
Taylor eller Robert?? :) Sen hade vi Lady Gaga, what´s up with her outfit?
Såg förfärlig ut tyckte jag, men det kanske lockade någon?
Däremot så tyckte jag Taylor Swift var gudomlig i sin silverglittriga klänning :)

'
Och sen till en tjej som jag gillar starkt, hon är otroligt unik och kör sin egna stil.. Självklart menar jag Pink hon är fantastisk :) Och bredvid Kanye West som hade förtjänat att sätta sig på en påse hundskit under galan. Haha hittade ingen bild på han där han var utan den där ormkvinnan :S(?).


Nä det får vara nog här, men det va ju en riktigt härlig gala och om man inte njöt fullt ut med musiken så fanns där ju en jäkla massa ögongodis :)

// Hannah


Veckan är packad


//Martina

SjälvkänslaKlicka på bilden så kommer ni till Viktorias blogg!
Den lille skiten lyckades

När jag är med Frida hittar hon alltid något hon vill ha , likaså var det igår. Hon hittade en tröja hon ville ha men den kostade 150 kr och det tyckte jag var lite maffigt. Men så igårkväll när vi låg o skulle sova sa jag om du ligger på spikmattan i 20 minuter får du den. Dessför innan så hade hon sagt nä jag kan inte ligga på den det gör så ont. Så jag trodde ju att jag skulle vinna vadet. Men den lilla skiten låg på spikmattan i 20 minuter så nu får jag betala den till henne. Attans skit! Men men.

//Martina

Film är inte det lättaste att sätta på

Nu har jag satt på filmen på rutan så grannarna inte ska se in när jag springer naken till duschen. haha! Men det var inte det lättaste för det blev massa luftfickor och det ser ut som kom och hjälp mig dö. Men grannarna ser inte in iaf det är skönt. Får se över det där om ag får sätta på ny film igen. Någon som har nått på detta ämne?

//Martina

Äntligen

En dag på min semester var Frida och jag hungriga så vi körde ner till shell och skulle handla oss vars en fransk hotdog. Jag had einte så mycket pengar ute just den gången så jag frågade den söta killen i kassan vad dom olika korvarna kostade. Han svarade och jag visste inte riktigt vad dom olika korvarna var för sort. Det blev massa klydd och rätt som det är börjar Frida gapskratta varpå jag börjar skratta. Såååå pinsamt. När jag väl ska betala har jag bara mynt massa enkronor och sånt. Med denna situationen så kunde jag inte räkna stod där och försökte räkna men det blev inte till något. Då säger killen ska jag räkna dom till dig. Visst gör du det. Det saknades 6 kr så Frida fick springa till bilen och jag blev rent nervs att vi inte skulle ha fler pengar. Men iaf blev det bra tillslut och han önskade en fortsatt trevlig kväll yeay! För att tillägga så såg jag förjävlig ut i håret rent ut sagt.

Resten av semestern när jag skulle köra hem från föräldrarna körde jag alltid ner om shell för att se om han jobbade men det gjorde han aldrig. Har kört där på senaste tiden också men aldrig har han jobbat. Men så idag skulle Frida och jag gå ner till kiosken o handla vars en hamburgare me bestämde oss för att köra till shell istället. Jag hade ingen tanke på att det kunde vara han. För även idag såg jag förjävlig ut. Suck! När vi kom fram till kassan såg jag att det var han. Glad blev jag men shit som jag såg ut. Vi beställde samma som sist men även idag hade han inte vad vi ville ha. Han kände nog igen oss lite för han förklarade vad dom olika korvarna var idag med. När vi var klara sa han ha det bra. Ohh så glad jag blev =). Om jag ändå kunde pricka in en gång när jag ser lite anständig ut. Skulle ju få till en bra öppningareplik så det blev mer än bara korvar ;)

//Martina


Hatar grannarna!

Ursäkta mitt ovårdade språk i för väg! Fy fan va jag hatar våra idiot jäklar till grannar. Att komma och banka På hos någon 23.02 för att vi har ogräs på våra plattor och dem tror sig sett en mus. För helvete, väx upp och sluta hoppa på alla i området. Gud snälla försvinn från jorden era svin! // Hannah

Raise your voise

Ja det är faktiskt så filmen heter som Frida och jag ser på just nu. Man skulle kunna tro att jag menade nått annat och det gör jag faktiskt också. Höj din röst Martina gör dig hörd, låt det inte bara segla förbi det kan bli något bra av det. Ta chansen. Frida ska sova över hos mig idag. Vi ska strax gå ner till gatuköket och handla vars en hamburgare för vi är så hungriga. Jag bor ju dörr i dörr med den hehe.

Vad har ni gjort ikväll?

//Martina


Godmorgon

Filmen var bra igår Frida och jag kom iväg efter många om och men. Kom hem ganska tidigt men la mig inte från halv två. Vaknade imorse av att det gick en byggarbetare utanför mitt fönster snabbt in med kroppen under täcket. Trodde inte dom jobbade på helgen. Vaknade även med ont i nacken sover nog konstigt för jag har inte haft fönstret öppet. Grannen skulle hjälpa mig och fixa lite idag så jag får väll klä på mig och gå ner och se om han kommer upp. Ni får ha en bra dag! Händer det nått kul?//Martina

I have a feeling

Ska på bio ikväll med Frida. Vi ska titta på premiären av The ugly truth. Den verkar vara väldigt bra. Har en känsla av att kvällen kan bli bra. Tråkigt bara att Hannah inte följer med.

Har förövrigt massa byggarbetare utanför mitt fönster. Synd det inte var en speciell hihi.


 Black eyed Peas - I gota feelin

 David Guetta ft Akon - Sexy Bitch


//Martina

Snakes..

Titta på denna extremt långa orm, vilket tur att den är död för den skulle jag inte vilja träffa på en kväll. Vad tycker ni om ormar?


//Martina


Gomorron

Hoppas allt är bra med er denna fredag?! Jag vakna för inte så länge sen, anledning: pågrund av att jag och petra va ute och gick mitt i natten igår :p hehe. Men nu är jag iaf vaken, om en stund ska vi väl ut och springa vår runda och sen ska jag bara slappa hehe . Vad ska ni hitta på idag? // Hannah

Lek med kusinen..

Nu är Felicia på besök och ska sova här över natten, hur kul som helst :)
Hade tänkt gå ut en sväng och leka med henne nu, och sen får jag helt enkelt se vad som händer.. Som ni kanske märkt så blir det väldigt korta och inte helt bra inlägg som kommer emellanåt, det är när jag måste skriva inlägg med mobilen.. Tyvärr får det bli så imorron ska vi lämna in den stationära dator och jag ska försöka se till så min bärbara också blir fixad, är på tiden att den blir fixad efter nu 5 månaders kasshet.. :)

Men nu kom Petra upp och vill ha sin dator, vad händer hos er idag??

// Hannah


MobilBloggande...

Gomorron alla underbara människor :) Har precis vaknat, ska kolla på våra bästa år nu. Tyvärr så funkar fortfarande inte vår dator så det får bli en massa mobilinlägg. Men problemet är att jag inte vet hur man lägger in bilder här, någon som vet? Efter våra bästa år ska jag träna aerobics :) vad ska ni hitta på idag? // Hannah

Prinsen och jag...

Sitter och kollar på film med Petra just nu, har sett den ett x antal gånger nu. Träningen innan idag gick kanon :) jag sprang längre än sist och andningen börjar jag få koll på, imorron blir det aerobics och sen ska jag va barnvakt. Vad ska ni hitta på imorron? // Hannah

Träning (del 23 av 36)

Hej hopp. Sitter och skriver från mobilen nu, så vet inte hur detta kommer bli men vi ska ut och springa nu. Frida ska hänga med idag, kul :). Ni får ha en fortsatt bra dag!

// Hannah

De två Bästa bloggarna är korade

Nu har vi bestämt oss för vilka två bloggar vi tycker är bäst. Det var väldigt många bra men vi fastnade för dessa två eftersom dom tilltalade oss. För mig (Martina) var det lite som med en film jag kan se redan första minuten om det är en film jag gillar eller inte. Så är det med bloggar med, jag gillar ljusa bloggar med mycket bilder och inte för mycket text. Även om det är något som lockar en, tex om träning som Patrik skriver om det är intressant och läsa eftersom ma själv håller på med det. Sen Juno som skriver om så viktiga intressanta ämnen så man fastnar och vill läsa mer.
Vi har alltså valt ut två bloggar och det blev dessa två :


Klicka på bilderna så kommer ni till bloggarna. Hoppas ni gillar dom lika mycket som vi, annars är ju som sagt smaken som baken.

Ta tag i saker!!!

Näär ska jag ta mig i kragen och komma ner till körskolan så jag kan bli klar me det skitet?? Vet ju om att jag är riktigt skicklig på att köra men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att gå ner där och sitta vid datorn och göra prov.. Meeen jag får nog ta och sätta igång annars lär jag aldrig få mitt körkort :/ Någon mer än jag som har problem med att ta sig i kragen och bara få det gjort? :S Nu blir det sängen för min del, orkar inte mer idag ska ju upp tidigt.. Ha deet!! // Hannah

Gud i himmelen

25 minuter senare sitter jag och kvider i soffan. Ringde upp pappa innan jag skulle lägga mig på den, tänkte ag behövde några råd på hur man skulle komma ner. La mig sedan där med han i luren och gud va jag gnällde. Efter en stund orka han inte mer men bad mig att sms:a när jag var klar så dom visste att jag kommit upp därifrån. Nu är jag upp och det bränner tusan.

Hur länge efter ska det göra såhär ont?

//Martina


Dator problem..

Tyvärr så verkar vi inte kunna fixa datorn själv så blir förmodligen att pappa får ta med den till jobb på torsdag *SUUCK*.. Meen det får gå ändå, tråkigt bara att man inte kan uppdatera bloggen emellanåt.. Imorron ska vi iaf ut och springa igen sen blir det aerobics med.. skööönt, speciellt eftersom dagens träning har blivit markant minimerad haha.. Martina ligger tydligen på spikmatta just nu hörde jag, aaoch verkade göra riktigt riktigt ont, jag vågade inte ens testa :P Men nä nu ska jag kolla vidare på Sweet Home Alabama, kanske blir mer uppdatering om det funkar :) Hoppas ni har haft en bra dag iaf!! // Hannah

Nu ska jag bli plågad

Såg i Nettobladet att dom hade en spikmatta med i veckans erbjudande. Yes tänkte jag för jag har länge gått och smakat på karamellen om att skaffa en sådan. Så idag blev det av. Min kära pappa körde iväg och handlade en då jag hade möte på jobb. Tack Tack. Så nu ska här plågas. Har hört många historier om hur ont det gör och ligga på mattan men även historier om hur skönt det är. Gäller väl bara att vänja sig.

Någon som har provat en spikmatta? Några råd?
//Martina


Gudomlig

Jag har i många år fantiserat om att jag hade velat ha en liten vovve men det skulle bara vara en liten liten. Typ en chiuava (stavning)? Var inne på Lilys blogg innan och fick syn på detta youtube klippet gud vilken sötnos. En sån lite skulle jag lätt kunna ha. Men skulle säkert inte ha all den tid den skulle behöva över. Synd men tyvärr.. Det skulle ju dessutom ge väldigt mycket sällskap eftersom man inte har det av en kille.//Martina

Veckans to do list

Måndag: Träning med min personliga tränare.

Tisdag: Föräldramöte på jobb.

Onsdag: Kurs i skolan.

Torsdag: Träning Bodypump

Fredag: Biopremiär

Lördag: Få fixat brandlarm och film till rutan vid dörren så man inte ser in.

Söndag: Ta det lungtSåhär kan min anslagstavla se ut. Detta är dock för ett par månader sen.

//Martina

Träning (del 22 av 36)

Var ute och sprang med Petra innan och det gick kanon :)
Nu sitter vi och kollar på en film och efter det ska vi iväg och träna aerobics :)

Måste tillägga att det möjligtvis kommer bli snålt med uppdateringar då vår dator fått nått virus och den måste lämnas in, men jag ska försöka uppdatera när jag får fatt i någon dator..

Ni får ha en fortsatt bra dag!!
// Hannah

Nu har vi valt

Som ni säkert har märkt har vi haft en tävling i bloggen där bästa blogg ska koras enligt oss. Hannah och jag har suttit och tittat igenom alla bloggar som velat vara med sedan har vi valt ut vars två stycken. Vi är nu nere på fyra bloggar som tävlar om vinsten. Finalen går till på följande vis. Hannah ska välja ut en av de två bloggar som jag har valt och jag ska välja en av Hannahs två val. Nedan får ni se vilka bloggar vi fastnade för. Ni får gärna ge er kommentar men det är vi som väljer vem som vinner.


Hannahs fångades av dessa 2     Martina fastnade för dessa 2
vs
  
   

Klicka på bilderna så kommer ni till bloggarna!

//Martina o Hannah


Skenet bedrar..

Det gör det verkligen, många har en syn på Martina att hon är väldigt lugn och inte så väldigt frispråkig men ur hennes mun kan dem mest vidrigaste och hemskaste saker komma.. Ikväll när vi va och handlade så hände en hemsk sak och jag höll på och tappa hakan och Martina sitter och skämtar skit äckligt/snuskigt om detta, ööööh :P Ni hade dött av asgarv om ni hade suttit här med oss nu *Hahaha*..

Aja drar ett streck över det nu.. Köpte nya joggingskor idag så nu kan jag springa ordentligt utan att få ont i mina fötter det är ju kanon med tanke på att jag tränar 5 dagar i veckan så :)..

Va har ni hittat på idag?
// Hannah


Bowling med brudarna

Idag blev det bowling med brudarna. När vi kom dit såg man massa folk på ena sidan efter vi betalat fick vi vår bana på andra sidan där det inte var en kotte, tråkigt. Men vi försökte liva up det så gott vi kunde. Jag vann första rundan kan ni tänka er =).

 
Jenny visar var klotet ska va. Emilla och Malin sitter på avbytarbänken.
 
Malmgren fotar och Jenny och jag posar.
          
Här ser ni resultatet på första rundan. Rebecka högst upp sen jag och sist Malmgren.
 
Emilla och jag. Tack för trelvig initiativ med bowling det får vi göra fler gånger.
 
Sen åkte vi hem till Emilla och sjöng lite singstar. Jag vann samtliga matcher förutom en på slutet då Malin vann.

//Martina

Nu har jag börjat....

Nu i onsdags började jag plugga igen. Det känns faktiskt väldigt bra nu när jag tänker efter. När ma sitter hemma och läser igenom kursguiden så kan man bli smått frustrerad och nervös över sådant man inte förstår. Men efter man har gått på första träffen och läraren har förklarat så ljusnar det för en.

//Martina

Oväntat samtal...

Fick ett ganska så oväntat samtal när jag kom hem innan ikväll, av ingen mindre än syrran som befinner sig på Kreta.. Faktiskt så blev jag väldigt glad, vi har börjat snacka mer på facbook nu men inte alls på telefon mer än när det varit något speciellt.. Satt och kollade på bilder jag där hon och jag är med innan, lägger oftast bara in bilder på Martina och mig och syskonen som är runt oss varenda dag men nu ska ni få se några bilder med Jenza eller Jenny som hon faktiskt heter.. Personen som har fått mig att öppna ögonen och se världen på ett HELT annat sätt..


Hon är inte bara min syster utan en av mina allra bästa och vackraste vänner på både insidan och utsidan, hon finns alltid där för en och dömer inte människor förräns hon lärt känna dem och inte ens då gör hon det utan ger alla en chans..

Hon ger otroligt mycket kärlek och kräver inget i gengäld vilket gör att man mer än gärna ger tillbaka, hon har en kram som kan lindra allt från tårar till ett brustet hjärta.. Vilket jag fått känna på ett x antal gånger..

Hon är precis som jag en lyssnare som inte bara låter saker segla förbi om hon känner att något står fel till. Hon är den enda i mitt 18 åriga liv som förstått exakt hur jag känner mig, hon är den enda som jag har öppnat mitt känsliga hjärta för, hon är den enda som inte har tvingat fram saker utan låtit allt ta sin tid..

Jag har otroligt roligt med henne, men vi har alltid kunnat vara ärliga och djupa mot varandra.. Kunnat berätta precis hur vi känner, när jag är med henne känner jag inte ett behov av att vara rolig konstant, jag behöver inte komma med skämt eller skratta oavbrutit utan jag får lov att vara mig själv, den jag är.. Och nu bara för det börjar jag sakna henne otroligt mycket oxå, jag längtar tills hon kommer hem!!

Like a shelter in the storm, i´ll keep you warm
Know that you always can count on me
When everything fails, i´ll be the wind in you sails
Know that you always can count on me
With you I am strong, I feel ten feet tall
If things go wrong your there to brake my fall..

Like the ground you walk on, so solid and strong
Know that you always can count on me
Anything that you need, even the air that I breath
Know that you always can count on me
With you I am strong, I feel ten feet tall
If things go wrong your there to brake my fall..

// Hannah


Överraskning & Magont..

Ja vi hade ju som sagt planerat en överraskning för våra föräldrar idag efter som dem firar sin bröllopsdag i helgen, det gick förvånansvärt bra faktiskt trots lite gnabb i början.. Bilder togs men tyvärr så fu nkar inte den jäkla kabeln på denne datorn så ni får helt enkelt se bilder allt eftersom..

Tyvärr så ligger jag halvt ihopkrupen nu pågrund av en hemsk magvärk, hade inte ätit mat sen frukost och det resulterar oftast i att jag får magont när jag sen äter något.. Trots att man redan vet om saker så tänker man aldrig tillräckligt långt, så får hoppas det går över tills imorron :)..
Sitter/ligger och lyssnar på Kelly Rowland & David Guetta´s - When love takes over, riktigt härligt gungig musik trots att jag tycker Guetta´s andra hits(?) är kassa..

// Hannah


Godmorgon..

Då har jag kommit upp, eller gjorde det för en stund sen men ändå.. Har fixat mitt hår medans jag lyssnar på härlig musik.. När Martina och jag va ute och körde igår kom låten under, riktigt bra.. Älskar när tjejen sjunger i början :)

// Hannah


Bröllopsfirande..

Bröllop då ja, i helgen firar våra föräldrar deras 24:e bröllopsdag vilket tydligen är sammetsbröllop..
Så vi "barn" har bestämt oss för att se till så att dem får en härlig dag, vi ska laga en god middag och sedan efterätt, dem ska få se på film och bara ha det mysigt... Och vilken tur att inte vi behöver va där dem är eftersom vi har folk som flytat hemifrån, så dem får i princip en helkväll utan oss :P Haha vilket säkert är otroligt skönt med tanke på hur jävliga vi kan vara..

Tänk och fira bröllopsdag, för mig känns det som att det är något som ligger lååångt bort i tiden iaf för mig.. Tänk att vara tillsammans med någon i sådär många år, att älska någon villkorslöst det längtar jag nog efter.. Men det kommer väll nån gång inom det snaraste :) Men iaf, så snart ska vi dra iväg och fixa alla ingredienser till maten osv så det inte glöms något i sista sekund.. Nu måste jag rusa..

Va känner ni inför bröllop? Någon som är gift? Någon som inte alls planerar att bli det?
// Hannah

"Bästa blogg" tävlingen..

Va kul att så många vill vara med och "tävla", tävlingen håller på till i helgen då vi väljer ut några stycken som vi tycker medför något extra till bloggvärlden, och sen läser och kollar vi igenom ordentligt och till sist så ska där väll förhoppningsvis kunna vara en vinnare...

Tänk på att VEM SOM kan vinna detta, Martina och jag är väldigt olika och gillar olika sorters bloggar så ni alla har precis lika stor chans.. Ni har fortfarande chans att anmäla er till tävlingen här!! Så gör det fooort!! :D

Hannah & Martina
Träning (del 21 av 36)

Då var jag ute och sprang idag igen, Petra hängde med ut men hon sprang inte hon höll koll på Felicia efter som det blåser storm ute nu.. Iaf idag satte jag rekord igen och jag är så jääkla STOLT över mig själv.. Fan va duktig jag är som kämpar på fast att mina ben skriker stopp och jag knappt kan andas mer, det är inte länge kvar tills vårt såkallade schema tar slut så vi ska istället hitta ett nytt tycker jag så att det aldrig tar slut :)
Tränade ju som sagt aerobics med Petra imorse också (kl. 09.00), riktigt härlig träningsform det.. Känner att vi verkligen är på gång..

VI ÄR PÅ GÅNG, VI ÄR LADDADE, VI ÄR TÄNDA!!!


Aerobics...

Nu snart ska jag och Petra iväg och köra aerobics, tycker det är så jäkla roligt.. Det är fart och hög musik som får en att kämpa lite extra, senare idag så ska vi ju som jag sa igår ut på vår vanliga jogging runda..
Nu ska jag se klart på Vakna med the voice sen drar jag iväg.. Så vi hörs senare..

Vad ska ni hitta på idag?
// Hannah


Porrbattle i Vakna med the voice!!

Haha sitter och kollar på The voice, dem där 3 är verkligen hel sköna människor :)
Är det någon mer som kollar på Vakna? Förresten va kul att så många vill vara med i vår tävling :)..

// Hannah


Bästa blogg enligt oss...

Nu var det så längesen vi hade en "tävling" här i bloggen så nu tänkte vi sätta igång en.. Det är nästan som veckans blogg fast ändå inte alls likadan, tycker att "veckans blogg" ska handla om en bra blogg och inte bara en blogg som blir utvald pågrund av att den lyckats samla ihop flest röster..

Tävling:
Tävlingen går helt enkelt ut på att lockas OSS till just DIN blogg, berätta vad din/er blogg handlar om och varför ni tror den skulle locka oss..
Sen kollar vi runt bland alla bloggar och granskar just DIN/ER blogg, om det är något som lockar och får oss att bli intresserade så är det mycket möjligt att just den bloggen vinner..

Om man vill vara med och tävla så kommenterar man detta inlägg, och skriver varför just DU har den bästa bloggen.. Om man även skriver ett inlägg på sin egen blogg visar det ju bara att man visar större intresse och gör så att man har större möjlighet att "vinna"

Vinnaren blir länkad i bloggen under  2 veckors tid..

Var med och tävla!!

Hannah & Martina


Powerwalk i regnet!!

Ösregn blev till duggregn och åskan och blixtrarna försvann så Petra och jag begav oss ut på vår powerwalk runda ändå, vi var ute i 30 minuter och tog vovven med oss.. Riktigt skönt att vara ute och promenera och att då istället gå i rask takt så blir det en träningsform som ger också, riktigt härligt!! :)
Nu sitter jag och kollar på Scary movie 4(?) Förstår mig inte på det seriöst, ska det vara roligt eller? Aja det får vara underhållande nog tills Seinfeld börjar :)

//Hannah


Storm utanför fönstret..

Usch regnet bara öser ner utanför fönstret och nu har himlen öppnat upp sig totalt, det åskar och blixtrar som tuuusan.. Förut när jag var yngre var jag sk*t rädd för allt det där (inte nu mer) osså kommer lillkusinen som är 3,5 år och säger inte ett knyst förutom att det låter coolt :O Eeeh whaat?!
Petra ville ta med mig på en powerwalk men jag tror faktiskt att vi hoppar över den idag, den får vi ta imorron när det förhoppningsvis är lite bättre väder.. Sitter och kollar på "2 1/2 män" nu, får en alltid på bra humör..

Va hittar ni på med nu då??
// Hannah


The Bachelorette Final..

Jaaa, veem vann egentligen? Haha
Ni som såg finalen som var idag vet ju svaret och ni andra kommer få svaret här, det stod mellan Jason och Jesse.. Enda sen allra första början höll jag på Jesse och Jason, både verkade vara toppen killar och tänka sig att det stod mellan dem två i slutet med.. När Jason först steg ur bilen så visste man ju nästan om att det inte kommer bli han, trots det så krossades ens hjärta.. Guud va synd om honom att behöva komma fram där gå ner på knä och sen snubbla på mållinjen, även fast att jag inte riktigt höll på honom av dem två så var mitt hjärta ändå med honom.. Som ni då kanske förstår så vann Jesse Deannas hjärta och dem förlovade sig, grattis till dem..

Men då var ju frågan om detta skulle hålla? Bachelorette spelades in förra året och inte så långt efter att Jesse gick ner på knä och ställde frågan så tog förhållandet slut mellan Deanna Pappas och Jesse Csincask, det sägs att Deanna gjorde slut på flygplatsen när hon kom för att besöka Jesse.. Hon ska ha sagt "I love you.. But i´m not IN love with you".. Om jag ska va helt ärlig tyckte jag att jag hörde det där och många liknande saker som hon sa till alla dem andra killarna med.. Aja synd att det inte varade dem verkade vara ett toppen par..

Tyckte ni valet blev rätt? Eller höll ni på Jason eller någon av dem andra killarna?
// Hannah

Mia Törnblom..

Haha usch va dålig jag är på att få bilderna att inte se suddiga ut :P Aja ni som inte ser så är det Mia Törnblom som föreläser om Självinsikt, självförtroende och självkänsla, tre otroligt bra saker att prata om speciellt eftersom hälften av jordens befolkning inte vet vad som betyder vad.. Jag hör folk ofta säga att dem har så dåligt självförtroende men när dem sedan förklarar vad dem menar med det så är det deras självkänsla dem pratar om.. Mia skulle gått ut och föreläst i skolor med för det är där jag främst tycker att det börjar, om man lär sig från tidig ålder att uppskatta och tycka om sig själv så kommer man mycket längre här i livet.. Det skulle inte sitta helt fel och vara en av dem som sitter och lyssnar på den föreläsningen i Malmö den 17 september :).

Någon annan som gillar Mia Törnblom? Kanske ska dit och lyssna?
// HannahTräning (del 20 av 36)

Var ute och sprang med Petra innan idag, tyvärr så gick det inte lika bra som sist.. Meen svackor hamnar man ju ibland i så, jag tar det helt enkelt som det blir och i vilket fall som så är de ju bättre att ha varit ute än att inte ens gett det ett försöka.. Har även kört lite styrketräning idag så nu är träningen avklarad för idag, gött!!

// Hannah
Uppe och ränner rundor..

Gomorron på er, sovit gott?
Själv har jag sovit toppen, vaknade för en stund sen.. Hade tänkt försöka få upp Petra så vi kan komma ut på vår springrunda innan våra bästa år börjar :P Hehe.. För det vill jag absolut inte missa nu när det börjar bli så spännande.. Annars idag har jag inga direkta planer, hade tänkt ringa en gammal vän och fråga om hon hade velat hitta på nått, så vi får väll se hur det blir :)..

Vad ska ni hitta på idag??
// Hannah


På sprudlande humör..

Hur har er dag varit idag?
Min började bra men blev sedan hemsk men nu trots allt som hänt idag sitter jag här med världens största leende och bara njuter och känner mig jäkligt lyckligt lottad.. Varför vet jag faktiskt inte riktigt, mår bara jäkligt bra och känner att jag kan göra och klara av vad som här på jorden..

Nu ska jag iaf snart se på Seinfeld och efter det gå och lägga mig.. Imorron börjar Martina läsa motessori eller hur det stavas.. Kvällstid på högskolan, så hoppas det går bra för henne :)..

// Hannah


Tandläkaren...

Usch och fy, ska iväg till tandläkaren kl 16.00 kom jag på för en stund sen, jag hatar tandläkaren oerhört mycket.. Om det är något jag är rädd för så är det nog det, det gör oftast så ont och jag får hela tiden byta tandläkare.. Och nu har jag tydligen fått en ny som jag inte ens vet vem han är, hemskt att dem bara byter när man bygger upp nån sorts förtroende för den första.. Aja jag klarar fan av de, det är max en timme av min dag och sen är det över!!.. Någon mer som inte gillar tandläkare? :S

// Hannah


Lika trött trots sömn

Godmorgon!
Jag gick och la mig tidigare än jag brukar igår och somnade ganska fort. När jag vaknar imorse ringer klockan och har gjort det i några minuter innan jag vaknar. Min mobil ligger på golvet bakom sängen så jag får flytta på hela den för att få fram den. Inte nog med allt detta jag är fortfarande riktigt trött, trots att jag la mig tidigare.

 

//Martina