Morsdag!!

Idag är det Morsdag, som säkert ingen glömt bort :)
Så grattis(?) till alla Mammor där ute!! ♥

Vi tog med våran mamma på en shoppingdag i Lund, trevligt :)
Har precis käkat pizza och nu försöker jag ladda in några bilder, men det går otroligt segt..

Annars har min helg varit väldigt lugn, såg på Eurovision igårkväll och ingen av mina favoriter vann *typiskt*.. Först och främst var det väldigt synd att anna inte kom till final, gillade verkligen Sveriges bidrag ännu mer tråkigt att vi kom på 11:e av 10:e plats.. Min absoluta favorit av dem som tävlade i finalen var Cyperns "Life looks better in spring" :)..


Mammi!! ♥


25 Maj 2010..

Gomiddag!!
Hur har ni det i solen??

Jag mår lite si o så, min huvudvärk har nästan försvunnit men jag har en hemsk hosta och ont&täppt i halsen, så det suger ju rejält.. Men förhoppningsvis försvinner det inom kort och jag kan bli frisk igen..
Anledningen till att jag inte kunnat skriva här är för att min dator är kaputt så just nu får jag låna syrrans dator, Martina däremot har ingen ursäkt så se till och sätt igång och skriv!!! :D

Va har ni hittat på i helgen??
Kram Hannah


Lite skor...

Vilka gillar ni bäst?


Pumps från Skopunkten.com
 Pumps från Skopunkten.com
                                                

Florentine Stud från Skopunkten.com
 Textilsko från Skopunkten.com                        


                                         



Godmorgon gott folk..

Vaknade tidigt för en gångs skull denna helgen. Nu under ledigheten har det blivit mycket sena nätter. Har inte kommit isäng från efter 03.00 varje natt vilket resulterat i att jag har inte kommit upp före 13.00. Men idag blev det tidigare. Jenny och jag har städdag i dag finally. Vi har sagt det nu i några veckor och det var verkligen behövligt.


*Inte orginalet*


//Martina

Söndag 16 Maj

Hej Hej :)
Kände att det var på tiden att jag skrev ett inlägg nu, det var väl ett x antal dagar sen..
Jag äger ingen dator för tillfället då min craschade och Martina brukar inte vara den första med att låna ut sin :P hehe..
Är det bra med er? Har ni hittat på nått kul nu när det varit långledigt?

Jag har tagit det extremt lugn, åkte på en dos av halsfluss i tisdags och i fredags vaknade jag upp med ögoinflamation, alltså inte direkt min tur denna vecka..
Men nä nu hade jag tänkt ta en promenad ute i regnet, ni får ha en fortsatt härlig söndag!!

// Hannah


Jag trodde nått annat..

Jag hade föreställt mig denna långhelg som något helt annat. Men likt den förra (påsken) är denna också en helg där jag sitter på avbytarbänken hemma. Inte så mycket som händer med andra ord. Mina vapendragare är ju bortresta. Dem har säkert the time of their life och här sitter jag.

I wanna be a Billionaire so fuuuuucking bad!


// Martina

Här ska ni få..



Hur skönt låt aom helst, lyssna o njut ..



Denna killen har talang :)

//Martina

Gästbloggare : Jenny H

Då var det dags igen. Jenny vår kära vän ska nu dela med sig av sina tankar i bloggen. Vi är väldigt glada att ha en vän som Jenny. Hon är en mycket snäll men bestämd tjej som även är en väldigt bra lyssnare och kommer med bra råd när man behöver dom. Det är mycket snack och lite verkstad när det gäller killar för denna tjejen ;) När det väl gäller ute på dansgolvet så blir hon blyg som en myra, men den crasy galna sidan finns där inne nånstans. Jag (Martina) och Jenny brukar ha väldigt kul när vi är ute själv på våra äventyr alltid är det nått som händer. Eller hur Jenny, men det bjuder vi på =) <3



Hej Jenny Holsbrink heter jag :) En tjej på 24 år född och uppvuxen utanför Trelleborg men bosatt i Malmö sedan 4 år. Jag har haft äran att känna Martina & Hannah sedan 2001-2002 någon gång :) Vi träffades via vår gemensamma galna bekant Jenny Malmgren, som tidigare har gästbloggat här i bloggen. Till skillnad från henne så vill jag inte prata om geografi dock :) Jag vill prata om syskonskap. Hur ser ni på syskonskapet? Hur är er relation till era syskon? Detta är ju väldigt individuellt och det finns inget rätt och fel.

Själv har jag en storebror som är 4 år äldre än mig. Det gör ibland väldigt ont att tänka på honom, eftersom vi inte har särskilt mycket kontakt. Jag skäms över att säga att jag inte vet hur han mår... eller vad han gör. Jag minns faktiskt inte när vi pratade sist. Jag & min bror har varit rivaler sedan barnsben, och väldigt olika. VÄLDIGT! Han är en tyst tillbakadragen tänkare som tar 100 år på sig att få gjort något. Han har helt andra värderingar än jag i livet. Idag ses vi i stora drag bara pga våra föräldrar och i deras närvaro. Skulle vi någon gång ses själva brukar vi dock ha väldigt roligt tsm! Det är lite sorgligt faktiskt. Jag har försökt att ha mer kontakt och så men jag gissar att vi bara är för olika. Vi får se vad som händer i framtiden.

Något som därför imponerar mig är Hannah & Martinas syskonskara på hela 6 systrar. Det är helt amazing! Jag känner 5 av dessa tjejer, som är fantastiskt söta och godhjärtade tjejer. Det finns inga ord som skulle kunna beskriva dem på ett fair sätt, men jag gör ett försök :).

Den äldsta tjejen heter Jenny och är otroligt klok och vacker. Man skulle kunna säga att hon har gjort en enorm resa från att vara en grå mus till att vara en vacker fjäril :) Hon har ett varmt hjärta och ett otroligt vackert leende och är för det mesta otroligt glad! Dessutom en jättebra vän som stöttar och lyssnar till 100%.

Näst äldsta är Martina, som driver denna blogg. Martina är otroligt söt med sina stora bruna hundvalps ögon (detta påtalar alltid mina pojkvänner för mig så man kan säga att Martina är ett ständigt hot i mina förhållande hehe). Under denna otroligt söta yta döljer sig en mycket stark karaktär med jävlar anamma och envishet! Inte minst är hon också en dancing queen, eller om ni hellre vill kalla det party animal :)

Mellanbarnet Petra är en busig och rolig tjej som också besitter en stor dos av jävlar anamma. Hon har gett sig fan på att träna och har klarat det galant! Petra har alltid nära till ett skratt och är mycket glad och framåt! Hon har en stor dos humor att bjuda på.

Nästa minsta tjejen Hannah, som också driver denna blogg, är en försynt men mycket klok tjej med ett gott hjärta. När jag tänker på Hannah så ser jag henne sitta med sina fina rådjursögon och säga något klokt :)


Minstingen Frida och jag har alltid haft en speciellt relation, hon kallar mig för Mamma :) Frida är väldigt söt och jag är säker på att hon kommer gå långt i livet bara hon tror på sig själv :)

Tänk att vara en så stor syskonskara!!! Min bild av dessa tjejer är, trots diverse diskussioner/bråk, att de ställer upp för varandra och hänger ihop i vått och torrt! Det måste vara en fantastisk känsla att ha 5 systrar att välja på... Det är unikt och det är fantastiskt! Mitt råd till alla som läser denna blogg är att inte brusa upp för småsaker utan att ta hand om er syskon, familjer, vänner och bekanta. Något vi i Sverige kan bli mkt bättre på!

Tack för att jag fick skriva i er blogg.

Kramar

Gästbloggare

Vår kära vän åkte iväg på minisemester och lämnade oss här hemma. Innan hon åkte lämnade hon detta meddelandet.  Får väl ta tag i det då. Njut av din semester!



The Hills Ep.1

Även The Hills hade premirä förra tisdagen och för att vara premiäravsnitt så tyckte jag inte det var tillräckligt med drama för att locka en att se nästa avsnitt.. Men dock kul att dem försöker pussla ihop alla människor till ett gäng..
Hahah och för er som inte sett Heidi Montag efter alla sina operationer, hon åkte hem för att träffa sin mamma och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta..

Heidi: -Do you think I look good?
Mamman: -Maybe you should refraise the quistion!
Hahaha :P

Klicka här för att se!


The City ep.1

Ååh jag glömde helt bort att berätta att mina två favorit "serier" började med nya avsnitt förra veckan.. Ett av dem är The City, hur bra som helst.. Första avsnittet la dem upp förra veckan och där ska komma upp ett till idag men den har dme inte fått upp än, men länkar när det väl kommer upp :)

Klicka HÄR!


Datorn är ur funktion..

Gomorron!!
Hur är det med er?


Med mig är det skapligt, lite huvudvärk men annars är det helt okej..
Våran dator är urfunktion såg jag igår när jag tänkte blogga, tradigt som fan och jag undrar hur lång tid det lär ta innan den funkar igen..

Bloggar säkert senare, nu hade jag tänkt äta frukost sen ta en långpromenad med hunden..
Vad händer hos er idag?!
// Hannah


12 tjejer EN kille!!

Hej hopp!!

Vi hade nu tänkt kolla på våran sista film som heter "Adam" en romatisk komedi, men under tiden så hade jag tänkte berätta en sak..
Igårkväll innan jag gick och la mig hittade jag en bild som är snart 4 år gammal men som ger mig så otroligt många roliga och underbara minnen..

Jag hade nästan precis börjat gymnasiet, men tillräckligt länge för att ha hittat vännerna som jag skulle tillbringa de närmsta 3 åren med, första året på gymnasiet hade man något som kallades individuellt val, man kunde välja mellan teater, musik och bild.. Av någon konstig anledning valde jag teater (förmodligen för mina vänner valde det) och vi var ett gäng på ca 12 tjejer och 4 killar.. Men bland den här skaran så fanns där EN kille som nästan alla tjejer var heeelt förälskade i (och jag tror inte jag var en av dem faktiskt) men iaf så var det oftast så att man skulle bli uppdelad 2&2 under lektionen.. Självklart ville ingen välja den "uppenbara människan" då det hade avslöjat varenda en av dem.. Käck som jag var ställde jag mig upp och sa att ja jag kan vara med den här killen, allas hackar flög ner till golvet och dem blev så jädrans sura.. Så under det halvåret vi hade den lektion var vårt mål (min och min kompis) att vi skulle se till så det var hon eller jag som fick vara med han under lektionen :P

Ingen våga hellre ta något foto som enligt min syrra (Varar längre), så självklart tog vi massa sådana och på min 16 års dag fick jag ett foto av min vän där just den här killen var med.. Tjejen som var mest förälskad i den här killen sprang iväg och grät av förtvivlan, vilket gör att jag nu i efterhand insåg att jag måste ha gått bakåt i min utveckling då jag var väldigt utåtriktad då men INTE nu.. Eller så berodde det på att jag inte gillade honom som dem gjorde?!

// Hannah



Gosigt värre..

Sitter och kollar på Nanny diaries med Scarlett Johansson, tycker den är väldigt bra faktiskt.. Känns som hämtat ur Hollywood livet där mammorna lämnar sina barn till nannys som sedan uppfostrar deras barn, själv träffar dem sina ungar typ 1-2 timmar i veckan.. Sorgligt men sant!
Om ni inte sett filmen förr bör ni göra det..

Hittade katten i trappan med, han är så söt med sitt stora gosiga huvud :D heheh Men nä nu hade jag tänkt gå och lägga mig, filmen slutar alldeles strax och jag är så trött efter den långa kvällen igår :)

Ni får sova så gott!!
// Hannah


Hur förändras man på ett år?!

Kom och tänka på Valborg då där kom några ungar utanför trädgården som skrek..
- Gårdags kvällen var sååååå awesome, fyfään va Valborg var gryymt!
Hahah rätt roligt egentligen, Valborg 2009 var såå awesome jämfört med igår :P Hehe.. Förra året var Martina, Frida och jag i Malmö vid Pildamsparken och firade, vi skulle se någon ljusshow men eftersom vi fick problem med parkering kom vi i bra tid till elden.. Vilket var väldigt kul ändå, Martina blev uppraggad av några läskiga killar, vi fick en PERFEKT parkering tack vare "snigeln" (Martinas bil som är liten o slö) hehe, och vi åkte runt i Malmö, hamnade i en jädrans kö vid Mc Donalds seent på kvällen :P Hehe... Vi hade iaf skoj, jämfört med denne riktigt tråkiga Valborg..

Fick då för mig att kolla tillbaka på hur vi såg ut under den Valborgen och hur vi ser ut nu :P Jag kan nästan inte sluta skratta, jag körde med min jävla tupering av håret?! Ha Ha
Iaf ska ni få se bilder nu så kan ni få avgöra om vi ser annorlunda ut eller ej, tror knappt Martina är så förändrad men?

Hur var eran valborg?
// Hannah




2009 <-- --> 2010

"Paint me blue"

Kusin kom hit i förmiddgs men vi struntade i parken för solen har inte alls varit uppe idag, så istället körde vi lite ansiktsmålning och ritade lite :) Sen vankades det mat och jag var tvungen till att åka med i bilen när dem kör som galningar, ibland förvånar Martina mig och kör ganska bra men ibland har hon sina moments då hon kör lika dåligt som Petra.. Dax och lämna tillbaka kortet kanske?!?!

// Hannah



Avatar outro song..



// Hannah

Avatar..

Tänkte jag skulle skriva ner mina åsikter om filmen, och det känns svårt att beskriva filmen för den var så magisk på något sätt.. Historien bakom filmen var så underbart fin och när jag tänker efter var det ett tag sen jag såg en så bra film.. Den hade med dem flesta aspekter en film måste ha, kärlek, spänning, snygga skådespelare och ett djup, filmen berörde på ett sätt som filmer sällan gör..

Jag kände med dem här Avatarfigurerna fast att jag inte var/är en av "dem", när en film får en att kunna gå in i deras roll och känna och bli en av dem, då är det en jäkligt bra film.. I slutet så önskade jag att jag befann mig hos dem, att jag var en av dem, hur konstigt det än låter, så mycket kärlek!!

Filmen hade ett bra flyt med, det blev inte "tråkigt" en endast gång, du hängde hela tiden med och gjorde så du inte kunde eller ville ta blicken ifrån rutan.. Den var så bra att jag just nu sitter och ser filmen igen med mina föräldrar och då varade den ändå 2h och 40min, så den måste ju ha varit en aning bra :)..

Vad tyckte ni om filmen??

// Hannah




1 Maj 2010!!

Godmorgon mina vänner!! ♥
Hur står det till idag?


Jag mår hyffsatt bra, är dock hungrig för Martina skulle komma med bullar men det kan ju ta lång tid hehe.. Jag skulle platta håret imorse och satte igång plattången, men rätt som det var va den putsväck och jag hittade inte den, haha så jag fick leta efter sladden och gissa var den låg?! Haha på min kudde så där var en massa bruna streck, tur att dte inte börja brinna :).. Det man inte har i huvudet får man ha i fötterna!!

Idag går vi oxå in i en ny månad (Maj) och den lär väl bli varmare än april.. Idag hade jag och Petra tänkt hitta på något med kusin, typ gå till parken eller nått men får se hur vädret blir under dagen :)

Vad ska ni göra idag??
// Hannah


Gudomlig!!

Underbart vacker historia om hur två olika världar kan gå ihopa :)
Min recension får ni istället imororn då klockan är så mycket och jag hinner inte sammafatta det nu för jag tyckte filmen var så otroligt bra!! ♥

Sov gott allihopa!!
Kram Hannah