Brita <3

Gokväll!!
Åkte iväg till Staffanstorp direkt när mamma kom hem från jobb och sen var vi inte hemma förräns vid 20.00 :) Så blev en väldigt lång dag..
Jag och Frida stannade inte så länge hos Brita utan vi skulle istället gå och handla hem saker till henne, så vi gick inom D en sväng.. Eller en sväng blev det inte, vi stannade där ganska länge och snackade med honom och Michael :) Dem är så goa.. Haha där kom en äldre dam som stannade under deras persienn (eller vad det heter) för det regnade så jäkla mycket.. Då gick D fram och sa att hon kunde gå in i pizzerian för det va så kallt ute så hon behövde inte stå och frysa :) hehe N-A-W-W :D.. Konstigt nog så trivs jag verkligen där, kanske får byta jobb! He He...

Vi kom aldrig iväg till affären för det öste ner hela tiden så pappa fick komma och hämta oss och köra oss dit :P.. Vi fick handlat Britas varor efter många om och men sen körde vi och lämnade dem sen var det dax att dra hem :).. Regnade som tusan hela vägen hem men när vi kom in i härliga Trellehålan sken solen :) Häääärligt!

Vad har ni gjort idag??
Kraaam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback