Ankorna ska inte skiljas!!



Glöm det som stått i tidningarna den senaste tiden - Anna Anka och hennes Paul Anka ska inte alls skiljas. Det intygar den högljudda skånskan i en ny intervju i tidningen Metro.

Som Starlounge tidigare rapporterat tillkallades polis till parets hem i Hollywood den 3 december efter att de hamnat i ett högljutt gräl. Enligt Tmz ska Anna ha påstått att Paul hotat henne med pistol, uppgifter som dock inte kunde styrkas när polisen gick igenom filmer från husets övervakningskameror.

Anklagelserna ska ha blivit droppen för Paul, som redan senare samma dag 
lämnade in en ansökan om skilsmässa. Men enligt Anna har de inga planer på att separera.

— Vi är tillsammans, vi bor ihop, allting är bra, och vi kommer att fira jul ihop. Han har varit arg och skickat in papper och sedan betyder det ingenting. Ett papper är inte det som håller ihop en, säger Anna.

När Anna får frågan om vad hon tycker om alla skriverier om hennes påstådda separation har hon ett snabbt svar.

— Jag läser inte om det. Det är priset man får betala när man är kändis. Ena veckan skiljer sig Brad och Angelina och nästa har David Beckham haft sex med Shakira och han ska skilja sig. Sedan är de tillsammans igen. Det är bara jag som Paul som vet vad som hänt. Pressen vill ha drama.


Läste precis detta ovanför inne på msn sidan :P Hehe, tycker det är så roligt, med tanke på att många har hurrat för ryktet och nu kommer dem sänkas igen :P hehe

Dock vet man ju aldrig om detta nu stämmer så jag vågar inte satsa speciellt mycke på det :P hehe..
Va tycker ni?
// Hannah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback