Tjejerna som bodde/bor inne på kullagårdens psykanstalt...

Det var en gång två tjejer, Esmeralda och Elvira.. Dem var 18 respektive 23 år och bodde i dem södra delarna av Sverige, på ett hem som hette Kullagårdens psykanstalt. Dem var inlagda pågrund av psykiskaproblem såväl som fysiska.. Det var ganska lätt att känna igen dem på deras utseende, den ena var blond och bar ett tält över sig medan den andre hade ett par glasögon ingjutna i ansiktet..
Dem fick sova i enskilda rum då dem hade en sjukdom som heter Ertilryckning, vilket betyder att dem jagar och stirrar ner folk.. Just därför fick dem bo i vars en karantä kallat "ägget" eller "latrinen".. Latrinen bodde man i om man varit inlagd på ett annat ställe tidigare och i ägget bodde man i om man var ängslig och lättpåverkad..

En dag då Esmeralda och Elvira satt i matsalen på Kullagården bestämde dem sig för att rymma.. Dem planerade och tillsist kom dagen då det skulle utföras, bilen dem skulle ut med för "rastning" kom kl 22.30 varje lördag..
Dem satte sina planer i verk och slog ner mannen, hoppade in i bilen och körde iväg.. Dem styrde sina glasögon mot stadens centrum, där fick dem syn på en hel flock män på en svennsexa.. Esmeralda körde upp bilen bredvid dem och stannade, då vände sig Elvira mot dem och tryckte sitt huvud mot glasrutan.. Männen stirrade av förvåning och i stundens hetta rullade dem ner fönstrena och börja skriva BOLLBOLL, BOLLBOLL..
När dem inte fick nått gensvar sökte dem sig till nästa gränd för att hitta nya offer, då dem kör ser dem två ungdomar sitta på en parkbänk och dem stannar bilen...........


FORTSÄTTNING FÖLJER!!!!

  


Kommentarer
Postat av: Petra

Haha ser framemot fortsättningen :P =D

2009-07-19 @ 03:10:48
URL: http://peetraanrtre.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback