Nu är vi tillbaka på landet som många säger....

Dagen blev väldigt lyckad många skratt och inköp blev det. Kändes som att Brita var i storstan för första gången. Hennes vännina hade tydligen varit på Entré redan och berättat för Brita om det därför hon ville dit. Men hennes vännina hade nog varit där när det inte var så mycket folk för idag var där väldigt mycket folk med betoning på VÄLDIGT. Brita utbrister när vi kommer upp för rullbandet från garaget.
- Gisella hade varit här men hon sa att här inte var nått folk, men fy tusan va mycket folk.

  
 
När vi åker upp för rulltrapporna så är det en skoaffär Brita vill in i från danmark. Så vi rättar klacken mot den och väl där hittar Brita ett par skor först och sen ett till. Men den sista fanns där bara en sko av så han i kassan fick springa och leta efter den andra. Olyckligtvis hittar han inte den. Brita står framför han och säger: Va synd för dom skulle passa så bra till min nya klänning med dom färgerna. Killen som är i 24 års åldern tittar på henne och säger ... mmm.. hahah jag stod bredvid och log för mig själv. 
       
Det blev mycket sittande också för Brita orkade inte springa runt så mycket i affärerna, hon är snart 80 år gammal denna friska fläkt.
  
 
   
Sen blev vi lite hungriga så det blev Burger king, Brita har aldrig handlat där så vi fick berätta för henne vad det fanns för hamburgare etc. Så hon beställde en Woopper jr men när hon ätit upp den så ville hon ha mer. Så hon ställde sig i kö igen och vi trodde aldrig hon skulle bli klar därifrån för det tog hur långt tid som helst. Sen kom hon tillbaka med en stor woopper och vi började skratta men hon åt upp den med.
 
 
Detta var vår dag i malmö. Det är alltid lika kul att umgås med Brita det har vi gjort ända sen vi var små. Då följde hon med oss ut i pulka backen och åkte när hon var typ 65 år.  I love you!

//Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback