Stilrobin!

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruarna iväntan på film, kollar även igenom lite bloggar.. Kom då in på "Stilrobins" blogg och läste, blev väldigt fundersam över hans inlägg då han i ena inlägget skrev att han skulle ta en paus och i andra skrev han om nyårsflugor?! What´s up with that?

Nu känns det nästan som att jag ska gå till attack, men ICKE SA NICKE!! Jag tycker att han ska VILA, skita i det där med bloggen, trots att det kanske lockar.. Tycker det är viktigt att han tar hand om sig själv, fokuserar på saker som gör att man mår bra och känner sig lugn och fridfull.. I detta samhället vi lever nu med all press vi har på oss om hur vi ska se ut, hur vi ska vara, hur mycket pengar vi ska ha.. Vi ska ha sjukt bra betyg och karriär, vi ska vara i ett perfekt förhållande och vi ska ha tusentals vänner.. Det där går bara inte, det finns inte att allt i ens liv är perfekt och att man har full kontroll på allt.. Det kommer dagar då man känner sig helt slut och man bara vill krypa ihop i fosterställning, man vill gnälla och klaga på allt.. Det är HELT tillåtet.. Sen kommer dem där toppen dagarna då allt bara klaffar, man mår bra och det mesta blir precis så som man vill att de ska bli :)

Såå jag tycker att DU Robin ska vila upp dig helt och bara ta hand om dig själv.. Du förtjänar att må bra och slippa alla jobbiga påfrestningar för dem kommer de bli gott om för alla i våra långa liv :)

// Hannah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback